Anakasioths
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 112
- Πόντοι
- 1
Βάζελο μπάσκετ πώς το βλέπετε με 8,5 πλεονέκτημα?
καλησπερα σε ολους ...30 ευρω το καθαρο κερδος απο το προηγουμενο στοιχημα αφου περασαν τα 2 απο τα 3...καλησπερα ...ειχα 2 στα 2 και την κυριακη ..αλλα πληρωθηκα μονο την σαλκε
η bet365 εβγαλε ακυρο τον ολυμπιακο λογω της διακοπης και επιστραφηκε το πονταρισμα
λοιπον ελπιζω να συνεχισω τις σωστες προβλεψεις τωρα που με παει λιγο κατα τα φαινομενα.....
για να μαζεψουμε λιγο πισω τα χαμενα που ειχαμε στα τελη του προηγουμενου χρονου..και ειχαν αφορμη να αναβαλω το ταξιδι στην παταγια
λοιπον σημερα παιζουμε μιλτον οβερ 50 ευρω με αποδοση 1.80
επισης τσαρλτον οβερ 50 ευρω με αποδοση 1.80
και επισης μπραιτον οβερ 50 ευρω με αποδοση 2.05
ολα μονα βεβαιως
καλη επιτυχια σε οτι και αν επιλεξετε
θα πονταρω σε ηττα του ολυμπιακου απο 1 εως 5 ποντους.αποδοση 5 στον οπαπ..
κ εξηγουμαι γτ.
1.η σιενα ειναι μια παρα πολυ καλη ομαδα κ δυσκολο να χασει 2η φορα μεσα σε δυο ημερες στην εδρα της..κ
2.ο ολυμπιακος ειναι πολυ μαχητικη ομαδα κ δυσκολα θα χασει με μεγαλη διαφορα το ματσ.
αυτη ειναι η γνωμη μου..
μηπως το παιξουμε κ αντερ?εχω την αισθηση οτι θα σφιξει πολυ η αμυνα των ιταλων....μπορει να χασει και 8-10 ποντους
το θεωρω πιο πιθανο...
ειδωμεν!!!!
φορτωθηκε το οβερ της δρεσδηςαπο ποδοσφαιρο θα παιξω:
οβερ ντυναμο δρεσδης.
οβερ βιγιαρεαλ β.
ασο ρεμς.
καλη επιτυχια σε ολους....
και εχτες συνεχισαμε τις επιτυχιες και σε κατι ρισκαδορικο οπως ανεφερα..καλησπερα σε ολους ...30 ευρω το καθαρο κερδος απο το προηγουμενο στοιχημα αφου περασαν τα 2 απο τα 3...
συνεχιζουμε σημερα με κατι που εμπεριεχει αρκετο ρισκο λογω οτι δεν εχει να κανει με ποδοσφαιρο αλλα με μπασκετ και ειδικα με διαφορα ποντων...διπλο τον ολυμπιακο στη σιενα με πλεονεκτημα 7.5 ποντων σε αποδοση 1.90..100 ευρω......
αφου το καναμε προχτες γιατι οχι και σημερα ..αλλα και παλι αν οχι ας χασουμε μεχρι 7 ποντους για να πιασουμε το στοιχημα
αλλωστε υπαρχουν και τα 2 εντος εδρας ...βεβαια εγω ειμαι απολυτα ευχαριστημενος απο την μεχρι τωρα πορεια της ομαδας αλλα δεν θα πω οχι και σε κατι ακομα καλυτερο...
αλλα επειδη εδω μιλαμε για στοιχημα πρωτο μελημα να κερδισω το στοιχημα...
καλη επιτυχια σε οτι και αν επιλεξετε
πρώτο κ τελευταίο τα έπαιξα κ γω...ας ελπίσουμε ότι θα βγουν..είχε λυσσάξει η πιάτσα για άσσο σουόνσυ, άρπαξε 2 μπαλάκια...εβιαν γκολ-γκολ,παλερμο γκολ-γκολ,ρεαλ οβερ 3.5,μονπελιε ασσο.
πρώτο κ τελευταίο τα έπαιξα κ γω...ας ελπίσουμε ότι θα βγουν..είχε λυσσάξει η πιάτσα για άσσο σουόνσυ, άρπαξε 2 μπαλάκια...
άντε να δούμε...γιατί τόσο αίμα ούτε στον εφιάλτη στο δρόμο με τις λεύκες....τόσο με έχει πάει...αγγλια ειναι οτι θελουν κανουν εδω κερδισε και η λιντς μετα την εφταρα
άντε γαμώ την τύχη μου θα μας βγάλουν πάλι την ψυχή...γαμημένη σουόνσυ, γαμημένη γκλάντμπαχ...πάμε άσσο μονπελιέ τώρα κ γκολ γκολ λιλ...