You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Υγεια πανω απο ολλα η λιβερπουλ θα το γυρισειΩραία ξεκίνησε η Αγγλία
Λίβερπουλ - Τότεναμ 0-1
Μπέρμιγχαμ - Φούλαμ 0-1
Άρσεναλ - Άστον Βίλα 0-2
ZANCLOD72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Και τα τεσσερα Αγγλικα, διπλα στο ημιχρονο, σκεφτηκα να παιξω τα 3 απο αυτα στο ημιχρονο, αλλα επαιξα την Αστον Βιλλα και τη Γουεστ Χαμ σε δυαδα με 26-27 αποδοση, ο τριτος που κολωσα να παιξω ηταν να κοντραρω τη Λιβερπουλ...
Αν επαιζε καποιος και τα τεσσερα, πανω απο 300 αποδοση, γενικα αξιζει να το δοκιμαζεις με λιγα λεφτα...
Αν επαιζε καποιος και τα τεσσερα, πανω απο 300 αποδοση, γενικα αξιζει να το δοκιμαζεις με λιγα λεφτα...
babinos077
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Μια τριάδα της τελευταίας στιγμής Παναθηναϊκός , Μαρσέιγ, Ρεαλ .. αυτά χωρίς να μελετήσω καθόλου τους αγώνες
ποτε μιλα ποτε φιλα ετσι ειναι το στοιχημα και φυσικα ετσι ειναι η αγγλια..Δεν πηραζει θα τα παρουμε πισω με την ισπανια το βραδυ..ΥΓ..Την αγγλια την ξερουμε την ιταλια??agglia ee???? για ψαχτε και βρειτε τα φορουμ τον αγκλον να δειτε τι γαμοσταβριδια ριχνουν!!!!! στατιστικα τεζα λεμε διαστιμικος κουβας !!! η χαρα του μπουκ!!!!!!! δεν πιραζει καλα να μαστε αδερφια!!!
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
xrhstara εκτος απο τον τελικο οτι φορτοθηκε εσπασε στην ανγκλια αυτη την βδομαδα οι πιθανοτητες να γινει αυτο χωρις δακτηλο ειναι κατο του 7 τησ εκατο αμα ειναι αυτο καθαρο προταθλημα εγω ειμαι ο φιντελ καστρο !!! τελος παντον να μην σε στεναχορο ερχεται το βραδυ αντε να ρεφαρουμε !!!!!!!!!!!!ποτε μιλα ποτε φιλα ετσι ειναι το στοιχημα και φυσικα ετσι ειναι η αγγλια..Δεν πηραζει θα τα παρουμε πισω με την ισπανια το βραδυ..ΥΓ..Την αγγλια την ξερουμε την ιταλια??
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
στην πρωτη εξοδο της συγκρου για καληθεα ειναι καλα?????ναι μωρε , δε μασαμε ...
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
στην πρωτη εξοδο της συγκρου για καληθεα ειναι καλα?????
οταν σου λεω εγω να συνεργαστουμε
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
αντεε ντε κανε ερευνα αγορας ολο στο κομπιουτερ μου εισε!!!οταν σου λεω εγω να συνεργαστουμε
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
αντεε ντε κανε ερευνα αγορας ολο στο κομπιουτερ μου εισε!!!
μιας και εχω αρκετο ελευθερο χρονο τελευταια ψαχνω τυπε
παιρνω τα μετρα μου
οι κουβαδες ερχονται εκει που δεν το περιμενεις
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
τυπε αρχισε προπονηση !!!! κουνιμα βαψιμο ντισιμομιας και εχω αρκετο ελευθερο χρονο τελευταια ψαχνω τυπε
παιρνω τα μετρα μου
οι κουβαδες ερχονται εκει που δεν το περιμενεις
νταβαριτς τι στημενα δεν δηνουν ματς αδερφε στα ισα και η γουιγκαν εκανε ανατροπη..Παιδια δεν ειναι κανεις υποχρεομενος να παιζει ενα πρωταθλημα που ο αδιαφορος δεν ειναι αδιαφορος...Δεν υπαρχει αδιαφορος στην αγγλια ειναι ολα στα ισα αυτο πρεπει να το καταλαβουμε και φυσικα αγγλια οχι απο το φορτωματα..Τεσπα καντε 1 χεταφε 1 σαραγοσα μπας και δεν βγουμε στο κλαρι
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 36K