ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
μα ρε μαν αυτα που παιζεις σπανε οχι αυτα που μας προτεινης χωρις να παιξεις
μα ρε μαν αυτα που παιζεις σπανε οχι αυτα που μας προτεινης χωρις να παιξεις
μπραβο ρε εσπανιολ πειρα 43 ευρο.. εχασα 7 δηλαδη.. σημερα ευτιχως μου εκοψε για τιν ανατροπη Μπαρος μην πεισ οτι δεν ειπα για τα 10 ευρω
χ αχαστο με 0-0το οβερ και το γκολ/γκολ εχει υπερφορτωθει απο τωρα στο ελ κλασικο..
ρε μηπως σκασει κανα αντερ?
στο εξηγησα κ στο πμ!το οβερ και το γκολ/γκολ εχει υπερφορτωθει απο τωρα στο ελ κλασικο..
ρε μηπως σκασει κανα αντερ?
ρε μεγαλε δικο σου ειναι το μπλογκ ετσι? Τι μας το κοτσαρεις σε καθε ποστ? Το εμπεδωσαμε'μας έσκισε εχθές η Ξάνθη... Ξάνθη, Μίλγουολ, Λέστερ, ΚΠΡ και Εσπανιόλ... 5άδα... και επειδή ξενέρωσα από νωρις..μετά δεν τα έπαιξα πάλι τα άλλα 4...
Μπαρος πιστευω να το ειδες και αυτο το ποστ... Και να ξερεις ενα αδερφε εδω μεσα δεν εχω πει ουτε μια μαλακια σεβομαι αυτα που λεω..Ενταξη περα απο την πλακα ζω μεσα στο κουμαρι δεν επαιξα παοκ γιατι ειμαι παοκτσης και το συναισθιμα επιρεαζει ανεφερα τι παιζουν τα κουμαροσκυλα απο προχθες τι βλεπουν..τεσπα υγεια και ο ολος ο κοσμος να κερδιζει..μπορει να λεο 10 πιτσες μια πιτσα γιγας αλλα παντα οτι ειπα το επαιξα οτι ακουσα οτι ειδα..Παιζω στοιχημα 10 χρονια εχω χασει μια πολυκατικια στο στοιχημα αλλα εδω μεσα μιλαω σοβαρα υγεια και καλη καρδια..kalhmera. Εχθες σε συζητηση με κουμαροσκυλα του κερατα .. οταν λεω κουαροσκυλα ενωω παιχτες που παιζουν το λιγοτερο 100 ευρω την ημερα Στον ΟΠΑΠ αλλα και στο ιντερνετ κινο κτλ..Ολοι βλεπουν ασσο τον ΠΑΟΚ-ΑΕΚ ολοι οι οπαδοι ακομα και οι αεκτσηδες..ΟπΑΔΟΙ που δεν ειναι κουκαροσκυλα δεν ρωτησα ..Ρωτησα ολους τους παιχτες ..Δεν βρηκα εχθες τον πακετινιο γιατι αν τον βλεπει ασσο τοΝ παοκ αυτος θα βαλει 1000 ευρω για πλακα ..Μου εκανε εντυπωση που ολοι θα χωσουν στον Παοκ και το αναφερω
ρε μεγαλε δικο σου ειναι το μπλογκ ετσι? Τι μας το κοτσαρεις σε καθε ποστ? Το εμπεδωσαμε'