Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 379 άτομα (1 μέλη και 378 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 319 32,2%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    991

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Υπαρχει και η αλλη οπτικη στο θεμα...
Οτι το διπλο ημιχρονο, εδινε 7-8 αποδοση, οπως και στο Χιλη-Μεξικο...
Δηλαδη, παιζοντας τα για παραδειγμα σε δυαδα, εχεις μια αποδοση γυρω στο 60 χοντρικα, αλλα και μονα τα παιζεις για καλυψη και κερδος αν θες, εφοσον κατσει μονο το ενα...
Τωρα σε τετοια πρωταθληματα, μαλλον το  να κυνηγας το 1,15 που ερχεται με τα χιλια ζορια, θεωρω οτι μακροχρονια δεν εχει κατι να προσφερει...
Επισης μεσα απο αυτο το ματς για παραδειγμα, με ρισκο βεβαια, στο live betting θα μπορουσες να εχεις βγαλει, οσα δεν εχει βγαλει σε 30 ματς μεχρι τωρα, αλλα ειπαμε οπως του ταιριαζει του καθενος παιζει, απλως τετοια ματς, και ειναι κριμα να μην τα πονταρεις στο live ...

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
που ειπε ενα πουλάκι , οτι θα φαει η αργεντινη γερο σπρωξιμο να παρει την κουπα...

Σε περαιτερο ινφορμεσιονς δεν μπαινω..

οτι εχει απομηνει στους λογαριασμους σας παιξτε αργεντινη, δεν εχει και την μεγαλη αξια εκτος του μεσι σαν την ισπανια αλλα δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο το μαυρο χαλι της βραζιλιας...

Ακουστε με, δεν το λεω ξεκάρφωτα... ΘΑ ΦΑΕΙ ΣΠΡΩΞΙΜΟ....

παρακαλειται ο κυριος σταμ να περασει απο την κυραποπηπαπανδρεου για καταθεση ...  :2funny:

για σημερις μια ψιλη σαχταρ . αν και εχει πεσει η αποδοση πολυ ...

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
αδερφε ζαν κλοντ μπαμ μπαμ  :2funny: :2funny: στο λαιβε!!!!οπος καθε μερα εχτες μου περασαν τα φορτομενα διλαδη κολοραντο ελσινκι ουραγουαι και εχασα την φρεντιστανταν που τιν επεξα κατι ψιλα στα αρχιδια μου ματοχαντρα για το λαιβε που επεζε με 10 πεχτες απο το3 μεχρι  το 70 απλα ηρτηε το χ και ξαναπληροθικα χτεσινο κερδ0ς 218 ευρα!! ο καθενας με τον τροπο του ρε μαγκες επιδη μου τελειοσε το σπιτικο τσιπουρο η κυρα μου πιρε ενα ζαχος τσιπουρο απο το λιντλ εχει δοκιμασει κανεις??? εχει παρενεργειες?? κανο προπονηση στο πιομα για να αντεξο της ουκρανικεσς βομβες :dancing: :dancing: :dancing:

Συνημμένα

• oukraniko αλψοολ.png
    oukraniko αλψοολ.png
    249,3 KB · Εμφανίσεις: 42

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
που ειπε ενα πουλάκι , οτι θα φαει η αργεντινη γερο σπρωξιμο να παρει την κουπα...

Σε περαιτερο ινφορμεσιονς δεν μπαινω..

οτι εχει απομηνει στους λογαριασμους σας παιξτε αργεντινη, δεν εχει και την μεγαλη αξια εκτος του μεσι σαν την ισπανια αλλα δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο το μαυρο χαλι της βραζιλιας...

Ακουστε με, δεν το λεω ξεκάρφωτα... ΘΑ ΦΑΕΙ ΣΠΡΩΞΙΜΟ....
ακου να δεις συγγρουπιτι ο μεσι σερνετε μετα την σεζον και επιδη η εθνικες ομαδες ολης τησ λατινικης αμερικης ειναι θρησκεια για τησ χωρες τους παθος κλαμα δακρι προτα προσεχει να μην τον κλαδεψουν και αμα του κατσι καμια φασι καλος αν οχι στα αρχιδια του δεν βαζει τον κολο του στο γαμισι στανταρ αυτο!!! οπου δεν πεζουν φραγκα οι πεχταρες δεν κουνιουντε τους αλλους να φοβασε!! :fuck2: :fuck2: :fuck2:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ακου να δεις συγγρουπιτι ο μεσι σερνετε μετα την σεζον και επιδη η εθνικες ομαδες ολης τησ λατινικης αμερικης ειναι θρησκεια για τησ χωρες τους παθος κλαμα δακρι προτα προσεχει να μην τον κλαδεψουν και αμα του κατσι καμια φασι καλος αν οχι στα αρχιδια του δεν βαζει τον κολο του στο γαμισι στανταρ αυτο!!! οπου δεν πεζουν φραγκα οι πεχταρες δεν κουνιουντε τους αλλους να φοβασε!! :fuck2: :fuck2: :fuck2:

Διαβασες καλα το ποστ μου?

Δεν μιλαω για αξια και χρημα..

Για παρασκηνιο σου μιλάω...  ;) ;) ;) ;)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
παρακαλειται ο κυριος σταμ να περασει απο την κυραποπηπαπανδρεου για καταθεση ...  :2funny:

για σημερις μια ψιλη σαχταρ . αν και εχει πεσει η αποδοση πολυ ...

υγ. Ειδες μπλεξαμε με τα κυκλωματα  :2funny: :2funny: :2funny:

υγ2.. Για σαχταρ το σκεφτομουν πολυ καιρο, αλλα ξερω γω.. δεν ξερω και πολυ απο ουκρανιες και τα σχετικά...

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
οχι, θα πινω ομως μετα τον τελικο του κοπα αμέρικα...  :birdman:
σε ολα τα φιλικα και τα παιχνιδια  μεχρι και σιμερα απο τοτε που εφιγε ο θεος η ομαδα ειναι σουπα σε κουβα στανταρ και εγω δεν ακουσα την ψολη μου!!!! τα στατιστικα διαβασα!!! ξεκολα!! και μακαρι  να βγει !!!! αλλα χλομο!!!!!!!!!!!!!

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
σε ολα τα φιλικα και τα παιχνιδια  μεχρι και σιμερα απο τοτε που εφιγε ο θεος η ομαδα ειναι σουπα σε κουβα στανταρ και εγω δεν ακουσα την ψολη μου!!!! τα στατιστικα διαβασα!!! ξεκολα!!

Απαντησε μου σε κάτι, ειδες το ματς βραζιλια-βενεζουέλα.. παρακολούθησες καθολου της φασεις?

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Απαντησε μου σε κάτι, ειδες το ματς βραζιλια-βενεζουέλα.. παρακολούθησες καθολου της φασεις?
λιγο που ειδα αρβαλα πανο κατο και κκοκο νιετο!!! :jerking: :jerking: γιατι η αργεντινη επεξε μπαλα??

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
λιγο που ειδα αρβαλα πανο κατο και κκοκο νιετο!!! :jerking: :jerking: γιατι η αργεντινη επεξε μπαλα??

δεν ειπα αυτο ρε μαν, ειπα της φάσεις που εφαγε σπρωξιμο... Σκατα πεξανε και οι δυο... Το γκολ που εφαγε η αργεντινη ομως ηταν τυχερο για την αλλη ομάδα...

Οχι οτι η ουρουγουαη που ειναι τριτο φαβορι επαιξε καμια μπαλάρα, καμια σχεση με την περσινη...

Αγγαρεια ειναι για ολους αυτους αυτη η διοργάνωση...

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
αλλα για νασε βοηθησο λιγο επειδη παντα στην προβλεψη η μανα ειναι η ετεριες στοιχιματος  πια ομαδα δινουν την μικροτερη αποδοση για κατακτηση??? και πεχτηνα οπος στο μουντιαλ μπας και κατση!!! ολα τα αλλα σπροξιμο πληροφοριες κτλ  :jerking: :jerking:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
στο μουντιαλ απο την αρχη διναν την ισπανια και ο πλανητης γελαγε!!!ειδα ομος μετα ο λακαμας τα στατιστικα της ισπανιας στα 10 τελευτεα πεχνιδια πριν το μουντιαλ και καταλαβα γιατι!!! απο τσιπουρα σε σουπερ μαρκετ ξερη κανενας ??? τελικα!!!!!!!!!! :think: :think: :think:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
αλλα για νασε βοηθησο λιγο επειδη παντα στην προβλεψη η μανα ειναι η ετεριες στοιχιματος  πια ομαδα δινουν την μικροτερη αποδοση για κατακτηση??? και πεχτηνα οπος στο μουντιαλ μπας και κατση!!! ολα τα αλλα σπροξιμο πληροφοριες κτλ  :jerking: :jerking:

Η μπαρτσελονα δεν ηταν πρωτη απ την αρχη της χρονιας... ΤΟ ΠΗΡΕ...

Η πορτο δεν ητνα μετα τον αποκλεισμο της σιτυ? ΤΟ ΠΗΡΕ...

Περσυ οπως λες η ισπανια ...

Γιατι  :jerking: :jerking: :jerking: στο σπρωξιμο?

Εδω εγω που ειμαι φανατικο της μπαρτσελονα το ομολογω πως το πήρε με σπρωξιμο , αν δεν θυμάσαι της φασεις ψαξε με την αρσεναλ , και με την ρεαλ στο επαναληπτικο παιχνιδι, ηταν φυσικα η ομαδαρα, αλλα υπηρξε και λαδια...

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Η μπαρτσελονα δεν ηταν πρωτη απ την αρχη της χρονιας... ΤΟ ΠΗΡΕ...

Η πορτο δεν ητνα μετα τον αποκλεισμο της σιτυ? ΤΟ ΠΗΡΕ...

Περσυ οπως λες η ισπανια ...

Γιατι  :jerking: :jerking: :jerking: στο σπρωξιμο?

Εδω εγω που ειμαι φανατικο της μπαρτσελονα το ομολογω πως το πήρε με σπρωξιμο , αν δεν θυμάσαι της φασεις ψαξε με την αρσεναλ , και με την ρεαλ στο επαναληπτικο παιχνιδι, ηταν φυσικα η ομαδαρα, αλλα υπηρξε και λαδια...
ρε παλικαρε μην σινγκρινης τσουλου με λουλου :2funny: :2funny: το κοπα αμερικα μποεις να το σινγκρινης με το μουντιαλ ειναι επιπεδο εθνικον ομαδον δεν ειναι διασιλογικο μιν σινκρινεις γιαουρτια με κασερια!!!πιον δινει για κατακτηση ??? διαβασες??

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ρε παλικαρε μην σινγκρινης τσουλου με λουλου :2funny: :2funny: το κοπα αμερικα μποεις να το σινγκρινης με το μουντιαλ ειναι επιπεδο εθνικον ομαδον δεν ειναι διασιλογικο μιν σινκρινεις γιαουρτια με κασερια!!!πιον δινει για κατακτηση ??? διαβασες??
για κατάκτηση λενε για αργεντινη παλι αλλα δεν το προτεινουν λογω της μικρης αποδοσης..

λενε παντου για μεσι πρωτο σκορερ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom