stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
τρομαξατε ολοι ρεκανα αλλο αβαταρ δεν παιζει τυπε?
τρομαξατε ολοι ρεκανα αλλο αβαταρ δεν παιζει τυπε?
φυγε γκαντεμη μη μας ζαλισεις τα πελε αυριοτρομαξατε ολοι ρε
τυπε εδω μπαινουμε για να περασει ευχαριστα η ωρα... να πουμε καμια μαλακια... να κανουμε λιγο χαβα... οχι για να βλεπουμε τετοια μουτρατρομαξατε ολοι ρε
Κι εγώ θα φοβόμουν να παίξω άσσο τον ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ ενώ αντίθετα δεν βρίσκω λόγο γιατί να μην μπορεί να πάρει μια ισοπαλία στο Καζάν. Μέχρι και ο Παναθηναίκός πήρε εκεί... Κι επειδή ο ΠΑΟΚ πέρυσι σε όλα τα εκτός έδρας ευρωπαϊκά αποδείχθηκε σκληρό καρύδι και γενικά φέτος κουτσά στραβά σκοράρει, αν το κάνει και εκεί και πάρει κάποιο αποτέλεσμα βλέπω την Ρούμπιν να χάνει το παιχνίδι της πρόκρισης και όχι αυτός. Θα το δούμε στοιχηματικά όταν έρθει η ώρα αλλά για την Κυριακή ίσως over ή Γ/Γ αλλά δύσκολα θα το έπαιζα άσσο (ούτε βέβαια και διπλό).Kalhspera.Φιλος που ειναι φανατικος οπαδος του αρη πακετος.εβαλε 2000 ευρω τον ΠΑΟΚ 1.. Και ειδα 2 ακομα στον οπαπ να τον παιζουν απο 350 ευρω.Βασικα εγω θα τον παιξω Χ. Μετα στην βετ365 το ποσοστο απο το 2.00 που ηταν επεσε στο 1.90 δηλαδη μαζι με τον οπαπ. Ρουμπιν καζαν θα παιξω ασσο με τον ΠΑΟΚ αν και παοκτσης πρεπει να πεζουμε με βαση την δυνατοτητα της ομαδας.Ο ΠΑΟΚ με την ισοπαλια μεσα στην τουμπα με τα 2 της τοτεναμ το παιχνιδι το εχασε..
Μακαρι να παρει αποτελεσμα με την ρουμπιν και ας χασω το στοιχημα..Τωρα οταν ρωτησα τον φιλο οπαδο του αρη που ειναι πακετος γιατι επαιξε ασσο 2χαρτια μου ειπε κιταξε να δεις τον ΠΑΟΚ τον επαιξα μεσα στον πανιωνιο κτλ δεν χανει ο ΠΑΟΚ πεζω λεφτα αγορι μου λεει..χαχαχαχ μου λεει ο βιερινια θα κανει παρελασι κτλ.Τεσπα οι πακετοι πεζουν ανετα οτι και να βαλουν Τον αγωνα ενα γκολ-γκολ η 2-2 σκορ και χ αν ερθει καπως ετσι το βλεπω το παιχνιδι.. Τωρα μεσα στην ρουμπιν καζαν πρωτα ο θεος θα το παιξω ασσοΚι εγώ θα φοβόμουν να παίξω άσσο τον ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ ενώ αντίθετα δεν βρίσκω λόγο γιατί να μην μπορεί να πάρει μια ισοπαλία στο Καζάν. Μέχρι και ο Παναθηναίκός πήρε εκεί... Κι επειδή ο ΠΑΟΚ πέρυσι σε όλα τα εκτός έδρας ευρωπαϊκά αποδείχθηκε σκληρό καρύδι και γενικά φέτος κουτσά στραβά σκοράρει, αν το κάνει και εκεί και πάρει κάποιο αποτέλεσμα βλέπω την Ρούμπιν να χάνει το παιχνίδι της πρόκρισης και όχι αυτός. Θα το δούμε στοιχηματικά όταν έρθει η ώρα αλλά για την Κυριακή ίσως over ή Γ/Γ αλλά δύσκολα θα το έπαιζα άσσο (ούτε βέβαια και διπλό).
χ2 και γκελα της πορτο
διπλα για ντόρτμουντ και αννόβερο...δε με ψηνει το προγραμμα . αυριο νομιζω οτι εχει ψωμι .
για σημερα στανταρα οι sanctuary στο principal
δεν καλυπτεις και τον γαυρο καλου κακουΕπαιξα σήμερα
Μαν. Σιτυ
Αρσεναλ
Λιβερπουλ
Βολφσμπουργκ
Ολυμπιακό
Μαν. Γιουνάιτεντ
Ο Γαύρος το καθάρισε μάλλον , η Γιουνάιτεντ νικάει 0-1 και το κάλυψα στο 1χ με απόδοση 5.Αρα κερδισμένος σήμερα
Ευτυχώς γιατί μας πήγε γαμιώντας... Αντε να πάω κάνα μπουρδελάκι !!!