duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.135
- Πόντοι
- 17.436
Ωραια πειτε οτι διαλεξα εταιρια, πως κανω εγγραφη, πως θα περασω χρηματα στο λογαριασμο μου? Μπορω με prepaid?
Δεχόμαστε πληρωμές από όλες τις κύριες πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες, Asia365, Click2Pay, Entropay, InstaDebit, Moneybookers, MoneyTT, NETeller, Paysafecard, PayPal, Ukash, Fast Bank Transfer, τραπεζικό έμβασμα και cashier's cheque, bankers draft, διεθνείς χρηματικές εντολές ή προσωπικές επιταγές. Για πλήρεις λεπτομέρειες δείτε στις Καταθέσεις ή Αναλήψεις στην περιοχή Βοήθεια. Για να κάνετε μια κατάθεση ή ανάληψη απλά κάντε κλικ στην Κατάθεση ή τις Υπηρεσίες και μετά Ανάληψη.Δεχόμαστε πληρωμές από όλες τις κύριες πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες, Asia365, Click2Pay, Entropay, InstaDebit, Moneybookers, MoneyTT, NETeller, Paysafecard, PayPal, Ukash, Fast Bank Transfer, τραπεζικό έμβασμα και cashier's cheque, bankers draft, διεθνείς χρηματικές εντολές ή προσωπικές επιταγές. Για πλήρεις λεπτομέρειες δείτε στις Καταθέσεις ή Αναλήψεις στην περιοχή Βοήθεια. Για να κάνετε μια κατάθεση ή ανάληψη απλά κάντε κλικ στην Κατάθεση ή τις Υπηρεσίες και μετά ΑνάληψηΩραια πειτε οτι διαλεξα εταιρια, πως κανω εγγραφη, πως θα περασω χρηματα στο λογαριασμο μου? Μπορω με prepaid?
ektos απο τριαδες κανα μονο βλεπεις??Καλημερα μαγκες!
Για σημερα θα ριξω τις εξης τριαδες...
Αννοβερο-Ντορτμουντ 2
Λατσιο-Τζενοα 1
Σιενα-Γιουβεντους 2
Εβιαν-Παρι Σ.Ζ 2
Λοκερεν-Κλαμπ Μπριζ 2
Ματερσμπουργκ-Αουστρια Β. 2
και μια τρελη για χαμηλο πονταρισμα και πολλα κερδη
Κατανια-Τζεζενα Χ
Γκενκ-Στανταρ Λ. Χ
Ναπολι-Μιλαν Χ
καλη τυχη σε ολους!
μονο για φορτομα πιστευω αξιζει ο ασσος της λατσιο...ektos απο τριαδες κανα μονο βλεπεις??
2-0 sto 28!!!!!!!!!!! treno milame sthn soyidia!!!!!!!!!!!για οσους φορτονουν ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ ασιατικο 0.0 1.2 με κλοιστα ματια![]()
![]()
![]()
![]()
3-0 Καλό επιτόκιο το 20%...2-0 sto 28!!!!!!!!!!! treno milame sthn soyidia!!!!!!!!!!!
3-0 Καλό επιτόκιο το 20%...
![]()
![]()
![]()
to piasate telika!!!!!!!!! 20 τα εκατο για μιαμιση ορα!!!!!!!!!!!!!!! οταν οι τοκογλιφοι σου δινουν με 5-10 τισ εκατο στης τριαντα μερες!!!!!!!!! ετσι για να καταλαβενετε τι κερδος ειναι στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
to piasate telika!!!!!!!!! 20 τα εκατο για μιαμιση ορα!!!!!!!!!!!!!!! οταν οι τοκογλιφοι σου δινουν με 5-10 τισ εκατο στης τριαντα μερες!!!!!!!!! ετσι για να καταλαβενετε τι κερδος ειναι στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ!!!!!!!!!!!
aderfe ο καθενας οπος μπορει εγο εχασα παρα πολλα λευτα πεζοντας με ολους τους πιθανουσ τροπους!!!και μονο με αυτον τον τροπο τους τα περνο σηνεχεια 1 -2 πεχνιδια την ημερα ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΑ ΛΕΥΤΑ !!!!!!! ΠΟΤΕ ΔΟΥΛΕΜΕΝΑ!! ΑΠΟ 400 - 1600 ΠΟΥ ΦΟΡΤΟΝΟ ΚΑΜΙΑ ΕΤΕΡΙΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΚΕΝΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕς ΦΟΡΕς ΣΠΑΟ ΤΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΣΕ ΔΥΟ ΕΤΕΡΙΕς ΟΠΟς ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΗ τα εχο γραψει αναλητικα και με την στατιστικη αναληση το καλοκαιρη εδο πιο πισο στο θρεντ οπιος θελει διαβαζει γροθια στο μαχερι σιστιμα προτη φορα το ακουο εχεις κανα σαιτ να το διαβασο??? Υ.Γ ΙΤΑΛΙΑ ΔΕΝ ΠΕΖΟ ΠΟΤΕ ΥΓ2 ΔΕΝ ΠΕΖΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ!! οστοχος ειναι 50 μερες και αναληψη η τρις μινες και αναληψη !!!καθημερινος στοχος και ενα το πολι δυο παιχνιδια την μερα τα χο γραψει αναλιτικα 1689 σελιδα και πιο πισο στην 1671 εχο τα στατιστικα!!!Αδελφε χωρίς να ίχνος μομφής αλλά αυτό σύστημα είναι το λεγόμενο "Γροθιά στο Μαχαίρι"...σίγουρα συμφωνώ 100% μαζί σου οτι 20% επιτόκιο δεν παίρνεις ουτε σε private banking με ποσά 200.000+ ευρω και βεβαία όχι σε 90΄ αλλά ούτε σε 6 μηνες...κανείς book ομως αδελφέ δεν χαρίζει λεφτά και δεν ξέρω πόσα χώνεις σε καθε ματς αλλά οταν οι περισσότερες εταιρείες σε περιορίζουν (κατά βάση) στα 3000ευρω ανά ματς/σύστημα τότε προσωπικά δεν θεωρώ και τοσο μεγάλη ευκαιρία το "Γροθιά στο Μαχαίρι" σύστημα...(αν και εγω μέσα σε άκρες αυτό χρησιμοποιώ).
Για να μην πλατειάζω απλά σου λέω καντο σε ενα ματς που πιστεύεις πάρα πολύ πχ μια φορά τον μήνα, και χώσε μαζεμένα σε αυτό το ματς οσα θα έχωνες σε 15-20 ματς ώστε να παίζεις με την στατιστική υπέρ σου.... ;)
Το θέμα είναι βέβαια ποια εταιρεία θα σου πάρει τέτοιο ποντάρισμα...
ΥΓ. Για σήμερα εχω ρίξει δυνατά Λατσιο(1-0!!!) & Γιουβε...ίδωμεν!!!