Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 319 32,2%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    991

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
το καλυτερο τσιπουρο χρηστο ειναι μονης βρασης, το ρακι που εχουν στην κρητη νομιζω ειναι ετσι, μου ειχαν φερει απο τα ανωγια πριν δυο χρονια και ακομα το εχω τελευταια χρηση του ηταν για εντριβη  :2funny:
xaxaxax ασε το ρακι δεν το βαζω ουτε για αναψω καρβουνα.. :2funny: :2funny:

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
μετριο σαβ/κυριακο

δεν εβγαλα τιποτα γενικα εδω και 10 μερες τα παπαρια μου ... ολο money back σε συστηματα

και κανας κουβας αμα λαχει  :2funny: :2funny:
ελατωσα τα ονταρισματα διοτη βλεπω οτι σπανε παιχνιδια, η για αγορες γκολ, η για σημεια..
εχασα την λακορουνια για 1 γκολ, την ειχα βαλει οβερ
παιζω οβερ μολντε, οβερ μιλαν, και οβερ λακορουνια, διπλο σιτυ
για 1 γκολ θα βγαζα 180 ευρω, δεν θελει δεν θελει, δεν μπορω να κανω κατι.. δεν μπορω να τα βαλω εγω με την τυχη και την μπαλα
ισως βαλω και κατι την αλλη αγωνιστικη μπας και γινει κατι
απο τον μηνα μαρτιο υπαρχει ασταθεια, γενικα εχω γλυκοπικρη γευση φετος  ειχα αλλα σχεδια
να παει καποια ισπανικη τελικο τσ λ να τα κονομησουμε αλλα παπαρια.. ας το παρει και η τσελσυ τωρα να κουβαδιασει ολο το ηλιακο συστημα

η τελευταια ελπιδα , κατακτηση γιουροπα λιγκ, τσου λου τελικος, και γιουροβιζιον που χαμπαριαζω  :birdman:

ας κλησει τουλαχιστον η σεζον με κερδος να εχουμε για το γιουρο..
ναι πολλες φορες δεν θελει αλλα κ μερικες φορες παιζουν αλλοι παραγοντες ρολο..θα αναφερω 2 περιπτωσεις που εχασα αρκετα λεφτα το σαββατο
μετα το 3-3 της νοριτς στο 88 ο φαν περσι εντελως μονος μπροστα απο τη γραμμη το μονο που εχει να κανει ειναι να σπρωξει τη μπαλα στα διχτυα...ανταυτου τον σπρωχνει ο αμυντικος πεντακαθαρα κ βαζει τον φαν περσι μες στα διχτυα κ δεν βρισκει την μπαλα...κ ο προεδρος της νοριτς θα το εδινε το πεναλντι. :2funny:οσο για το δεν θελει απο το 89 μεχρι το 94 4 κλασικες ευκαιριες η αρσεναλ
το αλλο ματς γιατι δλδ να μη μετρησει το γκολ του καρολ να παρουμε το χηναρι..θα του ελεγε κανεις τιποτα?? :headbang:
αρα παιζουν κ ασταθμητοι παραγοντες αλλα δεν ξερω γιατι αυτοι οι παραγοντες ειναιΣΥΝΗΘΩΣ εις βαρος μας :think:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Καλησπερα..Μας δουλευουν οι <ψιλουρες> γιατι δεν εκτιμαμε τα λεφτα :grin:..Οι ψιλουρες οι υποτιθεμενοι μαγοι δηλαδη :grin: οι ψιλουρες αυτοι που παιζουν ψιχουλα δηλαδη ελαχιστα λεφτα..Το θεμα ειναι οτι αυτοι εκτιμανε τα λεφτα ειναι τσιγκουνιδες σπαγκοι πιο σφιχτοι και απο το το δεσιμο του ναυτικου κομπου κανουν το σκατο τους παξιμαδι..Δεν εχω τιποτα με τα παιδια αυτα ισα ισα τους παρατηρω και βλεπω οτι σχεδον καθε μερα τσιμπανε..Δεν εχει να κανει αν ειναι καλοι ανθρωποι.. οι κακοι.. προσωπικα αυτους που ξερω ειναι καλα ατομα αλλα ειναι τοσο τσιγκουνιδες που οι σκωτσεζοι μπροστα τους ειναι αρχοντες στο κερασμα και στην γενεοδωρια..Και προσωπικα με τον ενα και με τον αλλον ειμαι φιλος και πινουμε και μαζι φισικα τον εναν τον εχω κερασει 200 τσιπουρα ενω αυτος 2(ασχετα ποθ εχει κερδισει 1000 φορες μικρο ποσα αλλα σεβαστα)..Τεσπα το θεμα δεν ειναι αυτο απλα κανω μια ανασκοπιση των χαρακτηρων που κερδιζουν στο στοιχημα..1 Διαβαζουν τα παντα..2 παιζοντας λιγα λεφτα που τα εκτιμανε τα 2 τα 3 ευρω ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ αγχος αλλα τα σεβονται.. βγαινουν απο την τσεπι τους οπως περπαταει μια χωλανα γιγαντας που ειναι 500 κιλλα..Δεν μιλανε τι παιξανε ο ενας ιδιος ποτε μονο οταν κληνει κουπονι που κληνει σχεδον καθε μερα..Και το κυριοτερο παιζουν παντα μονοι τους πιστευουν στον εαυτο τους οτι και να τους πεις οτι και να τους κανεις πεζουν αυτα που θελουν αυτοι δεν περνουν γνωμη απο κανεναν..Αποτελεσμα οτι πρεπει να παιζουμε λιγα λεφτα και να πιστευουμε σε εμας..και να σε βομαστε τα 3 ευρω σαν 30..Με τα 21 που επαιξα εχθες ο αλλος θα εκανε 10 κουπονια με σκορ και διπλες πληρωμενες..Το ξερω οτι θα κανω παλι το ιδιο λαθος ασχετα με το τι λεω τι ξερω παλι λαθος θα παιξω..Ηρθε το τελος των πρωταθληματων και δεν εχω πιασει τιποτα σοβαρο :grin:Υγεια και καλα μυαλα να εχουμε και συνεση..ΥΓ..Το πιο σιμαντικο πεζοντας λιγα λεφτα αν χανουμε δεν εχουμε απαγοιτευση οσες φορες και να χασουμε..Σκεφτομασται θετικα και συνεχιζουμε για ολλα φτεει το αγχος ειχα σιμαθητη στο λυκειο που απο το αγχος ενω ειχε μαλι πιο πολυ και απο αρκουδα για το πανεπιστημιο ποθ διαβαζε γι ανα περασει το κεφαλι τους εγινε σαν καθρεφτης εγινε πιο φαλακρος και απο κωλο ο κωλος μου πιο πολες τριχες ειχε τοτε και τωρα :2funny:Για ολλα φτεει το αγχος το παθος η μι σκεψη :grin:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Καλησπερα..Μας δουλευουν οι <ψιλουρες> γιατι δεν εκτιμαμε τα λεφτα :grin:..Οι ψιλουρες οι υποτιθεμενοι μαγοι δηλαδη :grin: οι ψιλουρες αυτοι που παιζουν ψιχουλα δηλαδη ελαχιστα λεφτα..Το θεμα ειναι οτι αυτοι εκτιμανε τα λεφτα ειναι τσιγκουνιδες σπαγκοι πιο σφιχτοι και απο το το δεσιμο του ναυτικου κομπου κανουν το σκατο τους παξιμαδι..Δεν εχω τιποτα με τα παιδια αυτα ισα ισα τους παρατηρω και βλεπω οτι σχεδον καθε μερα τσιμπανε..Δεν εχει να κανει αν ειναι καλοι ανθρωποι.. οι κακοι.. προσωπικα αυτους που ξερω ειναι καλα ατομα αλλα ειναι τοσο τσιγκουνιδες που οι σκωτσεζοι μπροστα τους ειναι αρχοντες στο κερασμα και στην γενεοδωρια..Και προσωπικα με τον ενα και με τον αλλον ειμαι φιλος και πινουμε και μαζι φισικα τον εναν τον εχω κερασει 200 τσιπουρα ενω αυτος 2(ασχετα ποθ εχει κερδισει 1000 φορες μικρο ποσα αλλα σεβαστα)..Τεσπα το θεμα δεν ειναι αυτο απλα κανω μια ανασκοπιση των χαρακτηρων που κερδιζουν στο στοιχημα..1 Διαβαζουν τα παντα..2 παιζοντας λιγα λεφτα που τα εκτιμανε τα 2 τα 3 ευρω ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ αγχος αλλα τα σεβονται.. βγαινουν απο την τσεπι τους οπως περπαταει μια χωλανα γιγαντας που ειναι 500 κιλλα..Δεν μιλανε τι παιξανε ο ενας ιδιος ποτε μονο οταν κληνει κουπονι που κληνει σχεδον καθε μερα..Και το κυριοτερο παιζουν παντα μονοι τους πιστευουν στον εαυτο τους οτι και να τους πεις οτι και να τους κανεις πεζουν αυτα που θελουν αυτοι δεν περνουν γνωμη απο κανεναν..Αποτελεσμα οτι πρεπει να παιζουμε λιγα λεφτα και να πιστευουμε σε εμας..και να σε βομαστε τα 3 ευρω σαν 30..Με τα 21 που επαιξα εχθες ο αλλος θα εκανε 10 κουπονια με σκορ και διπλες πληρωμενες..Το ξερω οτι θα κανω παλι το ιδιο λαθος ασχετα με το τι λεω τι ξερω παλι λαθος θα παιξω..Ηρθε το τελος των πρωταθληματων και δεν εχω πιασει τιποτα σοβαρο :grin:Υγεια και καλα μυαλα να εχουμε και συνεση..ΥΓ..Το πιο σιμαντικο πεζοντας λιγα λεφτα αν χανουμε δεν εχουμε απαγοιτευση οσες φορες και να χασουμε..Σκεφτομασται θετικα και συνεχιζουμε για ολλα φτεει το αγχος ειχα σιμαθητη στο λυκειο που απο το αγχος ενω ειχε μαλι πιο πολυ και απο αρκουδα για το πανεπιστημιο ποθ διαβαζε γι ανα περασει το κεφαλι τους εγινε σαν καθρεφτης εγινε πιο φαλακρος και απο κωλο ο κωλος μου πιο πολες τριχες ειχε τοτε και τωρα :2funny:Για ολλα φτεει το αγχος το παθος η μι σκεψη :grin:
γεια σου ρε χρησταρα

ρε μαν, δεν παιζουμε ολοι για πιτσες  :grin:

καποιος παιζει για μουνι 50-100 ευρω

καποιος για διακοπες 200-500 ευρω

και καποιος το σπιτη του 1000-5000 ευρω :2funny: :2funny:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
γεια σου ρε χρησταρα

ρε μαν, δεν παιζουμε ολοι για πιτσες   :grin:

καποιος παιζει για μουνι 50-100 ευρω

καποιος για διακοπες 200-500 ευρω

και καποιος το σπιτη του 1000-5000 ευρω :2funny: :2funny:
nai ενταξη και εγω ξερω τον πακετο που παιζει 2χιλαρικα το σου κου  :boobies:το θεμα ειναι να παιζουμε να μην μας παιζουν και μας το βαζουν οι μπουκ.. :grin:ισα ισα μονο να μας τον ακουμπανε.. αλλα να μην μας το καρφωνουν ολο μεσα :2funny: :2funny:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
468=Μανσφλιντ-Γιορκ=Χ,   470=Γουεστ Χαμ-Καρντιφ=Χ2 Διπλη πληρωμενη,   469=Ατρομητος-ΠΑΟΚ=1-2 Σκορ Πονταρισμα 1,20 νικη επι 0,60..ΥΓ..Αν βγει ο ΠΑΟΚ 2πλο με αυτην την ζεστη και σκορ 1-2 παρτε με τηλεφωνο :2funny:Μπας και βγαλουμε καμια μεριδα ψητες σαρδελες στην σχαρα γιατι ταιριαζει τωρα με αυτην την ζεστη :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
εγω επαιξα

ατρομητο χ και αντερ
γουεστχαμ ασο
τον βαζελο διπλο και αντερ
την λιλ ασο
τουλουζ ασο και 2-3 γκολ
τρελεμποργκ ασο
ρεξαμ ασο χ
γκαις ασο
ρεμς ασο

σε διαφορους συνδυασμους αυτα και σε ενα ενιαιο.....

τα υπολοιπα βραδακι

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.096
Πόντοι
216
Οσερ 1, Μονπελιε 2,Ρεξαμ Χ..Κυριε gl,χθες περασα απ τα μερη σας,οδευοντας να πραξω το εκλογικον μου δικαιωμα..Να στε παντα καλα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
για τα βραδινα κατοπιν ωριμου σκεψεως λεω να παιξω και τα δυο διπλα και οβερ

γουιγκαν και μονπελιε εννοω

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
για σημερα θα πονταρω σε τριαδα γαλλικη οσερ,σαιντ ετιεν κ ρεμς ολα ασσοι!!
κ θα παιξω κ μονο την μπακμπερν.ασσο κ αυτη..
καλη επιτυχια σε οτι κ αν επιλεξετε  :rockon:

Επισκέπτης
η οσερ τι παιζει φουλ επιθεση... γκολ η αλλη σεντρα αυτη  :2funny: στο 9 0-3 

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
εγω επαιξα

ατρομητο χ και αντερ
γουεστχαμ ασο
τον βαζελο διπλο και αντερ
την λιλ ασο
τουλουζ ασο και 2-3 γκολ
τρελεμποργκ ασο
ρεξαμ ασο χ

γκαις ασο
ρεμς ασο

σε διαφορους συνδυασμους αυτα και σε ενα ενιαιο.....

τα υπολοιπα βραδακι
μεχρι στιγμης πολλα με δικαιωνουν,μαλακα βαζελε δεν μπορουσες να μην χασεις; :jerking:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
με διπλο γουιγκαμ ,ασο τορινο,διπλο μονπελιε,ασο χιμπερνιαν και ασο ρεμς με 1 ευρω παιρνω 23 κατι νομιζω....

αλλα πολυ αντερ αποψε....μας γαμησε :headbang:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
αικ ασο και αντερ
βελεζ ατλετικο γκολ γκολ
λιμπερταδ κρουζ αζουλ ασο χ

λιβερπουλ τσελσι διπλο και γκολ και οβερακι.....γιατι ετσι μας αρεσει

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
ναι η τσελσι εχει κινητρο ακομη
Είναι από πανω της και η Τοτεναμ και η Νιουκαστλ ομως ακομα και αν νικησει τυπε και πρεπει να περασει και τις 2 για να βγει τσαμπιονς λιγκ  :think: :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom