Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 508 άτομα (1 μέλη και 507 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 319 32,2%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    991

Επισκέπτης
και επειδή ειμαι λίγο πονηρός με το στοίχημα και με τα παιχνίδια για το σημερινό μπαγερν-ρεαλ εχει πονταριστεί πολύ το over και το goal-goal.αν δούμε κανένα περίεργο αποτέλεσμα εγώ δεν θα παραξενευτώ.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
και επειδή ειμαι λίγο πονηρός με το στοίχημα και με τα παιχνίδια για το σημερινό μπαγερν-ρεαλ εχει πονταριστεί πολύ το over και το goal-goal.αν δούμε κανένα περίεργο αποτέλεσμα εγώ δεν θα παραξενευτώ.
αντε ρε μην το γκαντεμιαζετε και ριξαμε λεφτα

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.015
Πόντοι
26.470
:rockon: :rockon: :rockon: εγώ το άντερ το βρήκα σε απόδοση 2,00

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.015
Πόντοι
26.470
μέχρι τώρα πάει όπως το περίμενα...η ρεάλ να πιέζει κ η μπάγερν ταμπούρι πίσω...

Επισκέπτης
άσε...καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς...κωλογερμανάραδες.... :headbang: :headbang:
μπα ..εγώ δεν χωνεύω τη ρεαλ με τίποτα :grin:.τον ειδες τον πουστάρα τον κοεντραο τη κλωτσιά έριξε :headbang:και ο γαμημένος ο γουεμπ δεν έδειξε ουτε κίτρινη όντως φίλε..με τους γερμανους ποτε δεν πρέπει να είσαι σίγουρος.

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.015
Πόντοι
26.470
μπα ..εγώ δεν χωνεύω τη ρεαλ με τίποτα :grin:.τον ειδες τον πουστάρα τον κοεντραο τη κλωτσιά έριξε :headbang:και ο γαμημένος ο γουεμπ δεν έδειξε ουτε κίτρινη όντως φίλε..με τους γερμανους ποτε δεν πρέπει να είσαι σίγουρος.
για αυτό πήγα στο άντερ κ όχι σε αποτέλεσμα...για να δούμε..πάντως θα είναι μαλακία να πριμοδοτλησουν τη μπάγερν επειδή ο τελικός είναι στο μόναχο... :s&m_2:

Επισκέπτης
για αυτό πήγα στο άντερ κ όχι σε αποτέλεσμα...για να δούμε..πάντως θα είναι μαλακία να πριμοδοτλησουν τη μπάγερν επειδή ο τελικός είναι στο μόναχο... :s&m_2:
κάτσε ρε τύπε τη να πριμοδοτήσουν;εδω  γουεμπ χάρισε κάρτα και πέναλτι που στην αγγλια εχει δώσει χειρότερο :grin: η ρεαλ τουλάχιστον δεν μπορεί να μιλάει για εύνοια στην ευρωπη ;)δεν ειναι τυχαίο που έβαλαν τον γουεμπ στο σημερινό ματς.έδρα δεν προκιεται να παίξει με τίποτα. ;)και είδες τωρα τη κάρτα έδωσε στον μπαστουμπεργκ :2funny: :2funny: :2funny:για τετοια ευνοια ο αγγλος :2funny:

Επισκέπτης
μεχρι στιγμής οι Γερμανοί δείχνουν να ελέγχουν πλήρως το ματς.απίστευτα τρεξίματα και ντουμπλαρίσματα σε ροναλντο ντιμαρια .αν αντεξουν στο δεύτερο ημίχρονο στους ίδιους ρυθμούς δε νομίζω ότι θα χάσουν σήμερα και πιθανόν να βάλουν και δεύτερο γκολ αν η ρεαλ ανοιχτεί.δεν ξερω αν η ρεαλ θα είναι τόσο κακή και στο δεύτερο ημίχρονο..που δεν το νομίζω και ελπίζω να δούμε καλύτερο 2 ημίχρονο.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
την αμυνα της αρκουδας παιζουν ρε μαν,δεν ειναι επιθετικοι

Επισκέπτης
εγώ πάντως είδα ότι ευκαιρίες για γκολ εχει κανει η μπαγερν.αν εξαιρέσεις το σουτ του μπενζεμα στα πρώτα λεπτά οι Ισπανοί είναι ακίνδυνοι ;)μετά το 15 οι Γερμανοί έχουν  τον έλεγχο του αγώνα χωρίς να κινδυνέψουν ουσιαστικά.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
εγώ πάντως είδα ότι ευκαιρίες για γκολ εχει κανει η μπαγερν.αν εξαιρέσεις το σουτ του μπενζεμα στα πρώτα λεπτά οι Ισπανοί είναι ακίνδυνοι ;)μετά το 15 οι Γερμανοί έχουν  τον έλεγχο του αγώνα χωρίς να κινδυνέψουν ουσιαστικά.
αμα βαλεις 10 παιχτες στην μικρη περιοχη τι να περασει και ο αλλος;τεσπα.....θα δουμε....εχει ακομη μελλον ο αγωνας

Επισκέπτης
αμα βαλεις 10 παιχτες στην μικρη περιοχη τι να περασει και ο αλλος;τεσπα.....θα δουμε....εχει ακομη μελλον ο αγωνας
σοροί ρε μαν αλλα σίγουρα βλέπουμε το ίδιο ματς; :grin: ειδες εσύ καμιά ρεαλ να πιέζει και να μην την αφήνουν να παίξει;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom