Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 319 32,1%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 227 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 448 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    994

Επισκέπτης
θα πω τη γνώμη μου καθαρά στοιχηματικα και όχι σαν οπαδός.καταρχήν δεν υπάρχει περίπτωση να παίξω 1.40 ημιτελικό τσουλου :headbang:.και ειδικά όταν παίζει όχι μια γερμανική ομάδα αλλα η μπαγερν..και έχει διαφορά αυτό που λέω.μιλαμε άσχετα αν έχασε το πρωταθλημα την καλύτερη γερμανική ομάδα που αυτή την εποχή ειναι σούπερ φορμαρισμένη.εχει κατεμε τα καλύτερα άκρα στα χαφ και ενα σέντερ φορ που μπορεί να μην είναι μπενζεμα αλλα έχει το γκολ ;)και το κυριότερο έχει την παράδοση με το μέρος της.και το σημαντικότερο μου θυμίζει το παιχνίδι του Σαββάτου μπαρτσα-ρεαλ απόδοση του 5.75 του διπλού η 4.25 στο χ τη μπαγερν δεν υπάρχει περίπτωση να την ξαναβρώ ΠΟΤΕ.θα το παίξω και ας το χάσω ;)

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera. Το στοιχημα εδω και 2-3 χρονια εχει αλαξει αυτα τα 1,20 τις γιουβεντους και τις μιλαν παλια ηταν αχαστα τωρα και οι ιταλοι δισκολεψανε πολυ..Τεσπα το στοιχημα εχει γινει τρομερα δισκολο πχ αυτο τις λατσιο με την νοβαρα παλια ηταν αχαστο σημερα εχασε η λατσιο τεσπα..Το στοιχημα εχει γινει πολυ δυσκολο η τσεζενα τα εδινε ολα τοθλαχιστον στο 2 ημιχρονο που ειδα οχι οτι εκανε κατι μπαλα δεν ακουμπισε αλλα για υποβιβασμενη ομαδα επαιξε..Τερμα τα μπερεκετια στο στοιχημα πρεπει να το καταλαβουμε εχθες ακομα αυτοκτονουν στην ασια με το 2-2 τις μπαρτσελονα με την τσελσι τιποτα δεν ειναι αχαστο δεν υπαρχουν αχαστα(υπαρχαν παλια στην ιταλια πριν 5 χρονια τωρα τερμα)υγεια να εχουμε παω να παρω  πακοτινια και παω στο πρακτορειο προπο να με κερασει ο καφετζις μου κανα 2-3 μεγαλες αμστελ σημερα τον εξυπιρετισα σε κατι να δω και το ματς ρεαλ μαδριτης μπαγερν.. Σαν ματς δεν θα παιξω δραχμη  :grin:Αλλα η μπαγερν μου αρεσε στον πρωτο αγωνα μακαρι να μπουν βροχι απο γκολ παντως το βλεπω γκολ-γκολ οβερ και 4-6 γκολ καλη τηλεθεαση σε ολα τα κουμαροσκιλα και μη του φορομ :grin:

Επισκέπτης
Εγω αν επαιζα σημερα, το Ρεαλ - Μπαγερν θα το επαιζα Χ ή σκορ 2-2.

iliasgoldfinger

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
1
γεια χαρα, οι πιτσαραδες ειναι παπατζηδες πια, ευτυχως στο λαιβ επιασα οπως ολοι
σε καλες αποδοσεις μιλαν- γιουβε......
:s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

τωρα για ρεαλ-μπαγερν θα παιξω οβερ 3,5 και ας ερθει οτι θελει.....
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
kalhspera. Το στοιχημα εδω και 2-3 χρονια εχει αλαξει αυτα τα 1,20 τις γιουβεντους και τις μιλαν παλια ηταν αχαστα τωρα και οι ιταλοι δισκολεψανε πολυ..Τεσπα το στοιχημα εχει γινει τρομερα δισκολο πχ αυτο τις λατσιο με την νοβαρα παλια ηταν αχαστο
:rockon: :rockon:σωστος

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Δύσκολα τα πράγματα για τη Ρεάλ.
Κι ακόμα δεν έχει βάλει γκολ ο Γκόμεζ...

Επισκέπτης
η διαιτησία σπρώχνει ''με τρόπο'' τη βασίλισσα ;)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Μην σε παρω στο λαιμο μου...αλλα πιστευω οτι θα περασουν οι Γερμανοι....ετσι εκτιμω!!!...Ο καθενας παιζει την εμπνευση του!!!..Το στοιχημα ειναι να περνας την ωρα σου και να βγαζεις κανενα φραγκο για τις τανες!!!...Αυριο, αν πιστεψεις στους Γερμανους..ψαξε τον τροπο, που θα περασουν...με ισοπαλια;Ειτε με 2-1(Ρεαλ);... Λεω εγω τωρα..μην μου δωσεις και βαση...παει το ματσακι στην παραταση με 2-1!!!...Αληθεια τι αποδοση δινει ο Ο.Π.Α.Π...στο ακριβες σκορ  2-1;Και η ισοπαλια αυριο παιζει...δεν θα την παιξουν πολλοι..και ειναι αποτελεσμα που εχει τυχη!!!!
Παραθετω τον εαυτο μου....που σας το εγραψα απο χτες βραδυ, και οχι κατοπιν εορτης!!!Αντε καληνυχτα τωρα!!!!!!! :)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Παιδια επαιξα με 7.50 αποδοση στον Ο.Π.Α.Π απο το μεσημερι, το ακριβες σκορ που εληξε μολις τωρα!!!Το επαιξα 60 ευρω!!!Ποσα παιρνω;

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
452
Πόντοι
2.046
Δοξα το θεο βγηκε το ασσο/ασσο τελικο που χα παιξει

ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ  :rockon: :rockon:

ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ

αν περασει και η ρεαλ θα ειμαι τρισευτιχισμενος  :rolleyes:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
452
Πόντοι
2.046
Δεν πιστευω να επηρεαζει η παραταση το τελικο αποτελεσμα ετσι?

MUAY THAI

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Παιδια επαιξα με 7.50 αποδοση στον Ο.Π.Α.Π απο το μεσημερι, το ακριβες σκορ που εληξε μολις τωρα!!!Το επαιξα 60 ευρω!!!Ποσα παιρνω;
Εαν εχεις πιασει αυτα που ειπες χθες και σημερα εισαι ο μοναδικος στο κοσμο οποτε ανοιξε κανα σαιτ καντο συνδρομητικο περισσοτερα θα βγαζεις...Αν και νομίζω πως μας πουλάς....

Συνημμένα

• images.jpg
    images.jpg
    7,5 KB · Εμφανίσεις: 22

DRAKOS31

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
1
:pipa1:
500 ευρω αλλα επι ποσο το επαιξεσ γιατι 60ευρω δεν εχει ο οπαπ?

Επισκέπτης

τα δελτία που ποστάρονται μετά την έναρξη του αγώνα είναι άκυρα τύπε  :grin:

μόνο ό,τι πείτε πριν το ματσ μετράει...

Επισκέπτης
Παίδες για στόιχημα, πλέον μόνο Εκλογές 6 Μαίου

Η BETOTO δίνει 1,45 απόδοση να πιάσει η Χρυσή Αυγή πάνω από 3 %  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

είναι απλά τρελοί...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom