Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
[quote author=baros link=topic=367.msg3448573# αυmsg3448573 date=1326826213]
μα ρε μαν αυτα που παιζεις σπανε οχι αυτα που μας προτεινης χωρις να παιξεις :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
[/quote] :fuck2:αυτο που εκανε η εσπανιολ αγγιζει τον καθε αγνο οπαδο! Εφαγε δυο μπαλακια κ μεσα σε τρια λεπτα εριξε τρια! Για αυτο το ποδοσφαιρο ειναι ο βασιλιας. Κ πληρωθηκαμε απο πανω!

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
μπραβο ρε εσπανιολ πειρα 43 ευρο.. εχασα 7 δηλαδη.. σημερα :2funny: ευτιχως μου εκοψε για τιν ανατροπη  :uglystupid: :idiot: :grin::2funny: :2funny: :2funny:Μπαρος μην πεισ οτι δεν ειπα για τα 10 ευρω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
Vera Zvonareva                  75      $30.00 $2,220.00
Anastasia Pavlyuchenkova 150 $20.00 $2,980.00
Julia Goerges                 300 $10.00 $2,990.00
Nadia Petrova                 560 $6.00 $3,354.00

για οποιον του αρεσει το ξενυχτι και γουσταρει να τζογαρει λιγακι στο τενις, οι αποδοσεις των τεσσαρων κυριων ειναι καραvalue!

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
μπραβο ρε εσπανιολ πειρα 43 ευρο.. εχασα 7 δηλαδη.. σημερα :2funny: ευτιχως μου εκοψε για τιν ανατροπη  :uglystupid: :idiot: :grin::2funny: :2funny: :2funny:Μπαρος μην πεισ οτι δεν ειπα για τα 10 ευρω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

και μην ακουσω κανεναν να ξαναπει γκαντεμη τον Χρησταρα!
εχει καλη παραδοση στις ανατροπες! ;)

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Καλημερα κουμαροσκυλα! :grin: ξεκινημα με χ ημιχρονο στη λειβαδια!

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
το οβερ και το γκολ/γκολ εχει υπερφορτωθει απο τωρα στο ελ κλασικο..

ρε μηπως σκασει κανα  αντερ?

andrios

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
τυποι χθες επαιξα νικη Εσπανιολ στο ημιχ εδινε 4 στιν bet365,για να ρεφαρω το αρχικο χαμενο,στο 0-2 το εκλεισα για να ανακαλυψω το πρωι τι παιχτηκε :rockon: Σημερα λεω για Μονακο κ ισως μαζι οβερ την Μπαστια

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
μας έσκισε εχθές η Ξάνθη... Ξάνθη, Μίλγουολ, Λέστερ, ΚΠΡ και Εσπανιόλ... 5άδα... και επειδή ξενέρωσα από νωρις..μετά δεν τα έπαιξα πάλι τα άλλα 4... :jerking:

ρε μεγαλε δικο σου ειναι το μπλογκ ετσι? Τι μας το κοτσαρεις σε καθε ποστ? Το εμπεδωσαμε' :tickedoff:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhmera. Εχθες σε συζητηση με κουμαροσκυλα του κερατα :grin:.. οταν λεω κουαροσκυλα ενωω παιχτες που παιζουν το λιγοτερο 100 ευρω την ημερα :boobies:Στον ΟΠΑΠ αλλα και στο ιντερνετ κινο κτλ..Ολοι βλεπουν ασσο τον ΠΑΟΚ-ΑΕΚ ολοι οι οπαδοι ακομα και οι αεκτσηδες..ΟπΑΔΟΙ που δεν ειναι κουκαροσκυλα δεν ρωτησα :2funny:..Ρωτησα ολους τους παιχτες :grin:..Δεν βρηκα εχθες τον πακετινιο γιατι αν τον βλεπει ασσο τοΝ παοκ αυτος θα βαλει 1000 ευρω για πλακα :2funny:..Μου εκανε εντυπωση που ολοι θα χωσουν στον Παοκ και το αναφερω  :grin::2funny: :2funny:
Μπαρος πιστευω να το ειδες και αυτο το ποστ... :2funny: :2funny:Και να ξερεις ενα αδερφε εδω μεσα δεν εχω πει ουτε μια μαλακια σεβομαι αυτα που λεω..Ενταξη περα απο την πλακα ζω μεσα στο κουμαρι δεν επαιξα παοκ γιατι ειμαι παοκτσης και το συναισθιμα επιρεαζει ανεφερα τι παιζουν τα κουμαροσκυλα απο προχθες τι βλεπουν..τεσπα υγεια και ο ολος ο κοσμος να κερδιζει..μπορει να λεο 10 πιτσες μια πιτσα γιγας αλλα παντα οτι ειπα το επαιξα οτι ακουσα οτι ειδα..Παιζω στοιχημα 10 χρονια εχω χασει μια πολυκατικια στο στοιχημα αλλα εδω μεσα μιλαω σοβαρα υγεια και καλη καρδια.. :2funny: :grin: :cheesy: :2funny:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Καλησπερα μαγκες. περασε τνα σκοραρει μονο η παναθα,περασε ο ασσος του μπαοκ,τον ειχαφορτωσει δυνατα, περασε κ η μπιλμπαο. κ τωρα παμε αντερ τη ρεαλ.

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
38
Πόντοι
16
ρε μεγαλε δικο σου ειναι το μπλογκ ετσι? Τι μας το κοτσαρεις σε καθε ποστ? Το εμπεδωσαμε' :tickedoff:

βρε φίλε μου, το έχω γράψει και παραπάνω... εδώ μέσα αν κάποιος γουστάρει κάποιον η κάποια... αμέσως έχει κάποιο όφελος η προμοτάρει... εγώ πλέον δεν μπορώ να καταλάβω τι είμαι... νταβατζής? παρτουζιάρης? δημοσιογράφος? θα έπρεπε να είμαι εκατομμυριούχος απο τις πουτάνες και το τζόγο....
εγώ ξεκαθαρίζω ότι κέρδος δεν έχω απο πουθενά... ο φίλος που έχει το blog είναι πλέον γνωστός... είδα το link απο άλλο φόρουμ... μιλάω μαζί του με e-mail και άσχετα από αυτά που γράφει στο site μου έχει δώσει πολλές φορές λεφτά και σε live στοίχημα πολλές φορές... των τελευταίο μήνα έχω βγάλει όσα έχω χάσει σε 1 χρόνο... εχώ προσπαθώ να τον βοηθήσω και να ανταποδόσω και για αυτό βάζω to blog συνέχεια...
όποιος δεν γουστάρει δεν χρειάζεται να ασχολείτε... απλά το προσπερνάει... όποιος θέλει μπαίνει και διαβάζει... δεν χρειάζεται να μου βάζετε χέρι... ούτε λέω σε κανέναν να μπεί οποσδήποτε... ούτε ενοχλώ κανέναν... 

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Για σημερα ασσοι παναιτωλικος,βαλενθια,ιντερ και διπλο στο χαντικαπ μακαμπι στο μπασκετ!

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
38
Πόντοι
16

μάγκες με πολλού φίλους από εδώ μέσα μιλάμε για αυτό το blog και έχουμε αλλάξει και απόψεις για το στοίχημα... επίσης μου είπαν ότι καλό είναι να το βάζω για να ρίχνουν και αυτοί μια ματιά που και που... σήμερα είδα π.χ. το φίλο lagonisian που μου έβαλε χέρι... μέχρι στιγμής δεν μου ΄χει κάνει κάποιος άλλος παράπονα... αν πραγματικά ενοχλώ πείτε μου να σταματήσω...(αν και δεν πιστεύω ότι ενοχλώ)... ουτος η άλλος αυτο το blog δεν έχει διαφημίσεις από book... αλλά όπως και να έχει, όποιος νομίζει ότι ενοχλώ, να μου το πει για να μην τσακωνόμαστε χωρίς λόγο...

σήμερα λέω να παίξω... το g/g στην Ολλανδία... το under στο Παναιτωλικός-ΟΦΗ και τον άσσο της Ίντερ... μικρές αποδόσεις αλλά πιστεύω θα περάσουν. Καλά κέρδη σε όλους.... 

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
βαζε ο,τι γουσταρεις αδερφε...
οποιος δεν ενδιαφερεται, απλα δεν παταει το λινκ...

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
ρε παιδια ειναι να απορει κανεισ..Ειναι καποιοι ανθρωποι που δεν εχουν ιδεα απο ποδοσφαιρο οταν λεμε ιδεα τιποτα ουτε τι σημενει κορνερ η σουτ η ελευθερο δεν ξερουν τιποτα και βγαζουν λεφτα..Δηλαδη οι μαγοι οι μαγοι βγαζουν λεφτα... κε εμεις πεζουμε τα φορτωμενα και παμε κουβα..Να ξερετε οτι αν μια μερα δεν βγουν φισιολογικα οι <μαγοι> τουσ πιδιξανε τουσ μπουκ :2funny: :2funny: οι μαγοι τρωνε τα λεφτα μας ειν αι ενας 60+ σημερα που εχθες που εσπασαν τα παντα πηρε 900 ευρω με ψιχουλα γαμησετα τι να πω ο αλος ειχε λιρς διπλο τρουα διπλο ανζε διπλο μιλαν χ τι γινετε ρε πουστη μου στον κοσμο λεμαν 2πλο τι στον πουτσο κανουν οι τα 60+ μαγοι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:δεν  το λεω με κακια απλα οταν ενα ανθρωπος πανο απο τα 60 βγαζει λεφτα και εμεις ειμαστε ολη τιν ημερα στις εφιμεριδες στο διαβασμα στα φορτωματα κτλ κε αυτος περνει λεφτα με ψιχουλα λες ρε μαλακα τι γινετε εδω :2funny:..λοιπον παιδια υπαρχουν μαγοι και οι μαγοι αυτοι ειναι οι γνησιοι μαγοι επαναλιψιμοι αυτος ο 60+ να ειναι γερος :grin: ειχε παρει αλλα 1500 ευρω πριν κανα μινα τεσπα :2funny:..Κε ερχετε ενας κουμαροσκυλο του κερατα σημερα και μου λεει θα παιξω ασσο ασσο ιντερ, ασσο βαλενθια, κε οβερ σπορτινγ λισαβονας :grin: 45 ευρο ..Του λεο φενοντε αχαστα :grin: μου δηχνει το δελτιο...! βαζει ο μαικον νορισ απο τα 30 μετρα το γκολ λεω καλα παει το τακιμι η βαλενθια θα τις σπασει τα κοκαλα τις λεβαντε που εκτος εδρας ειναι για τα σκυλια τις δαλματιας :2funny: αλλα και επηδει με την γκελα με την ρεαλ σοσιεδα και το ροτεισον οι φιλαθλοι αποδοκιμασανε.. γιρνουσε κε ο σολδαδο κτλ και αλοι 3 τεσπα και το παρταλι η σπορτινγκ λισαβονας δεν το εκανε οβερ :huh:..Και οι μαγοι βγαζουν λεφτα και εμεις που πεζουμε φισιολογικα :uglystupid: :boobies: :headbang: παμε στον κουβα :grin: :2funny: οπως ο φιλος  :2funny:τεσπα οι μαγοι ειναι ανθρωποι σαν εμας..Τι να πω τα ενιωσα και τα ειπα :2funny:...υγεια... :2funny: :2funny:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
2πλο η μπεσικτας κ γκολ γκολ η γκλαντμπαχ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom