Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 319 32,2%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    991

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Ωραια πειτε οτι διαλεξα εταιρια, πως κανω εγγραφη, πως θα περασω χρηματα στο λογαριασμο μου? Μπορω με prepaid?

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
νικη για λιβερπουλ 2,7

δυαδα αντερ η λιβερπουλ καο οβερ η τσελσι
αποδοση 3,40

δυαδα οβερ 149,5 ισπανια-γαλλια
οβερ 140,5 ρωσια-σκοπια

αποδοση 3,6

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Ωραια πειτε οτι διαλεξα εταιρια, πως κανω εγγραφη, πως θα περασω χρηματα στο λογαριασμο μου? Μπορω με prepaid?
Δεχόμαστε πληρωμές από όλες τις κύριες πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες, Asia365, Click2Pay, Entropay, InstaDebit, Moneybookers, MoneyTT, NETeller, Paysafecard, PayPal, Ukash, Fast Bank Transfer, τραπεζικό έμβασμα και cashier's cheque, bankers draft, διεθνείς χρηματικές εντολές ή προσωπικές επιταγές. Για πλήρεις λεπτομέρειες δείτε στις Καταθέσεις ή Αναλήψεις στην περιοχή Βοήθεια. Για να κάνετε μια κατάθεση ή ανάληψη απλά κάντε κλικ στην Κατάθεση ή τις Υπηρεσίες και μετά Ανάληψη.Δεχόμαστε πληρωμές από όλες τις κύριες πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες, Asia365, Click2Pay, Entropay, InstaDebit, Moneybookers, MoneyTT, NETeller, Paysafecard, PayPal, Ukash, Fast Bank Transfer, τραπεζικό έμβασμα και cashier's cheque, bankers draft, διεθνείς χρηματικές εντολές ή προσωπικές επιταγές. Για πλήρεις λεπτομέρειες δείτε στις Καταθέσεις ή Αναλήψεις στην περιοχή Βοήθεια. Για να κάνετε μια κατάθεση ή ανάληψη απλά κάντε κλικ στην Κατάθεση ή τις Υπηρεσίες και μετά Ανάληψη

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Πόσος χρόνος χρειάζεται για να γίνει η κατάθεσή μου;
Asia365 - στιγμιαία
Τραπεζικό έμβασμα (Ην. Βασίλειο) 3-5 ημέρες
Τραπεζικό έμβασμα (εκτός Ην. Βασιλείου) 7-10 ημέρες
Επιταγή (Ην. Βασίλειο) - έως 5 εργάσιμες ημέρες για εκκαθάριση
Επιταγή (εκτός Ην. Βασιλείου) - έως 28 εργάσιμες ημέρες για εκκαθάριση
Click2Pay - στιγμιαία
Πιστωτικές και χρεωστικες κάρτες - στιγμιαία
Entropay - στιγμιαία
Fast Bank Transfer - 1-3 ημέρες
InstaDebit - στιγμιαία
Moneybookers - στιγμιαία (από τη στιγμή που έχετε ανοίξει τον λογαριασμό σας)
MoneyTT - 2 με 3 ώρες
Neteller - στιγμιαία
Paysafecard - στιγμιαία
PayPal - στιγμιαία
Ukash - στιγμιαία

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Καλημερα μαγκες!
Για σημερα θα ριξω τις εξης τριαδες...

Αννοβερο-Ντορτμουντ         2
Λατσιο-Τζενοα               1
Σιενα-Γιουβεντους           2

Εβιαν-Παρι Σ.Ζ              2
Λοκερεν-Κλαμπ Μπριζ         2
Ματερσμπουργκ-Αουστρια Β.   2

και μια τρελη για χαμηλο πονταρισμα και πολλα κερδη :P

Κατανια-Τζεζενα       Χ
Γκενκ-Στανταρ Λ.      Χ
Ναπολι-Μιλαν          Χ

καλη τυχη σε ολους!
ektos απο τριαδες κανα μονο βλεπεις??

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
νικη της ρεαλ με διαφορα 4+
αποδοση 4,6

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera. 394=Ρειντζερς-Σελτικ=Χ,    399=Γανδη-Αντερλεχτ=Χ,    412=Σαντερλαντ-Στοουκ=Χ,     419=Σαραγοσα-Εσπανιολ=Χ,    425=Μαντσεστερ Γιουναιτεντ-Τσελσι=Χ,    430=Πανιωνιος-ΠΑΟΚ=Χ Συστημα 2-3-4-5-6 στην βετ365 επι 0.20 11.40 ευρω συνολο.    398=Τοτεναμ-Λιβερπουλ=2,    400=Βαλβαικ-Αλκμαρ=2,    409=Σιενα-Γιουβεντους=2,    426=Εβιαν-Παρι Σεν Ζερμεν=2   10  ευρω στην βετ365.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.973
Πόντοι
38.177
λατσιο:οβερ,μαντσεστερ σιτυ:οβερ,σαουθαμπτον:οβερ,μαντσεστερ γιουναιτεντ:2-3 γκολ,παρι:διπλο,πασ γιαννινα:ασσο

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
μιλαν να σκοραρει εστω ενα γκολ

ολυμπιακος χαντικαπ 1+

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Ρεαλ κ Ολυμπιακο τοσο μεγαλες νικες βλεπετε; Ρεαλ δυσκολο, περσι ηρθε 0-0 εκει κ οι αλλοι ειναι ιδανικοι στην αμυνα κατενατσιο. Ολυμπιακος δεν εχει φρεσκαδα κ η ξανθη μια χαρα ηταν στον ΠΑΟΚ. Χ-1 ημιχ τελ ισως ρισκαρω , παιζει κ το αντερ! Μαλλον Παρι θα παρω κ εγω με ολιγον απο Σιτι..

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
3-0 Καλό επιτόκιο το 20%...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: to piasate telika!!!!!!!!! 20 τα εκατο για μιαμιση ορα!!!!!!!!!!!!!!! οταν οι τοκογλιφοι σου δινουν με 5-10 τισ εκατο στης τριαντα μερες!!!!!!!!! ετσι για να καταλαβενετε τι κερδος ειναι στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ!!!!!!!!!!!

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.973
Πόντοι
38.177
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: to piasate telika!!!!!!!!! 20 τα εκατο για μιαμιση ορα!!!!!!!!!!!!!!! οταν οι τοκογλιφοι σου δινουν με 5-10 τισ εκατο στης τριαντα μερες!!!!!!!!! ετσι για να καταλαβενετε τι κερδος ειναι στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ!!!!!!!!!!!

:rockon: :rockon: :rockon:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ΚΑΙ ΚΑΠΑΚΙ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΤ ασιατικο +0.5 στο 1.240 :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: δεν πεζει και ο τρογμπα!!! φορτοοοσσστεεεεεεεεεεεεε

orbgr

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
10
Πόντοι
3.597

Αδελφε χωρίς να ίχνος μομφής αλλά αυτό σύστημα είναι το λεγόμενο "Γροθιά στο Μαχαίρι"...σίγουρα συμφωνώ 100% μαζί σου οτι 20% επιτόκιο δεν παίρνεις ουτε σε private banking με ποσά 200.000+ ευρω και βεβαία όχι σε 90΄ αλλά ούτε σε 6 μηνες...κανείς book ομως αδελφέ δεν χαρίζει λεφτά και δεν ξέρω πόσα χώνεις σε καθε ματς αλλά οταν οι περισσότερες εταιρείες σε περιορίζουν (κατά βάση) στα 3000ευρω ανά ματς/σύστημα τότε προσωπικά δεν θεωρώ και τοσο μεγάλη ευκαιρία το "Γροθιά στο Μαχαίρι" σύστημα...(αν και εγω μέσα σε άκρες αυτό χρησιμοποιώ).
Για να μην πλατειάζω απλά σου λέω καντο σε ενα ματς που πιστεύεις πάρα πολύ πχ μια φορά τον μήνα, και χώσε μαζεμένα σε αυτό το ματς οσα θα έχωνες σε 15-20 ματς ώστε να παίζεις με την στατιστική υπέρ σου.... ;)
Το θέμα είναι βέβαια ποια εταιρεία θα σου πάρει τέτοιο ποντάρισμα... :)

ΥΓ. Για σήμερα εχω ρίξει δυνατά Λατσιο(1-0!!!) & Γιουβε...ίδωμεν!!!

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Αδελφε χωρίς να ίχνος μομφής αλλά αυτό σύστημα είναι το λεγόμενο "Γροθιά στο Μαχαίρι"...σίγουρα συμφωνώ 100% μαζί σου οτι 20% επιτόκιο δεν παίρνεις ουτε σε private banking με ποσά 200.000+ ευρω και βεβαία όχι σε 90΄ αλλά ούτε σε 6 μηνες...κανείς book ομως αδελφέ δεν χαρίζει λεφτά και δεν ξέρω πόσα χώνεις σε καθε ματς αλλά οταν οι περισσότερες εταιρείες σε περιορίζουν (κατά βάση) στα 3000ευρω ανά ματς/σύστημα τότε προσωπικά δεν θεωρώ και τοσο μεγάλη ευκαιρία το "Γροθιά στο Μαχαίρι" σύστημα...(αν και εγω μέσα σε άκρες αυτό χρησιμοποιώ).
Για να μην πλατειάζω απλά σου λέω καντο σε ενα ματς που πιστεύεις πάρα πολύ πχ μια φορά τον μήνα, και χώσε μαζεμένα σε αυτό το ματς οσα θα έχωνες σε 15-20 ματς ώστε να παίζεις με την στατιστική υπέρ σου.... ;)
Το θέμα είναι βέβαια ποια εταιρεία θα σου πάρει τέτοιο ποντάρισμα... :)

ΥΓ. Για σήμερα εχω ρίξει δυνατά Λατσιο(1-0!!!) & Γιουβε...ίδωμεν!!!
aderfe ο καθενας οπος μπορει εγο εχασα παρα πολλα λευτα πεζοντας με ολους τους πιθανουσ τροπους!!!και μονο με αυτον τον τροπο τους τα περνο σηνεχεια 1 -2 πεχνιδια την ημερα ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΑ ΛΕΥΤΑ !!!!!!! ΠΟΤΕ ΔΟΥΛΕΜΕΝΑ!! ΑΠΟ 400 - 1600 ΠΟΥ ΦΟΡΤΟΝΟ ΚΑΜΙΑ ΕΤΕΡΙΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΚΕΝΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕς ΦΟΡΕς ΣΠΑΟ ΤΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΣΕ ΔΥΟ ΕΤΕΡΙΕς ΟΠΟς ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΗ τα εχο γραψει αναλητικα και με την στατιστικη αναληση το καλοκαιρη εδο πιο πισο στο θρεντ οπιος θελει διαβαζει γροθια στο μαχερι σιστιμα προτη φορα το ακουο εχεις κανα σαιτ να το διαβασο???  Υ.Γ ΙΤΑΛΙΑ ΔΕΝ ΠΕΖΟ ΠΟΤΕ ΥΓ2 ΔΕΝ ΠΕΖΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ!! οστοχος ειναι 50 μερες και αναληψη η τρις μινες και αναληψη !!!καθημερινος στοχος και ενα το πολι δυο παιχνιδια την μερα τα χο γραψει αναλιτικα  1689 σελιδα και πιο πισο στην 1671 εχο τα στατιστικα!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom