Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
τα τελευταια 10' κατι πηγε να κανει αλλα πρεπει να παιξει πολυ καλυτερα ...

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Και τα τεσσερα Αγγλικα, διπλα στο ημιχρονο, σκεφτηκα να παιξω τα 3 απο αυτα στο ημιχρονο, αλλα επαιξα την Αστον Βιλλα και τη Γουεστ Χαμ σε δυαδα με 26-27 αποδοση, ο τριτος που κολωσα να παιξω ηταν να κοντραρω τη Λιβερπουλ...
Αν επαιζε καποιος και τα τεσσερα, πανω απο 300 αποδοση, γενικα αξιζει να το δοκιμαζεις με λιγα λεφτα...

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
τι περιμενες απο τον ματσεστερακια διαιτητη ...

τεσπαααααααααααααααααα ....

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: agglia ee???? για ψαχτε και βρειτε τα φορουμ τον αγκλον να δειτε τι γαμοσταβριδια ριχνουν!!!!! στατιστικα τεζα λεμε διαστιμικος κουβας !!! η χαρα του μπουκ!!!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: δεν πιραζει καλα να μαστε αδερφια!!!

babinos077

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Μια τριάδα της τελευταίας στιγμής Παναθηναϊκός , Μαρσέιγ, Ρεαλ .. αυτά χωρίς να μελετήσω καθόλου τους αγώνες

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: agglia ee???? για ψαχτε και βρειτε τα φορουμ τον αγκλον να δειτε τι γαμοσταβριδια ριχνουν!!!!! στατιστικα τεζα λεμε διαστιμικος κουβας !!! η χαρα του μπουκ!!!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: δεν πιραζει καλα να μαστε αδερφια!!!
ποτε μιλα ποτε φιλα ετσι ειναι το στοιχημα και φυσικα ετσι ειναι η αγγλια..Δεν πηραζει θα τα παρουμε πισω με την ισπανια το βραδυ..ΥΓ..Την αγγλια την ξερουμε την ιταλια??

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ποτε μιλα ποτε φιλα ετσι ειναι το στοιχημα και φυσικα ετσι ειναι η αγγλια..Δεν πηραζει θα τα παρουμε πισω με την ισπανια το βραδυ..ΥΓ..Την αγγλια την ξερουμε την ιταλια??
  xrhstara εκτος απο τον τελικο οτι φορτοθηκε εσπασε στην ανγκλια αυτη την βδομαδα οι πιθανοτητες να γινει αυτο χωρις δακτηλο  ειναι κατο του 7 τησ εκατο αμα ειναι αυτο καθαρο προταθλημα εγω ειμαι ο φιντελ καστρο !!! τελος παντον να μην σε στεναχορο ερχεται το βραδυ αντε να ρεφαρουμε !!!!!!!!!!!!

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
πανωλεθρια σημερα την τυχη μου μεσα ..τιποτα λεμε..Ρόμα Μπέρμιγχαμ Λίβερπουλ Φιορεντίνα ..

d3m

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Γαμησε κοσμακι σημερα η λιβερπουλ ευτηχως δεν επαιξα καθολου στοιχημα.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
αντεε ντε κανε ερευνα αγορας ολο στο κομπιουτερ μου εισε!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μιας και εχω αρκετο ελευθερο χρονο τελευταια ψαχνω τυπε

παιρνω τα μετρα μου

οι κουβαδες ερχονται εκει που δεν το περιμενεις

:2funny: :2funny: :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
μιας και εχω αρκετο ελευθερο χρονο τελευταια ψαχνω τυπε

παιρνω τα μετρα μου

οι κουβαδες ερχονται εκει που δεν το περιμενεις

:2funny: :2funny: :2funny:
τυπε αρχισε προπονηση !!!! :2funny: :2funny: κουνιμα βαψιμο ντισιμο
ο  κολιτος σου ο μπαρος την πιρε χαμπαρι την δουλεια και εξαφανιστικε !!!!:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: πρεπει να ειναι ορεο αγορι!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: μι του τα λες ολα σιγα σιγα  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
νταβαριτς τι στημενα δεν δηνουν ματς αδερφε στα ισα και η γουιγκαν εκανε ανατροπη..Παιδια δεν ειναι κανεις υποχρεομενος να παιζει ενα πρωταθλημα που ο αδιαφορος δεν ειναι αδιαφορος...Δεν υπαρχει αδιαφορος στην αγγλια ειναι ολα στα ισα αυτο πρεπει να το καταλαβουμε και φυσικα αγγλια οχι απο το φορτωματα..Τεσπα καντε 1 χεταφε 1 σαραγοσα μπας και δεν βγουμε στο κλαρι :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom