Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 318 32,1%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    990

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Το Χ λέει ότι θα κλείσουν τα φώτα ξαφνικά απο την απεργία και δεν θα βρούμε τρύπα? Πόσο δίνει? :grin:
Αν κλείσουν τα φώτα φιλαράκι...την πούτσισες...μόνο αυτό σου λέω... :bigdick:τρέχεις,τρέχω και σε κυνηγώ...αν σε πιάσω...σε γ....ώ,καμπανάκια και μαλακίες δεν έχει!!! :2funny: :2funny: :2funny:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Το γαμήσατε το θρεντ παλιοτικιτάγκες! :birdman:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Το κάρφωσε η Στουτγάρδη! :rockon:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Στουτγάρδη -Ίντερ over-Ιπσουιτς-Κρου-Πιτερμπορο-Κάουντενμπιθ-Λιντς over-Ντονκάστερ over-Όλνταμ over-Ντάγκεναμ over... :rockon: :rockon: :rockon:

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Κυριοι καλησπερα. Μια ξαφνικη υποχρεωση με κρατησε εκτος στοιχηματικου αρματος για ενα τριημερο. Ευτυχως, οι περισσοτερες σοβαρες ομαδες δεν μασκαρευτηκαν κι' εχω την αισθηση οτι οσοι απεφυγαν το αγγλικο κυπελλο και καποια καυτα φαβορι (βλεπε Μπαρτσελονα) θα τα πηγαν πολυ καλα. Αποψε,ομολογουμενως πολυ καυλωμενος για στοιχημα, εσπρωξα καποια φραγκα στη Σεφιλντ Γιουναιτεντ για να ξεχαρμανιασω. Θα ριξω λιγα και στη Λινκολν. Αν μου δωθει η ευκαιρεια θα σπρωξω και στο live bet. Δεν με απασχολει αν κερδισω η χασω. Απλως θελω να παιξω. Επεστρεψα σαν τον πρεζακια που ζηταει την δοση του. Και σε λιγο, ξαναπεφτω στη γλυκια μεθη του στοιχηματος...

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Κυριοι καλησπερα. Μια ξαφνικη υποχρεωση με κρατησε εκτος στοιχηματικου αρματος για ενα τριημερο. Ευτυχως, οι περισσοτερες σοβαρες ομαδες δεν μασκαρευτηκαν κι' εχω την αισθηση οτι οσοι απεφυγαν το αγγλικο κυπελλο και καποια καυτα φαβορι (βλεπε Μπαρτσελονα) θα τα πηγαν πολυ καλα. Αποψε,ομολογουμενως πολυ καυλωμενος για στοιχημα, εσπρωξα καποια φραγκα στη Σεφιλντ Γιουναιτεντ για να ξεχαρμανιασω. Θα ριξω λιγα και στη Λινκολν. Αν μου δωθει η ευκαιρεια θα σπρωξω και στο live bet. Δεν με απασχολει αν κερδισω η χασω. Απλως θελω να παιξω. Επεστρεψα σαν τον πρεζακια που ζηταει την δοση του. Και σε λιγο, ξαναπεφτω στη γλυκια μεθη του στοιχηματος...
Welcome to the club... :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom