Γαμημενοι πουσταραδες του ΟΠΑΠ,
τραβελογενηματα, σας χυνουν οι ξενοι μπου στη μαπα και εμεις μαζι..
Πηγα σε ενα μεγαλο προποτζιδικο τωρα ποια βαζουν και λαπτοτ για να εχει ο κοσμος ο ασχετος προσβαση με το ιντερνετ.
Εγω σαν μαλακας που ειμαι καθε φορα που περνάω εκει ριχνω και μια ματια στης εταιριες που παιζω να τσεκάρω καμια απόδοση,ειναι νεαρα παιδια μου δουλευουν μου κανουν καμια παρατήρηση αλλα τιποτα παραπανω.
Σημερα ομως ετυχε να ερθει ενας εκπροσωπος του Οπαπ εκει και με ειδε, δεν ξερω αν ηταν οντως του οπαπ, αλλα ειχε μια ταμπελα δεξια στο στηθος με το συμβολο του ΟΠΑΠ ,με πλησιασε φιλικα ομως οχι εχθρικα και μου ειπε τι κανεις κλπ ( για να με πιασει με το μαλακο που λενε) και αρχησε να μου λεει οτι ειναι παράνομι να μπαινεις σε ξενες εταιριες σε προποτζίδικα.
αυτο ρε γαμωτο μονο εδω στην Ελλαδα το ακουω,δεν εχει ξαναγινει τετοιο πραγμα οταν πας σε ενα τουρνουα ποκερ πχ που διοργανωνει η bwin εαν εχεις μπλουζα με λογοτυπο αλλης εταιριας δεν θα σου πουν τιποτα ρε καραγκιοζη και εσυ μου ερχεσαι σαν το αρχιδι στα αμπελι και μου λες απαγορευεται να τσεκαρω αποδοσεις, α γαμησου ρε. Σηκωθηκα και γυρησα και του ειπα <<απλα τσεκάρω αποδοσεις, και επεισης παρανομο ειναι αυτο που πατε να κανετε εσεις το να απαγορευσετε το ιντερνετικο στοιχημα βαζοντας το χερι σας παντου>> Το βουλωσε και εφυγε...
Θα μας κλασουν μια μαντρα με αρχιδια οι κλεφτες του οπαπ ,το μονο που αξιζει σε αυτο το γαμιδι μπουκ ειναι οι τριαδες με μικρες αποδοσεις που επειδη στο ονλαιν στοιχημα ειναι μικρες επειδη ειναι μονα αποδεκτα εχουν μικροτερες αποδοσεις.
Τελοσπαντων,δεν εχει θεμα , ουτε προκειτε να υπαρξει δεν θα μπορει μια κωλοεταιρια μιας παρακμιακης χωρας να απαγορευσει της διεθνης συνναλαγες με της ηλεκτρονικες τραπεζες οπως moneybookers ,netteler, paypal κλπ ...
Μονο ο παιχτουρας τα επερνε απο το οπαπα..
τελοσπαντων.. στην τελικη
ΟΠΑΠ>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>