Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 319 32,2%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    991

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
κατι ψιλα βγηκαν....θα περιμενουμε και τα νοτιοαμερικανικα και θα κανουμε το πρωι απολογισμο....η φενερμπαχτσε με δικαιωσε στο 4-6 γκολ,το κονγσβιγκερ ναι η ααρχους παλι οχι....επισης η φενερ περιμενα να κερδισει λογω παραδοσης αλλα τον πουλο.....η μπαγερν εβγαλε οβερ.....η ασιρισκα ΠΗΓΕ Χ.....οκ

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ραντερς οβερ και 4-6 γκολ
σταρτ 2
λαντσκρονα 1
ντιναμο δρεσδης 2-3 γκολ
λανς ασος και αντερ
σεφιλντ 2
πρεστον αντερ με ρισκο ομως
κορκ Χ
φλιτγουντ 2-3 γκολ και 1 με ρισκο
σαμροκ σλαιγκο οβερ και 2
αρσεναλ σαραντι 2 και οβερ με ρισκο αλλα καλοπληρωμενο

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
και κατι σκορακια για συστημα'

λανς χαβρη 2-0, 1-1

ντιναμο μοναχο 1-2

κορκ σεντ πατρικς 1-1, 1-2

αρσεναλ σαραντι 2-2  ,  1-2

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
γερο ταμειο με
γκρασχοπερς
ροζενμποργκ
βασιλεια
αντερλεχτ
αικ χθες
σημερα πιστευω θα εχει αρκετα Χ
συστημα 4-5-6 χ
411-414-419-416-418-421
ασσοι 422-417

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.015
Πόντοι
26.470
Πράγματι η γκρασχοπερς ήταν δυνατό σημείο κ με έστειλε κ μένα δυνατό ταμείο!!

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
πάντως μάγκες αποδεδειγμένα(δεν μπορώ να πω με ποιον τρόπο) σχεδόν σε όλα τα πρωταθλήματα του κόσμου υπάρχουν στημένα παιχνίδια(εκτός από αυτά που κατά καιρούς έρχονται στην επιφάνεια).1 τρισεκατομμύριο δολάρια ειναι κάθε χρόνο ο επίσημος και παράνομος τζόγος στο στοίχημα και αν βαλεται και την κακιστη οικονομική κατασταση των ομαδων....Anyway  τα ξερεται και μονοι σας αυτα.Το νου σας να είσαστε υποψιασμένοι γιατί η φετινή χρονιά θα έχει περισσότερες παγιδες σε σχέση με περυσι...Καλες προβλεψεις σε ολους και καλα κερδη!
Man Παιζω 10 χρονια στοιχημα :jerking: :headbang: :headbang: :uglystupid: :idiot:  :grin: :sunglasses: :sunglasses:αυτο που καταλαβα ειναι οτι ο μεγαλυτερος εχθρος μας ειναι η απλιστια :s&m_2: μας και η ανυπομονισια  μας :grin: Τιποτα αλλο δηλαδη ο ιδιος μας ο εαυτος :uglystupid: :uglystupid:.. Πρεπει να σκεφτουμε οτι αν υπηρχε 1 στο απειρο να ζεις απο το στοιχημα μπουκ δεν θα υπηρχαν :2funny:.. Στο πρακτορειο προπο που τυγχανει να ειμαι :grin: πρεπει να ειναι σε τζιρο το μεγαλυτερο στην βορεια ελλαδα πρεπει :think: δεν ειμαι σιγουρος. :2funny:. Αυτο που βλεπω ειναι οτι παιζουμε απληστα (φυσικα και εγω ειμαι μεσα δεν βγαζω εξω την ουρα μου :grin: ) και ανυπομονα :zfuck: θελουμε ολοι να γινουμε πλουσιοι απο το στοιχημα αν ηταν ετσι θα ειχα μια ferrari ηδη :grin:.. Απο τα φορτωμενα που βλεπουμε κτλ κτλ κτλ :grin:.. Το θεμα ειναι ψυχολογικο :think: Ειμαστε αυτο που σκεφτομαστε λεει ο ΠΛΑΤΩΝ :grin: Αν ειμαστε ανυπομονοι και απλιστοι στην σκεψη :jerking: δεν θα προβενουμε σε σωστες ενεργειες :grin:.. Αυτο που καταλαβα εγω ειναι οτι παιζοντας λιγα λεφτα και πηγαινοντας για μεροκαματο ειναι το καλυτερο που μπορει να κανει καποιος γιατι παιζουμε χωρις αγχος με παθος μεν γιατι ειναι τζογοσ αλλα με γνωση ξεροντας οτι αυτο που κανουμε δεν εχει καρπους δεν ειναι δουλεια αλλα τυχερο παιχνιδι και δεν βασιζεται σε εμας αλλα σε αλλους...!!! :think:  Ειναι και ολα αυτα που ειπεσ για στισιματα κτλ ενοιτε τα πιστευω..!! Αλλα ειναι και αυτα που ανεφερα  :uglystupid:.. Υγεια να εχουμε να παιζουμε και λεφτα :2funny: :2funny: Καλιο 5 και στο χερι παρα 10 και καρτερι :grin:

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
επιλογες για να περασει η ωρα
2-3 γκολ ραντερς
2 σταρτ
2-3 αρσεναλ σαραντι
1 λαντσρονα
Οβερ Μπρομαποικαρνα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ραντερς 1/χ
ντιναμο 2/1
λανς χ/1
ολνταμ σεφιλντ χ/2
κορκ 2/χ
ραφαελα αρσεναλ χ/χ

σε συστημα ημιχρονο τελικο 3 απο 6

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.015
Πόντοι
26.470
οσο εβαζε γκολ η γιουνγκ μποις τοσο αγχωνομουν αλλα τελικα το εβαλε :)
κ γω έβλεπα τη Γιούνγκ να σκοράρει κατά ρυπας κ ελεγα δώσε κανένα στη γκρασχοπερς... :sunglasses: τελικά βγήκε ο άσσος. Για σημερα άσσο τη ραντερς...

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
σουκου αρχιζει Αγγλια Ισπανια;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
μεγαλε γκουρου που εισαι;;

Επισκέπτης
παίδες με τι κριτήρια παίζεται στην αρχή της σεζόν; Εγώ άμα δεν έχω βαθμολογία από 10 αγώνες τουλάχιστον δε μπορώ να βγάλω άκρη... :think:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.015
Πόντοι
26.470
κ γω έβλεπα τη Γιούνγκ να σκοράρει κατά ρυπας κ ελεγα δώσε κανένα στη γκρασχοπερς... :sunglasses: τελικά βγήκε ο άσσος. Για σημερα άσσο τη ραντερς...
μας πλήρωσε κ η ραντερς!! Splendid...

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
παίδες με τι κριτήρια παίζεται στην αρχή της σεζόν; Εγώ άμα δεν έχω βαθμολογία από 10 αγώνες τουλάχιστον δε μπορώ να βγάλω άκρη... :think:
to καλυτερο ειναι αυτο που λες να δουμε 5 αγωνες για να καταλαβουμε πανω κατω την κατασταση των ομαδων.. Τωρα αν θες να παιξεις απο την 1 αγωνιστικη παιζεις τις ομαδες που εχουν στοχο πχ τον πρωταθλητισμο δηλαδη το πρωταθλημα πχ γιουβεντους για ιταλια ιντερ και μιλαν :grin:  Ολυμπιακο απο ελαδα μονο :boobies: :grin: Μπαρτσελονα ρεαλ απο ισπανια :grin: αντερλεχτ κλαμπ μπριζ απο βελγιο μαντσεστερ σιτι μαν γιου τσελσι απο αγγλια κοκ Στο τελος παιζουμε εφοσον εχουν κριθει οι πρωταθλητες τις ομαδες που ειναι για να σωθουν να διεκδικισουν μια θεση στην ευρωπη ουεφα τσαμπιονγκς λινγκ βασικα στο τελος ειναι το πιο κρισιμο αυτες που ειναι να σωθουν.. αλλα και παλι αυτες δεν εχουν καλα ποσοστα ενω αυτες για την ευρωπη καπως καλυτερα..Στην αρχη παιζεις για πρωταθλητες μεχρι να βγουνε κτλ κτλ αν δεν σου κανουν τα ποσοστα προσπαθεις να βρεις σε οβερ 4-6 γκολ ισοπαλιες κτλ ο γνωμονας ειναι να παιζεις τις ομαδες που διεκδικουν πρωταθλημα για την αρχη :grin: :grin: Αλλα και παλι παρι σεν ζερμεν 2-2 ι αιντχοφεν εχασε 3-1 απο την βαλβαικ η ρειντζερ στην δελτα εθνικη σκωτιας που επεσε λογο χρεων 2-2 κτλ κτλ οποτε το καλυτερο ειναι να παρακοθυλουθησεις 4-5 αγωνιστικες.. Αναλογα με την μνημη σου μπορεις να παιξεις και πιο πολλα πρωταθηματα εφοσον θυμασε την αγωνιστικη σιμπεριφορα των ομαδων και τα αποτελεσματα τους.. Μπορεις να παιξεις τα παντα αρκει να μην το κανεις με το ζορι δηλαδη να σου αρεσει για να το κανεις και οχι να το κανεις για να βγαλεις λεφτα μεροκαματο χωρις να το αισθανεσε γιατι αν σου αρεσει εκτος απο κερδος αλλα και σαν αγωνια το να πετυχεις αυτο που εχεις στο μυαλο σου κτλ γινετε πιο σιναρπαστικο διασκεδαστικο και βγενει καπως απο το ορο σκετο τζογος :grin: αλλα ειναι κιολας κατι σαν χομπι :sunglasses:.. Παντα με τις προιποθεσεις να παιζεις τοσα οσα μπορεις να χανεις.. :grin: Χωρις να σου χαλαει την προσωπικη σου ζωη.. :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
μερα ταμειου και για μενα αν και σπασαν κανα δυο που περιμενα πχ το 2-3 γκολ  στο γερμανικο και το οβερ στο ραντερς....τεσπα.....ες αυριον τα σπουδαια......το συστημα μου δυστυχως ομως δεν βγηκε...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
λιγες σκορπιες σκεψεις για σημερα αυριο

ιπσουιτς 1 μιλγουολ 1 καρντιφ 2 λουτον χ2 τσαρλτον 1 καουντενμπιθ 1 παρανα 2 κρισιουμα 1 γκοιας 2 σαο καετανο 2 νιουπορτ καουντι 1

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
και
γαλλια ουρουγουαη χ ημιχρονο
ελλαδα νορβηγια χ ημιχρονο
αγγλια ιταλια χ ημιχρονο
γερμανια αργεντινη 1

για τον δεκαπενταυγουστο

ενας τολμηρος φιλος μου θα παιξει ασο νορβηγια,διπλο αργεντινη,ασο αγγλιΑ και χηναρι την γαλλια.....

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera.   101=Ανναν Αθλετικ-Στενχαουσμιουρ=2,    102=Κουινς Παρκ-Παρτικ Θιστλ=2,    137=Ρειθ Ροβερς-Μοντροουζ=1,    139=Βιτορια Μπαια-Γκουαρατινγκουετα=1,    140=Ιπατινγκα-Παρανα=2,    144=Νασιοναλ-Ικικε=1    Πονταρισμα :boobies:  2,10 ευρω  Νικη   32 ευρω :grin: καρφωτα στον Οπαπ :tits2:.. Μπας και βγαλω τον βασιλικο πολτο που αγορασα σημερα 15 ευρω :knockinb: και μεινει και κατι στην τσεπη :grin: :grin: ΥΓ.. Τα ματς ειναι βαση πονταρισματος απο το σαιτ της MatchMoney δηλαδη απο τα φορτωμενα της betfair.. ΥΓ.2 τΟ Βραδυ που θα ξεκαθαρησει καπως η κατασταση απο τα φρτωματα θα γηνει και αλλο κουπονι  :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom