stoiximatakias1993
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
φιλος τζαμπα το 20αρικο!! η τουρκου βρομουσε 1χ
καλημέρα παίχτες!! για σήμερα <<βλέπω>>άντερ τη λεβερκούζεν και διπλό τη γκενκ...απόδοση 3.8!!καλή τύχη...ενα τελευταιο και παω για νανι
2αδα
Βασκο 1 1,72
και 8ελτα 1 2,00
3,45 αποδοση
αντε και καλη μας νυχτα
πιασαμε την νταεγου χασαμε το αλλο μια η αλληκαλημερες
κατι χαλαρο να ξεκινησουμε
αδελαιντ γιουν-κοουστ γιουν. οβερ 0,5 στο 70 2,00
νταεγου σεουλ 1 στο 1,80
αναμένεται να κατηφορίσει κα κάτω από το 2.00...δες τους τζίρους στο ανταλλακτήριο κ θα καταλ΄βεις... ;)μαρέσει το διπλο του παοκ... 2.10
σταμ αυριο εχω 2-3 παιχνιδια αγγλια και ψαχνω το πιο δυνατο.....θα το κοιταξω απο ολες τις αποψεις και αυριο το μεσημερι θα επενδυσω............εγω παιζω ως επιτοπλιστον αγγλια ........αντε να δουμεμαρέσει το διπλο του παοκ... 2.10
καλημερες
κατι χαλαρο να ξεκινησουμε
αδελαιντ γιουν-κοουστ γιουν. οβερ 0,5 στο 70 2,00
νταεγου σεουλ 1 στο 1,80
λιγο τολμηρο αλλα αξιζει
γιανγκ λαιονς- γκομπακ στο 2,80 1
Καμποζη υ19- μαλαισια υ19 2 στο 52 1,83 φιλε αν γνωριζεις κατι για αυτα τα παιχνιδια καλα κανεις και τα παιζεις αν ομως παιζεις απλα γαι να παιζεις τοτε θεωρω οτι και να ξερεις παντα αυτο περιμενουν ολες οι εταιριες να παιζεις οτι βαζουν αλλιως δεν θα τα εβαζαν.....η διαρκεια τρωει τον παιχτη ............ολα αυτα φιλικα ελπιζω να μην παρεξηγησεις
για απόψε δύο άντερ κατέληξα...λεβερκούζεν κ λάτσιο...νομίζωότι μπορούν να επιβεβαιωθούν...απόδοση 3.5σταμ αυριο εχω 2-3 παιχνιδια αγγλια και ψαχνω το πιο δυνατο.....θα το κοιταξω απο ολες τις αποψεις και αυριο το μεσημερι θα επενδυσω............εγω παιζω ως επιτοπλιστον αγγλια ........αντε να δουμε
εγω με αυτο εννοω αν γνωριζεις τις ομαδες πως παιζουν παιχτες απουσιες και μετα ολα τα αλλα τζιρους κτλ...........γιατι θεωρω οτι αν δεν γνωριζεις βασικες λεπτομεριες για τις ομαδες δεν υπαρχει ο λογος να τις παιξεις .........βεβαια αυτο ειναι προσωπικη μου γνωμη και ο κανονας για εμενα στο στοιχημα........επισης εγω παιζω με βαση παντα το διπλασιασμο και κατα 90% ενα παιχνιδιτι να σου πω ρε αδερφε
εγω τα κοιταω τα παιχνιδια πριν τα παιξω σε 4 σιτε
τωρα τα πεππισοτερα βγαινουν καποια δεν βγαινουν
πχ
παιζουν οι λαιονς μονοτερμα ολο το δευτερο ημιχρονο και εχουν γαμη8ει στις ευκαιριες και τρων γκολ στο 82 σε αντεπι8εση
κολοφαρδια δεν το συζηταω
αλλα εχω καλυψει τον κωλο μου με αντερ 100 Ε
αρα συνηθως οπως λεω δεν χανω
ευχαριστω παντως για την διαπιστωση
φιλε εγω δεν εχω σκοπο να παιξω σημερα αλλα αν παιξω το μονο σημειο που βλεπω ειναι το οβερ στην μιλαν.............προσωπικη γνωμη βεβαια και δεν στο λεω για κοντρα αλλα αυτο μου βγαζει η μελετη και το πως πιστευω θα παιξουν οι 2 ομαδες διαβαζοντας βεβαια και τις πιθανες 11δεςγια απόψε δύο άντερ κατέληξα...λεβερκούζεν κ λάτσιο...νομίζωότι μπορούν να επιβεβαιωθούν...απόδοση 3.5
ωραιοςεγω με αυτο εννοω αν γνωριζεις τις ομαδες πως παιζουν παιχτες απουσιες και μετα ολα τα αλλα τζιρους κτλ...........γιατι θεωρω οτι αν δεν γνωριζεις βασικες λεπτομεριες για τις ομαδες δεν υπαρχει ο λογος να τις παιξεις .........βεβαια αυτο ειναι προσωπικη μου γνωμη και ο κανονας για εμενα στο στοιχημα........επισης εγω παιζω με βαση παντα το διπλασιασμο και κατα 90% ενα παιχνιδι