Φίλε μου μετά από 7 μέρες που άρχισα αρμπιταζ η πουτάνα η BET365 με μπλόκαρε.
ποσα επαιξες και σε κανε μπανιο ?
Φίλε μου μετά από 7 μέρες που άρχισα αρμπιταζ η πουτάνα η BET365 με μπλόκαρε.
O Παο σημερα εχει καλες αποδοσεις.Τοσο καλη ειναι αυτη η οντενσε πια και τη κανουν φαβορι?ρεπορτερ κανεις?
ολο το χρημα εχει πεσει στον ασσο οντως..μπερδεμενα πραγματατο ματσακι ξεκιναει απο Χ και τελειωνει σε 1 ... μακαρι να βγω λαθος και να κερδισει ο παο (ελληνικη ομαδα ειναι) αλλα δεν το βλεπω...
φιλε σιγουρα ο βαζελας εχει καλυτερο ροστερ απο αυτο της οντενσε... ομως οι δανοι ειναι ποιο ετοιμη ομαδα,εχουν ηδη δωσει 2 ματς πρωταθληματος και παιζουν εντος εδρας... οποτε? παιζουμε 1Χ η αντερ...ολο το χρημα εχει πεσει στον ασσο οντως..μπερδεμενα πραγματα
ωραιος!!τι αλλο εχεις βγαλει αν εχεις κατι?φιλε σιγουρα ο βαζελας εχει καλυτερο ροστερ απο αυτο της οντενσε... ομως οι δανοι ειναι ποιο ετοιμη ομαδα,εχουν ηδη δωσει 2 ματς πρωταθληματος και παιζουν εντος εδρας... οποτε? παιζουμε 1Χ η αντερ...
ακριβος το ιδιο και για τον παοκ αυριο... επισης για αυριο μου αρεσει και το διπλο του ερυθρου αστερα...ωραιος!!τι αλλο εχεις βγαλει αν εχεις κατι?
για σημερα δε ψηνεσαι μαλλον..καμμια μπομπα βλεπεις γιατι παλι στον ασσο με χαμηλη αποδοση και σημερα.λεω για κοντρα ροζεμποργκ 2 και χ μπενφικα φυσικα για κανα ευρο στοιχημα.ακριβος το ιδιο και για τον παοκ αυριο... επισης για αυριο μου αρεσει και το διπλο του ερυθρου αστερα...
αφου ρεφαραμε το 100 παμε τωρα για αφρο...100 στον ασσο στανταρ λιεγης με 1.90 στην bet365.....καλη επιτυχια σε ολους σας σε οτι και αν επιλεξετεΧ2 διπλη ευκαιρια 100 ευρω την σαν παουλι στο 1.90 στην bet 365 να ρεφαρω το 100 απο χελσιμποργκ
φιλε θα σε απογοητευσω αλλα δεν βλεπω να βγαινουν αυτα που γραφεις... αν σπασει ο ασσος της ροζενμποργκ δεν υπαρχει περιπτωση να παει παραπερα απο το Χ... οσο για την μπενφικα προβλεπω ασσο απο ημιχρονο αλλα δεν θα το ακουμπησω μιας και δεν εχω πληρης εικονα των δυο ομαδων... απο αυτα που διαβαζω παντως η μπενφικα αναμενετε καλυτερη απο περσυ... αν επαιζα καμια μπομπα θα προτιμουσα το Χ στο Σ.Λιεγης-Ζυριχη το οποιο πληρωνει καλα... οτι και αν ριξεις καλη τυχη! ;)για σημερα δε ψηνεσαι μαλλον..καμμια μπομπα βλεπεις γιατι παλι στον ασσο με χαμηλη αποδοση και σημερα.λεω για κοντρα ροζεμποργκ 2 και χ μπενφικα φυσικα για κανα ευρο στοιχημα.