Επισκέπτης
Ξεχωρίζω 3 αγώνες με μεγάλα ποσοστά μέχρι στιγμής!
Μπράϊτον 2
Μπολόνια 2
Σεντ Τζονστον 2
Μπράϊτον 2
Μπολόνια 2
Σεντ Τζονστον 2
Την Χαλ πως την βλέπεις?Ξεχωρίζω 3 αγώνες με μεγάλα ποσοστά μέχρι στιγμής!
Μπράϊτον 2
Μπολόνια 2
Σεντ Τζονστον 2
Σε πήραν χαμπάρι χοντρέ...ταρατσας + στοιχημα = www.imageshack.gr/view.php?file=ibou4qm7c3c0ofercmwg.jpg] [/URL]
ωραίο διπλο!Την Χαλ πως την βλέπεις?
Το κέρατό μου μέσα...έχει πρόβλημα το ξενοδοχείο με το ιντερνετ και με πετάει συνέχεια έξω...Την Χαλ πως την βλέπεις?
Κιέβο 2
Γιούνγκ Μπόϊς 2
Σεν Γκάλεν 1
Ντορτμουντ οβερ
Στανταρ Λιεγης 1
Τι κάνεις στα ξενοδοχεία ρε πουτανιάρη πρωινιάτικα?Εκδίδεσαι?Το κέρατό μου μέσα...έχει πρόβλημα το ξενοδοχείο με το ιντερνετ και με πετάει συνέχεια έξω...
Η Χαλ γάτε φαίνεται καλό διπλό σήμερα...α΄πό τα υπόλοιπα μου αρέσουν ο άσος της Ντόρτμουντ και της Σεντ Γκάλεν
Mπα δύσκολα!!!Πόση απόδοση δίνουν;Η σελίδα του ΟΠΑΠ δεν ανοίγει...
(Αν χάσω θα μου επιστρέψεις το ποσό πονταρίσματος; )
Μεσημέρι είναι ρε χαλβά...μόλις πριν 10' γύρισα στο δωμάτιο...είμαι εκτός ΙωαννίνωνΤι κάνεις στα ξενοδοχεία ρε πουτανιάρη πρωινιάτικα?Εκδίδεσαι?
Kαλώς ήρθες φίλε...δεν γράφεις καλύτερα ομάδες γιατί δεν είμαστε του ΟΠΑΠ...???γεια χαρα μαγκεσ εγω ειμαι μπασκετικοσ αν γουσταρεται παρτε μια τριαδουλα ουλεμπ καπ 12 2 13 1 16 1
να εισαι καλα αδερφε οθτε εγω ειμαι του οπαπ λοιπον τουροβ- κιεβ 2 ντιναμο μ.-ακαντεμικ 1 χιρονα- χεμοφαρμ 1Kαλώς ήρθες φίλε...δεν γράφεις καλύτερα ομάδες γιατί δεν είμαστε του ΟΠΑΠ...???
Άσε μας ρε...να πας σε ένα πρακτορείο και να πάρεις το κουπόνι!Τσάμπα είναι!Kαλώς ήρθες φίλε...δεν γράφεις καλύτερα ομάδες γιατί δεν είμαστε του ΟΠΑΠ...???
χα χαΆσε μας ρε...να πας σε ένα πρακτορείο και να πάρεις το κουπόνι!Τσάμπα είναι!
Τα σημεία που δίνεις είναι με τα πλεονεκτήματα του Οπάπ ή για απλές νίκες?να εισαι καλα αδερφε οθτε εγω ειμαι του οπαπ λοιπον τουροβ- κιεβ 2 ντιναμο μ.-ακαντεμικ 1 χιρονα- χεμοφαρμ 1
με πλεονεκτηματα οπαπ γιατι καθε εταιρια εχει τα δικα τησ χαντικαπΤα σημεία που δίνεις είναι με τα πλεονεκτήματα του Οπάπ ή για απλές νίκες?
Άσε ρε...μπές σ'ένα στοιχηματικό σάϊτ και δες αν είναι με το πλεονέκτημα του ΟΠΑΠ ή όχι...τσάμπα είναιΤα σημεία που δίνεις είναι με τα πλεονεκτήματα του Οπάπ ή για απλές νίκες?