lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 284
- Like
- 13.015
- Πόντοι
- 26.470
bayern-real άαντερ!!παμε μωρη ρεαλαρα περνα τελικο και παρτο το γαμημενο το κατσαρολι να παμε ρωξανα το καλοκαιρι![]()
![]()
![]()
bayern-real άαντερ!!παμε μωρη ρεαλαρα περνα τελικο και παρτο το γαμημενο το κατσαρολι να παμε ρωξανα το καλοκαιρι![]()
![]()
![]()
αντε ρε μην το γκαντεμιαζετε και ριξαμε λεφτακαι επειδή ειμαι λίγο πονηρός με το στοίχημα και με τα παιχνίδια για το σημερινό μπαγερν-ρεαλ εχει πονταριστεί πολύ το over και το goal-goal.αν δούμε κανένα περίεργο αποτέλεσμα εγώ δεν θα παραξενευτώ.
εκανες λογαριασμο η ακομα οπαπαντε ρε μην το γκαντεμιαζετε και ριξαμε λεφτα
οβερακι ειναι το ματς![]()
![]()
εγώ το άντερ το βρήκα σε απόδοση 2,00
οπαπ μανεκανες λογαριασμο η ακομα οπαπ![]()
και ας είναι μπαλωμένο...στηριζεις τον τοπο σου![]()
ρε μπαγάσα από 5 λεπτά είδες οτι η μπαγερν παίζει ταμπούριμέχρι τώρα πάει όπως το περίμενα...η ρεάλ να πιέζει κ η μπάγερν ταμπούρι πίσω...
άσε...καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς...κωλογερμανάραδες....ρε μπαγάσα από 5 λεπτά είδες οτι η μπαγερν παίζει ταμπούρι![]()
μπα ..εγώ δεν χωνεύω τη ρεαλ με τίποταάσε...καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς...κωλογερμανάραδες....![]()
![]()
για αυτό πήγα στο άντερ κ όχι σε αποτέλεσμα...για να δούμε..πάντως θα είναι μαλακία να πριμοδοτλησουν τη μπάγερν επειδή ο τελικός είναι στο μόναχο...μπα ..εγώ δεν χωνεύω τη ρεαλ με τίποτα.τον ειδες τον πουστάρα τον κοεντραο τη κλωτσιά έριξε
και ο γαμημένος ο γουεμπ δεν έδειξε ουτε κίτρινη όντως φίλε..με τους γερμανους ποτε δεν πρέπει να είσαι σίγουρος.
κάτσε ρε τύπε τη να πριμοδοτήσουν;εδω γουεμπ χάρισε κάρτα και πέναλτι που στην αγγλια εχει δώσει χειρότερογια αυτό πήγα στο άντερ κ όχι σε αποτέλεσμα...για να δούμε..πάντως θα είναι μαλακία να πριμοδοτλησουν τη μπάγερν επειδή ο τελικός είναι στο μόναχο...![]()
αμα βαλεις 10 παιχτες στην μικρη περιοχη τι να περασει και ο αλλος;τεσπα.....θα δουμε....εχει ακομη μελλον ο αγωναςεγώ πάντως είδα ότι ευκαιρίες για γκολ εχει κανει η μπαγερν.αν εξαιρέσεις το σουτ του μπενζεμα στα πρώτα λεπτά οι Ισπανοί είναι ακίνδυνοι ;)μετά το 15 οι Γερμανοί έχουν τον έλεγχο του αγώνα χωρίς να κινδυνέψουν ουσιαστικά.
σοροί ρε μαν αλλα σίγουρα βλέπουμε το ίδιο ματς;αμα βαλεις 10 παιχτες στην μικρη περιοχη τι να περασει και ο αλλος;τεσπα.....θα δουμε....εχει ακομη μελλον ο αγωνας