Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Kυριοι,γεια σας. Ο Ζουνινιο με το χρυσο ποδι του με βοηθησε να τους ξεκωλιασω αποψε. Κι' επειδη νιωθω οτι ειμαι σε καλη φορμα,παιζω live bet το κατα της Ρεαλ σε αποδοση 1.12.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Kυριοι,γεια σας. Ο Ζουνινιο με το χρυσο ποδι του με βοηθησε να τους ξεκωλιασω αποψε. Κι' επειδη νιωθω οτι ειμαι σε καλη φορμα,παιζω live bet το κατα της Ρεαλ σε αποδοση 1.12.
Μπράβο Mr...στο 90φεύγα! :thumbsup:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Πλακίτσα κάνει η Ρεάλ...3-0!

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Πλακίτσα κάνει η Ρεάλ...3-0!
με γατακια παιζει (τζιοβανι-ελα στον αρη, μπογιαν κτλ).
αυτος ο ανρι καταστραφηκε, απο βασιλιας στο λονδινο, δεν μπορει να βγαλει ουτε μια φαση τωρα

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Όλες οι μεγάλες ομάδες τρώνε 4 σήμερα! :grin:

Επισκέπτης
sonyp900,τι σημαινει warned που γραφει?ποιος και γιατι με προειδοποιει ???τι εκανα???οσο για το στοιχημα,σημερα περιμενω τη ρεαλ,και αυριο εισπραττω.επιασα αρη,βολφσμπουργκ,βαλενθια και σεβιλλη...

Επισκέπτης
4-1 η ρεαλ,αυριο εισπραττω αρκετα ευρω...που να τα φαω αραγε...οκ sony κρητικε...αλλα πολυ μαγκια να κανεις warn σε αλλους.τελοσπαντον..ξεκολλαω γιατι ειχες εν μερει δικιο(ξεφυγα) και επιπλεον νυσταξα και οταν νυσταζω λεω bullshit

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
4-1 η ρεαλ,αυριο εισπραττω αρκετα ευρω...που να τα φαω αραγε...οκ sony κρητικε...αλλα πολυ μαγκια να κανεις warn σε αλλους.τελοσπαντον..ξεκολλαω γιατι ειχες εν μερει δικιο(ξεφυγα) και επιπλεον νυσταξα και οταν νυσταζω λεω bullshit

Κοίτα........θα κάνω και τον εαυτό μου για να μην αισθάνεσαι άσχημα και μας τα βγάζω σε 1-2 μέρες!!!!!!!!!!!!! ΟΚ???????????
warnwarn.gif
 antoninho[/URL] you never walk(warned) alone!!!

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Κοίτα........θα κάνω και τον εαυτό μου για να μην αισθάνεσαι άσχημα και μας τα βγάζω σε 1-2 μέρες!!!!!!!!!!!!! ΟΚ???????????
warnwarn.gif
 antoninho[/URL] you never walk(warned) alone!!!
:2funny: :2funny: :2funny: Πάντως η Barca ήταν σκέτη απογοήτευση φέτος!!! Δυστυχώς!!! Φέτος και οι δύο ομάδες μου φάγανε τεσσάρα από τον αιώνιο αντίπαλο!!!! :headbang: Όχι άλλο κάρβουνο!!!

Επισκέπτης
OK,ΤΗΧ.lol.ολοι εφαγαν τις τεσσαρες τους φετος,δειγμα οτι καμια ομαδα δεν ειναι σταθερη αξια

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
OK,ΤΗΧ.lol.ολοι εφαγαν τις τεσσαρες τους φετος,δειγμα οτι καμια ομαδα δεν ειναι σταθερη αξια

Το θέμα είναι να μένει ικανοποιημένος στο τέλος ο πελάτης!!! Έτσι δεν είναι VIDIVICI???? ;)

Επισκέπτης
εξακολουθεις να εισαι προκλητικος...εχεις καποια εξουσια στο σαιτ ,ομως στην ουσια κακο κανεις στο σαιτ με τα warn σε οποιον γουσταρεις .και τα σχολιακια αλλου περι πελατων...με αγαπη περισση απο THESSALONIKA.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Περιμένω τη Ναιμέγκεν για να κλείσω παρολάκι! :priest:
Από τα υπόλοιπα σημερινά ξεχωρίζω Μάλμε και Ατλέτικο! :rockon:

pamtax21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Περιμένω τη Ναιμέγκεν για να κλείσω παρολάκι! :priest:
Από τα υπόλοιπα σημερινά ξεχωρίζω Μάλμε και Ατλέτικο! :rockon:
Τα πήραμε με τη Ναιμέγκεν φίλε gatto και εγώ αυτή περίμενα για να κλείσω.Είχα περάσει από προχτές Μαγιόρκα(στο 90') και Βιγιαρεάλ.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Τα πήραμε με τη Ναιμέγκεν φίλε gatto και εγώ αυτή περίμενα για να κλείσω.Είχα περάσει από προχτές Μαγιόρκα(στο 90') και Βιγιαρεάλ.
Μια χαρά ήταν...πάμε τώρα γερά να τους τα πάρουμε και το ΣΚ! :headbang2:

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
195
Like
4.560
Πόντοι
15.775
Για σημερα 1 Σαουθεντ και 1 Αρσεναλ Σαραντι..

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Με τα σημερινά δεν θα ασχοληθώ.Μια Γερμανική δυάδα που έχω τιμήσει από σήμερα είναι Μπίλεφελντ--Λάουτερν!!! :headbang2:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Με τα σημερινά δεν θα ασχοληθώ.Μια Γερμανική δυάδα που έχω τιμήσει από σήμερα είναι Μπίλεφελντ--Λάουτερν!!! :headbang2:
Σωστός ο παίκτης...
Βέβαια τη Μπίλεφελντ δεν θα την πονταρα για πολλούς και διάφορους λόγους αλλά...
βλέπωντας τις απουσίες της Ντόρτμουντ...Κλίμοβιτς,Πέτριτς,Κρινγκε,Βαλντεζ,Ντέγκεν,Ρίκεν,Ζιγκλερ(ο οποίος αντικατέστησε τον βασικό τερματοφύλακα και μακροχρόνια τραυματία Βάϊντενφελερ)το σκέφτομαι σοβαρά!!!Το κακό είναι ότι έξω,ο άσος έχει πέσει ακόμα πιο χαμηλά από τον ΟΠΑΠ(1.65) :headbang:
Από τα υπόλοιπα...
Σάλκε-Φρανκφούρτη όβερ
Καρλσρούη-Μπόχουμ όβερ
Χάνσα-Λέβερκούζεν όβερ
Χάτρς-Κιλμάρνοκ 1
Μπεσίκτας-Μανίσα 1(0-1 χάντικαπ)
Βασιλεία-Γιουγκ Μπόυς όβερ
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ντροπή σου μπουλάκο να κοντράρεις την αγαπημένη σου ομάδα! :P
Το ψιλιάστηκα ότι θα πάρει την κατηφόρα η απόδοση της Μπίλεφελντ και γι' αυτό την πόνταρα από χθες!Και στον Οπάπ έπεσε απ' ότι βλέπω στο 1.60!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom