Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

olotyxeros

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Κριτικές
21
Like
2.223
Πόντοι
1.796
στο 87 το πηρα ρε μαν.....

και αλλο ακριβως στην τελευταια φαση του παιχνιδιου... και μολις μπαινει σφυραει..  :headbang: :headbang:

Δυστυχώς κύριε stam έτσι είναι αυτή η πόρνη η μπάλα...γι'αυτό και εγώ σήμερα δεν έπαιξα...  :grin:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Δυστυχώς κύριε stam έτσι είναι αυτή η πόρνη η μπάλα...γι'αυτό και εγώ σήμερα δεν έπαιξα...  :grin:

ρε μαν.. στα αρχιδια μου.. μια μπυρα εβαλα και θα βγαζα δυο μπουρδελακια για να σου δωσω να καταλαβεις  :rolleyes:

αλλα ειναι ειρωνεια ρε φιλε...

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
χρηστος10,διαθέτω ένα μεγάλο ποσό(2000) να το βάλω ουντινέζε Χ2 διπλή ευκαιρία 1.45

τι λες?

αν βάλει την μπάλα κάτω,δύσκολα ο ΠΑΟΚ....
Man εχω εναν γνωστο πακετο που παιζει το σου κου 2000 χιλιαρικα..Η μονη συμβουλη που περνει απο μενα αν κανει κανα κουπονι πχ..με 30 21 ευρο κανα 3 ομαδες να του δωσο μια..Για 2000 ΕΥΡΩ δεν ροταει ουτε τον τον παπα οχι εμενα :grin:..Εχθες εχασε ενας που παιζει στον λογαριασμο μου στην βετ365 800 ευρω σημερα μου ειπε σταματαει το στοιχημα μαν και χ2 και 1χ τα ματς χανονται..Αν σου περισευουν κανε αυτο που θες..Εγω τον αγωνα τον βλεπω ασσο(1) αλλα η γνωμη μου να μην μετρισει ειμαι φολα ΠΑΟΚ... :grin:ΥΓ.. εγω αν πχ ειχα να πονταρω ενα τετιο ποσο..Θα επαιζα αντερλεχτ 1 ισοπαλια οχι στοιχημα φανελα φορμα εδρα... :grin:  ΥΓ2..Ο πρωτος παικτης της ουντινεζε δεν ειναι στην αποστολη με 17 γκολ και πρωτος σκορερ στην ιταλια..Θα ειναι στον παγκο για ψυχολογικους λογους..Βγαλε απο την σουμα και 17 γκολ ενος παιχτη που στατιστικα βρισκει διχτια συχνα..Αλλα και παλι και να εχεις ενα τετιο ποσο μαν πας στην εδρα και τα βαζεις οχι στην φιλοξενουμενη ομαδα :grin:Αλλα εσυ εχεις το μαχαιρι εσυ και το καρπουζι αν οντως εχεις ενα τετιο ποσο να πονταρεις.. :grin: Εμεις εδω οτι και να πουμε ειναι αχρηστο :grin:ΥΓ3.. Και η Μπαρτσελονα εκτος εδρας χανει.. ;)

Επισκέπτης
δηλωσει του μπολονι, το σημερινο ματσ δεν θα ληξη 0-0  :think: 
καλα σημεια για σημερα τα GG στο μπιλμπαο,μπριζ.

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
σημερα να παιξετε οβερ τον ολυμπιακο και ασσο τη μεταλιστ

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
δηλωσει του μπολονι, το σημερινο ματσ δεν θα ληξη 0-0  :think: 
καλα σημεια για σημερα τα GG στο μπιλμπαο,μπριζ.
Man μεχρι τα χρηστουγεννα διαβαζα αγγλια και επαιζα μετα απο τα χριστουγεννα τους σιχαθηκα :grin: :2funny:(γιατι καταλαβα οτι ειναι τελικα το πιο στημενο πρωταθλημα στον πλανητη γη..Μιλαω για μενα πρωσοπικα δεν θελω να επιρεασω καποιον με τα λεγομενα μου..)..Να σου θυμησω λοιπον προπερσι που επαιζα αγγλια και αρκετα λεφτα.. βαση των δυνατοτητων μου :2funny:..Ο ρετναπ!!! δηλωσεις.. δεν μας ενδιαφερει η διοργανωση του ουεφα πριν τον αγωνα της τοτεναμ μεσα στο λιβερπουλ :2funny: η λιβερπουλ ηταν 7 η 8 αγωνες αηττητη και η τοτεναμ το αντιθετο στην πουτσα η προιστορια φορμα ολα υπερ τις λιβερπουλ και στον αγωνα η τοτεναμ 0-2 κουβα δευτεριατικα ο μησος πλανητης που παιζει στοιχημα :2funny:..Τωρα τι θελω να πω αυτα τα λογια μπορει να ειναι παραπλανιτικα του μπολονι και του καθε μπολονι...Μπορει να θελει να μπερδεψει τους αντιπαλους προπονητες κτλ..Περισοτερο σε τετιους ειδους κρισιμα ματς τα λογια του μπολονι θα τα ακουσει ολος ο πλανητης η του ρετναπ προπερσι μεσα στην λιβερπουλ..Δεν ειναι λογια ενρος προποντητη μεσα στο πρωταθλημα σε μια αγωνιστικη σημερα κρινοντε πολλα..Και δικιο να εχει ο μπολονι αξιολογισε τα γεγωνοτα εσυ και ο κατηενας απο εμας..Ο μπολονι ειναι απο τους καλυτερους προπονητες που εχουν ερθει στην ελλαδα δουλευει το μυαλο του παιρνει τον χρονο 550 χιλιαδες ευρω μεσα σε αυτην την κρισι ειναι εξυπνος..Μακαρι να εχεις δικιο σε αυτο που ειπες :)

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

για σημερα αντερλεχτ και αντερ ο παοκ .

αν επαιζε ο ντι ναταλε θα ελεγα 0-1 . τωρα που δεν παιζει το βλεπω 0-0 .

να δω και γω μια φορα στη ζωη μου απο κοντα , παρατα και πεναλτυ .

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera. Ειπα προχθες οτι το μονο ματς που βλεπω το τριημερο ειναι η αντερλεχτ στον  ασσο..Απο την αλλη ομως η ιδιοσυγκρασια μου ειναι οτι δεν μου αρεσει να παιζω διεθνις διοργανωσεις ουτε κυπελα ουτε τσαμπιονς λιγκ ουτε τιποτα παρα μονο πρωταθλημα τον εκαστοτε χωρων..Δηλαδη σημερα βαση αυτα που ειπα προχθες οτι βλεπω αντερλεχτ θα επαιζα την αντερλεχτ 50 ευρω μονο..να παρω 40 σχεδον μεροκαματο..Αλλα τα 50 αυτα ευρω μπορω να τα βαλω στο πρωταθλημα εκει που εχω πιο πολλα αγωνιστικα δεδομενα και εκει που γουσταρω να παιζω..Δεν ειμαι ουτε τοκογλιφος να παιζω τις μαλακιες που δινει σημερα ο οπαπ αλλα αυτα τα 1.40 τα παιζω πχ στην ισπανια στο τελος και εκει ας κρατησω τα οποια λεφτα 50 ευρω 100 που θα εχω να πονταρω μια τριαδα η και παραπανω..Τεσπα.. Στο θεμα μας τωρα επαξα στην βετ365... ΠΑΟΚ-Ουντινεζε=1,    Αντερλεχτ-Αλκμαρ=1,      Κλαμπ Μπριζ-Ανοβερο=1..Βασιζομενος στην εδρα και φυσικα πανω απο ολλα στα ποσοστα..Ηθελα να βαλω και το μπιλμπαο αλλα με χαλασε η αντροπη που εκανε η λοκομοτιβ αφοτου δεχθικε το γκολ στην εδρα της αλλα και το ποσοστο της μπιλμπαο που ειναι για τα σκυλια της δαλματιας..Απο οτι ειδα στο πρακτορειο προπο οτι εχει φωρτοθει στην βετφαιρ το παιζουνε οι ψιλουρες ολα μαζι(αυτοι ειναι χαμενοι απο χερι δηλαδη οι βετφερακιδες ψιλουρες γιατι τα παιζουν ολα αλλα και αυτοι που βαζουν 30-21-κτλ σε ετρω τριαδες τετραδες πεζουν τα φορτομενα)Αυτοι που ειναι μερακλιδες του στοιχηματος οι παραδοσιακοι αυτοι που ξερουν οτι οτι φορτονοταν αν εβγαινε δεν θα δουλευε κανεις και θα ειχαμε ολοι απο μια φεραρι παιζουν την τριαδα μου... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Πονταρισμα 10 ευρω στην βετ365 νικη 109 1 στις 27 οπως 1στις 27 ειναι και τα 1,40 που παιζουν οι βετφερακιδες :2funny: :boobies: :boobies:  

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

ετσι οπως γεινανε τα πραγματα στο τσου λου τι βλεπετε για προκρισεις?

αξιζουν το 3 της ιντερ και το 1.6 της μπαγερν?

για προκριση μιλαω..

ε τι στο διαολο ρε πουστη μου

αν το παμε ετσι

θα εχουμε

λυον
μαρσειγ
βασιλεια
ναπολι
ζενιτ/μπενφικα
μιλαν
μπαρτσελονα
ρεαλ 

τι τσαμπιονς λιγκ ειναι αυτο μονο με τρεις μεγαλες ομαδες  :jerking:

Trentino

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Στο γκολ η πρόκριση

Στο 93ο λεπτό χάσαμε χθες την πρότασή μας, δείγμα της κακής τύχης που είχαμε τόσο εμείς, όσο και η ομάδα της Ίντερ. Η αλήθεια είναι πάντως ότι δεν ήταν κακό το ποντάρισμά μας, αφού οι φιλοξενούμενοι είχαν τις ευκαιρίες να κλέψουν το ματς.

Σήμερα θα στοιχηματίσουμε σε ένα παιχνίδι για το Europa League και μάλιστα με ελληνικό ενδιαφέρον. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Ουντινέζε σε ένα κατά βάση αμφίρροπο παιχνίδι. Το ματς κρέμεται από μία κλωστή και προσωπική μου εκτίμηση είναι το ότι, όποιος πετύχει πρώτος γκολ, θα είναι και αυτός που θα κερδίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Παιχνίδι παρόμοιο της πρώτης αναμέτρησης αναμένουμε λοιπόν, ανάμεσα σε δύο φύσει αμυντικές ομάδες και η λογική φαίνεται να κλείνει προς το σημείο του Under στο 1,60. Όποια ομάδα πετύχει το γκολ δεν έχει λόγο να επιδιώξει το δεύτερο, αλλά θα έχει ως στόχο να κρατήσει την υπάρχουσα διαφορά, που θα της δίνει και την πρόκριση.

Link: ()

Trentino

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Ταμείο στην κατάμεστη Τούμπα
Συναρπαστικοί επαναληπτικοί αγώνες μας περιμένουν σήμερα, με τους ελληνικούς μας αντιπροσώπους να δίνουν σκληρές μάχες.
Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα την Ουντινέζε, ενώ ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο Γ.Καραισκάκης, την Ρούμπιν Καζάν. Περιμένω τον Ολυμπιακό απόλυτα σοβαρό για σήμερα και μια εύκολη επικράτηση, αφού προβλήματα με τους Μέλμπεργκ και Μιραλάς τελικά ξεπεράστηκαν.
Το ίδιο περιμένω και από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει να αντιμετωπίσει μια πιο δύσκολη ομάδα, αλλά το κίνητρο των παικτών και ο πιεστικός κόσμος του ΠΑΟΚ στην εξέδρα, έχουν δημιουργήσει έναν ΠΑΟΚ τελείως διαφορετικό από αυτόν που βλέπουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα. Παίζουμε με πολύ πίστη τον άσσο.
Τέλος, θεωρώ πως και η Άντερλεχτ θα κερδίσει σήμερα την Άλκμααρ, και τελικά θα πάρει το εισητήριο της πρόκρισης, Η Άντερλεχτ παίζει στο πρωτάθλημα της πολύ καλό ποδόσφαιρο, με αρκετό θέαμα, και στην Ευρώπη μετά από αρκετά χρόνια φαίνεται και πάλι απειλητική. Το 1-0 που κουβαλάει η Άλκμααρ ως πλεονέκτημα, λογικά θα χαθεί γρήγορα στον σημερινό αγώνα.

Link:

digenis87

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
6
ΑΝ αλλαξει ο κλΟΠΑΠ αποδοση την Αντερλεχτ ΜΗΝ το παιξετε.

Κατα τ αλλα μλκιες εχεις σημερα.Εμενα μ αρεσει το διπλο ημ της Σαλτσμπουργκ και φαν μπετ το 2/1 κ 2/Χ στο ιδιο ματς.

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
θα παιξω προκριση ουντινεζε 1.53 και αντερλεχτ ασσο ενα καλο ποσο.
καλη επιτυχια σε ολους.

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
ΑΝ αλλαξει ο κλΟΠΑΠ αποδοση την Αντερλεχτ ΜΗΝ το παιξετε.

Κατα τ αλλα μλκιες εχεις σημερα.Εμενα μ αρεσει το διπλο ημ της Σαλτσμπουργκ και φαν μπετ το 2/1 κ 2/Χ στο ιδιο ματς.
An to εβαζε μονο αποδεκτο θα το ειχε ρηξει.... απο την δευτερα..(αλλα ειναι διαδα)!!!Οταν σε ολες τις εταιριες ανοιξε στο 2.10 και κατευθειαν πηγε στο 1.90 ειναι δυσκολο παιχνιδι αλλα το μονο που αξιζει βαση εδρας φανελας φορμας και φυσικα ποσοστου... ας βγουνε ολα τα αλλα οι ψειρες δηλαδη..Αυτο ειναι το μονο που αξιζει συμφωνω..Αν θελει να βαλει πχ καποιος σαν μονο παιχνιδι καποια παραπανω λεφτα..Και οχι οι ψειρες ποσοστα.. :grin:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
χρηστος10,διαθέτω ένα μεγάλο ποσό(2000) να το βάλω ουντινέζε Χ2 διπλή ευκαιρία 1.45

τι λες?

αν βάλει την μπάλα κάτω,δύσκολα ο ΠΑΟΚ....

κιότεψα και δεν το παιξα....

ποιος ΠΑΟΚ ΄τώρα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom