Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Noμιζω πως περασαν αρκετα σημεια το ΣΚ, απλως οι μεσαιες ομαδες στην εδρα τους δεν πηγαν τοσο καλα. Οι υπερφαβορες περασαν κατα βαση, αν το εκανε και η Μποκα θα ειχα κ εγω αρκετα καλο +. Λιλ στο οβερ κ στον 1 παντως πληρωσε οποιον την προτιμησε, οπως και η Σιτυ με τη Νιουκαστλ που δυστυχως δεν προλαβα να παιξω. Ο ΠΑΟΚ εστω κ δυσκολα εκανε τη νικη, ευτυχως ;-) Σημερα δε μ αρεσει το προγραμμα

magadaskar

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Σήμερα, ίσως αξίζει τίποτα ψιλά στο x Λανς-Μονακό

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
μαγκες μετα το τρελο παρτυ του σαββατοκυριακου σημερα βλεπω το προγραμα και δεν μου πολυαρεσει... καλο μου ακουγετε το Χ στο λανς-μονακο που ειπε και ο φιλος ποιο πριν,αλλα και το οβερ της μπαρτσα εστω και σε μικρη αποδοση δεν με χαλαει... σκεφτομε να ριξω λοιπον μια χαλαρη τριαδα και σε αυτα τα δυο να προσθεσω το διπλο της μπενφικα,δεν νομιζω να κανει παλι γκελα...

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
μαγκες μετα το τρελο παρτυ του σαββατοκυριακου σημερα βλεπω το προγραμα και δεν μου πολυαρεσει... καλο μου ακουγετε το Χ στο λανς-μονακο που ειπε και ο φιλος ποιο πριν,αλλα και το οβερ της μπαρτσα εστω και σε μικρη αποδοση δεν με χαλαει... σκεφτομε να ριξω λοιπον μια χαλαρη τριαδα και σε αυτα τα δυο να προσθεσω το διπλο της μπενφικα,δεν νομιζω να κανει παλι γκελα...
Ούτε που θέλω να κοιτάξω την απόδοση στο όβερ της Μπάρτσα. Φοβάμαι ότι θα δίνει όσο οι άσσοι σε Ομόνοια, Ρέιγκιαβικ ή Μακάμπι... Κι εγώ δεν νομίζω να ξανακάνει γκέλα η Μπενφίκα αν και με φοβίζουν τα 2 κλαρίνα που έκανε τα τελευταία 5 χρόνια στο νησί. Πολύ καλό το ΣΚ και λέω να αράξω σήμερα παίζοντας τα χρήματα ενός καφέ σε 2-3 ισοπαλίες.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
για πρωτιες ομιλων τι βλεπετε;;τσαμπιονσ λιγκ και γιουροπα

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera.521-=ΡΕΞΑΜ-ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ-ΤΑΟΥΝ=1 Στο ιντερνετ για 1 πιτσα γιγας.. Το μομεντιουμ ειναι με την ρεξαμ Τωρα.. ειναι αγγλια :)..

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.269
Πόντοι
5.097
kalhspera.521-=ΡΕΞΑΜ-ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ-ΤΑΟΥΝ=1 Στο ιντερνετ για 1 πιτσα γιγας.. Το μομεντιουμ ειναι με την ρεξαμ Τωρα.. ειναι αγγλια :)..
φτου γαμωτο επαιξα και εγω τη ρεξαμ :'(
ρε χρησταρα μην ενωνουμε την γκινια μας πλιζ :P

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Προσθετω και Dortmund.
Λες ? Ας μην παρασυρθουμε απο την αρσεναλ και απο τα 8 που εφαγε χτες, καμια απο της αλλες δυο δεν ειναι μαντσεστερ  :)

Αλλα και η πρωτια της μπάγερν στο 2.50 ειναι καλη αποδοση, η σιτυ  χωρις τσ.λ χρονια , μην ξεχναμε και την βιγιαρεαλ  :)

Στην τελικη μην ξεχναμε και ναπολι  :2funny: δυσκολος ομιλος..

αλλα πιστευω κουτσα στραβα η μπαγερν θα παρει την πρωτια, ειναι μηχανη παραγωγης γκολ  ;)

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera. 532=Ατβινταμπεργκ-Χαμαρμπι=1,    535=Ααυε-Κοτμπους=2 χαλαρα για μια πιτσα γιγας.. :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom