Επισκέπτης
επαιξες 45 ευρα σε 15 καρφωτα?45 ευρωπουλα με 600 αποδοση....
δεν θελω να στεναχωρησω αλλα το 12/15 με το 15/15 ειναι τοσο κοντα οσο το κουκακι με την μελβουρνη
επαιξες 45 ευρα σε 15 καρφωτα?45 ευρωπουλα με 600 αποδοση....
ναι αλλα εδω ξεχνας την φρασηφιλαρακο βαρεθηκα τα ψιχουλα.......ολο κερδιζα 200 και 300 και με τα δεν ειχα μια παλι.Αλλη καυλα να παρεις 27 χιλιαρικα.....το καθημερινο το εκοψα μονο σκ παιζω........
Nα το αλαξεις στο οβερ..Δηλαδη το σκεπτικο σου καντο στο οβερ απο τοτε που μπικαν στον οπαπ τα γκολ-γκολ μου χαλασαν την σκεψη Δηλαδη... Οταν ενα ματς παλια το εβλεπα οβερ το εβλεπα οβερ ειτε με 3 γκολ ακριβως ειτε με 14 Τωρα πρεπει να σκεφτομαι και να βαλουν και οι δυο γκολ δεν ξερω αλλα με σκεπτικο μονο στα οβερ ειναι για μενα καλητερα Τεσπα καλα κανεις και παιζεις 15 ομαδες αλλα τα ευρω πολλα του πονταρισματος..Εκτος αν εισαι πακετος μονο εκει αλλαζει Στο στοιχημα οπως και στην ζωη πρεπει να ειμαστε ταπεινοι Το δελτιο που επιασε ο αλλος με 10 ματς 4-6 γκολ ηταν με 0.60 λεπτα ενα παιδι 16 ετων..Επαιξε ταπεινα που αυτο που εκανε το πιο πιθανο να μην το ξανακανει στην ζωη του Αν θες κατεβασε το πονταρισμα και βαρα κανα 2 ευρω σε 15 ομαδες φιλικα χρηστος κουμαρισκυλο του κερατα45 ευρωπουλα με 600 αποδοση....
τι λες ρε τυπε με 3 κατοσταρικα ζω για ολο το μηνα και τα σαββατοκυριακα βγαζω τη γκομενα για θαλασσινα. τωρα θα μου πεις ο καθενας εχει τα στανταρ του αλλα σε αυτο το δελτιο ησουν λιγο πλεονεκτης πεταξες ενα 50αρικο στο νερο κατα τη γνωμη μ . αυτα τα δελτια-θαυματα παιζονται με 1 - 2 ευρω ταβανι συμφωνω με χρηστο σταμφιλαρακο βαρεθηκα τα ψιχουλα.......ολο κερδιζα 200 και 300 και με τα δεν ειχα μια παλι.Αλλη καυλα να παρεις 27 χιλιαρικα.....το καθημερινο το εκοψα μονο σκ παιζω........
Τεράστια μαλακία Χρήστο και ευτυχώς σου βγήκε. Μην ξαναγίνει.Kalhspera. Σημερα μετα απο ποσα χρονια εκανα μια μαλακια και λεω να σας το πω δεν το εχω κανει ποτε.Πονταρα αερα λεφτα..ΔηΛΑδη με τα λεφτα των αλλον που εχω στον λογαριασμο μου φορτωσα ολυμπιακο στο 1.30 κατι σαν τον νταβαριτς..Και ευτηχως βγηκε αλλιως θα την εβγαζα στην συγκρου Μα ποσο μαλακας ειμαι Τεσπα βγηκε ολα καλα Απο αυριο στον δρομο τις συνεσης τις σκεψης τις εγκρατιας Βγαλαμε την χασουρα στο ποκερ το δωρο του γαμου και 2 γαμησια Λεω αυριο να το κανω και με την γιουβεντους με την τσεζενα οχι οι μαλακιες μια φορα γινονται Παντως περα απο την πλακα σημερα δεν μου αρεσε το προγραμμα περα τις μαντσεστερ γιουναιτεν δεν μου αρεζε τιποτα ..YΓ..Με βρισκει ο γνωστος και γαμω τα ατομα πακετινιο μου λεει θα βουλιαξω το διπλο τις ναπολι μεσα στην βιγιαρεαλ Αφου απο αυριο θα φοραει φανελα τις ναπολι αντι για πουκαμισο
nai η μεγαλυτερη μαλακια που εκανα οχι για το ποσο..Οσο γιατι δεν ηταν δικα μου τα λεφτα..Θα μου πεις αν δεν κερδιζε ο ολυμπιακος θα τα εδινα ενοειτε αλλα η μαλακια εγινε..Μετα απο τοσα χρονια σηκωνει μια καλη μαλακια Η βαλενθια ειχε φορμα προιστορια εδρα κτλ..Απλα ειχε τσαμπιονς λιγκ και εγω την πιστευα την ειδα την αποδοση στην βετ365 καλα την εδινε ειπα να παιξω κανα 50αρικο αλλα λεω δεν παει στο καλο αυριο εχει ο θεοςΤεράστια μαλακία Χρήστο και ευτυχώς σου βγήκε. Μην ξαναγίνει.
majestic69 υπερβολικό το ποσό. Τέτοια τα παίζουμε για ένα ευρώ. Μην συνεχίζεις έτσι γιατί θα σου φέρνουμε τσιγάρα στην φυλακή.
ΥΓ
Κρατήστε την Βαλένθια please.
δεν ακουμπιετε η ιντερ σε τιμες φαβορι φετοςρε τυποι μονο εμενα ξανακαψε η ιντερ σημερα? δεν την εμπιστευτηκε κανεις μετα το διπλο την προηγουμενη βδομαδα?
ρε τυποι μονο εμενα ξανακαψε η ιντερ σημερα? δεν την εμπιστευτηκε κανεις μετα το διπλο την προηγουμενη βδομαδα?
σαν γκολ-γκολ καπως ναι. Για νικη ακομα δεν μου εκαμνε κλικ δηλαδη δεν θα εβαζα σαν μονο αποδεκτο στην νικη τις επι τις ουντινεζε..Δηλαδη σοβαρο πονταρισμα..θα εβαζα μονο στην μαν γιου και εκει λογο τισ διαφορας με την σιτι στους 5 βαθμους και οτι η αστον βιλα ηταν καπως πεσμενη νοθρη. Η ουντινεζε ΣΑΦΩς σε σχεση με την αστον βιλα σε καλυτερη κατασταση ..Η ιντερ πασχει στον τομεα τις ψυχολογιας κτλ κτλρε τυποι μονο εμενα ξανακαψε η ιντερ σημερα? δεν την εμπιστευτηκε κανεις μετα το διπλο την προηγουμενη βδομαδα?
nai η μεγαλυτερη μαλακια που εκανα οχι για το ποσο..Οσο γιατι δεν ηταν δικα μου τα λεφτα..Θα μου πεις αν δεν κερδιζε ο ολυμπιακος θα τα εδινα ενοειτε αλλα η μαλακια εγινε..Μετα απο τοσα χρονια σηκωνει μια καλη μαλακια Η βαλενθια ειχε φορμα προιστορια εδρα κτλ..Απλα ειχε τσαμπιονς λιγκ και εγω την πιστευα την ειδα την αποδοση στην βετ365 καλα την εδινε ειπα να παιξω κανα 50αρικο αλλα λεω δεν γαμιετε αυριο εχει ο θεος
σωστα Αλλα ρε γαμωτο με αυτο το κολο live δεν κρατιεσε εφτασε νομιζω και καποια στιγμη στο 1,44 ο ασσος λεω απο μεσα μου τι μαλακια εκανα και δεν περιμενα λιγο ακομα ΥΓ.. εχει ματς απλα δεν θελει να παιζουμε κωλο ομαδες..δηλαδη β εθνικες και @@ Θα μου πεις ολα ειναι εργαλια θα πω ναι αλλα αλο εργαλιο που κανει 100 ευρω.. Αλλο 10 δηλαδη α εθνικη με β..Θα μου πεις ρε χρηστο εδω παιζεις β ερασιτεχνικη αγγλιας Θα πω ναι αρχιζω και κοβω τις μαλακιες Αυριο μου αρεσει η εβερτον αλλα επειδη αγορασα τιν κινγκ βετ και την δηνει και ο σοτυρακοπουλος ο γκαντεμης θα ου γκαντεμιασει το ματς και μαλων δεν θα το παιξωΝαι δεν μιλάω για το ποσό αλλά για το ότι είναι ξένα λεφτά.
Έκλεισε πολύ καλά η μέρα με ένα παρολί που έπαιξα λίγο πριν τις 7. Οι βασικές μου επιλογές ήταν Valencia, Manchester United, Celta Vigo, Club Bruges, Lille και Montpellier αλλά επειδή είμαι μεγάλος μαλάκας έβαλα και Real Madrid, Barcelona, Olympiakos και Ajax. Ήθελα να ανεβάσω το ποσοστό κατά 1,63 και έπαιξα δεκάδα ο καραγκιόζης. Με 20 ευρώ θα πάρω 576,10 αντί για 352,92. Σε καλό βγήκε αλλά κακώς το έπαιξα έτσι. Τέλος καλό όλα καλά και για τους δυο μας.
Αύριο πάλι.
πας-παοκ αυριο πως το βλεπετε?
καρφωτό 2πλο και άντερ!!!βλεπω τον Παοκ να κανει μια ωραια κοιλιτσα αυριο λογω τοτεναμ.......