Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

Επισκέπτης
Ξεχωρίζω 3 αγώνες με μεγάλα ποσοστά μέχρι στιγμής!
Μπράϊτον 2
Μπολόνια 2
Σεντ Τζονστον 2

Επισκέπτης
Κιέβο 2
Γιούνγκ Μπόϊς 2
Σεν Γκάλεν 1
Ντορτμουντ οβερ
Στανταρ Λιεγης 1

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Kαλησπεριζω. Γεματο παιχνιδια το μεσοβδομαδο κουπονι και μπορει να δωσει λεφτα. Σημερα, θα σταθω περισσοτερο στις εκπληξεις. Πρωτα απ' ολα στη Μπρεντα. Εχω ξαναπει, οτι τη Φεγενορντ τη θεωρω μια μετριοτητα. Η Μπρεντα δεν ειναι κι 'αυτη κατι το σπουδαιο, αλλα σε τετοια αποδοση αξιζει το πονταρισμα της. Το παιζω ξερο διπλο σε μονο αποδεκτο. Αλλες δυο εκπληξεις (που θα τιμησω στο Χ2 αυτη τη φορα), ερχονται απο Γαλλια. Εκει, κοντραρω Παρι και Λυων. Τωρα για σιγουραντζα (οσο αυτο μπορει να ειπωθει στο στοιχημα) πονταρω Γουλβς, με την οποια καλυπτω την ενδεχομενη χασουρα απο τις εκπληξεις. Και κλεινοντας να πω οτι δεν βλεπω να χανει η Ραπιντ Βιεννης. Αυτα προς το παρων.

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Την Χαλ πως την βλέπεις?
Το κέρατό μου μέσα...έχει πρόβλημα το ξενοδοχείο με το ιντερνετ και με πετάει συνέχεια έξω... :tickedoff:
Η Χαλ γάτε φαίνεται καλό διπλό σήμερα...α΄πό τα υπόλοιπα μου αρέσουν ο άσος της Ντόρτμουντ και της Σεντ Γκάλεν :rockon:

enoxlitikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
6
Κιέβο 2
Γιούνγκ Μπόϊς 2
Σεν Γκάλεν 1
Ντορτμουντ οβερ
Στανταρ Λιεγης 1

Πόση απόδοση δίνουν;Η σελίδα του ΟΠΑΠ δεν ανοίγει...

(Αν χάσω θα μου επιστρέψεις το ποσό πονταρίσματος;  :2funny: :2funny:)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Το κέρατό μου μέσα...έχει πρόβλημα το ξενοδοχείο με το ιντερνετ και με πετάει συνέχεια έξω... :tickedoff:
Η Χαλ γάτε φαίνεται καλό διπλό σήμερα...α΄πό τα υπόλοιπα μου αρέσουν ο άσος της Ντόρτμουντ και της Σεντ Γκάλεν :rockon:
Τι κάνεις στα ξενοδοχεία ρε πουτανιάρη πρωινιάτικα?Εκδίδεσαι? :2funny:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
γεια χαρα μαγκεσ εγω ειμαι μπασκετικοσ αν γουσταρεται παρτε μια τριαδουλα ουλεμπ καπ              12 2      13 1 16 1  :dancing:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
γεια χαρα μαγκεσ εγω ειμαι μπασκετικοσ αν γουσταρεται παρτε μια τριαδουλα ουλεμπ καπ              12 2      13 1 16 1  :dancing:
Kαλώς ήρθες φίλε...δεν γράφεις καλύτερα ομάδες γιατί δεν είμαστε του ΟΠΑΠ...??? :grin:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Kαλώς ήρθες φίλε...δεν γράφεις καλύτερα ομάδες γιατί δεν είμαστε του ΟΠΑΠ...??? :grin:
να εισαι καλα αδερφε οθτε εγω ειμαι του οπαπ λοιπον τουροβ- κιεβ 2  ντιναμο μ.-ακαντεμικ 1 χιρονα- χεμοφαρμ 1

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
να εισαι καλα αδερφε οθτε εγω ειμαι του οπαπ λοιπον τουροβ- κιεβ 2  ντιναμο μ.-ακαντεμικ 1 χιρονα- χεμοφαρμ 1
Τα σημεία που δίνεις είναι με τα πλεονεκτήματα του Οπάπ ή για απλές νίκες?

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Τα σημεία που δίνεις είναι με τα πλεονεκτήματα του Οπάπ ή για απλές νίκες?
Άσε ρε...μπές σ'ένα στοιχηματικό σάϊτ και δες αν είναι με το πλεονέκτημα του ΟΠΑΠ ή όχι...τσάμπα είναι :thefinge:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom