Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Και η Τσελσι εμεινε στο 0-0 με την Στοουκ, εχουμε και λεμε δηλαδη, Λιβερπουλ, Αρσεναλ και Τσελσι στο Χ με το καλημερα!!!
Για να δουμε και τις δυο Μαντσεστερ σημερα...

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
ενα πολυ καλο που παρατηρησε χθες ο φιλος που μιλαμε καθημερινα για στοιχημα, ειναι η Τσανμπιονσιπ...
Προσεξτε λοιπον...
Και τα 10 ματς, καθησαν under και το ακομα πιο ωραιο και τα 10 καθησαν no goal!!!!!
Ειπατε κατι???
Παντως πιστευω οτι ολο και καποιος θα υπαρχει που θα κυνηγαει κατι τετοια κουφα...

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
over για νις και οσερ

αποδοση δυαδας στο 5,20

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Eμπνευση    :woldman:....ένα 50άρι στην Vistabet

Ρεάλ Μαδρίτης v Μπαρτσελόνα Ακριβές Σκορ
                              1-3 23.00
                      Πιθανά Κέρδη 690.00 EUR

1-2 10.00
                      Πιθανά Κέρδη 200.00 EUR

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

ορίστε και ένα arb από μένα για αύριο

9.5 τις εκατό ποσοστό

manchester city sounsi

city να μην δεχτεί γκολ 1.91 betfair

σουόνσι να βάλει έστω ένα γκολ

stanjames 2.65... το έχει σαν over 0.5

Anathematismenos

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2010
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
16
ορίστε και ένα arb από μένα για αύριο

9.5 τις εκατό ποσοστό

manchester city sounsi

city να μην δεχτεί γκολ 1.91 betfair

σουόνσι να βάλει έστω ένα γκολ

stanjames 2.65... το έχει σαν over 0.5

Αρχοντα...thanks!!!

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Real Madrid v Barcelona 
2,34 [Previous price: 2,40] 2,36 [Previous price: 2,42]
€8568 €4227
€851057 (78%)

3,50 3,55
€325 €3198
€94766 (9%)

3,40 [Previous price: 3,35] 3,45 [Previous price: 3,40]
€2105 €274
€145613 (13%)
€1091435

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Eμπνευση    :woldman:....ένα 50άρι στην Vistabet

1-3 23.00
                       Πιθανά Κέρδη 690.00 EUR

1-2 10.00
                       Πιθανά Κέρδη 200.00 EUR

Ημίχρονο 1-2.. :priest: :priest:

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
2 - 2

Καριόλα Ρεάλ γαμώ το σπίτι σου..

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
 Βασικα την Μπαρτσελονα δεν την συμπαθω, ισως γιατι ειναι στον χαρακτηρα μου να μην ειμαι με τους ισχυρους, παντως προτιμω Ρεαλ, αναμφξσβητητα ομως η Μπαρτσελονα ειναι ο,τι πιο δυνατο εχει παρουσιασει τα τελευταια χρονια το απγκοσμιο ποδοσφαιρο...
Ο φιλος με ρωτησε τι θα παιξω στο Ρεαλ-Μπαρτσα...
Του απαντησα, οτι δε θα επρεπε να με ρωτησει, γιατι ΠΟΤΕ μου σε σουπερ ντερμπι δεν παιζω σημειο απο πριν, εκτος και αν βλεπω κανα 0-0 που εχει πολυ μεγαλη αποδοση, ετσι λοιπον με αφησε παντελως αδιαφορο το ντερμπι...
Τεςπα, χαζευα γενικως στο ιντερνετ την ωρα που γινοταν το ματς, ωσπου το ειδα στο 1-0 και απο ο,τι καταλαβα, πολυ φουριοζα μπηκε η Ρεαλ...
Περναει λιγο η ωρα και λεω, κατσε να δω αποδοσεις...
Και τι να δω!!!
Η μπαρτσελονα στο 23,0 αποδοση για να κερδισει στο ημιχρονο, γυρω στο 22' πρεπει να ηταν...
Με διαπερασε ηλεκτρικο ρευμα και βουρ να πονταρω το διπλο ημιχρονο και το ιδιο ποσο στο Χ...
Κατσε ρε συ λεω, τετοια αποδοση στην Μπαρτσα, ευκολα βρισκεις???
Τεςπα, πονταρω, οπως πονταρω και την Σεαρα που εκεινη την ωρα(γυρω στο 70 και κατι) εχανε απο την Κορινθιανς με 2-1 και στο Χ με 6,5 αποδοση, αλλα και στο διπλο με 34 αποδοση...
Περνανε λιγα μονο λεπτα και λεω, δεν πονταρω και τα  δυο σε ξερη δυαδα, η Μπαρτσα ειχε παει στο 29,0 και η Σεαρα στο 41,0 παρακαλω...
Δυστυχως, δεν ξαναεπαιξα την Μπαρτσα...
Κλεινω το PC και την πεφτω στην πολυθρονα και χαλαρωνω...
Παιρνω το κινητο και κοιταω αποτελεσματα, εχει κανει το 1-1 η Μπαρτσα και μετα απο λιγο Η Σεαρα ισοαφριζει και αυτη σε 2-2!!!
Ελα ρε, ας κατσει το ενα απο τα δυο τουλαχιστον, λεω, Η Μπαρτσα ειναι στο 45' πλεον και ακουω απ' εξω ζητωκραυγες και ενα "παρτα μωρη αρρωστη"!!!!
Τι εγινε λεω?Μηπως κανας συναγωνιστης κανει καμμια "ζημια" σε καμμια βιζιτου και εχει κοινο απο κατω, ή λες, να βλεπουν το ματς και να εκανε καποιος το γκολ στο τελος του ημιχρονου???
Και μαλιστα, κοιταω το κινητο και βλεπω οτι η μη αγαπητη μου ομαδα, το εκανε το 1-2 και φυσικα κερδισε ποντους συμπαθειας...
Η Σεαρα εμεινε στο 2-2, αν εκανε το 2-3, θα εδινε αποδοση η δυαδα, 985,0(!!!!) , θα εσπαζα το ρεκορ προσωπικης αποδοσης...
Να μην ειμαστε και εντελως πλεονεκτες, καλα ηταν, πηραμε και το Χ της Σεαρα τουλαχιστον...
Το θεμα για μενα ειναι οτι δεν κολωσα αυτη τη φορα οπως κατι αλλες και δεν αφησα την ευκαιρια να παει χαμενη, ποσες και ποσες ομαδες εχουν κανει ανατροπες στο ημιχρονο, μια Μπαρτσα δεν μπορει, αλλα εστω και το Χ, δεν μπορει να το κανει, αυτη ηταν η λογικη μου...
Αν το σκεφτειτε καλα, δεν ηταν καθολου παραλογο αυτο που εγινε, παραλογο μας φαινεται εμς λογω των αποδοσεων, 6,5 το Χ και 23,0 με 29,0 σε 20' φαινεται αδυνατο  και σου πρικαλει τρομο , αλλα γιασμια Μπαρτσα, στηυν πραγματικοτητα δεν ειναι, ειδικα οταν εχει το τεραστιο κινητρο απεναντι της, που δεν ειναι αλλο απο το να σβερκωσει την Ρεαλ φυσικα...

Επιβεβαιωση Στοιχηματος  -   - Flash   Ώρα στοιχήματος:  14/08/2011 22:23:53 Εκτύπωση

Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Μπαρτσελόνα Ρεάλ Μαδρίτης v Μπαρτσελόνα
(Αποτέλεσμα ημιχρόνου) 14/08/2011 Κανένα 23.00 Κερδισμένο

kgg

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
7
Πόντοι
1
Οσο αφορα το ελ κλασικο.Οι πολλοι θα πεσουν στην Barca,οι και καλα ψαγμενοι θα πεσουν στην Ρεαλ....Θα το φερουν κανα Χ και 0-0 το ματσακι και θα κλαψει κοσμακης...Πολλες απουσιες για τον Πεπε παντως!

Επιβεβαιωση Στοιχηματος   Ώρα στοιχήματος:  14/08/2011 20:10:25

Ισοπαλία

Ρεάλ Μαδρίτης v Μπαρτσελόνα
(Τελικό Αποτέλεσμα)

14/08/2011
3.40
Κερδισμένο
Σύνολο:  150,00   Νίκη:  360,00   Κέρδη:  510,00   

Ο μεσος ορος μιζας μου ειναι περιπου 20 euro στο πονταρισμα...Ειχα φρικαρει με το υπολοιπο προγραμμα και προτιμησα να το παιξω καμικαζι....Ειχα ριξει και κατι ψηλα στο 0-0 για να ειμαι ειλικρινης.Ειναι νωρις οπως το ειδα το ματσακι να κοντραρει η Ρεαλ την Barca.Παντως φετος δειχνει οτι θα μπορεσει να την κοιταξει στα ματια.

Για το βραδακι Boca και κατι ψηλα Estu.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
τι βλεπουμε για σημερα τσου λου??δυσκολα παντως

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
για απλες προκρισεις τι λετε???

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
δυαδα  αντερ λυων και αρσεναλ με αποδοση 3,00

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
καλησπέρα μαγκες.

λιγα πραγματα μεχρι τωρα  διοτη δεν εχει αρχησει καλα η σεζον και επεισης λειπει το σουπερ πρωταθλημα με της βρωμιες οπου μπορεις να βγαλεις καλο χρημα εαν εισαι λιγο πονηρος, δεν ειναι αλλο απο την ελληνικη σουπερ λιγκα  :cheesy:.

Λοιπόν ας τα αφησουμε αυτα , και ας παμε σε ενα θεμα το οποιο δεν ειναι πολυ επικαιρο αλλα συμβαινει συχνα

εχει να κανει με τους απατεωνες του φεισμπουκ που πουλάνε δήθεν στημένα

ειχα παλια γνωρίσει εναν τετοιο πουλαγε λεει ανατροπές και τα σχετικά, του λεω δεν θελω φιλε διοτη δεν ασχολουμαι με αυτα και οτι αν θες σου κανω αντ εναν φιλο οπου γουσταρει τετοια.

Τον ειχα ψηλιαστει ομως οτι ηταν ψιλοαπατεωνας διοτη ελεγε περίεργα πραγματα οπως λενε οι περισσότεροι απατεωνες που πουλανε στημενα στο φεισμπουκ

το περίεργο ειναι το εξης

δινεις λεει 50 στην αρχη και εφοσον δηθεν κερδίσεις τα 50 πεντα
και ρωτάω εγω τώρα, πως αυτος εσενα θα σε εμπιστευτει και θα ξερει αν οντως κερδισεις οτι δεν θα σβησεις το προφιλ σου η οτι δεν θα τον κανεις μπλοκ αναφορα για να μην του δωσεις τα υπολοιπα λεφτα? η μήπως αυτος θελει μονο τα 50 ευρω και εφοσον ειναι μαπα το ματς που θα σου δωσει θα σε σβησει αυτος υστερα.
Τελοσπάντων , ενας φιλος μου που μονος του μου ζητησε τετοιο ατομο την πάτησε, αλλα ευτηχως την πατησε με λιγα λεφτα 25 ευρω, και ετσι για να ξεχαστει τον κέρασα μια τσάρκα να ξεχαρμανιάσει.
Αυτα που λετε μαγκες.
Και η ιστορια συνεχιζεται, οι απατεωνες με τα δηθεν sure tips εχουν γεμισει το φεισμπουκ εκμεταλευοντας την οικονομικη κριση  ψαχνοντας θυματα τα οποια ευκολα θα πέσουν εφοσον η συγκεκριμενη κατάσταση η σημερινη σε ωθει να κανεις τα παντα για να αποκτησεις λεφτα, εκτως απο το να δωσεις κωλο, οταν φτασουμε σε αυτο το σημείο τοτε θα ερθει και το τελος της ελλαδας το οριστικό.
Τελοσπάντων παιδες ας πω και εγω την εμπειρια μου  με εναν μαλακα στο φεισμπουκ.

Επειδη κανω likes σε στοιχηματικες εταιριες στο φεισμπουκ με κανουν add ακυροι τυποι που πουλανε δηθεν τετοια ματς στημένα, με εχουν κανει δυο τρεις, αλλα ενας ειχε ξεπεράσει τα ορια και ειχε και θράσος βλεπετε.
Εχω κρατησει μερικα μυνήματα και θα τα ποσταρω καποια στιγμη για να δειτε τι μαλακες και απατεωνες κυκλοφορούν.
Με κανει αντ ο τυπος με ονομα << στοιχηματικη ευκαιρεια>>> και αρχηζει και με πριζει καθε μέρα, θες ματς θες ματς, θες ανατροπη, θες σημειο οβερ θες αντερ?
Και λεω ρε πουστη μου ναι μεν υπάρχουν στημένα καθε μηνα , σε καποιες χωρες, φυσικα και υπαρχουν, αλλα αυτος το ειχε παραχέσει, καθε μερα λεει 20-30 στημενα εχει ενω τα μεγιστα ματς το καλοκαιρι συνολικα καθε μερα ηταν το πολυ 40-50 , και λεω ρε πουστη ολα στημενα τι στο διάολο? Τελοσπαντων,με επρηζε καθε μερα , μου ελεγε κερδισαμε αυτο, κερδισαμε εκεινο, ανατροπη, λεφτα,μου ποστάρει μια μερα ενα δελτιο που ειχε σκασει δυο χιλιαρικα και τα χε χασει νομιζω,αυτος παιζει να ηταν πολυ τζογαδορος και μαλλον το μισο του εισοδημα ηταν απο το στοιχημα,οταν ομως τον ρώτησα να μου ποστάρει μια ανατροπη να τον πιστεψω αρχησε να μου λεει <<και και>> << καταλαβαινεις, ειναι επικινδυνα κλπ>>  και πως ρε μαλακα αρνηθηκες να ποσταρεις ενα δελτιο με ανατροπή που λες οτι εχεις καθε μερα 3-4 ανατροπες και ανοιγεσαι δημοσια λεγοντας τιμες και μαλακιες, εκει δεν φοβάσαι?
Επειδη ομως οι προσπάθιες που εκανε στο να με κοροιδεψει πηγαιναν ματαιες, μου ζηταγε λογαριασμο κιολας επειδη δεν του απάνταγα.
Προσπαθουσε με δικα του προγνωστικα η δεν ξερω που στο διαολο τα εβρισκε με ελπιδα οτι θα εβγεναν και εγω θα τα επεζα να κερδισω για να με κανει να τον εμπιστευτω για να αγοράσω ματς απο αυτον. Μου δινει ενα βραζιλιάνικο πριν 10 μερες, δεν θυμαμαι ποιο ματς ,ασσος μου λεει, στο δεινω free για να δεις ποιος ειμαι,ασσο ειπε διπλο βγηκε,μετα ομως δεν τον ειδα στο φεισμπουκ για μια εβδομαδα ενω οταν ψαχνοταν να με ψαρεψει εμπενε καθε μέρα,μετα απο μια εβδομαδα μου λεει << ελα ρε φιλε, μας εσφαξε ο διαιτητης και στραβωσε το ματς,παρε αυτο το διπλο που ειχε 3 αποδοση και παιξτο , μην φοβασαι>> το ματς ηταν εκεινο εκει προχτες της μινέιρο η οποια εχασε με 3-1 αν θυμαμαι καλα,εγω ομως δεν του εδωσα καμια σημασία, εδω καλα καλα δεν μπορω να εμπιστευτω της δικες μου προβλέψεις των αλλων θα ακούσω? Ασε που ασχολουμαι με το trading και το arbitrage τελευταια και τον κανονικο τζογο τον εχω κοψει στο μισο. Ετσι λοιπον πηγα σημερα να τον ρωτησω δηθεν γιατι ειχε ηρθε παλι αναποδα το προγνωστικο που ειχε πει και ο τυπος με εχει σβησει απο φιλο,τα συμπερασματα δικα σας...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom