Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
2.10 το βρηκα δεν μετανιωνω επαιξα σωστα ,τις προαλλες με ιδιο σκεπτικο επιασα το χ2 της πορτο τη στιγμη που ολοι καηκαν
2,10 το Χ2 σε άσσο του 1,90? Σαφώς και ήταν καλή περίπτωση και εννοείται ότι δεν το μετανιώνεις. Αλλά όχι για αυτήν την ΑΕΚ που είδαμε ως τώρα. Η Πόρτο σε σχέση με πέρυσι είναι άλλη ομάδα και με εκείνο το σκεπτικό συμφωνώ. Δεν είναι το ίδιο σκεπτικό. Αυτό της ΑΕΚ μου μοιάζει περισσότερο με το Χ2 της Άρσεναλ που έπαιζαν κάποιοι μέσα στην Μάντσεστερ στο 2,50+
Το θέμα είναι να μπορεί ο φιλοξενούμενος και το μομέντουμ δεν είναι με την ΑΕΚ και δεν έφαγα παπά από τον αγωνα στην Ξάνθη.
Καλή τύχη την επόμενη φορά φίλε.

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Τα κονόμισες...
Να το παίξω τώρα? Το Χ2 δίνει 26.
Τα 3 από την μια μεριά μπήκαν. Αν λήξει 3-1 να μου γνωρίσεις τον φίλο σου.
150 ευρω επαιξε 3-1 σκορ και 2000 ευρω τον ασσο του ΠΑΟΚ :)Το αναφερα εδω οτι τον ΠΑΟΚ τον επαιξαν παρα πολλα ατομα μεχρι και αεκτσιδες φανατικοι τον επαιξαν..Βασικα εγω εμινα αμετοχος απο αυτον τον ασσο γιατι ειναι η ομαδα μου και εχω χασει πολλα επι σαντος..θα αναφερω εδω μερικα σκορ που θα παιζει ο φιλος και τα μονα του που και που :)να μην βαλει ενα γκολ η αεκ παντως δεν το περιμενα 18 αποδωση θα επαιρνε ο πακετος :)

motor_bukow

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Χωρίς να θέλω να το παίξω καλύτερος (εξάλλου ο κουβάς των δυο τελευταίων σ/κ είναι ανελέητος) αλλά...

- ο ένας παίζει 150 ευρώ σε τελικό σκορ;;;;;;;;; Δεν τα καίει καλύτερα ή να τα παίξει στο κίνο;;; Μεγαλύτερη γκανιότα και από το κίνο έχουν τα τελικά σκόρ.

- ο άλλος ποστάρει ξανθη, λάτσιο,γιουβε..Ως απόδοση τα λάτσιο-γιουβε ήταν ίδια, στο ίδιο πρωτάθλημα, την ίδια ώρα κτλ Στατιστικά, δε νομίζω ότι περνάνε και τα δυο (βέβαια δεν βγήκε κανένα αλλά η λογική έλεγε ότι θα βγει ένα από τα δυο). Ο συγκεκριμένος φίλος έχει "κόλλημα" με το 1.7-1.8 και μονίμως χάνει ένα παιχνίδι. Ε, δεν γίνεται να έχει 3/3 στο 1.7 όταν η αποδοτικότητά του σημείου είναι 50-60%...

ΥΓ Για να λέω και τα δικά μου, τα μικρά αγγλάκια χθες και η κωλογιουβε σήμερα με ρίξανε κουβά...Όχι τπτ άλλο, αλλά τα μικρά αγγλάκια "γαμιούντε" για τρίτη συνεχή αγωνιστική (φόρμες σπάνε κτλ).

edit: ένα μικρό ποντάρισμα στις μικρές αγγλίες και τπτ άλλο..ούτε τσου-λου, ούτε ουέφα, ούτε γερμανοιταλοελληνες. Μια μικρή αποχή την τελευταία εβδομάδα πριν τις εθνικές (εκεί γίνονται και οι μεγάλες ζημιές) και ξαναρχίζουμε μέσα οκτώβρη

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166

2,10 το Χ2 σε άσσο του 1,90? Σαφώς και ήταν καλή περίπτωση και εννοείται ότι δεν το μετανιώνεις. Αλλά όχι για αυτήν την ΑΕΚ που είδαμε ως τώρα. Η Πόρτο σε σχέση με πέρυσι είναι άλλη ομάδα και με εκείνο το σκεπτικό συμφωνώ. Δεν είναι το ίδιο σκεπτικό. Αυτό της ΑΕΚ μου μοιάζει περισσότερο με το Χ2 της Άρσεναλ που έπαιζαν κάποιοι μέσα στην Μάντσεστερ στο 2,50+
Το θέμα είναι να μπορεί ο φιλοξενούμενος και το μομέντουμ δεν είναι με την ΑΕΚ και δεν έφαγα παπά από τον αγωνα στην Ξάνθη.
Καλή τύχη την επόμενη φορά φίλε.
[/quote]

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
τι λετε για τα ευρωπαικα παιχνιδια που ερχονται;;;να κοντραρουμε την αεκ;;

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
τι λετε για τα ευρωπαικα παιχνιδια που ερχονται;;;να κοντραρουμε την αεκ;;
δεν ξερω για την ΑΕΚ αλλα ξερω οτι θα παιξω Μπαγερν Μοναχου 1 και ας το χασω. :)οχι πολλα κανα 30αρι το μεροκαατο :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Χωρίς να θέλω να το παίξω καλύτερος (εξάλλου ο κουβάς των δυο τελευταίων σ/κ είναι ανελέητος) αλλά...

- ο ένας παίζει 150 ευρώ σε τελικό σκορ;;;;;;;;; Δεν τα καίει καλύτερα ή να τα παίξει στο κίνο;;; Μεγαλύτερη γκανιότα και από το κίνο έχουν τα τελικά σκόρ.

- ο άλλος ποστάρει ξανθη, λάτσιο,γιουβε..Ως απόδοση τα λάτσιο-γιουβε ήταν ίδια, στο ίδιο πρωτάθλημα, την ίδια ώρα κτλ Στατιστικά, δε νομίζω ότι περνάνε και τα δυο (βέβαια δεν βγήκε κανένα αλλά η λογική έλεγε ότι θα βγει ένα από τα δυο). Ο συγκεκριμένος φίλος έχει "κόλλημα" με το 1.7-1.8 και μονίμως χάνει ένα παιχνίδι. Ε, δεν γίνεται να έχει 3/3 στο 1.7 όταν η αποδοτικότητά του σημείου είναι 50-60%...

ΥΓ Για να λέω και τα δικά μου, τα μικρά αγγλάκια χθες και η κωλογιουβε σήμερα με ρίξανε κουβά...Όχι τπτ άλλο, αλλά τα μικρά αγγλάκια "γαμιούντε" για τρίτη συνεχή αγωνιστική (φόρμες σπάνε κτλ).

edit: ένα μικρό ποντάρισμα στις μικρές αγγλίες και τπτ άλλο..ούτε τσου-λου, ούτε ουέφα, ούτε γερμανοιταλοελληνες. Μια μικρή αποχή την τελευταία εβδομάδα πριν τις εθνικές (εκεί γίνονται και οι μεγάλες ζημιές) και ξαναρχίζουμε μέσα οκτώβρη
μαν 3-1 σκορ που επαιξε ο φιλος γνωστος  δεν τον ενδιαφερει η γκανιοτα..τον επαιξε και 2000 σκετο ασσο..Εχεις δικιο για το οτι 150 ευρω σε σκορ ειναι βλακεια αλλα ειναι ο μοναδικος που ξερω, που παιζει τα λεφτα του οπως παιζουν αλλοι 3 και 2 ευρω και το σκεφτονται κανα 2ωρο :) :)

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
τελικα τι πηρε ο τυπος 2000 ευρω επι 1.90?= 3800.Ωραια φραγκα

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
αν του περισεύουν, ΟΚ
αλλιώς θα πεινάσει σύντομα...

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
γιατι στοιχηματικα δεν ακουμπιεται αυτο το παιχνιδι.δλδ θα σου προκαλεσει εκπληξη αν ερθει χ η 2?και δωσε μου τις πιθανοτητες για αντερ η οβερ?και εκει σκατα...κ η μπαγερν ειναι κ πιο ανετη.....και στο φιναλε δεν νομιζεις οτι ειναι κ οι 2 τα φαβορι να περασουν σε αυτο τον ομιλο?

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
ουτε 3ε μη βαζεις σε αυτο το ματς ;) ;) ;)
Αν το εχει ο οπαπ 1.80 θα το βαλω αν οχι θα το βαλω αλου πιο κατω απο 1.80 δεν το παιζω..Αρσεναλ Ολυμπιακος βλεπω ασσο και Μπαγερν και Ρουπιν καζαν 1 με τον ΠΑΟΚ.

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
γιατι στοιχηματικα δεν ακουμπιεται αυτο το παιχνιδι.δλδ θα σου προκαλεσει εκπληξη αν ερθει χ η 2?και δωσε μου τις πιθανοτητες για αντερ η οβερ?και εκει σκατα...κ η μπαγερν ειναι κ πιο ανετη.....και στο φιναλε δεν νομιζεις οτι ειναι κ οι 2 τα φαβορι να περασουν σε αυτο τον ομιλο?
Με την φορμα της μπαγερν βλεπω παρτι με μπυρες :) γιατι τσιπουρο και ουζο δεν πηνουν σαν εμας :)Βαλε στην θεση σου την μπαγερν και μετα την συτι βαλε την εδρα βαλε το βαρος της φανελας η συτι πρωτι φορα στην ιστορια της βγηκε τσου λου βαλε την εμπειρια βαλε οτι η μπαγερν δεν τρωει ουτε γκολ...Ξεχασα να πω να βαλεις και οτι οι γερμανοι δεν γουσταρουν καθολου τους αγγλους.. :)

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
εκει θα το εχει  1.8-1.85...το ματς παντως ειναι για 2.10 τουλαχιστον.και σχετικα με αυτο που ειπες χτες,ναι οντως ο ασσος του παοκ(πριν γινει το ματς)σιγουρα ηταν πιο ευκολος απο τον ασσο της μπαγερν.δες το σαν ματς...το δευτερο ειναι πολυ πιο αμφιροπο...στον παοκ σημερα πονταρες γενικα πιο ευκολα με τα δεδομενα που υπηρχαν

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Με την φορμα της μπαγερν βλεπω παρτι με μπυρες :) γιατι τσιπουρο και ουζο δεν πηνουν σαν εμας :)Βαλε στην θεση σου την μπαγερν και μετα την συτι βαλε την εδρα βαλε το βαρος της φανελας η συτι πρωτι φορα στην ιστορια της βγηκε τσου λου βαλε την εμπειρια βαλε οτι η μπαγερν δεν τρωει ουτε γκολ...Ξεχασα να πω να βαλεις και οτι οι γερμανοι δεν γουσταρουν καθολου τους αγγλους.. :)
οκ κανεις δεν λεει για το βαρος της φανελας αλλα δεν μπορεις να πεις οτι παικτες σαν τον αγκουερο,το τεβες,τον σιλβα,τον νασρι,τον τουρε εχουν λιγοτερη εμπειρια απο τους μισους παικτες της μπαγερν?να δουμε κ τελευταια νεα...

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
εκει θα το εχει  1.8-1.85...το ματς παντως ειναι για 2.10 τουλαχιστον.και σχετικα με αυτο που ειπες χτες,ναι οντως ο ασσος του παοκ(πριν γινει το ματς)σιγουρα ηταν πιο ευκολος απο τον ασσο της μπαγερν.δες το σαν ματς...το δευτερο ειναι πολυ πιο αμφιροπο...στον παοκ σημερα πονταρες γενικα πιο ευκολα με τα δεδομενα που υπηρχαν
Τον ΠΑΟΚ καταρχην τον πονταρα γκολ-γκολ δυαδα με την Καρντιφ :).Ελεγα τι εβλεπα απο τους παιχτες σΤου κολλητου μου το προπο..Οπου το 90% απο ολους τους φιλαθλους οπαδους το επαιζαν ασσο και πολλα λεφτα. :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom