Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 319 32,2%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    991

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
0 - 2 ο παναθηναικος ο πακετος τι εχει παιξει Χρησταρα??
δεν ξερω μαν σημερα τον ειδα λιγο.. με κανα 100 κουπονια στο χερι :) δεν τον ρωτησα στο πρακτορειο προπο ειχε παρα πολυ κοσμο.Και οταν τον ρωταω τι επαιξε.. τον ρωταω απονομομενα στα μεγαλα του δελτια κτλ.. :)Παντος μην ανησυχεις επαιξε αρκετα :2funny:Αν μου πει κατι αυριο θα ενημεροσω βασικα αν επαιξε κατι και κερδισε θα το πει σε ολους :)Μαν εμεις πρεπει να προσεγγισουμε το στοιχημα ταπεινα..Αυτος το αντιμετωπιζει αδιαφορα :2funny: :2funny: 

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
ναι εμεις τι κανουμε εποιασες τιποτα εσυ?

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Πόσα χρόνια έχουν να παίξουν μεταξύ τους; 15; Ντέρμπι είναι όσο το παιχνίδι Άρης-Καλαμαριά. Μπορεί να κερδίσει η Καλαμαριά τον Άρη; Σαφώς και μπορεί αλλά κάπου εκεί νομίζω ότι είναι και οι πιθανότητες. Εγώ γενικά θα το απέφευγα αλλά αν θέλεις να ρισκάρεις ένα μικροποσό δεν θα ήμουν αρνητικός. Αν και νομίζω ότι η Τότεναμ ενδιαφέρεται περισσότερο για τα παιχνίδια του πρωταθλήματος όπως αυτό παρά για το παιχνίδι στο Καζάν την Πέμπτη. Στα αρνητικά η μια από τις χειρότερες επιθέσεις αυτή της ΚΠΡ, στα θετικά η μέτρια άμυνα της Τότεναμ. Δεν θα το ακουμπήσω οπότε...άντε και με το διπλό.
Ναι ενταξη  9 ευρω επαιξα.. Τις ενδεκαδες αν δεις μονο φτανει εδω ειχαμε και φορμα με την τοτεναμ ..Βασικα απο εδω και τωρα θα παιζω 99% αγγλια μεχρι τις τελευταιες αγωνιστικες τις ισπανιας!!!... και εκανα ενα πειραμα :)Για μενα η αγγλια εχει προτεραιοτητα πρεπει να την μαθω :) :) :)

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
που μπορω να δω τσελσι αρσεναλ τα γκολ?

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
ναι εμεις τι κανουμε εποιασες τιποτα εσυ?
αδερφε απο εδω και τωρα αγγλια θα παιζω σημερα ειχε την λιντς με την καρντιφ δυσκολο παιχνιδι και το τοτεναμ 1,36 ο ασσος(δεν ειμαι ο πακετος :2funny: :grin:) δεν ειμαστε για πολλα πολλα..Επρεπε να παιξω την αρσεναλ 30 ευρω μονο αποδεκτο εχθε :s&m_1:ς Τεσπα μονο αγγλια απο εδω και τωρα..Ουτε κυπελα τσουλου και ουεφα θα κανω αυτο που γουσταρω πραγματικα επαιξα σημερα 2πλο κπρ τιποτα αλλο 9 ευρω.. :)Μαν και οι πιο ειδικοι με το στοιχημα και οι πιο παλιοι Παιχτες παιζουν ενα πρωταθλημα που τους αρεσει και θελω να παραδιγματιστω και να κανω το ιδιο απο εδω και τωρα :grin: :grin: :grin: μετα απο 10 χρονακια που παιζω στοιχημα να παιξω μονο αγγλια!!! Μεχρι το τελος τις ισπανιας.. που η ισπανια ειναι σαν την ιταλια οποιος το θελει το παιρνει :)Και η ιταλια εγινε το χειροτερο πρωταθλημα για τους παιχτες του στοιχηματος :) :)

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
καυλιαρηδες πηγαμε ταμειο!Εχει ο Θεος τελικα!3 στουντιο και λιγα εξτρα... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• phpvGVeImPM.jpg
    phpvGVeImPM.jpg
    106,6 KB · Εμφανίσεις: 13

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
370
Πόντοι
2.027
καυλιαρηδες πηγαμε ταμειο!Εχει ο Θεος τελικα!3 στουντιο και λιγα εξτρα... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ωραιος φιλαρακι μπραβο....να σε ρωτησω ομως παιζεις μονο οπαπ...διοτι θα μπορουσες να ειχες παρει ακομα 0.30 παραπανω στην αποδοση σου περιπου...βεβαια εσυ κανονιζεις που θα παιζεις οπως και ενας φιλος μου που ενω υπαρχει διαφορα μεσα με οπαπ αυτος παιζει οπαπ για να πηγαινει αμεσως να παιρνει τα κερδη ..εχει αυτο δεν μπορει να περιμενει......σε ρωταω διοτι σε εχω δει και αλλες φορες που εχεις ανεβασει κουπονια του οπαπ

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
ωραιος φιλαρακι μπραβο....να σε ρωτησω ομως παιζεις μονο οπαπ...διοτι θα μπορουσες να ειχες παρει ακομα 0.30 παραπανω στην αποδοση σου περιπου...βεβαια εσυ κανονιζεις που θα παιζεις οπως και ενας φιλος μου που ενω υπαρχει διαφορα μεσα με οπαπ αυτος παιζει οπαπ για να πηγαινει αμεσως να παιρνει τα κερδη ..εχει αυτο δεν μπορει να περιμενει......σε ρωταω διοτι σε εχω δει και αλλες φορες που εχεις ανεβασει κουπονια του οπαπ

φιλε μου παιζω bwin και bet365 και οπαπ παω και για το χαβαλε ολοι εινια προπονητες.απλα μαρεσει να παιρνω τα λεφτα κατευθειαν.Πιστευω φιλε μου οτι το θεμα ειναι να κερδιζουμε και ας περνουμε οσα περνουμε.Απο τοτε που αδειασαν οι λογαριασμοι μου στα ιντερνετικα δεν εχω ξαναβαλει γιατι ειναι διαδικασια και βαριεμαι.πρεπει να γεμισω χρεωστικη να τα παω paypal και μετα απο paypal στο ιντερνετικο.Ασε που παιρνουν μιζες και η καρτα και το paypal.και οταν πας και κανεις αναληψη κανει και καποιες μερες να μπουν.Αμα κατσει και σκ την γαμησες.καποια στιγμη ομως που μου περισευουν θα βαλω.

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
και στο παρανομο στοιχημα παιρνεις απευθειας τα κερδη σου και αποδωσεις μεγαλυτερες απο του οπαπ :)Ξερω κοσμο και κοσμακη που παιζει παρανομο και τα παιρνει στο χερι και την ωρα που ειναι ενα ματς στο 3-0 πχ στο 85 σε πληρωνει ο οπαπ θελει να ληξει το παιχνιδι και  ενα διαστημα να περιμενεις μεχρι να πληρωσει :2funny: :2funny: :2funny:

nickpie2008

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
8.252
Πόντοι
2.456
Μεγαλε τερματοφυλακαρα μας-κολωνα μας μη μας απογοητευσεις και την Τριτη!
Περιμενουμε μια αναλογη μεγαλειωδη εμφανιση με την χτεσινη!
Το μονο που σου ζηταμε ειναι να κανεις αυτο που ξερεις οσο κανεις αλλο που παιζει σε ομαδα που πρωταγωνιστει!
Συνεχισε να τρως γκολ οτι αποτελεσμα και ναρθει!
  :grin: :grin: :grin:
Μ....κα κατα τα αλλα :headbang:

asdor

Μέγας
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
384
Πόντοι
4.455
Ροζενμποργκ καραστημενο γαμω τα υπουργεια τους γαμω παλι..  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
370
Πόντοι
2.027
και στο παρανομο στοιχημα παιρνεις απευθειας τα κερδη σου και αποδωσεις μεγαλυτερες απο του οπαπ :)Ξερω κοσμο και κοσμακη που παιζει παρανομο και τα παιρνει στο χερι και την ωρα που ειναι ενα ματς στο 3-0 πχ στο 85 σε πληρωνει ο οπαπ θελει να ληξει το παιχνιδι και  ενα διαστημα να περιμενεις μεχρι να πληρωσει :2funny: :2funny: :2funny:
το παρανομο αδερφε ειναι τριτη με τριτη
ελπιζω να καταλαβαινεις τι εννοω

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Ροζενμποργκ καραστημενο γαμω τα υπουργεια τους γαμω παλι..  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
man νορβηγια δεν ξερω και δεν νομηζω να τ αστηνουν. Να μου ελεγες ιταλια, αργεντινη, μεξικο, τουρκια που τα στηνουν εναντιων των παιχτων του στοιχηματος.. Να σου ελεγα οκ.Ειναι μερικες χωρες που δεν δινουν ματς και δεν ειναι αδιαφοροι ες οι ομαδες...Πχ Αγγλια Το καλυτερο πρωταθλημα στην αξιοπιστια και στο οτι δεν δινουν ουτε στην μανα τους οι ομαδες :)  σουηδια νορβηγια φιλανδιακτλ..Χωρες που ειναι χαλαρες.. οι ομαδες στο τελος των πρωταθληματων ειναι.. 1 και Καλητερη η ισπανια μετα η ελλαδα ΠΑΛΙΑ ηταν το καλητερο πρωταθλημα στην γη η ιταλια στο τελος των πρωταθληματων τωρα αυτο τον ρολο τον πηρε η ισπανια και μαλιστα χωρις φραξιμο απο τον οπαπ :)

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Καντε μαγκες την μαλαγα ασσο ο κολλητος μου που εχει το προπο και ειναι στην φατσα σαν ισπανος και παιζει ισπανια και γουσταρει ισπανια οπως πχ εγω την αγγλια φορτωσε  λακορουνια, ατλετικο,μαλαγα..και Ειπε στους θαμωνες αν κλησει αυριο θα κερασει κοτοπουλα στα καρβουνα στο προπο  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom