Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 319 32,2%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    991

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
370
Πόντοι
2.027
σημερα κοντρα στη λογικη που εχω για το στοιχημα θα παιξω τα εξης..αποελ-ντορντμουντ-αρσεναλ-ζενιτ οβερ 1.5 στο 2.74 100 ευρω στην bet365......αλλα με τρωει να παιξω και οβερ την ντορντμουντ αλλα 100 με 1.80 .....απλα θα περιμενω μεχρι να δω αν παιζει ο κωνστανζο......και ειμαι και ολυμπιακος........καλη επιτυχια σε οτι και αν επιλεξετε
το  :fuck1: :fuck1: συνεχιζετε χωρις σαλιο...ευτυχως που δεν επαιξε και ο κωνστανζο και γλυτωσα αλλα 100.....μπορει και να εβγαινε βεβαια ....λοιπον πανω στην τρελα μου επαιξα απο αποψε οβερ την σιτι 250 με 1.80 ....αντε να δουμε αν θα αγιασουμε καθολου.......η θα ρεφαρουμε τιποτα η θα μπουμε και πιο μεσα ........ρε τι γαμησι τρωω τελευταια.......αν δεν βγει και αυτο θα κανω αποχη μεχρι τις γιορτες...να ειστε καλα και καλη επιτυχια σε οτι επιλεξετε

nickpie2008

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
8.252
Πόντοι
2.456
τι μ....ς ειναι αυτος ο προπονητης μας γαμω???
Θα αρχισει να βαζει το Μεγιερι τωρα δηλαδη??
Παει καταστραφηκαμε!!!Αυτος κανει αποκρουσεις ο μ....ς
:headbang: :headbang: :headbang:
Μεχρι τωρα βγαζαμε τα πιο ευκολα λεφτα της ζωης μας με τον Κοσταβλακο
Ολα τα παιχνιδια goal ειχα πιασει ...
την τυχη μου

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.015
Πόντοι
26.470
το  :fuck1: :fuck1: συνεχιζετε χωρις σαλιο...ευτυχως που δεν επαιξε και ο κωνστανζο και γλυτωσα αλλα 100.....μπορει και να εβγαινε βεβαια ....λοιπον πανω στην τρελα μου επαιξα απο αποψε οβερ την σιτι 250 με 1.80 ....αντε να δουμε αν θα αγιασουμε καθολου.......η θα ρεφαρουμε τιποτα η θα μπουμε και πιο μεσα ........ρε τι γαμησι τρωω τελευταια.......αν δεν βγει και αυτο θα κανω αποχη μεχρι τις γιορτες...να ειστε καλα και καλη επιτυχια σε οτι επιλεξετε
για σήμερα για να ηρεμήσουμε από το χτεσινό :fuck2: :fuck2: λέω μια τριαδούλα με άσσο άγιαξ, και όβερ μπενφίκα και γιουνάιτεντ...ποντάρισμα για 8 ώρες πρόγραμμα σε στούντιο!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Anakasioths

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
123
Πόντοι
1
Άγιαξ 1
Λίντς 1
Σιάτλ 1

Για να δούμε..

taz1975

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ Χ ,Λυων Χ,ΤΣΣΚΑ Χ,ΚΑΡΝΤΙΦ Χ αυτη την τετραδουλα θα παιξω αποψε για 6 ευρω και οτι γινει.                                                                               

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
ο κουβας ειναι ατελειωτος αλλα συνεχιζεται για να ρεφαρουμε........

παιζουμε σημερα
1.τεσσερις ομαδουλες μπασκετ σημερα με 4.5 ευρωπουλα για δυο γαμησια στην φυλης
2.και ολο το champion league να βαλουν γκολ πονταρισμα 12 ευρωπουλα για οκτω στουντιακια

καλη επιτυχια σε ολους!

Υ.Γ ας βαλει καποιος τα κερδη του να ανεβουμε ψυχωλογικα

Επισκέπτης
Αγιαξ, Ιντερ, Μπενφικα, Λιντς    1
Μπαγιερν                        Χ τελικο
Λυων                            Χ ημηχρονο

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
μαντσεστερ σιτυ στο 1.66
πολλες βασικες απουσιες η βιγ.
νιλμαρ.ροσσι,κανι,σεννα κλπ  :rockon:

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
μαντσεστερ σιτυ στο 1.66
πολλες βασικες απουσιες η βιγ.
νιλμαρ.ροσσι,κανι,σεννα κλπ   :rockon:
κοιτα βαση απουσιων,φορμας,ονοματων,κινητρου κτλ το διπλο επρεπε να δινει το πολυ 1.20.φαινεται μπετον αρμε.αλλα με αυτα τα μαλακισμενα βγαζεις ακρη?αφου στο τελος παλι θα μας φανε :uzi: :uzi:οπως παντα στο τσου λου.αν κ ποιο δυνατο μου φαινεται ο αγιαξ.αλλα ειπαμε καπου θα μας την κανουν κ σημερα.
γι αυτο λεω να ασχοληθω με ενα μπασκετακι.ΚΑΧΑ ΛΑΜΠΟΡΑΛ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (7.5)  1

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Kalhspera.    139=Λιντς-Μπλακπουλ=οβερ,     140=Ντερμπι-Καρντιφ=γκολ-γκολ πονταρισμα για 2 ματσακια μαρουλι για σαλατα.. 2 ματσακια φρεσκα κρυμμυδακια.. 2 κεφαλια σκορδα.. και 5 κιλλα ροδια :2funny: ΥΓ.. Αυτα ψωνισα σημερα :2funny:

lolita2006

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Δεν ξερω αν θα σας ενδιεφερε η συγκεκριμενη εταιρεια,αλλα ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΕΤ770!ΜΑΚΡΙΑ.

lolita2006

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
ναι υπαρχει και μπηκα πανω στο σαφαρι ξεκοκαλισματος των μπονους.Δινει 70 ευρω μπονους στα 70 ευρω καταθεσης.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ εξυπηρετηση,επρεπε να τους απειλησω για να μου δωσουν αυτα που μου εταξαν και οταν εν τελει μου τα εδωσαν,μου ειπαν οτι η δυαδα που ηθελα να σπρωξω ειχε πλεον αποδοση κατω απο 1.50( ενω αρχικα εδιναν στον αγιαξ 1.60) επειδη περασε ωρα μεχρι να πειστουν να μου τα δωσουν.Η δυαδα που ηθελα να παιξω(αγιαξ και σιτυ περναει πανηγυρικα αλλα αντ'αυτου με αναγκασαν να παιξω αλλο σημειο,το οποιο τελικα δεν περασε).

taz1975

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
ναι υπαρχει και μπηκα πανω στο σαφαρι ξεκοκαλισματος των μπονους.Δινει 70 ευρω μπονους στα 70 ευρω καταθεσης.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ εξυπηρετηση,επρεπε να τους απειλησω για να μου δωσουν αυτα που μου εταξαν και οταν εν τελει μου τα εδωσαν,μου ειπαν οτι η δυαδα που ηθελα να σπρωξω ειχε πλεον αποδοση κατω απο 1.50( ενω αρχικα εδιναν στον αγιαξ 1.60) επειδη περασε ωρα μεχρι να πειστουν να μου τα δωσουν.Η δυαδα που ηθελα να παιξω(αγιαξ και σιτυ περναει πανηγυρικα αλλα αντ'αυτου με αναγκασαν να παιξω αλλο σημειο,το οποιο τελικα δεν περασε).
ευχαριστουμε για την ενημερωση.μαυρο πλεον στην συγκεκριμενη εταιρια.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
εγω μιας και κλεβω τα μπονους με την μεθοδο trading εχω δοκιμασει αρκετες εταιρειες

και μαλλον θα της εξαντλησω ολες

την ειχα βαλει στο ματι την συγκεκριμενη αλλα παλι καλα που ειπε ο φιλος..

αν την χρησιμοποιησω θα καταθεσω κανα μικρο ποσο ταξης 10-25  ευρω και οχι 70-100

εγω μακραν την χειροτερη εμπειρια την ειχα με eurobet, η οποια δεν δεχεται ποια ελληνες παιχτες

οπως επεισης και με bwin ..

οσες δεν εχουν live chat να της αποφυεγετε, διοτη οσες εξυπηρετουν με email απαντανε μετα απο ωρες  :jerking: :jerking: :jerking:

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
32
Like
4.372
Πόντοι
7.195
Η μεθοδος Trading  τι ειναι?

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Η μεθοδος Trading  τι ειναι?
καταθετεις 25 και παιρνεις 25 ευρω πχ μπετ365

θα παιξεις ενα σημειο δυσκολο ωστε να ερθει πχ τα χιναρια που δεν καθονται παντα

θα βαλεις 25 ευρω στην 365, και 25 ευρω κατα στην μπετφερ στην ισοπαλια στο ιδιο ματσ

θα παιξεις αλλες 3-4 φορες συνολικα, βασικα αναλογα με τους ορους των μπονους
μεχρι να τους καλυψεις του ορους θα χασεις το πολυ 2-3 ευρω
αλλα απο το μπονους

θα βγαλεις ενα κερδος 22 ευρω καθαρο, για σκεψου ομως να παρεις ολες της εταιρεις σβαρνα 1000-1500 ευρω  ;)
αλλα θελει κεφαλαιο καλο,και ψαξιμο, και το βασικοτερο υπομονη

αυτο ειναι με λιγο λογια το βοnus attack στα αγγλικα, η στα ελληνικα εκβιασμος μπονους

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
32
Like
4.372
Πόντοι
7.195
Χμ νομιζω οτι σε πιανω αλλα και καπου το εχασα ! Δηλαδη χειροπιαστα, παιζεις ενα ματς, π.χ. σημερα το βιγιαρεαλ-Σιτυ Χ? Του ριχνεις 25 ευρω και παιζεις σε αλλη εταιρεια το 12? Η' παιζεις παλι Χ κι εκει?

lolita2006

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
πολυ σωστη παρατηρηση αυτη με τo live chat.ομως και η συγκεκριμενη εταιρεια που ειπα,δηλωνει 24/7 onlinε και πιστεψε με δεν ηταν ποτε!οτι ωρα και να πατησα.μαυρο και παλι μαυρο ΕΚΤΟΣ ΑΝ πατε μονο για το τσιμπημα του μπονους αλλα με τρομερη υπομονη και απο πολυ νωρις μην την πατησετε οπως εγω.Και αν γινει μ@λ@κια,αφηστε το.Λαθος μου που δεν το αφησα για αλλη μερα αλλα ειχα τρελαθει γιατι τη δυαδα μου την πιστευα πολυ(και δικαια οπως φανηκε).

lolita2006

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
μιας που το συζητατε,το trading εχει ακομα μεγαλυτερη βαση στο να παιξεις εναντιον του Χ και μολις μπει το πρωτο γκολ(απο οποιαδηποτε πλευρα),πονταρεις υπερ του Χ,του οποιου η αποδοση ειναι πολυ ανεβασμενη πια..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom