lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
Καλημερα! Ασσος βιγιαρεαλ, ασσος κ αντερ γκαμπον, διπλο μονπελιε!
εχω τα ιδια χωρισ το αντερ 30 ευρα εβαλα να δουμεΚαλημερα! Ασσος βιγιαρεαλ, ασσος κ αντερ γκαμπον, διπλο μονπελιε!
μετα το χτεσινο ταμειο για σημερα λεω να κανουμε αρχη με το να νικησει η γκανα χωρις να δεχτει γκολ...Καλημερα! Ασσος βιγιαρεαλ, ασσος κ αντερ γκαμπον, διπλο μονπελιε!
Χρηστάρα μου άρεσαν εκτός τον άσσο από ημίχρονο της Μπεσίκτας και τον έπαιξα σκέτο άσσο. Βγήκε στο 90 και περιμένω μόνο τον δύσκολο αυριανό άσσο του ΠΑΟΚ.kalhspera. 100=Γκανα-ανθρωποφαγοι=1, 101=Μανισασπορ-Γκεκας=χ2 διπλη ευκαιρια, 104=Μπεσικτας-Ανυπαρκτος=1 ημιχρονο ασσο τελικο, 105=Αντερλεχτ-Γανδη=οβερ, 122=Βεκια σινιορα-Πιτσα γιγας=οβερ, 128=ΠΑΟΚ-Κακομιρης=1 πονταρισμα 6 ευρω νικη 115 ευρω στον οπαπ μπας και βγει λιγο απο το 2 χαρατσι
re χρησταρα δωσε κανα σημειο μπας και βγαλουμε τις τσιχλες της βδομαδαςkalhspera. Τωρα η βετ365 εχει live unter 20 ΑΕΚ-ΠΑΟΚ τι στο πουτσο πως το δινει στο live που το βλεπουν????? αυτοι και καθε ματς του κωλου που δινουν live τι στο πουτσο που τα βλεπουν???? ολη την ημερα αθλητικα και στοιχημα ακουμε αυτο το παιχνιδι δεν το ηξερα
παρε Πανιωνιο... ασσο(1) και Κατανια... ασσο(1) αδερφε...Μπας και πας σε κανακωλομπαρο η να βγαλεις για καφε την γκομενα Ακομα δεν τα επαιξα αλλα αυτα βλεπω σημερα.. Και αν ασχοληθω στο live με το παιχνιδι Βεκια σινιορα- Ουντινεζε αν ειναι χ στο ημιχρονο κτλ η αν φαει κανα γκολ η γιουβε για ανατροπη γιατι ο ασσος ειναι για τα σκυλια τις δαλματιας ΥΓ.. βασικα παιξε οτι θες εσυ..Γιατι εχω κανει τον κουβα κολλητο εγωre χρησταρα δωσε κανα σημειο μπας και βγαλουμε τις τσιχλες της βδομαδας