Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ρε συντροφε ασε τις θεωριες και δωσε κανα σημειακι  ...
βοτανο θα μας δοσεις σημερα??????  κατα της 7 και μετα θα πεξο απο τα βραδινα παρακολουθο τι γινετε στο διαδικτιο μεχρι εκεινη την ορα καθε μερα

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
μπραβο ρε χρησταρα!!!!!!!!!!!  ετσι πρεπει να αναληεις τα ματς!!!! ευγε παλικαρε!!!!!!!!! αλλα απο πρωσοπικη πειρα το ελληνικο προταθλημα ειναι για τον πουτσο καβαλα!!! τελειος μα τελειοσ ομοσ!!!!!!!!!!!   νοτιχαμ φορτονει ολος ο κοσμος αλλα ειναι ακομα νορις  και δεν εχω βρει καμια ευκεριαρα  ακομα ο ενεργειατζης μασ την κοπανισε λετε να το ριξο σε κανα φασκομιλο αντερ οβερ γκολ γκολ :think: :think: :think: :think: :think:
Ναι μαν αυτη η αναλυση ειναι για αγγλια :)οχι για ελλαδα εχεις δικιο απολυτα :)Τωρα για την νοτιγχαμ αδερφε παω με την φανελα :) και την φορμα :) και την εδρα :) της.. ασχετα βαθμολογικα που δειχνει 5 βαθμους πιο κατω απο την σουονσί που αυτο σημαινει η σουονσι ειναι καλυτερη ομαδα :)..Δηλαδη 5 βαθμους κατω στην αγγλια ειναι η ακριβης διαφορα των δυο ομαδων και οχι πλασματικη..Αλλα εδω εχουμε και την φορμα μαζι μας την εδρα..Ενταξη ειναι ματς δυναμιτης θεωριτικα η σουονσι θα ανοιχτει γιατι ξερει πως αν χασει η νοτιγχαμ παιζει ταμπουρι.. στο 2 ματς.. και οτι η νοτιγχαμ εχει την φανελα.. δεν μπορει να σκεφτει οτι σιγουρα στον επαναληπτικο αγωνα θα ειναι σιγουρη νικητρια.. πηστευω θα διεκδικησει την νικη.. γιατι εχει απεναντι της μια μεγαλη ομαδα που επιασε φορμα στις τελευταιες αγωνιστικες και πανω απο ολλα παιζει με μια μεγαλη ομαδα.. ..Μαυτα και μαυτα φιλε μου η σουονσι ειναι εξαναγκασμου να ανοιχτει (αν και σαν ομαδα και τις 2 τις εχω για σφιχτες)Εδω παω μαν με την φανελα ειναι πλειοφ παει και για οβερ... αλλα εδω θα γινει ματς φωτια και αμμος με τσαμπουκα η εμπειρια η μικρη που εχω μου λεει να στραφω στο σημειο..1 για την νοτιγχαμ αυτο το ματς αξιζει να το δεις.. :)

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Μαγκες για σημερα εγω θα σας προτεινω δυο δυαδες...

Αεκ-παο      οβερ (η γκολ-γκολ αν θελετε)
Μπρομαποικαρνα-γκεφλε  2

και δυο ασσακια...

Σαλαμανκα-Θελτα    1
Βαγιεκανο-Ελτσε    1

καλη μας τυχη!

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Μαγκες για σημερα εγω θα σας προτεινω δυο δυαδες...

Αεκ-παο      οβερ (η γκολ-γκολ αν θελετε)
Μπρομαποικαρνα-γκεφλε  2

και δυο ασσακια...

Σαλαμανκα-Θελτα    1
Βαγιεκανο-Ελτσε    1

καλη μας τυχη!
  αδεφε απο αυτα πιο βλεπεις εση το επικρατεστερο!!! ??

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Kαλησπερα ο ΠΑΟΚ επεσε απο το 2,20 που τον επαιξα μονο αποδεκτο στο 2.00 sτην βετ365.. ο παναθηναικος ειναι στο 1,90 στην βετ365..Μαλλον ο οπαπ που εριξε μονο τον παναθηναικο κατι παραπανω θα ξερει.. η οτι η βετ365 που εριξε το διπλο του ΠΑΟΚ αφησε στο 1,90 τον ασσο του παναθηναικου και διατηρει ενα πιο ανταγωνιστικο ποσοστο.. σε σχεση που εχουν ολες οι εταιριες.. σε σχεση με τον ελληνα μπουκ :)..Δηλαδη στο 2.00 του ΠΑΟΚ απο το 2,20 η βετ365 πηρε παραπανω παιχνιδι σε σχεση με τον ασσο του παναθηναικου λογο διαφορας με τον εγχωριο οπαπ μπουκ...Δηλαδη οι ελληνες (σαν εμενα :))βρηκαν ανταγωνιστικο το 2πλο του ΠΑΟΚ στο 2,20 σε σχεση με το μονο αποδεκτο του 1,90 που εχει ο ΟΠΑΠ.. Και παιξαν πολλα φραγκα στο διπλο του ΠΑΟΚ αλλιως ο οπαπ δεν ειναι μαλακας.. αν ετρωγε παιχνιδι στον ΠΑΟΚ δεν θα το αφηνε στο 1,90.. Και να ριξει μονο τον ασσο του παναθηναικου :)..Με λιγο λογια ο οπαπ θεωρει οτι επειδη ειναι ελλαδα ο Παναθηναικος εχει μεγαλυτερο ποσοστο επιβεβαιωσεις και οτι τον ΠΑΟΚ μπορει να τον αδικησει ο διαιτητης.. ενω θεωρει τον χαλια σαν λογο φορμας ομαδα παναθηναικο οτι θα σπρωχτει με την Αεκ που για μενα η ΑΕΚ οτι και να λενε μου αρεσε με τον ατρομητο ασχετα αν εγινε Γκολ απο οφσαιτ ουρακοταγκο και ο παναθηναικος στην τουμπα ηταν για τα σκυλια της δαλματιας..Αυτο το παιχνιδι θα το επαιζα με αυτα που ειδα απο τις ομαδες οβερ γιατι ο παναθηναικος θελει μονο νικη και η ΑΕΚ το ιδιο(αν κερδισει ο ΠΑΟΚ).. και μεν νικη του ΠΑΟΚ... η ΑΕΚ θα καιγεται.. οποτε περιμενουμε αν νικησει ο ΠΑΟΚ... Να παιξουμε μετα το παιχνιδι του Παναθηναικου-Αεκ οβερ γιατι σε κανεναν δεν θα κανει το χ και θα θελουν μονο νικη... :) :)
χρηστο να συντομευσω λιγο την αναλυση σου.αν ο παοκ κερδισει ο παναθηναικος θελει οπωςδηποτε νικη οποτε εκει καλα ειναι να παιξουμε τοι οβερ.αν ο παοκ γκελαρει ο παναθηναικος σιγουρα θα παει για την νικη αλλα αν δεν του βγαιν ει το παιχνιδι δεν θα πει οχι ακομη και στην ισοπαλιαα(μη ξεχνας εχει μεσα τον παοκ).και η ισοπαλια σιγουρα θα βολευε κ την αεκ.τεσπα το θεμα ειναι ενα..
βγαλε 2πλο παοκ 1 παο να πληρωθει ο λαος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

δεν περνει ο βαζελος με καμια παναγια την δευτερη θεση με αυτο το μαυρο χαλι

παοκ βλεπω...

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Ναι μαν αυτη η αναλυση ειναι για αγγλια :)οχι για ελλαδα εχεις δικιο απολυτα :)Τωρα για την νοτιγχαμ αδερφε παω με την φανελα :) και την φορμα :) και την εδρα :) της.. ασχετα βαθμολογικα που δειχνει 5 βαθμους πιο κατω απο την σουονσί που αυτο σημαινει η σουονσι ειναι καλυτερη ομαδα :)..Δηλαδη 5 βαθμους κατω στην αγγλια ειναι η ακριβης διαφορα των δυο ομαδων και οχι πλασματικη..Αλλα εδω εχουμε και την φορμα μαζι μας την εδρα..Ενταξη ειναι ματς δυναμιτης θεωριτικα η σουονσι θα ανοιχτει γιατι ξερει πως αν χασει η νοτιγχαμ παιζει ταμπουρι.. στο 2 ματς.. και οτι η νοτιγχαμ εχει την φανελα.. δεν μπορει να σκεφτει οτι σιγουρα στον επαναληπτικο αγωνα θα ειναι σιγουρη νικητρια.. πηστευω θα διεκδικησει την νικη.. γιατι εχει απεναντι της μια μεγαλη ομαδα που επιασε φορμα στις τελευταιες αγωνιστικες και πανω απο ολλα παιζει με μια μεγαλη ομαδα.. ..Μαυτα και μαυτα φιλε μου η σουονσι ειναι εξαναγκασμου να ανοιχτει (αν και σαν ομαδα και τις 2 τις εχω για σφιχτες)Εδω παω μαν με την φανελα ειναι πλειοφ παει και για οβερ... αλλα εδω θα γινει ματς φωτια και αμμος με τσαμπουκα η εμπειρια η μικρη που εχω μου λεει να στραφω στο σημειο..1 για την νοτιγχαμ αυτο το ματς αξιζει να το δεις.. :)
τα ειπες ολα !!!!!!!!!!!! συν του οτι διστιχος ερχονται και οι δυο ομαδες απο νικες με 0-3 και 4-0!!!!!  τισ πουτανας θα γινει αλλα μεχρι το βραδι βλεπομε και κανα γκολ γκολ κανα οβερ  :think: :think: :think: :think:

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
μονο να προσεξουμε οτι τελευταια χρονια στα μπαραζ δεν ανεβαινει η βαρια φανελα.επισης λογω κρισιμοτητας το κοβω στενο το ματσακι

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
δηλαδη..Βλεπω το 189=Χιρονα-Χερεθ=οβερ,    το 194=Σαλαμανκα-Θελτα=οβερ,     190=Νοτιγχαμ-Σουονσι=οβερ.. Αυτα μου βρωμανε για  οβερ... :)  το Παναθηναικος-Αεκ αφου ξερουμε το αποτελεσμα του ΠΑΟΚ μεσα στον βολο..Τωρα δηλαδη το παιχνιδη μου ειναι  ΠΑΟΚ,Νοτιγχαμ,Σαλαμανκα η τριαδα μου θα την παιξω σε λιγο..ΚΑΙ Χιρονα οβερ,Σαλαμανκα οβερ Νοτιγχαμ οβερ καλα κερδη σε ολους.. Αν βγει ο ΠΑΟΚ διπλο θα παιξω μονο αποδεκτο το οβερ του παναθηναικου αυτην την στιγμη ειναι στο 2,30 Στην βετ365..Αυτο θα γινει γιατι θα εχω πλρηρωθει απο το διπλο του ΠΑΟΚ που τον εχω σαν μονο αποδεκτο...Καλα κερδη σε ολους...Σημερα θα πιο και στην υγεια σας ενα ποτιρι απο εχθες που χεστικαμε στα φραγκα ο προποτζης μου πηρε 1500 ευρω αυτος βαζει τα κοτοπουλα κτλ...ΥΓ.. Τα επαιξα... :) :)

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.234
Πόντοι
3.820

γιατι βλεπεις βαγιεκανο?καθαρα λογω ενστικτου φανταζομαι, γιατι αγωνιστικα,παραδοση,αναγκαιοτητα το ματς ειναι χ2.και το 2της σαλαμανκα ειναι προσφατο..αυτο και μονο λεει πολλα...

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
δηλαδη..Βλεπω το 189=Χιρονα-Χερεθ=οβερ,    το 194=Σαλαμανκα-Θελτα=οβερ,     190=Νοτιγχαμ-Σουονσι=οβερ.. Αυτα μου βρωμανε για  οβερ... :)  το Παναθηναικος-Αεκ αφου ξερουμε το αποτελεσμα του ΠΑΟΚ μεσα στον βολο..Τωρα δηλαδη το παιχνιδη μου ειναι  ΠΑΟΚ,Νοτιγχαμ,Σαλαμανκα η τριαδα μου θα την παιξω σε λιγο..ΚΑΙ Χιρονα οβερ,Σαλαμανκα οβερ Νοτιγχαμ οβερ καλα κερδη σε ολους.. Αν βγει ο ΠΑΟΚ διπλο θα παιξω μονο αποδεκτο το οβερ του παναθηναικου αυτην την στιγμη ειναι στο 2,30 Στην βετ365..Αυτο θα γινει γιατι θα εχω πλρηρωθει απο το διπλο του ΠΑΟΚ που τον εχω σαν μονο αποδεκτο...Καλα κερδη σε ολους...Σημερα θα πιο και στην υγεια σας ενα ποτιρι απο εχθες που χεστικαμε στα φραγκα ο προποτζης μου πηρε 1500 ευρω αυτος βαζει τα κοτοπουλα κτλ...
einai kai tsampatzis ο δικο σου τοσα λευτα πιρε !!!!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
μονο να προσεξουμε οτι τελευταια χρονια στα μπαραζ δεν ανεβαινει η βαρια φανελα.επισης λογω κρισιμοτητας το κοβω στενο το ματσακι
Ειδα τα 4 γκολ που εβαλε η σουονσι στην σεφιλντ γιουναιτεντ μου εδωσε να καταλαβω οτι χαιρονται για το αποτελεσμα βγαζαν στα προσωπα τους μια ανεση :) :) ..Παιξαν πολυ ελευθερα...Τωρα ειδα και το 0-3 της νοτιγχαμ μεσα στην κρισταλ παλας :) μου εδειξε η νοτιγχαμ μια πιο σοβαρη Λιγο πιο σκυθρωποι.. ομαδα πιο στιβαρη.. σε σχεση με την σουονσι.. αν η νοτιγχαμ ειναι σοβαρη ομαδα η αλλη λιγο πιο επιπολεα αλλα καλυτερη... βαση της βαθμολογιας.. πηστευω να σκοραρουν και οι δυο.. και λογο εμπειριας σε τετια ματς.. φανελα.. δηλαδη.. :) να επικρατησει η νοτιγχαμ με οβερ :) οπου τα επαιξα..Καλα κερδη να εχουμε ολοι μας παιδια υγεια πανω απο ολλα..Και να πιστευεται στον εαυτο σας ειτε χανετε ειτε κερδιζετε...Μονο εσας λιγα λεφτα σε αλλων τα προγνωστικα :)

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
einai kai tsampatzis ο δικο σου τοσα λευτα πιρε !!!!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ναι γιαυτο το βραδυ θα φαμε σαν πουστηδες :2funny:...Τωρα πηρε και το σαβατοκυριακο κε την δευτερα με την λιβερπουλ και το χ της εβιαν ενα καρο λεφτα :)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Ναι γιαυτο το βραδυ θα φαμε σαν πουστηδες :2funny:...Τωρα πηρε και το σαβατοκυριακο κε την δευτερα με την λιβερπουλ και το χ της εβιαν ενα καρο λεφτα :)
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: nai re palikareee  τα κοτοπουλα ειναι για το στρατο βαλτε κανα κοψιδι κανα αρνακι να λιγδοσει το αντερακι να παει γουρι!!!!!!!!!!  πουστη στα καρβουνα παλι!!!!!!!!?????????????  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  δεν πιστευω να ειναι το μιστικο της κολοφαρδιας ???????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
παντος αδερφια επιτελουμε και κοινωνικη προσφορα !!!!!!!!!! ο ενας πληρωνει την δεη το νοικι κτλ ο αλλος τρωει κοτοπουλα εγω μαζευω για της καργιολες στην ουκρανια το καλοκαιρη !!!!!!!!!!!  βοηθατε χριστινοι!!!!!!!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: nai re palikareee  τα κοτοπουλα ειναι για το στρατο βαλτε κανα κοψιδι κανα αρνακι να λιγδοσει το αντερακι να παει γουρι!!!!!!!!!!  πουστη στα καρβουνα παλι!!!!!!!!?????????????  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  δεν πιστευω να ειναι το μιστικο της κολοφαρδιας ???????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μαν στα καρβουνα ειναι αλλο πραγμα :) :) δεν ειναι ο πουστης ο παρακατιανος ο κινεζος που τρωγαμε στον στρατο..Ο δικος μας πουστης ειναι απο το χονγκ κονγκ πρωην βρετανικη αποικια..Ειναι ντελικατοι κινεζοι τα δικα μας κοτοπουλα.. πουστηδες ναι... αλλα  με επιπεδο...Δεν ειναι σκληροτραχηλοι πουστηδες σαν τους απλους κινεζους... οι δικοι μας ειναι με λουσα ξαπλα και μασαζ.. :)Αρα πολυ πιο νοστιμοι πιο μαλακοι απο τους πουστηδες κινεζους που τρωγαμε στον στρατο :tits2: :tits2: :tits2: :2funny: :grin: :2funny:  

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Μαν στα καρβουνα ειναι αλλο πραγμα :) :) δεν ειναι ο πουστης ο παρακατιανος ο κινεζος που τρωγαμε στον στρατο..Ο δικος μας πουστης ειναι απο το χονγκ κονγκ πρωην βρετανικη αποικια..Ειναι ντελικατοι κινεζοι τα δικα μας κοτοπουλα.. πουστηδες ναι... αλλα  με επιπεδο...Δεν ειναι σκληροτραχηλοι πουστηδες σαν τους απλους κινεζους... οι δικοι μας ειναι με λουσα ξαπλα και μασαζ.. :)Αρα πολυ πιο νοστιμοι πιο μαλακοι απο τους πουστηδες κινεζους που τρωγαμε στον στρατο :tits2: :tits2: :tits2: :2funny: :grin: :2funny:  
kala παο να διαβασο τους αγκλομαλακες γιατι αλιος μας βλεπω πουστηδες στην σιγκρου στανδαρ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

babinos077

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Εγω εριξα κατι ψιλα στον ασσο του ΠΑΟ σήμερα...είναι ένα must win ματσ...το δεύτερο πιο ευκολο που έχει στα πλει-οφς...τον ΠΑΟΚ δεν θα τον πόνταρα ακόμα και αν έπαιζε στην Τούμπα με τον Ολυμπιακό Βόλου και έδειναν στον άσσο 2.20, πολύ κωλόφαρδη ομάδα αλλά όταν παίζει εκτός Τούμπας και ιδιάιτερα στην επαρχία κάτι παθαίνει

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Παοκ μ αρεσει για 2, πιστευω πως τον εχει τον Βολο αν υπολογισουμε κινητρο (ποιος πιστευει οτι ο Βολος παει για πρωτια) και ψυχολογια/τωρινη κατασταση. Εδω κερδισε με 0-3 στην κανονικη διαρκεια και με πληρη Βολο (εστω κ με μικρη βοηθεια διαιτησιας), τωρα που ο Βολος δειχνει να κλαταρει πιστευω ειναι ευκαιρια. Για το βραδυ σκεφτομαι 1 σε draw no bet τον ΠΑΟ, δεν πιστευω οτι μπορει να χασει απο αυτην την ΑΕΚ που στα λογια κ αυτη κυνηγα Τσου λου...Ουτε βεβαια ο ΠΑΟ με πειθει στα πλει οφ αλλα δεν βλεπω να χανει..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom