Κουπονι δεν ξερω ποτε θα βγαλωΕμπαινε Χρησταρα...μην χαμπαριαζεις....στο τελος θα δικαιωθεις!!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
kalhspera. 364=Γκρεμιο-Φιγκειρενσε=γκολ-γκολ, 365=Κοριτιμπα-Κρουζειρο=γκολ-γκολ, 366=Σαντος-Κορινθιανς=1, 368=Μπαρτσελονα-Σοσιεδαδ=1, 369=Αλκορκον-Ντ Γουαδαλαχαρα=οβερ, 376=Πορτουγκεσα-Ιντερνασιοναλ=2 Πονταρισμα 1,20 ευρω Νικη 38 ευρω Καρφωτα στον Οπαπ.. ΥΓ.. Μπας και πιω κανα χυμο γκρειπφρουτ
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
Τιγκρε-Ρίβερ. Τι παίζουμε?δεν μπορω να βγαλω ακρη...
ετσι οπως το κοιταξα λιγο ενα Χ θα τους ηταν λουκουμι ειναι και ιδια πολη αρα τοπικο ντερμπι αμφιλεγομενες και οι δυο για νικες λογο καπως ιδιου πανω κατω ρεπορταζ.. η φανελα δεν παιζει μπαλα.. οποτε αν διαβαζα απο νωρις και εψαχνα πχ για κανα συστηματακι με χ.. 3-4-5 θα ηταν μια επιλογη.. ΥΓ.. Συμαντικο ειναι τι βλεπεις εσυ γιατι στην αρχη οπως το διαβαζα το εβλεπα διπλο μετα ξαναδιαβαζοντας τα ρεπορταζ καλυτερα ηρθα στα ισια μου.. σαν εμπιρια απο το τελευτεο παιχνιδι χωρις να διαβασω τα ρεπορταζ της ριβερ και με το να την δινουν και αουτσαιντερ θα την επαιζα διπλο αλλα μετα κατοπιν διαβασματος στην εφημεριδα δεν εβγαλα ακρη και μου φανικε καπως το χ σαν πιο πιθανο σημειο.. Ενταξη ειναι καπως σαν ρουλετα το παιχνιδι κατεμε και κατεσε Οπως λεςΤιγκρε-Ρίβερ. Τι παίζουμε?δεν μπορω να βγαλω ακρη...
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
και για τους ξενυχτηδες οπως εγω το δειχνει η νοβα στης 1:15 οπως σε λίγο ξεκινάει κ η ναπολι...κ πάλι στη νοβα την πρώτη κ καλύτερη ψηφιακή τηλεόραση στην Ελλάδα...ετσι οπως το κοιταξα λιγο ενα Χ θα τους ηταν λουκουμι ειναι και ιδια πολη αρα τοπικο ντερμπι αμφιλεγομενες και οι δυο για νικες λογο καπως ιδιου πανω κατω ρεπορταζ.. η φανελα δεν παιζει μπαλα.. οποτε αν διαβαζα απο νωρις και εψαχνα πχ για κανα συστηματακι με χ.. 3-4-5 θα ηταν μια επιλογη.. ΥΓ.. Συμαντικο ειναι τι βλεπεις εσυ γιατι στην αρχη οπως το διαβαζα το εβλεπα διπλο μετα ξαναδιαβαζοντας τα ρεπορταζ καλυτερα ηρθα στα ισια μου.. σαν εμπιρια απο το τελευτεο παιχνιδι χωρις να διαβασω τα ρεπορταζ της ριβερ και με το να την δινουν και αουτσαιντερ θα την επαιζα διπλο αλλα μετα κατοπιν διαβασματος στην εφημεριδα δεν εβγαλα ακρη και μου φανικε καπως το χ σαν πιο πιθανο σημειο.. Ενταξη ειναι καπως σαν ρουλετα το παιχνιδι κατεμε και κατεσε Οπως λες
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
Επίτηδες το κάνει η Παρί...για να ανέβει η απόδοση της για κατάκτηση του τίτλου. πάντως είναι ομάδα λουσερ. Κ ο αντσελοτι επιβεβαιώνει ότι είναι για τον πουτσο...θα το πάρει καμία μπορντώ κ θα γελάμε. Κ αποδεικνύεται για μια ακομη φορα ότι τα εκατομμύρια δεν παίζουν μπάλα...
kalhmera οβερ 2,5 η λεβαντε με την ατλετικο μαδριτης την επαιξα στο 1-0 2 πλο η ιντερνασιοναλ και χ η φλαμενγκο στην βετ365 1 ευρω Νικη 10 ευρω Μπας και φαω αυριο ενα παγωτο nirvana ΥΓ.. μια καλη διαδα πηστευω οτι αν η γιουβεντους παρει και τον γιορεντε της ατλετικο μπιλμπαο το πρωταθημα δεν το χανει λεμε τωρα δεν ειμαστε μαντες.. Και ο κολλητος μου προποτζης μου ειπε οτι αξιζει η τβεντε δεν εχω διαβασει για τβεντε αλλα για γιουβεντους δηχνει την πιο καθαρη εικονα για τιτλο + μεταγραφες + διψα τοσα χρονια που ηταν στην μιζερια πηρε το σουπερ καπ στο πεκινο τωρα σε φυλικο με την μιλαν 2-3 ο Προεδρος ανιελι ειναι γκαυλομενος μεχρι το κοκαλο ο προεδρος της μιλας ο μπερλουσκονι γαμηθικαν οι δουλειες του αναποδιες μιωσεις μισθων γαματες στους παιχτες γκρινιες κτλ κτλ για τβεντε δεν ξερω τιπ.. Αλλα μου αρεσε η γνωμη του αυτος παιζει τβεντε γιουβεντους ξερετε παιζουν κανα 10-20 την εβδομαδα καπως ετσι τα παιζουν και ο καθενας οπως μπορει κτλ μια γνωμη εξεφρασα οχι οτι θα τα παιξω προτιμω το παρον
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Με παρα πολυ τολμη.....θα καρφωσω μια κολωνα..αν μου κατσει θα ζησω αρχοντικα πολυ χρονικο διαστημα 385,386,387,397,398,400!! Τα εξι αυτα ματσακια τελικο αποτελεσμα ισοπαλια!!..Θα τους τσουξει ο κωλος στον Ο.Π.Α.Π να μου κοψουν επιταγουλα;;;;θα καρφωσω αυτα τα εξι ματσακια ισοπαλια και οτι γινει!! Καλη επιτυχια στους υπολοιπους σε οτι παιξουν!!!
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
εγω το ριξα οπως το δωσες αλλα σε συστημα 3,5,6Με παρα πολυ τολμη.....θα καρφωσω μια κολωνα..αν μου κατσει θα ζησω αρχοντικα πολυ χρονικο διαστημα 385,386,387,397,398,400!! Τα εξι αυτα ματσακια τελικο αποτελεσμα ισοπαλια!!..Θα τους τσουξει ο κωλος στον Ο.Π.Α.Π να μου κοψουν επιταγουλα;;;;θα καρφωσω αυτα τα εξι ματσακια ισοπαλια και οτι γινει!! Καλη επιτυχια στους υπολοιπους σε οτι παιξουν!!!
Επισκέπτης
η γαμιολα η παρι ετσι θα βγαλει της μεταγραφες που εκανε.
σημερα μαν.γιου γκολ/γκολ αρσεναλ σαραντι 1,λα κορουνια χ ημχρονο η τελικο
σημερα μαν.γιου γκολ/γκολ αρσεναλ σαραντι 1,λα κορουνια χ ημχρονο η τελικο
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Εισαι καλο παιδι ρε μπαγασα.....κι αλλοι που με διαβασαν το ιδιο ισως να εχουν κανει....αλλα εσυ βγαινεις και το γραφεις!!!! Ευχομαι να πας καλα....και να μην με βριζεις το βραδυ!!!...Οι ισοπαλιες ειναι δυσκολες!!!εγω το ριξα οπως το δωσες αλλα σε συστημα 3,5,6
asianlover8
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 12
- Πόντοι
- 26
πολλες κηδειες το σουκου....
σελτικ αρσεναλ λιβερπουλ ρεαλ πορτο παρι μπενφικα σπορτινγκ παραλιγο σιτυ
πιστευω σημερα Γιουναιτεντ και γαλατα θα περασουν αερας
σελτικ αρσεναλ λιβερπουλ ρεαλ πορτο παρι μπενφικα σπορτινγκ παραλιγο σιτυ
πιστευω σημερα Γιουναιτεντ και γαλατα θα περασουν αερας
asianlover8
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 12
- Πόντοι
- 26
ο τσιχλας ειναι μεγαλη πουτανα το ματς το θελει γιατι ξεκινησε με νικη η σιτυ
και γιατι δεν ξεχναει οτι περσυ η εβερτον στηθηκε στην σιτυ και πηρε το χ
και γιατι δεν ξεχναει οτι περσυ η εβερτον στηθηκε στην σιτυ και πηρε το χ
)) Σημερα εκει που εκαμνα ποδηλατο με κυνηγισαν κατι σκυλια που εχασα 5 κιλα απο την αγωνια ηταν σαν αρκουδες !!! Αν ημουν καρδιακος θα ειχα παθει εφραγμα 18 φορες και 3 θα χρωστουσα στον θεο .. Για στοιχημα οπως τα ειδα δεν αξιζουν και ας βγουν ολα πρεπει να υπαρχει κινιτρο εσωτερικο και ευχαριστιση για να πεζουμε.. Υγεια και υπομονη για το στοιχημα... <<Ακομη και η μικρη ανυπομονησια μπορει να εμποδιζει στην πραγματοποηση μεγαλων στοχων>> Κομφουκιος ΥΓ.. Για μενα πρεπει να παιζουμε απο την μικρη εμπειρια μου με την σειρα 1)Ελλαδα>> το καλυτερο για τον παιχτη λογο οτι ειμαστε ελληνες και ξερουμε καλυτερα >> -2)Ιταλια>> το 2 καλυτερο για τον παιχτη - 3)Ισπανια μονο στο τελος β εθνικη και Α μετα Δηλαδη τα βασικα ειναι Ελλαδα Ιταλια και3 ισπανια στο τελος Μονο αυτα αξιζουν Και μπορουμε σαν μεσογιακος λαος να παιζουμε και να τα προσεγγιζουμε οχι μονο για θεμα χημειας αλλα και θεμα οτι αυτα.. αυτες οι χωρες τα παιχνιδια ειναι φυσιολογικα στα <<στοιχηματικα πλαισια>> .. Και στα αλλα πρωταθληματα χαβαλε να κανουμε τεσπα ενταξει τα παιζουμε ολα :-* και αυτο εχει συνεπειες στην τσεπη μας βατα πρωταθληματα που μετραει η εδρα η προιστορια η φορμα και η φανελα κτλ και τα κονε κατα καποιο τροπο ;)..μεγαλε γκουρου χρησταρα που εισαι;αναμενουμε
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 36K