gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
σωθηκαμε......θα ακολουθησω χρησταραεστερ οβερ,γκενκ οβερ,οβερ3.5,φεντερερ χρυσο
σωθηκαμε......θα ακολουθησω χρησταραεστερ οβερ,γκενκ οβερ,οβερ3.5,φεντερερ χρυσο
τα ιδια ακριβως επαιξα.....αιντε να δουμεkalhspera. 343=Βασκο Ντα Γκαμα-ΚορινιΘιανς=1, 345=Κοριτιμπα-Φλουμινενσε=γκολ-γκολ, 349=Ναουτικο-Σαντος=οβερ, 350=Ριβερ Πλειτ-Μπελγρανο=1 Πονταρισμα 6 Ευρω Καρφωταστον Οπαπ
Νικη 55 Ευρω
Μπας και βγαλουμε κανα σπασμενο απο αυτα που πεξαμε
και απο το κινο
που δεν δινει ουτε του παπα
![]()
![]()
![]()
και για να μην ξεχνιόμαστε....18 αυγούστου αρχίζουν πρέμιερ και πορτογαλία!!τα ιδια ακριβως επαιξα.....αιντε να δουμε![]()
κοινως καταστραφηκαμε......και για να μην ξεχνιόμαστε....18 αυγούστου αρχίζουν πρέμιερ και πορτογαλία!!
δεύτερη χρονιά συνεχόμενη δε νομίζω...φέτος ακολουθούμε σίτυ και τότεναμ....και τσέλσυ...κοινως καταστραφηκαμε......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
γιουνα οχι;δεύτερη χρονιά συνεχόμενη δε νομίζω...φέτος ακολουθούμε σίτυ και τότεναμ....και τσέλσυ...
αν θελουν οι βραζιλιανοιτα ιδια ακριβως επαιξα.....αιντε να δουμε![]()
ο θεός παίζει μπάλα??αν θελουν οι βραζιλιανοικαι οι αργεντινοι
και ο θεος πανω απο ολα θα παμε ταμειο
![]()
κοιταξε μαν το δελτιο ειναι λογικο γιαυτο και το ριξα κι εγω να ρεφαρω λιγο αλλα παλι φοβαμαι κατι θα σπασει...ολο αναποδιες τελευταιααν θελουν οι βραζιλιανοικαι οι αργεντινοι
και ο θεος πανω απο ολα θα παμε ταμειο
![]()
παίζεις οπάπ??κοιταξε μαν το δελτιο ειναι λογικο γιαυτο και το ριξα κι εγω να ρεφαρω λογο αλλα παλι φοβαμαι κατι θα σπασει...ολο αναποδιες τελευταια
δεν ξερω αν παιζει μπαλα αλλα σιγουρα βλεπει..ο θεός παίζει μπάλα??![]()
![]()
ναι στηριζω την εθνικη οικονομιαπαίζεις οπάπ??
την τσέπη σου ποιος θα στηρίξει ρε συ?? παίζοντας τριάδες αμέσως οι πιθανότητες να πας ταμείο είναι 33.33%....ναι στηριζω την εθνικη οικονομια
φυσικα και παιζω μπαλαο θεός παίζει μπάλα??![]()
![]()
φυσικα και παιζω μπαλα![]()
σουπερ λιγδα...εναρξη 27-28 αυγουστου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
να ρωτήσω...για τα άλλα πρωταθλήματα ξέρουμε ημερομηνίες έναρξης???
για τα...ευυπόληπτα πρωταθλήματα ξέρουμε??σουπερ λιγδα...εναρξη 27-28 αυγουστου
την αλλη εβδομαδα εχουμε α γαλλιας,α και β ολανδιας,αβγ σκωτιας,και κονφερενς αγγλιαςγια τα...ευυπόληπτα πρωταθλήματα ξέρουμε??