lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
με γαμησε η μαλακω η λιλ...αναθεμα το καινούριο γήπεδο...Διπλο η μπραουνσβαινγκ και άσσος η λιλ για φόρτωμα δυαδουλα για προθέρμανση!!
με γαμησε η μαλακω η λιλ...αναθεμα το καινούριο γήπεδο...Διπλο η μπραουνσβαινγκ και άσσος η λιλ για φόρτωμα δυαδουλα για προθέρμανση!!
Και μιας και εισαι... over Hunder, κοιτα και τα Ααρχους-Νορτζελαντ, και Εσμπιεργκ-Χορσενς...... ειδικα το πρωτο, δεν βλεπω πως να μην βγει............ ;)
φιλε μου νασαι καλα, στο λαιβ για μεγαλα οβερ κοιτας σε ποια ματς εχουν μπει πολλα
γκολ στο ημιχρονο και τα πονταρεις να μπουν και στο δευτερο ημιχρονο πολλα,
δεν σε νοιαζει αν ειναι η Λιλ η η Μπαρτσελωνα Β, η η Λαντσκρονα, απλα ακολουθας
το ματς που φαινεται με τρυπιες αμυνες, και μετα παιζει ρολο η τυχη.....
με γαμησε η μαλακω η λιλ...αναθεμα το καινούριο γήπεδο...
το φορτωμα μου εμαθε να μην φορτωνο ;)με γαμησε η μαλακω η λιλ...αναθεμα το καινούριο γήπεδο...
δηλαδή αν δεν ειχε αποδυναμωθει η σουονσι ποσά θα έριχνε στην ΚΠΡ? Μια ζωή μαλακας ο Χιουζ, δεν τον παω καθόλου σαν προπονητή... Τεσπα, τώρα άσσος η θελτα.Ασσο ΚΠΡ και διπλο τραμπζονσπορ και ο θεος βοηθός....
τα "σιγουρα" που αναφέρεις ήταν κατά την άποψη μου τα πιο επιφοβα όπως κ αποδείχτηκε...η Λίβερπουλ για τον πουτσο ομάδα πια..ειναι να τρελενεσαι χανεις τα ''σιγουρα'' Αρσεναλ Λιβερπουλ Λυον (εχει ακομη)
και πιανεις στοιχημα που επαιξες για την πλακα με Λιντς Γουεστ χαμ Πιτερχεντ!