foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 166
για το σημερινο μπασκετ τον βαζελο ποσους ποντους μπροστα τον βλεπετε?
διπλο το βλεπω
για το σημερινο μπασκετ τον βαζελο ποσους ποντους μπροστα τον βλεπετε?
Ειπε χθες ο γεωργιου ενα κολπο στο στοιχημα για να παμε διακοπες το καλοκαιρι με το γιουρο
αλλα το βαζω κατω αριθμητικα και δεν μ βγαινει
αυτο με τα χ ειπε?
λες?τεσπα σημερα εχει πολυ πραμα παλιδιπλο το βλεπω
φιλε αυτο το συστημα πρεπει να εχεις κεφαλαιο για τυχον στραβη.δε στο συντιστω.ναι
ΣΥΜΦΩΝΑ Μ ΑΥΤΟΝ ΠΑΙΖΩ ΠΑΝΤΑ Χ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΩ ΑΝΑ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ
ΕΣΤΩ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ Χ ΕΙΝΑΙ 2.0
1. ΜΑΤΣ ΠΟΝΤΑΡΩ 20 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΝΩ
2. ΜΑΤΣ ΠΟΝΤΑΡΩ 40 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΝΩ
3. ΜΑΤΣ ΠΟΝΤΑΡΩ 80 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΝΩ
4. ΜΑΤΣ ΠΟΝΤΑΡΩ 160 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΩ
Μ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.0 ΠΑΙΡΝΩ 320 ΕΥΡΩ
ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ 20+40+80+160 = 300
ΚΕΡΔΙΖΩ ΔΗΛΑΔΗ 320 - 300 = 20;
δεν ειναι σωστο αυτο αν εννοεις να παιζεις με διπλασιασμους.εχω σκεφτει ενα συστημα μονο μ οβερ αντερ
που ειναι 50-50
δεν ειναι σωστο αυτο αν εννοεις να παιζεις με διπλασιασμους.
για στειλε αν θελεις.οχι καμια σχεση
το εχω φτιαξει σ εξελακι και θα το τεσταρω στο γιουρο
ας ξεκιναμε με ενα ταμειο...Παιδιά σας παρακολουθώ, αλλά ΔΕΝ παίζω στοίχημα μια και οι πιθανότητες είναι ΠΑΝΤΑ εναντίον μας. λόγω της γκανιότας.
Λοιπόν ο Γεωργίου το σύστημα του διπλασιασμού το είχε προτείνει και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010. Δείτε όμως τα αποτελέσματα:
Από το ματς 13 Ακτή Ελεφαντοστού - Πορτογαλία, είχε 8 αγώνες στην σειρά χωρίς Χ. Επομένως έπρεπε να έχεις παίξει και να έχεις χάσει 10+20+40+80=160+320+640+1280=2.550 €, ξεκινώντας με δεκάρικο, που να ξεκίναγες με 50ρικο. Μετά έπρεπε να παίξεις στο 9ο αγώνα άλλα 2.560 € (που θα τα βρεις είχες καβάτζα 5 χιλιάρικα;). Ο ένατος στην σειρά ήταν ο Σλοβενία-Αμερική
που από ότι θυμάμαι ακύρωσε στο τέλος κανονικό γκολ. Αν το έχανες και αυτό θα έπρεπε να βρεις άλλα 5.120 € για να τα παίξεις που; Θα έπαιζε κανένας 5.120 € σε Αγγλία-Αλγερία Χ? Άσχετα τι βγήκε τελικά.
Ας αφήσουμε λοιπόν τον Γεωργίου με τις προβλέψεις του (Euro 2004 χαχα) και να προσέχουμε για να έχουμε.
Την ιστορία αυτή την γράφω γιατί ένας γνωστός μου έπαιξε με τον διπλασιασμό, έχασε 310 € και σταμάτησε, ευτυχώς για αυτόν γιατί 5 χιλιάρικα δεν είχε.
καθαρα αριθμητικη γεωμετρια μακριαναι
ΣΥΜΦΩΝΑ Μ ΑΥΤΟΝ ΠΑΙΖΩ ΠΑΝΤΑ Χ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΩ ΑΝΑ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ
ΕΣΤΩ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ Χ ΕΙΝΑΙ 2.0
1. ΜΑΤΣ ΠΟΝΤΑΡΩ 20 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΝΩ
2. ΜΑΤΣ ΠΟΝΤΑΡΩ 40 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΝΩ
3. ΜΑΤΣ ΠΟΝΤΑΡΩ 80 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΝΩ
4. ΜΑΤΣ ΠΟΝΤΑΡΩ 160 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΩ
Μ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.0 ΠΑΙΡΝΩ 320 ΕΥΡΩ
ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ 20+40+80+160 = 300
ΚΕΡΔΙΖΩ ΔΗΛΑΔΗ 320 - 300 = 20;
φιλε να παει στα τσακιδια ο οπαπ με τις γκανιωτες κατι θα υπαρχει και αν οχι απο παρασκευη θα μπειΥπαρχουν αποδοσεις για νικητη διοργανωσης στο euro και αλλα ειδικα στοιχηματα? απο Οπαπ