Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 319 32,2%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    991

asdor

Μέγας
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
386
Πόντοι
4.455
Καληνυχτα και σε σενα....   >:(

Τους σιχαμενους ειχε παρει πολυ πονταρισμα το διπλω..  >:( Εχει ακομα χρονο βεβαια..

Αν χασω δικο μου το λαθος να μπλεξω με τους προσκοπους..

Ισως ριξω ιντερνασιοναλ το βραδυ ομως!  ;)

kgg

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
7
Πόντοι
1
Απο Βραζιλια φετος τα περιμενω ολα...ΜΑ ΟΛΑ ΟΜΩΣ!!!! :tickedoff:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Χρησταρα μαζι κλαιμε...Πεσαμε πανω στα φορτωμενα και μας πηρε ο διαολος....
Man δεν ειναι αν ηταν φορτωμενα η οχι προσωπικα δεν παιζω ετσι (επαιζα παλια) ειναι οτι οταν γαμας μια γκομενα.. που δεν γουσταρεις... που ειναι ασχημη..που ειναι χοντρη..δεν θα χυσεις ποτε ετσι ειναι αυτα τα παιχνιδια που επαιξα σημερα..Δηλαδη επαιξα κατι που δεν ηθελα.. που δεν μου αρεσει..που δεν γουσταρω ενταξη αν εβγαιναν δεν θα ελεγα παρτα πισω βετ365..αλλα δεν θα ειχα χυσει θα γαμουσα χωρις να χυσω..στην ξερα καλο ειναι και το χαλαζι.. :2funny: :2funny:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

Απο την νεα σαιζον θα αρχήζω σε σταθερη βαρδια το cash in της Unibet..

Επεξα πριν λιγο καιρο και μπορω να πω πως εβγαλα πραγματικα κατι  ;)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

Βοηθάει παρα πολυ στο να βγάζεις ενα κερδος, αλλα οχι το αρχικο..

αλλα ενα ποσοστο..

δεν ανησυχεις ομως για το αποτέλεσμα του αγωνα  ;)

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Βοηθάει παρα πολυ στο να βγάζεις ενα κερδος, αλλα οχι το αρχικο..

αλλα ενα ποσοστο..

δεν ανησυχεις ομως για το αποτέλεσμα του αγωνα  ;)

ειναι σαν να κανεις trading στα ανταλλακτηρια ... πολυ χρησιμο εργαλειο θα ελεγα ...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Μπορεις να το κανεις λιγο λιανα?

ωραία...

Θα σου δώσω ενα τρανταχτο παράδειγμα για να μην μπερδευτείς..

Εχει να κάνει με μονο με live betting...

ασπουμε, θυμασε το ματς σαλκε-μαντσεστερ γιουν?
Που ειχε ξεκωλιαστεί η μαντσεστερ στο να χανει ευκαιρείες στο α ημ?

Βαρας λοιπον στο ημιχρονο ενα 100αρι ,ασπουμε εχει 2.90 στο ημιχρονο το διπλο..
βαζει το πρωτο γκολ η μαντσεστερ και παει ο ασσος στο 1.70...

εκεινη την στιγμη για να σιγουρέψεις το ματς πατάς εξαργύρωση, δεν θα πάρεις την αρχικη απόδοση, 2.80-90

αλλα την αποδοση του διπλου στην επιτευξη του πρώτου γκολ 1.70-1.80 κερδος 80 ευρω..

δλδ εαν το ματς πηγαινε λεμε τωρα 2-2 εσυ τα 90 ευρω τα εχεις στην τσέπη  :grin:

Ειναι να κυνηγας με αυτο το πραγμα ομαδες τυπου γιουβέντους και τα συνάφη, οπου παντα ηταν μπροστα 2-0 , και πηγαινε 2-2..

Αυτο το λειτουργικο εχει και αλλα ,αλλα αυτο ειναι το βασικο  ;)

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
εστω βαζεις 100 Ε σε αποδοση 2 ...

μετα απολιγο βαζει η ομαδα σου γκολ . η αποδοση παει στο 1.40 . στο ανταλλακτηριο θα μπορουσες να κανεις lay αυτη την αποδοση και να κερδισεις πχ 50 Ε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ το τελικο αποτελεσμα .

ή αλλο σεναριο ... βλεπεις το παιχνιδι και η ομαδα σερνεται ... μετα απο 30 λεπτα η αποδοση παει στο 2.30 . κανεις lay και παιρνεις πισω πχ 85 Ε . δηλαδη αντι να το χασεις ολο το ποσο , χανεις ενα μερος ...

ΒΕΒΑΙΑ , μπορει η ροη του αγωνα να διαψευσει το σεναριο που ειχες στο μυαλο σου ... well , what can u do ? shit happens ...

παντως καλο ειναι να εχουμε ενα ακομα οπλο στη διαθεση μας ...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

δλδ αν ειναι 1-0 στο ημιχρονο και παιξεις ασσο

και κανεις εξαργήρωση στο 60 λεπτο

τι αποδοση δινει  :2funny:

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
δε νομιζω να εχεις παραπονο ...

στερεο αναλυση ...  :2funny:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Στην ουσια, αυτο  κανω πολλες φορες στο live, δηλαδη οταν  μου καθεται ενα σημειο σε ματς, κανω ειτε καλυψη στα αλλα δυο σημεια, περιμενοντας καποιες φορες να ανεβουν και οι αποδοσεις, οποτε πολλες φορες φτιαχνω εναν αλγοριθμο που οχι μονο καλυψη θα κανω, αλλα θα ειμαι κερδισμενος, αρκει να σου κατσει η αποδοση που παιζεις και κυριως να ειναι μεγαλη, οποτε και το κερδος μεγαλο...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Στην ουσια, αυτο  κανω πολλες φορες στο live, δηλαδη οταν  μου καθεται ενα σημειο σε ματς, κανω ειτε καλυψη στα αλλα δυο σημεια, περιμενοντας καποιες φορες να ανεβουν και οι αποδοσεις, οποτε πολλες φορες φτιαχνω εναν αλγοριθμο που οχι μονο καλυψη θα κανω, αλλα θα ειμαι κερδισμενος, αρκει να σου κατσει η αποδοση που παιζεις και κυριως να ειναι μεγαλη, οποτε και το κερδος μεγαλο...
απο οτι διαβασα εχει καποιες διαφορες, βασικα εχει και αλλες λεπτομέριες..

επιστρέφει το μισο ποσο αν βγει το αποτελεσμα ανάποδα..

δεν ξερω τωρα σε στυλ κάλυψης πως μπορεις αντι να βγεις 0 , να βγεις τουλαχιστον 50 ευρω αντι για 100

asdor

Μέγας
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
386
Πόντοι
4.455
0-4 η ιντερνασιοναλ  :cool2:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Kaαλησπερα..202=Μπρει-Σλιγκο Ροβερς=2. το επαιξα μονο αποδεκτο στην βετ365..φορμα.. κινητρο.. (προιστορια τατσι μιτσι κοτσι) η πιο προσφατη προιστορια για την σλιγκο ροβερς..εχΩ κανει αναφορα οτι η  ιρλανδια ειναι πατριωτες :) και καμια σχεση μα καμια με τους αγγλους σε σχεση με την  ψυχολογια νοοτροπια..Αυτο αποτυπωνετε και στο πρωταθλημα τους που οι μεγαλες ομαδες με κινητρο φορμα κερδιζουν ανετα και καμια φορα λιγο πιο δυσκολα αλλα παμε ταμειο...Τωρα παρακουλουθησα τον αγωνα της σλιγκο ροβερες με την σαμροκ(μου αρεσει η ιρλανδια γενικα οχι οτι βλεπω θεαμα αν παρακολουθω αγωνες ποδοσφαιρου προς θεου :)αλλα γουσταρω την χωρα γιατι μας μοιαζει!! σαν χωρα!! ασχετα που ειναι στην αλλη μερια της ευρωπης τεσπα)Και διαπιστωσα οτι η σαμροκ ειχε βραχυκυκλωσει δεν μπορουσε να κανει τιποτα..τεσπα στην εδρα της η σλιγκο ροβερες πραγματικα ειναι καλη..Τωρα ειναι εκτος εδρας αλλα βλεποντας την φορμα λιγο την προιστορια το μεγαλυτερο κινητρο το οτι ειναι σε αποσταση αναπνοης απο την κορυφη δηλαδη στην 3 θεση..Και με νικη παει 1 βαθμο πισω απο την σεντ πατρικς Πιστευω οτι αν παιξει συμφωνα οπως τα εχω σκεφτει μεσα απο τα στατιστικα της θα παρει το διπλο..Προς θεου η μπρει δεν θα κατσει να χασει...Απλα η ιρλανδια δεν ειναι αγγλια..Και οταν παιζουμε στοιχημα παιζουμε με βαση αυτα που μπορουμε να παιξουμε..Αν βγει διπλο το βραδυ θα παιξω βραζιλια μαλλον την ποντε πρετα φυσικα..Καλα κερδη σε ολους..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom