Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (2 μέλη και 21 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 319 32,2%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    991

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Δεν στα λεω για να τσακωθουμε,απλα σαν πιο μεγαλος (32) θελω να σου εξηγησω οτι το στοιχημα ειναι για διασκεδαση και μονο.
Αυτο που λες για το αν ειχες 50 χιλ. θα τους ειχες βγαλει τα ματια δε ισχυει γιατι αυτους που παιζει τετοια ποσα αναλογικα παιρνει το ιδιο ρισκο με εσενα που παιζεις 10 ευρω.Αν πουλαγες την γκαρσονιερα που σου αφησε η μανα σου και τα ειχες μπανκα να παιζεις εκει να δεις πως θα ετρεμες σαν το ψαρι.Θα επαιζε μπαρτσα-αλμπαθετε στο 1,02 και θα φοβοσουν να το ακουμπησεις.
Και κατι τελευταιο οσο μεγαλυτερη αξια δινεις στο στοιχημα τοση μεγαλυτερη επιροη εχει πανω σου,ανθρωποι τρελαθηκαν απο την χασουρα.
δεν διαφωνω.. αλλα προσωπικα εχω αυτοσυγκρατηση , ποτε δεν εχω παιξει ολο το ποσο οταν ειχα μεγαλο ποσοστο στο λογαριασμο μεσα..

τελοσπαντων.. εχεις ενα δικιο.. αλλα για να πουμε του στραβου το δικαιο το 80-90 της εκατο παιζει για αποσκομιση κερδους και οχι για διασκεδαση  ;)

Επισκέπτης
δεν διαφωνω.. αλλα προσωπικα εχω αυτοσυγκρατηση , ποτε δεν εχω παιξει ολο το ποσο οταν ειχα μεγαλο ποσοστο στο λογαριασμο μεσα..

τελοσπαντων.. εχεις ενα δικιο.. αλλα για να πουμε του στραβου το δικαιο το 80-90 της εκατο παιζει για αποσκομιση κερδους και οχι για διασκεδαση  ;)
οχι το 80-90% ολοι όσοι παίζουν το κάνουν για να κερδίσουν ;)ακόμα και αυτός που παίζει 3 ευρώ δέκα ματς βαθιά μέσα του πιστεύει ότι θα κερδίσει ;)και αυτά που σου λέει ο χάρος έχει δίκιο.εγώ ειμαι λίγο μεγαλύτερος και σου λέω ότι μακροπρόθεσμα από το στοίχημα η απο το τζόγο καλύτερα δεν έχει βγει σχεδόν κάνεις ;)

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
ο παιζων χανει κ ο πινων μεθαει.λεγανε οι παλιοι..... ;)

Επισκέπτης
Λαθος και οι δυο.
Ο τζογαδορος παιζει για να ΧΑΣΕΙ και οχι να κερδισει.
Για σκεφτητε το λιγο.

Επισκέπτης
Λαθος και οι δυο.
Ο τζογαδορος παιζει για να ΧΑΣΕΙ και οχι να κερδισει.
Για σκεφτητε το λιγο.
βαθιά μεσα του ο τζογαδόρος ''πιστεύει''ότι θα κερδίσει.δεν είπα τυχαία οτι μακροπρόθεσμα είναι σχεδόν όλοι χαμένοι ;)

Επισκέπτης
βαθιά μεσα του ο τζογαδόρος ''πιστεύει''ότι θα κερδίσει.δεν είπα τυχαία οτι μακροπρόθεσμα είναι σχεδόν όλοι χαμένοι ;)
Ο τζογαδορος (οχι ο μεροκαματιαρης)παιζει για να ικανοποιησει το παθος του.ΝΟΜΟΣ.
Αν δεις αρρωστακια που εχουν πιασει μεγαλο ποσο δεν ψαχνουν που θα διασκεδασουν,ψαχνουν που θα τα σπρωξουν,αυτη ειναι η διασκεδαση για αυτους.
Κερδιζει στο καζινο?Δεν φευγει αν δεν τα χασει.

Επισκέπτης
Ο τζογαδορος (οχι ο μεροκαματιαρης)παιζει για να ικανοποιησει το παθος του.ΝΟΜΟΣ.
Αν δεις αρρωστακια που εχουν πιασει μεγαλο ποσο δεν ψαχνουν που θα διασκεδασουν,ψαχνουν που θα τα σπρωξουν,αυτη ειναι η διασκεδαση για αυτους.
Κερδιζει στο καζινο?Δεν φευγει αν δεν τα χασει.
νομίζω το ίδιο λέμε...μακροπρόθεσμα χαμένος ο τζογαδόρος ;)αυτο ειναι αρρωστια..αλλα οπως ο βαριά άρρωστος πιστεύει ότι κάποια στιγμή θα γίνει καλα έτσι και ο τζογαδόρος πιστεύει οι κάποια στιγμή θα πιάσει την καλή :grin:

Επισκέπτης
γιορεντε σκορερ,βαλενθια (χ ημ. η τελικο),πενιαρολ οβερ

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.015
Πόντοι
26.470
διπλό η μπιλμπάο από εδώ μέχρι τι λισσαβώνα!!! :rockon: :rockon:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
γκολ/γκολ απο το ημιχρονο εε  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

βασικα σταθηκα λιγο τυχερος... διοτη το κορνερ δεν επρεπε να παιχτει διοτη τα λεπτα ειχαν περασει

anyway ενα μπουρδελο και ενα στουντιο βγηκε παντως  :birdman:, Κλαψτε  :birdman: απο εναν ασχετο του αθληματος  :birdman:

Stake 30
Gain 77.73
Event Date Branch League Event Bet Type Your Bet Points Odds Score Status

17/04/2012 18:45 Soccer Champions League Bayern Munchen vs. Real Madrid Both to Score Yes --- 1.58 Yes Won
19/04/2012 19:05 Soccer Europa League Atletico Madrid vs. Valencia Both to Score Yes --- 1.64 --- Open

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera.Το στοιχημα παιδια δεν εχει κερδος..Πολυ απλα γιατι κανεις δεν εχει υπομονη συνεση και εγκρατεια...Ολοι πεζουμε με παθος... Στον λογαριασμο μου στην βετ356 την εβδομαδα παιζουν καποιοι πακετοι..Οταν λεω πακετοι ενωω πακετοι οχι μαλακιες.. 1000 ευρω για πλακα :grin:..Μπορω να σας πω οτι ειναι μεσα με το κεφαλι με τα ποδια και με τα χερια..Αλλα γιαυτους στα παπαρια τους δεν εχουν αναγκη οπως εχθες που επαιξαν την μπαρτσα 2πλο ο αλλος με ρωτησε τη το βλεπεις το ματς ενω εγω παιζω αυτην τιν εποχη 1-2-3 ευρω και του ειπα 2πλο και το εχωσε 300 ευρω στον λογαριασμο μου :s&m_1: και το πρωι δεν μου ειπε τιποτα στα @@ του.Το στοιχημα για μενα ο καλητερος παιχτης ειναι αυτος που πλησιαζει να παρει πισω τα λεφτα του οχι να κερδισει :tits2:..Και οσο πιο λιγα πεζουμε τοσο πιο καθαρα βλεπουμε και σκεφτομαστε..Εδω δεν εχουμε ανταγονισμο μεταξυ μας..Αλλα με τους καριολιδες τους μπουκ αυτοι μας κλεβουν κτλ οχι εμεις αυτους..Αυτοι ειναι οι κουφαλες αυτοι γαμαν εμας οχι εμεις αυτους..Δεν γινετε να τους γαμισουμε εκτος αν πιασουμε κατι τρελο και αυτο ειναι οταν παιζουμε ελαχιστα εχω δει κουπονι με 3 ημιχρονα τελικα 0,30 λεπτα να περνει 800 ευρω..Αν ηταν απο το στοιχημα να γινουμε πλουσιοι θα ειχα γινει..Ξερω ατομα που καθονται πανω στο pc με τις ωρες στην βετφαιρ στο ανταλακτιριο κτλ και κανουν το μυαλο τους σπαγκατο για να βγαλουν κανα φραγκο και αυτοι το παρατησανε..Υγεια και καλη καρδια ψυχραιμια και ηρεμια :grin:..οσο πιο λιγα παιζουμε τοσο πιο καθαρα διαβαζουμε..Παρεπιπτοντος επαιξα 2-1 σκορ την σπορτινγκ λισαβονας με 1,20 ευρΩ 8,50 ποσοστο ειναι στο 81 αλλα επαιξα 1,20 και εγινε στο 2 ημιχρονο θελει λιγα λεφτα παιδια οχι πολλα οποιος το καταλαβει τοτε θα αρχιζει να συνιδιτοποιει το στοιχημα.. Και να κερδιζει λογο καθαρου μυαλου δηλάδη χωρις αγχος :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
γερο ταμειο αποψε με ασο αθλετικο και οβερ αθλετικο και σπορτινγκ...... :rockon: :rockon: :rockon:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ειχα παιξει προκριση, μπαρτσελονα,ρεαλ, και μπιλπάο..

τα πρωτα δυο να πω ενταξει..  αλλα η μπιλμπαο? κερδιζει γιουναιτεντ,κερδιζει σάλκε εκτος εδρας
και χανει απο σπόρτινγκ με ανατροπη? με ποια λογικη συγνωμη..
ουτε ενας παιχτης γνωστος,ουτε τιποτα, και φτασανε εδω περα.. δεν μπορω να καταλαβω πραγματικα

και τα τρια ειναι στον αερα..
εαν ολα αυτα γινουν ανατροπες και περασουν και οι τρεις εγω θα γινω λουης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom