Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Ασε μας ρε Ιταλέ ντεμέκ...0/3 είχες χτέςΠάμε δυναμικά με Ρετζίνα το μεσημεράκι!
Ασε μας ρε Ιταλέ ντεμέκ...0/3 είχες χτέςΠάμε δυναμικά με Ρετζίνα το μεσημεράκι!
Πρόσεχε τον Ατρόμητο!Στον Οπάπ την ρίξανε την απόδοση του Εργοτέλη!εγω εριξα στην αβελινο και πηρα τα αρχιδια μου
σημερα σκεφτομαι για παο και ατρομητο να ριξω τον οβολον μου
βεβαια ξερω οτι ειναι δυσκολο γιατι ο εργοτελης παιζει πολλαΠρόσεχε τον Ατρόμητο!Στον Οπάπ την ρίξανε την απόδοση του Εργοτέλη!
Εγώ δεν δίνω όμως αποδόσεις του 1.30 παπάρα!Ασε μας ρε Ιταλέ ντεμέκ...0/3 είχες χτές
Ούτε εγώ...ποτέ κάτω από 1.45 στη χειρότερη...συνήθως παίζω από 1.60 και πάνω... ;)Εγώ δεν δίνω όμως αποδόσεις του 1.30 παπάρα!
Δεν γίνεται ρε ερασιτέχνη να πηγαίνεις συνέχεια στο ταμείο με αποδόσεις του 2.30!!!!Ούτε εγώ...ποτέ κάτω από 1.45 στη χειρότερη...συνήθως παίζω από 1.60 και πάνω... ;)
και η ουσία είναι να πας ταμείο...όχι να δίνεις αποδόσεις του 2.30 και να πας κουβά...
Τότε βολέψου με τον κουβά σου...Δεν γίνεται ρε ερασιτέχνη να πηγαίνεις συνέχεια στο ταμείο με αποδόσεις του 2.30!!!!
Την Άλκμααρ πήγαινε και παίξε που είναι σε φόρμα!και σκέφτομαι για το βράδυ Αλκμαάρ και Χερενφεεν...!
Από την Ντε Γκράφσααπ είναι καλύτερη πάντως και μπορεί να την κερδίσει... εσύ δεν θα γράψεις τίποτα...Βρούτε???μόνο τη Ρετζίνα έπαιξες???Την Άλκμααρ πήγαινε και παίξε που είναι σε φόρμα!
Μάλλον στα 2 τελευταία θα καταλήξω τελικά για τα βραδυνά...δεν είμαι σίγουρος ακόμα...Τελικά οι Νότιοι βολεύτηκαν με το Χ! >
Από τα απογευματοβραδινά έχω ξεχωρίσει τις Έβερτον , Μπεσίκτας , Χέρενφεεν και Σεβίλλη!