nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.303
- Πόντοι
- 1.106
Φτου σας μη σας ματιασουνφιλε μηπως εισαι ο ξενοφωντας?ιδιοι αγωνες ιδιες αιτιολογιες.
οπως και να εχει γκουμτ λακ
Αντε
Φτου σας μη σας ματιασουνφιλε μηπως εισαι ο ξενοφωντας?ιδιοι αγωνες ιδιες αιτιολογιες.
φιλε μηπως εισαι ο ξενοφωντας?ιδιοι αγωνες ιδιες αιτιολογιες.
ναι ρε φιλε μη παρεξηγησε.καλα να πηγαινουμε οτι και να παιζουμε,Φίλε μου δεν είπα ότι τα βρήκα μόνος μου μετά απο ώρες μελέτη...χαχαχα...ούτε είμαι γκουρού.... εγώ και εσύ τον παρακολουθούμε το Φώντα... άλλοι μπορεί όχι... και πάλι δεν είπα όλα τα παιχνίδια του Φώντα να κάνω το μάγκα... Εδώ γράφουμε τι παίζουμε...
ΩΧ.θΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕΓια αρχή πάμε με το διπλό του άγιαξ...
εχεις παρει και τη διαδα οσφπ-παο ?[size=25pt]ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΚΟΠΑΝΗΜΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡ[/size]
φιλε τον επαιξα στο λαιβ οταν εχανε 2-1Για αρχή πάμε με το διπλό του άγιαξ...
OAN DEN SOY KANEI PEXTO ASIATIKO 0.0 1.260 APODOSH!!! PSAXTEITE LIGO OLA ETOIMA TA THELETE TO ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΜΟΥ ειναι απο 400 μεχρι 1600 τα εχω εξηγησει πολλες φορες παρα πισο σημερα τα μονα στανταρ που βλεπο ειναι η βαζελα και η εσπανιολ μεχρι της 10 και ψωμι εχεουν τα αμερικανικα το πρωι!!!φιλε νταβ να ρωτησω κατι.οταν λες ουντινεζε 1χ στο 1.10 διπλ.ευκ για ποσα λεφτα λεμε ας πουμε να το παιξεις?
ασε τρωμε ηδη πουτσα απο τον αγιαξ ρε τον γαμιολη απο 2-3 εγαγε 3 ο πουστης 5-3Χτες πηγαμε οι πιο πολλοι καλα..σημερα φοβαμαι μη φαμε
Γουλβς κι ο Θεος βοηθος..
ok φιλε νταβ.δε τα περιμενω καθολου ετοιμα να σου πω την αληθεια.απλως ρωτησα να δω τι ποσα περιπου παιζεις σε αυτες τις αποδοσεις.OAN DEN SOY KANEI PEXTO ASIATIKO 0.0 1.260 APODOSH!!! PSAXTEITE LIGO OLA ETOIMA TA THELETE TO ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΜΟΥ ειναι απο 400 μεχρι 1600 τα εχω εξηγησει πολλες φορες παρα πισο σημερα τα μονα στανταρ που βλεπο ειναι η βαζελα και η εσπανιολ μεχρι της 10 και ψωμι εχεουν τα αμερικανικα το πρωι!!!
Ασε τελευταια στιγμη δεν το παιξα...Δεν υπαρχει το ματς το βλεπα Live το παρατησα αμυνες 0 σουτ και γκολ..Απο κατι τετοια πρωταθληματα περνουμε μετα τερματοφυλακαρεςασε τρωμε ηδη πουτσα απο τον αγιαξ ρε τον γαμιολη απο 2-3 εγαγε 3 ο πουστης 5-3
η ολλανδια ειναι η χαρα του οβερασε τρωμε ηδη πουτσα απο τον αγιαξ ρε τον γαμιολη απο 2-3 εγαγε 3 ο πουστης 5-3
η ολλανδια ειναι η χαρα του οβερ
σημεια δεν παιζονται