Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 319 32,2%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    991

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
ηταν στιγμιαιο λαθος :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
URL]]

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Δεν μου λέτε γτ οποτε χανω εγω πεφτετε ολοι πανω μου να με φάτε?  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Φτου σας κακοι ανθρωποι  :birdman:

θα παρω ματι, φτου φτου φτου... Μαυρα κορακια...  :
Στα προγνωστικα εισαι εσυ και ο μεγιστος Φωντας Τσουνης  :2funny:

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

μολις τελειωσα ενα βιβλιο και καπου ελεγε οτι [glow=red,2,300]οι ομαδες ειναι εξυπνοτερες[/glow] απο τα ατομα .

αλλα οχι οι ομαδες που ακολουθουν και παπαγαλιζουν εναν αρχηγο ,

αλλα το συνολα ατομων που συνεργαζονται , καταθετουν διαφορετικες ιδεες και οπτικες , εχοντας ομως ενα κοινο στοχο .

και λεω να το εφαρμοσουμε εδω .

αρκετοι βλεπουμε το στοιχημα σοβαρα και θελουμε να αποκομισουμε καποιο κερδος απο αυτο . επισης εχουμε και limited resources , γι αυτο και θεωρω οτι ΠΡΕΠΕΙ να συνεργαστουμε για να αντεπεξελθουμε αυτου του μειονεκτηματος .

πως το βλεπω : κανουμε μια ομαδα 3-5 ατομων και βρισκομαστε μια συγκεκριμενη ωρα πριν αρχισουν τα ματς . προφανως ο καθενας εχει κανει τις επιλογες του και μεσα απο την συζητηση και την ανταλλαγη αποψεων διαμορφωνουμε μια καλυτερη εικονα και μετα ο καθενας παιζει οτι γουσταρει .

δεν ειναι τοσο να βγαλουμε 2-3 παιχνιδια να τα παιξουμε ολοι , ( μπορει βεβαια να γινει και αυτο ) αλλα να ανταλλαξουμε αποψεις , σκεπτικο , τροπο παιξιματος κτλ ...
δηλαδη μπορει καποιος να βλεπει ενα παιχνιδι και καποιος αλλος να εχει ενα ρεπορταζ που να ειναι αποτρεπτικο . καποιος να εχει μια καλη ιδεα , που οι υπολοιποι να μην την εχουν σκεφτει και παει λεγοντας ...

δεν μπορουμε νασχολουμαστε με ολες τις αγορες , αλλα αν κανουμε μια καλοδουλεμενη ομαδα ειμαι σιγουρος οτι θα εχουμε ενα πιο ευρη πεδιο , καλυτερη αποψη και θα μπορουμε να κερδιζουμε πιο συχνα ...

λοιπον τι λετε ? το one man show τελειωσε , ας ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ και ας ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ...

ειμαι ανοιχτος σε ιδεες-διαλογο ειτε εδω ειτε σε pm .

και μεχρι να πηγαινουμε ολοι μαζι ταμειο

να υγειαινουμε και να  :knockinb:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
μολις τελειωσα ενα βιβλιο και καπου ελεγε οτι [glow=red,2,300]οι ομαδες ειναι εξυπνοτερες[/glow] απο τα ατομα .

αλλα οχι οι ομαδες που ακολουθουν και παπαγαλιζουν εναν αρχηγο ,

αλλα το συνολα ατομων που συνεργαζονται , καταθετουν διαφορετικες ιδεες και οπτικες , εχοντας ομως ενα κοινο στοχο .

και λεω να το εφαρμοσουμε εδω .

αρκετοι βλεπουμε το στοιχημα σοβαρα και θελουμε να αποκομισουμε καποιο κερδος απο αυτο . επισης εχουμε και limited resources , γι αυτο και θεωρω οτι ΠΡΕΠΕΙ να συνεργαστουμε για να αντεπεξελθουμε αυτου του μειονεκτηματος .

πως το βλεπω : κανουμε μια ομαδα 3-5 ατομων και βρισκομαστε μια συγκεκριμενη ωρα πριν αρχισουν τα ματς . προφανως ο καθενας εχει κανει τις επιλογες του και μεσα απο την συζητηση και την ανταλλαγη αποψεων διαμορφωνουμε μια καλυτερη εικονα και μετα ο καθενας παιζει οτι γουσταρει .

δεν ειναι τοσο να βγαλουμε 2-3 παιχνιδια να τα παιξουμε ολοι , ( μπορει βεβαια να γινει και αυτο ) αλλα να ανταλλαξουμε αποψεις , σκεπτικο , τροπο παιξιματος κτλ ...
δηλαδη μπορει καποιος να βλεπει ενα παιχνιδι και καποιος αλλος να εχει ενα ρεπορταζ που να ειναι αποτρεπτικο . καποιος να εχει μια καλη ιδεα , που οι υπολοιποι να μην την εχουν σκεφτει και παει λεγοντας ...

δεν μπορουμε νασχολουμαστε με ολες τις αγορες , αλλα αν κανουμε μια καλοδουλεμενη ομαδα ειμαι σιγουρος οτι θα εχουμε ενα πιο ευρη πεδιο , καλυτερη αποψη και θα μπορουμε να κερδιζουμε πιο συχνα ...

λοιπον τι λετε ? το one man show τελειωσε , ας ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ και ας ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ...

ειμαι ανοιχτος σε ιδεες-διαλογο ειτε εδω ειτε σε pm .

και μεχρι να πηγαινουμε ολοι μαζι ταμειο

να υγειαινουμε και να  :knockinb:

τι λες ρε φιλε?
Εδω μεσα εχουμε καταντησει κοράκια να πουμε...

Αμα δεις οταν χανω εγω πεφτουν 4-5 ατομα και πανε να με φάνε επειδη χανω...

Και οταν κερδιζω ,μουγκα , κανενας...

Σε τετοια εποχη το να εχεις συναιτερο σε τετοια θεματα ειναι γαμησετα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

επεισης ρικι,αν δεις εκτος απο μερικους εδω μεσα, πολοι εχουν εναν ανταγωνισμο...

Δεν λενε τα προγνωστικα ,αν χασουν δεν μιλάνε καθολου

και αν κερδισουν τα ποστάρουν  ;) ;)

Αλλα ειμαστε μερικοι εδω μεσα που δεν ειμαστε μονο για την παρτυ μας και θελουμε ομαδικα να ξεκωλιασουμε τα μπουκια  :2on1:

εγω ειμαι μέσα  :sunglasses: διοτη εγω απο εδω και περα θα δεινω αρμπιταζ, τρελα σημεια οπου θα υπαρχει μεγάλη ζήτηση  :cheesy:

ετσι θα ειμαστε ολοι κερδιζμένοι  :grouphug:

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

δεν θα συμβει αυτο .

χρειαζομαστε ατομα σοβαρα , αφοσιωμενα που να θελουν να δουλεψουμε ολοι μαζι .

οποιος δεν συνεισφερει , συμμετεχει ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ .

οποιος εχει ορεξη , ξερει πως να μας βρει .  ;)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.878
Πόντοι
6.035
τι λες ρε φιλε?
Εδω μεσα εχουμε καταντησει κοράκια να πουμε...

Αμα δεις οταν χανω εγω πεφτουν 4-5 ατομα και πανε να με φάνε επειδη χανω...

Και οταν κερδιζω ,μουγκα , κανενας...

Σε τετοια εποχη το να εχεις συναιτερο σε τετοια θεματα ειναι γαμησετα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
α εισαι βλακας τελειος
δεν ειχα πει απο την αρχη να δινουμε 2-3 απο ενα σημειο βατο
δεν σημαινει οτι αν δε κατσει θα του παρουμε το κεφαλι
και να παιζουμε ολοι μαζι το παρολι η ολοι κερδισμενοι η ολοι χαμενοι :rolleyes:
απο τον χειμωνα σας ελεγα τι επαιζα και δεν κρυβομουνα οταν εχανα
ουτε το εποαιρνα κατακαρδα εσυ τουλαχιστον το ξερεις πως και οταν χανω
το παιρνω στο χαβαλε
συμφωνω για ομαδικη δουλεια
με τη διαφορα οτι εγω παιζω περιεργα
επιλεγω παντα καλες αποδοσεις
απο 1.80 το μινιμουμ εως 4
και δευτερον παιζω με τις πιθανοτητες δλδ
δε μπορει μια ομαδα να κερδιζει παντα ετσι οταν εχει καλο σερι νικων τη παω κοντρα
χωρις διαβασμα ετσι με βασει τις πιθανοτητες
τελος συμφωνω οσοι θελουν να ανταλλαξουμε μσν και καθε παρασκευη συγκεκριμενη ωρα να δινουμε προγνωστικα
και αφου επιλεξουμε τους 3 επικρατεστερους αγωνες να τους ποσταρουμε εδω και να παιζουμε ομαδικα :sunglasses:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
α εισαι βλακας τελειος
δεν ειχα πει απο την αρχη να δινουμε 2-3 απο ενα σημειο βατο
δεν σημαινει οτι αν δε κατσει θα του παρουμε το κεφαλι
και να παιζουμε ολοι μαζι το παρολι η ολοι κερδισμενοι η ολοι χαμενοι :rolleyes:
απο τον χειμωνα σας ελεγα τι επαιζα και δεν κρυβομουνα οταν εχανα
ουτε το εποαιρνα κατακαρδα εσυ τουλαχιστον το ξερεις πως και οταν χανω
το παιρνω στο χαβαλε
συμφωνω για ομαδικη δουλεια
με τη διαφορα οτι εγω παιζω περιεργα
επιλεγω παντα καλες αποδοσεις
απο 1.80 το μινιμουμ εως 4
και δευτερον παιζω με τις πιθανοτητες δλδ
δε μπορει μια ομαδα να κερδιζει παντα ετσι οταν εχει καλο σερι νικων τη παω κοντρα
χωρις διαβασμα ετσι με βασει τις πιθανοτητες
τελος συμφωνω οσοι θελουν να ανταλλαξουμε μσν και καθε παρασκευη συγκεκριμενη ωρα να δινουμε προγνωστικα
και αφου επιλεξουμε τους 3 επικρατεστερους αγωνες να τους ποσταρουμε εδω και να παιζουμε ομαδικα :sunglasses:

δεν αναφέρθηκα για σενα βαρούλη μου  :-* :-*    :2funny:

υγ μα τι σε εχει πιασει αυτες της μερες, σε χτυπησε ζεστη  :2funny: :2funny: :2funny:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.878
Πόντοι
6.035
δεν αναφέρθηκα για σενα βαρούλη μου  :-* :-*    :2funny:

υγ μα τι σε εχει πιασει αυτες της μερες, σε χτυπησε ζεστη  :2funny: :2funny: :2funny:
ειπες κορακια ρε μαλακα
και μαυροκορακας ειμαι μονο εγω :tickedoff:
:birdman:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ωραιο αυτο με το μσν βαρε

αυτο θα πει πριβε  :rockon: :rockon:

επεισης τελη αυγουστου η αρχες σεπτεμβρη θελω μια πριβε συναντηση  :grin: :grin:

απο κοντα εισαι γουρλης,απο τοτε που σε ειδα επιανα συχνα  :2on1:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.878
Πόντοι
6.035
ωραιο αυτο με το μσν βαρε

αυτο θα πει πριβε  :rockon: :rockon:

επεισης τελη αυγουστου η αρχες σεπτεμβρη θελω μια πριβε συναντηση  :grin: :grin:

απο κοντα εισαι γουρλης,απο τοτε που σε ειδα επιανα συχνα  :2on1:
για να πιασει το γουρι πρεπει να μου τριψεις τα παπαρια :tickedoff:
ετσι για γουρι :birdman:

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

τελειωσατε με το  :d-spam::birdman:

ευχαριστω .

λοιπον μετραω τρεις . νομιζω ειναι καλα για αρχη . αντε να συντονιστουμε να πιασουμε δουλεια ...  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom