Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Τη Μαντσεστερ δεν μπορει να την παιξει κανεις στην Αγγλια...
Εχει μεγαλο αστρο αυτη η ομαδα και μεγαλο προπονητη βεβαια...

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
sto livee akoma apo pano eimai!!!!!! θα περιμενο το δευτερο ιμιχρονο μαλλον !!!

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ορεεσ αποδοσεις αλλα σιμφονα με τησ πιθανοτητες πρεπει να σταματησο μαχερι!!!!!! τ :think: :think: :think: :think: :think: :think:  σταμοταο αλλα οι υπολιποι ειναι ευκερια για λαιβε!!!!!

Συνημμένα

• 2011-05-08_190305.png
    2011-05-08_190305.png
    4,2 KB · Εμφανίσεις: 17

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
καλη την ειδατην χτεσινη μερα
παμε στα σημερινα
απο ιταλια θα την παρω την λετσεμε το στανιο.μπρεσια δεν ακουμπαω γιατι εχει πεσει.τσεζενα δεν ξερω τι εχειστο μυαλο της η καλιαρι.για το βραδινο μενω πιστος στην εδω και καιρο εκδοχη μου Χ2 σαμπντορια.
απο ελβετια την προηγουμενη εβδομαδα ειχα πει καλυτερα ζυριχη παρα βασιλεια και δικαιωθηκα.σημερα λογικα κ οι 2 κερδιζουν γιατι ακολουθει το μεταξυ τους,αλλα αν προτιμουσα ενα αυτη την φορα θα επαιρνα βασιλεια εστω και με χαντικαπ.
στην αγγλια μαν γιουν 1 για φυσιολογικα δελτια και 1Χ για φορτωμενα(οπως το ιδιο ειπα χτες για ρομα)
τβεντε-αγιαξ κλεινω με διπλη προς τα αριστερα
απο ισπανια χτες την βγαλαμε μονοστηλο σημερα δεν μου γεμιζει κατι το ματι
ελλαδα το προφανες αντερ στην τουμπα και 1Χ ΚΑΙ G/G  η αεκ
στην γαλλια παμε με οβερ στο ντερμπι και αντερ στη βαλενσιεν
και μερικα οβερακια λετσε,μπροντμπι,σταμπαεκ,μπραγκα,φενερ
μπουρδελα μπουκηδες σας πινω το αιμα μεχρι τωρα πολυ πανω.και συνεχιζουμε.δεν θα σας αφησω σταγονα. :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
επισης να ευχαριστησω τον σοφοκλη που με πληρωσε για αλλη μια φορα χοντρα.σχορτσιανιτης-μπατιστ περισσοτερους ποντους :cum: :cum: :cum:

(keratas)

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
αγαπητε tenten τι βλεπεις αποψε?λυων-μαρσειγ?να το παιξουμε μονο αποδεκτο goal-goal ή over?να μπαζωσουμε ενα 100αρικακι?ειναι καλα?

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
marseille διπλο... πολυ ανωτερη της λυων φετος... και οι δυο παιζουν τα ρεστα τους βεβαια και ειναι ντερμπαρα με τα ολα της...

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
αγαπητε tenten τι βλεπεις αποψε?λυων-μαρσειγ?να το παιξουμε μονο αποδεκτο goal-goal ή over?να μπαζωσουμε ενα 100αρικακι?ειναι καλα?
βασικα στις εκτιμησεις(γιατι ειναι εκτιμησεις και οχι προτασεις)το εδωσα οβερ.σε ενα δελτιο που περιμενω να κλεισω το εχω Χ2.αργοτερα θα το παιξω και σε γκολ οβερ.παντως η λογικη λεει οτι πιο ευκολο ειναι να βγει 1-1 δλδ γκολ-γκολ παρα 3-0 η 0-3 δλδ να κατσει οβερ χωρις να κατσει γκολ-γκολ.αλλα αν πηγαιναμε με την λογικη....
τεσπα μαλλον εχω κατασταλαξει θα το παιξω οβερ με Χ2 την σαμπντορια(βρε τι κολλημα).απλα περιμενω να τελειωσει το ματς στην τουμπα και αναλογα να κινηθει το πονταρισμα μου

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ειναι ρε πουστη μου κατι

θελω να παιξω

πορτο κατακτηση γιουροπα
μπαρτσα τσου λου

και ενα χρυσαφι για γιουροβιζιον  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

θα σας το πω

παιξτε την σουηδια για πρωτη 10αδα αποδοση 2...  :rockon:  ;) ;) ;)

αυτα τα τρια

αλλα φοβαμαι  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
καλα για το τραγουδι
και την πορτο ειμαι αρκετα σιγουρος

αλλα στο τσου λου δυσκολο  :- :- :- :-

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
αφου πιασαμε και την τβεντε απο 0-2 τι να πω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
paok το σιγουρο αντερ ε????? μαγκες εχω κοψει εδο και καιρο να πεζο ελλαδα εκτοσ απο ειδικες περιπτοσεις και με την αεκ προσοχη!!!!!!  εεεεεε το αντερ του παοκ το ειχαν φορτοσει γερα απο ολη την ελλαδα :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: ουστττ ρε ελλαδα μακρια  και στατιστικα μαγκες  πος γινεται στην ελλαδα οτι φορτονετε να βγενει 1 στης 4 φορες τα τελευτεα 10~!!!!!!!!!!! χρονια!!!!!!!!!!!!!!!

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
γαμω την πουτανα μου γαμω δλδ  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

οβερ 2.50 ειχε στην hill

αντε γαμησου δλδ

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
λοιπον

3 μπομπες απο μενα

η dnb η ρισκο σε σημεια

σεβιλλη-ρεαλ μ  2
Μαντσεστερ γ-τσελσι 1
ρομα-μιλαν  γκολ/γκολ  η 2

ο θεος βοηθος...

:priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:
ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΙΛΑΝ..........

:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

υ.γ
συστηματακι ηταν ψιλα πηραμε..

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.297
Πόντοι
5.097
γαμω την πουτανα μου γαμω δλδ  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

οβερ 2.50 ειχε στην hill

αντε γαμησου δλδ
egv το επαιξα με 2.7
αλλα οχι μονο του περιμενω και αλλα οβερ αντερ :sunglasses:
η ουσια ειναι παω στο ψιλικατζη της γειτονιας ποσο ειναι του λεω
1-0 γαμωτ λεω το εχω παιξει οβερ παει λεω μακαρι να μπουν 2 γκολ
σαν βαζελος μου λεει μακαρι απο δεξια ομως του λεω προτιμο απο αριστερα
για 2-1 αν τελειωσει ετσι τι να πω ρε πουστη μαντης ημουνα :sunglasses:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
  ΓΙΑ ΟΣΟΥς προτινουν παρολι και σιστιματα για διαβαστε της στατιστικες πιθανοτιτες να κερδισουν!!!!!!  :jerking: :jerking: :jerking: θα προτεινα σαν τροπο πεξιματος μονα σημεια με καληψη και καραουλι στο λαιβε αφιστε τα ονειρα και κοιταξτε την πραγματικοτητα   κερδισμενος στο στοιχημα ειναι αυτος που δεν χανει !!!!!!!!!!!! ξεκολατε!!!!!!!!!!!!
:idiot: :idiot: :idiot: :idiot: η πιθανοτητες να πιασεις σιστιμα 3 ομαδον ειναι 3.7 της εκατο να κερδισεις και 96.3 να τον πιεις!!!!!! σαν να λεμε διλαδη να πεσεις απο την ακροπολη και να ζησεις !!!!!!!  για αυτο αλλοστε υπαρχει και το λοτα το τσογκερ και το λαχειο!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: τελοσ παντον να παει να γαμιθει και η μαρσειγ αυριο παλι εγω προσοπικα πεζο το πολι την ημερα ενα η δυο μονα αποδεκτα φορτομενα με καληψη και τελος αντε καλη επιτυχια σε ολους τους ΑΒΑΝΙΣΤΕς ΣΥΝΠΑΤΡΙΟΤΕς ΚΟΥΒΑΝΟΥς αφου μια μασ τα περνει και μια μασ τα δινει ΑΡΧΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑ ΔΙΛΑΔΗ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΟΡΑ!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
καλα ρε το πουτανοσπερμα τι γκολ ακυρωσε στην μαρσειγ :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
σημερα τρεις επιλογες :

τζενοα . ταπαμε χθες ...

σαραγοσα ... καθαριζω την χωσασουνα και σωζομαι ... αμα λαχει παταω και καμια μπαλα μετα το 80 ...

λετσε - ναπολι : θα δω πως θα μπει η ναπολι και θα πραξω αναλογα ...

η σαρα και αν και εφαγε 3 ηταν καλυτερη , επρεπε να καθαρισει το ματς στο πρωτο ... τι να πεις ... ας προσεχε ...

η λετσε το πηρε στα ισια . η εξελιξη του αγωνα δεν εδωσε ιδεες για live ...

η τζενοα το πηρε στην τελευταια φαση , αλλα ισοφαριστηκε απο λαθος του τερματζη ... ντερμπι με πολυ φανατισμο , κλωτσιες , τσαμπουκαδες κτλ ... κερδισε η λιγο πιο ποιοτικη ομαδα ...

αυτα ...

μεχρι το επομενο ταμειο ...

να υγειαινουμε και να  :knockinb: ...

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
η σαρα και αν και εφαγε 3 ηταν καλυτερη , επρεπε να καθαρισει το ματς στο πρωτο ... τι να πεις ... ας προσεχε ...

η λετσε το πηρε στα ισια . η εξελιξη του αγωνα δεν εδωσε ιδεες για live ...

η τζενοα το πηρε στην τελευταια φαση , αλλα ισοφαριστηκε απο λαθος του τερματζη ... ντερμπι με πολυ φανατισμο , κλωτσιες , τσαμπουκαδες κτλ ... κερδισε η λιγο πιο ποιοτικη ομαδα ...

αυτα ...

μεχρι το επομενο ταμειο ...

να υγειαινουμε και να  :knockinb: ...
δικαιωθηκατε για τζενοα τελευταια φαση,αν κ ειχαν ληξει τα 6 λεπτα καθυστερηση :headbang: :headbang: :headbang:
για την λετσε δεν συμφωνω.επειδη το ειδα ολο το ματς στο 1-0 τρωει κοκκινη η λετσε μετα ισοφαριζει η ναπολι και μετα τρωει ο καβανι σε 10λεπτα 2 κιτρινες για διαμαρτυρια.ε οχι και τοσο φυσιολογικο

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
στην τζενοα ισως πιο δικαιο ηταν το Χ . μην ξεχνας ομως οτι το 1-1 εγινε απο λαθος του τερματοφυλακα ... ως τοτε η σαμπ δεν εκανε τιποτα ... τεσπααα ...

η δευτερη του καβανι ηταν για φαουλ απο πισω ... τραβηγμενη ... ο καβανι χανει το υπολοιπο της σεζον ( υποθετω ) και την ευκαιρια να βγει πρωτος σκορερ στο καμπιονατο . αν ηταν θα εβγαινε αλλος ... το ματς ειχε αρκετο κλωτσιδι , η ναπολι μπηκε να το παρει και αν δεις πως πανηγυρησαν το γκολ ... δεν νομιζω να εκατσαν να χασουν ... ( μπορει να κανω και λαθος )

αντιθετο η τσεζενα περασε αερα απο το καλιαρι ... ουτε ξυλο ουτε τιποτα ... αφησαν τον χιμενεζ να περασει να βαλει το πρωτο , εφαγαν χαλαρα και το δευτερο ... αυτο ηταν ... μαλακια που δεν το επαιξα ... εστω και live γιατι το βλεπα ...

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
στην τζενοα ισως πιο δικαιο ηταν το Χ . μην ξεχνας ομως οτι το 1-1 εγινε απο λαθος του τερματοφυλακα ... ως τοτε η σαμπ δεν εκανε τιποτα ... τεσπααα ...

η δευτερη του καβανι ηταν για φαουλ απο πισω ... τραβηγμενη ... ο καβανι χανει το υπολοιπο της σεζον ( υποθετω ) και την ευκαιρια να βγει πρωτος σκορερ στο καμπιονατο . αν ηταν θα εβγαινε αλλος ... το ματς ειχε αρκετο κλωτσιδι , η ναπολι μπηκε να το παρει και αν δεις πως πανηγυρησαν το γκολ ... δεν νομιζω να εκατσαν να χασουν ... ( μπορει να κανω και λαθος )

αντιθετο η τσεζενα περασε αερα απο το καλιαρι ... ουτε ξυλο ουτε τιποτα ... αφησαν τον χιμενεζ να περασει να βαλει το πρωτο , εφαγαν χαλαρα και το δευτερο ... αυτο ηταν ... μαλακια που δεν το επαιξα ... εστω και live γιατι το βλεπα ...
sthn tzenoa meta to 65 to matw moy fainotan gia ababa,afoy kai oi idioi oi opadoi apodokimazan.erxetai kai h kokkinh sto 89 gia thn tzenoa k lev edese to glyko.tvra ti magiko egine gia na xasoyme tespa.sorry
για τσεζενα συμφωνω πληρως το ειδα.
για λετσε ναι για την πρωτη του καβανι λεω αλλα μετα το 1-1 τους εβλεπα χαλαρους.κ επειδη τα καλυτερα στησιματα γινονται στο 90...το ιδιο ηλπιζα κ για σαμπ.πηγαμε πολυ καλα απλα θα εκανα το απολυτο σχεδον αν δεν εχανα τηην σαμπ στο 97δυαδα με οβερ λυων και το χ της μαρσειγ το ειχα ΣΕ ΔΕΛΤΙΟ ΜΕ Χ ΤΒΕΝΤΕ,1 ΠΑΟΚ Χ ΜΑΡΣΕΙ.ΚΑΛΟ ΔΕΛΤΙΟ.τεσπα οπως ειπε να γαμαμε καλα κ υπομονη...εδω δεν ειμαστε αντιπαλοι να λεμε εγω εβγαλα,εσυ εφαγες κουβα κτλ.ο αντιπαλος ειναι ενας.ΟΙ ΜΠΟΥΚ.αντε καλο ξημερωμα να εχουμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom