davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
διπλη ευκερια για χοντρο φορτομα χ-γιουναιτεντ με κλιστα ματια!!!! 1.22 στην βετ365!!!
διπλη ευκερια για χοντρο φορτομα χ-γιουναιτεντ με κλιστα ματια!!!! 1.22 στην βετ365!!!
ο φαφοθυτης τι εγινε φετος???? εκπομπη σε τβι τελος??
ετσι ειναι μαντσεστερ σιτυ
δεν αγοραζεις το ωραιο ποδοσφαιρο με τους κουβαδες απο λεφτα ;)
λιγα τα ψωμια της για μενα..
βασικα δεν πετας τοσα λεφτα για τον μαντσινι..ο οποιος ζηταει κ συνεχως παιχτες..νταξει ειναι πολυ καλη ομαδα κ η ναπολι κ επεσε πολυ κλωτσιδι απο τους Ιταλους..ο ομιλος αυτος ειναι τζογος..
Εεεμ, δε διαβασατε Φωντα, καλα μα παθετε...
Όσο κοιτάζω τον αγώνα της Μπενφίκα με τη Μάντσεστερ, τόσο περισσότερο διαπιστώνω ότι αν το παιχνίδι λήξει ισόπαλο θα έχουμε χαρές και πανηγύρια και στα δύο στρατόπεδα. Έχετε δει τις άλλες δύο ομάδες που συμπληρώνουν τον όμιλο; Η Βασιλεία και η ρουμάνικη Οτελούλ. Πρόκειται για ομάδες που είναι πραγματικά είναι μόνο και μόνο για συμπλήρωμα. Θέλω να πω με αυτό ότι δεν υπάρχει κανένας ουσιαστικός λόγος να …τσουρουφλιστούν για τη νίκη απόψε οι Πορτογάλοι και οι Άγγλοι, καθώς ακόμα και με το Χ δεν τίθεται θέμα πρόκρισης.
που το εστιάζεις το ??
o Kollhtos μου.. που εχει προπο.Και λογο της δουλειας του βλεπει και διαβαζει(αλλα ειναι και παιχτης.. ενα παραπανω να διαβαζει .)Μου εχει πει οτι ειναι καλος o bookenemy.Προσωπικα δεν τον διαβαζω.. ΥΓ..Το πιο φορτωμενο παιχνιδι ειναι το ΠΑΟΚ-ΤΟΤΕΝΑΜ Ο οπαπ το εριξε ειδη στο 2.55 για μενα ειναι αμφιροπο ματς.Ο ρετναπ ειναι γατα οσο και αλλαγες να κατεβασει..Φυσικα παιζουν τουμπα η ψυχολογια ειναι πολυ σημαντικο πραγμα το παθος.. θα το επαιζα Χ..Τωρα ο μπολονι εχει δωσει ενα πιο επιθετικο πνευμα στην ομαδα Οι παιχτες χαιροντε πιο πολυ το παιχνιδι..Στον εργοτελη το μισο προπο το επαιζαν 2πλο!! και αντερ!! ηρθε οβερ..Φαινεται αντερ!!!.Αλλα κατι οι δηλωσεις του μπολονι θελουμε να ευχαριστηθουμε το παιχνιδι ...Με αντερ δεν ευχαριστιεσαι το παιχνιδι αλλα με γκολ..θα παιξω ενα 10ρικο στο 4-6 γκολ.Διαισθητικα, και αντικειμενικα το παιχνιδι δειχνει under!!.Aλλα θα ρισκαρω για τις δηλωσεις του μπολονι να χαρουμε το παιχνιδι .Εξαλου ενας φιλος πακετας ειχε παιξει 360 ευρω τον ΠΑΟΚ με τον αγιαξ σκορ 3-3 πηρε 21 χιλιαδες ευρω. Γιατι να μην ερθει ενα 2-2 εδω Ανακεφαλαιωνω σπαω το 10ρικο στην μεση και κανω 2 δελτια ενα 2-2 σκορ 4.50 ευρω και ενα 4-6 γκολ επισης 4.50 ευρω. ΥΓ2..Φυσικα το στοιχημα δεν ειναι σοβαρο.. εξου και το πονταρισμα..Για μια πιτσα αν θα μας γινει η σουφρα να ..
Δεν ξέρω αν μπορούμε με τόσες "απουσίες" να κερδίσουμε τους Γάλλους και δεν ξέρω αν μπορεί η Τότεναμ με τόσες απουσίες να κερδίσει μέσα στην Ελλάδα. Δεν θεωρώ αυτήν την Ελλάδα ότι μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω (αν και συνήθως τους Γάλλους τους έχουμε και ίσως μιλήσει η παράδοση) ούτε την εντεκάδα της Τότεναμ καλύτερη από αυτές του Άγιαξ, της Φενέρ, της Βιγιαρεάλ ή της ΤΣΣΚΑ οι οποίες μόλις πέρυσι δεν κέρδισαν στο ίδιο γήπεδο. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει το πρόβλημα της ανετοιμότητας του Ολυμπιακού. Για ισοπαλία ίσως να συμφωνούσα και εγώ.τοτεναμ διπλο αποδοση 3
νικη ελλαδας στο μπασκετ αποδοση 4