MR DRAMBUIE
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Kυριοι,γεια σας. Ο Ζουνινιο με το χρυσο ποδι του με βοηθησε να τους ξεκωλιασω αποψε. Κι' επειδη νιωθω οτι ειμαι σε καλη φορμα,παιζω live bet το κατα της Ρεαλ σε αποδοση 1.12.
Μπράβο Mr...στο 90φεύγα!Kυριοι,γεια σας. Ο Ζουνινιο με το χρυσο ποδι του με βοηθησε να τους ξεκωλιασω αποψε. Κι' επειδη νιωθω οτι ειμαι σε καλη φορμα,παιζω live bet το κατα της Ρεαλ σε αποδοση 1.12.
με γατακια παιζει (τζιοβανι-ελα στον αρη, μπογιαν κτλ).Πλακίτσα κάνει η Ρεάλ...3-0!
Όλες οι μεγάλες ομάδες τρώνε 4 σήμερα!
4-1 η ρεαλ,αυριο εισπραττω αρκετα ευρω...που να τα φαω αραγε...οκ sony κρητικε...αλλα πολυ μαγκια να κανεις warn σε αλλους.τελοσπαντον..ξεκολλαω γιατι ειχες εν μερει δικιο(ξεφυγα) και επιπλεον νυσταξα και οταν νυσταζω λεω bullshit
Πάντως η Barca ήταν σκέτη απογοήτευση φέτος!!! Δυστυχώς!!! Φέτος και οι δύο ομάδες μου φάγανε τεσσάρα από τον αιώνιο αντίπαλο!!!! Όχι άλλο κάρβουνο!!!Κοίτα........θα κάνω και τον εαυτό μου για να μην αισθάνεσαι άσχημα και μας τα βγάζω σε 1-2 μέρες!!!!!!!!!!!!! ΟΚ???????????
antoninho[/URL] you never walk(warned) alone!!!
OK,ΤΗΧ.lol.ολοι εφαγαν τις τεσσαρες τους φετος,δειγμα οτι καμια ομαδα δεν ειναι σταθερη αξια
Τα πήραμε με τη Ναιμέγκεν φίλε gatto και εγώ αυτή περίμενα για να κλείσω.Είχα περάσει από προχτές Μαγιόρκα(στο 90') και Βιγιαρεάλ.Περιμένω τη Ναιμέγκεν για να κλείσω παρολάκι!
Από τα υπόλοιπα σημερινά ξεχωρίζω Μάλμε και Ατλέτικο!
Μια χαρά ήταν...πάμε τώρα γερά να τους τα πάρουμε και το ΣΚ!Τα πήραμε με τη Ναιμέγκεν φίλε gatto και εγώ αυτή περίμενα για να κλείσω.Είχα περάσει από προχτές Μαγιόρκα(στο 90') και Βιγιαρεάλ.
Σωστός ο παίκτης...Με τα σημερινά δεν θα ασχοληθώ.Μια Γερμανική δυάδα που έχω τιμήσει από σήμερα είναι Μπίλεφελντ--Λάουτερν!!!