Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 316 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,9%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 445 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    987

Spinos

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Like
7
Πόντοι
1
Ρε παικταράδες μου, μια και μιλάμε για...μπουρδέλα σήμερα Σαββατιάτικα ήλθε στο μυαλό μοθ το...Στοίχημα.
Τι θα λεγατε λοιπόν να ανοίξουμε ένα πόστ απόπου θα κάνουμε τα προγνωστικά μας για τους αγώνες του στοιχήματος, με εγγύηση την ειλικρίνια που διακρίνει την παρέα μας, χωρίς διαγωνισμούς και τις γνωστές μαλακίες που γράφουν οι δήθεν ειδικοί, που προτείνουν 10 απίθανα σημεία για να πιάσουν το ένα (αν το πιάσουν) και να δείξουν και καλά την παντογνωσία τους.
Τι λετε...?

olisadebe17

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2006
Like
8
Πόντοι
1
ειμαι μεσα...

τριαδα ελπιζω ταμειου...

1.κρουζ αζουλ(ελεο μαρκαγιαν..ειναι προπονητης εκει)

2.νιου ελ μποις

3.ΣΑΝ ΛΟΥΙΣ-γκουαλαδαχαρα=ΙΣΟΠΑΛΙΑ

olisadebe speaking....

Επισκέπτης
καλά όλοι αυτοί που το παίζουν ειδήμονες στην ουσία είναι αβανταδόροι του κουβά.

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
καλά όλοι αυτοί που το παίζουν ειδήμονες στην ουσία είναι αβανταδόροι του κουβά.
Εγώ πάντως είμαι πάντα κερδισμένος...και όταν λέω πάντα το εννοώ...ξέρεις από πότε?Από τότε που το έκοψα και σταμάτησα να παίζω...είδα λεφτά στην τσέπη μου....

olisadebe17

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2006
Like
8
Πόντοι
1
και ποτε το εκοψες παιχταρα μου?

μηπως οτα πηρες δανειο για να παιξεις το θπερ-σιγουρο(εδω γελανε)διπλο του ολυμπιακου στην καυτη
εδρα της μακαμπι χαιφα(μην κανεις οτι δεν θημασαι) στην λευκοσια???

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ασε εμας τους "ειδημονες" να την  βρισκουμε εδω και εσυ κατσε κανε οτι θελεις

δικαιωμα σου

δικαιωμα μας

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
και ποτε το εκοψες παιχταρα μου?
μηπως οτα πηρες δανειο για να παιξεις το θπερ-σιγουρο(εδω γελανε)διπλο του ολυμπιακου στην καυτη
εδρα της μακαμπι χαιφα(μην κανεις οτι δεν θημασαι) στην λευκοσια???
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ασε εμας τους "ειδημονες" να την  βρισκουμε εδω και εσυ κατσε κανε οτι θελεις
δικαιωμα σου
δικαιωμα μας
Το έκοψα όταν έπαιζε ο Ολυμπιακός στην λαγοφώρο...το έβαλα σκόρ 0-1 και αυτό ήρθε 1-4...μην κάνεις ότι δεν θυμάσαι.....τότε που σπάσατε το γήπεδο....και στον τελικό του κυπέλλου που παίζαμε με 10 παίχτες από το 30....τότε που μου έκανε ζημιά ο πίπης και το έβαλε στο 90....ήταν το 0-2...το είχα παίξει 0-1...με κατέστρεψε....
ΥΓ--->Μάθε να διαβάζεις...το ''ειδήμονες'' δεν είναι δικό μου...μην γίνεσαι εντελώς...ολιζαντέμπε!!!

olisadebe17

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2006
Like
8
Πόντοι
1
με το "ειδημονες" συμφωνησες

το στοιχημα τοτε με ποιον το εβαλες???

με τον σερ τακη Η με τον τσου(κα)λα???

ακομα και σημερα δεν σας περιλαμβανουν στο ελληνικο κουπονι λογω του

προεδρικου διαταγματος με το οποιο περνεται τα πρωταθληματα...

μηπω εχεις ξεχασει ποτε με κερδισες τελευτεα φορα στην μπαλα?? :headbang: :headbang: :headbang:

:think: :think: :think:  κανεις βοηθεια ρε παιδια....

δεν μπορω να θυμηθω......

στειλε καμια γκομενα και κανενα κολαρακι στα υπολοιπα θρεντ....και ασε τους "ειδημονες" να κανουν παιχνιδι στο παρων θρεντ...

γκε γκε???

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
με το "ειδημονες" συμφωνησες
Ποιός σου είπε πως συμφώνησα??? :idiot: :idiot: :idiot:

το στοιχημα τοτε με ποιον το εβαλες???
με τον σερ τακη Η με τον τσου(κα)λα???
Ο σέρ Τάκης ήταν στο 1-4.... :rockon: :rockon: :rockon:με Τσουκαλά δεν ασχολούμαι.... :jerking: :jerking: :jerking:αλλά βρές τον...Ηλιόπουλο να σου πεί.... :dancing: :dancing: :dancing:

ακομα και σημερα δεν σας περιλαμβανουν στο ελληνικο κουπονι λογω του
προεδρικου διαταγματος με το οποιο περνεται τα πρωταθληματα...
Εσύ μείνε σε αυτά και θα δείς πρωτάθλημα του αγίου ανήμερα...όταν σηκώσατε το πανό:''ΟΧΙ στο dvd της βλακείας...''κράταγες καμιά άκρη του πανό??? :think: :think: :think:

μηπω εχεις ξεχασει ποτε με κερδισες τελευτεα φορα στην μπαλα?? :headbang: :headbang: :headbang:
:think: :think: :think:   κανεις βοηθεια ρε παιδια....
δεν μπορω να θυμηθω......
Το κεφάλι γιατί το χτυπάς???Είχες συνηθίσει  :knockinb: :knockinb: :knockinb:και σε χάλασε τώρα???Λοιπόν...στα 11 το 1 δώρο...άρα σε 8 χρονάκια θα το πάρεις βρέ..... :booty: :booty: :booty:

στειλε καμια γκομενα και κανενα κολαρακι στα υπολοιπα θρεντ....και ασε τους "ειδημονες" να κανουν παιχνιδι στο παρων θρεντ...
Άμα έχεις ανάγκη να δείς κωλαράκι και γκομενάκια να σου στείλω ρε αδερφέ...να κάνω το ψυχικό...να σε βοήθησω.... :boobies: :boobies: :boobies:το ''ειδήμονες'' βλέπω το υιοθετείς μάλλον εσύ.... :o :o :o

Αυτά λέτε στην Θ13???γκέγκε???Να είσαι καλά με έκανες και γέλασα βραδυάτικα..... :2funny: :2funny: :2funny:

ΥΓ---> :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss:

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Καλά καλά...

αφήστε τα με τις ομάδες μας..δε μας συμφέρει

παίξτε αύριο την Μπάρι άσσο..δίνει 1,95 στον ΟΠΑΠ.

σήμερα πιάσαμε το over της Southend αλλά χάσαμε το over της Crew(2-0)

Εκπομπές στοιχήματος βλέπετε?

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Συμβουλή:..να κυνηγάτε τα 1/Χ και 2/Χ ημίχρονο τελικό...ειδικά αυτά που παίζονται μονά..

Έχουν απόδοση 13,5 με 14...δλδ αν το πιάσεις και έχεις βάλει 6 ευρώ παίρνεις πίσω 80 ευρώ=4 γαμήσια Φυλής..

Che Guevara

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
1
χαχαχαχααχα ! :2funny: :2funny:!!  οχι πες μου υπηρχε περιπτωση να ανοιξει θρεντ αθλητικου περιεχομενου και να μην πεσει "ξυλο"?? :rockon:  Ο Ολυμπιακος και το Αιγαλεο να νικανε και ολοι οι αλλοι...

olisadebe17

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2006
Like
8
Πόντοι
1
οχι τοσο εκπομες

ποιο πολυ ψαχνω διαφορες αποδοσεων

και γενικα προτιμαω να παιζω ομαδες που ειτε εχω δει πολυ προσφατα ειτε
ειτε εχω την δυνατοτητα να τις δω ζωντανα στον αγωνα που της επαιξα

καλη ωρα οπως την σαο παοολο που μολις το καρφωσε

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
χαχαχαχααχα ! :2funny: :2funny:!!  οχι πες μου υπηρχε περιπτωση να ανοιξει θρεντ αθλητικου περιεχομενου και να μην πεσει "ξυλο"?? :rockon:  Ο Ολυμπιακος και το Αιγαλεο να νικανε και ολοι οι αλλοι...
Ναι...αλλά αν διαβάσεις από την αρχή δεν έγραψα εγώ(και δεν προκάλεσα) περί ομάδων...να είμαστε δίκαιοι....όσο για τον Ολυμπιακό και το Αιγάλεω....το 2ο είναι στην Β' Εθνική πλέον...αλλά ας μην γαμήσουμε το θέμα έχει δίκιο ο gangstaXZ...ΤΕΛΟΣ

Che Guevara

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
1
παντως κι εγω το εκοψα το στοιχημα πριν προλαβω να "αρρωστησω"..!
Όμως αρρώστησα με το football manager 07   :rockon:, εχω φτασει μονο στο 2014!! ειμαι πολυ μπροστα σου λεω  :sunglasses:

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Όμως αρρώστησα με το football manager 07   :rockon:, εχω φτασει μονο στο 2014!! ειμαι πολυ μπροστα σου λεω  :sunglasses:
Ας μην πιάσουμε αυτή τη συζήτηση....άσε καλύτερα...όλοι έχουμε αρρωστήσει....φαντάσου πως φέτος είναι η πρώτη χρόνια που δεν το πήρα...είχα αρρωστήσει....

Che Guevara

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
1
Ναι...αλλά αν διαβάσεις από την αρχή δεν έγραψα εγώ(και δεν προκάλεσα) περί ομάδων...να είμαστε δίκαιοι....όσο για τον Ολυμπιακό και το Αιγάλεω....το 2ο είναι στην Β' Εθνική πλέον...αλλά ας μην γαμήσουμε το θέμα έχει δίκιο ο gangstaXZ...ΤΕΛΟΣ

ελα ρε αυτα τα δεν το ξεκινησα εγω αυτος το εκανε κτλ κτλ ειναι γυμνασιακου επιπεδου, ξεπερασμενα... grow up!!  :sunglasses:
και τι σημαινει Β' εθνικη ρε??? οχι εγω επιμενω ο γαυρος και το αιγαλεω και ολοι οι αλλοι να πανε να να...
anyway μη γαμαμε το θεμα, ας το γαμησουν αλλοι

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
παντως κι εγω το εκοψα το στοιχημα πριν προλαβω να "αρρωστησω"..!

Τουλάχιστον δε σου τρώει λεφτά!(εκτός αν βάζεις στοιχήματα με τους φίλους σου!)

Che Guevara

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
1
Ας μην πιάσουμε αυτή τη συζήτηση....άσε καλύτερα...όλοι έχουμε αρρωστήσει....φαντάσου πως φέτος είναι η πρώτη χρόνια που δεν το πήρα...είχα αρρωστήσει....

Ασε πριν μερικες ωρες το διεγραψα για να στρωθω να διαβασω για τη διπλωματικη...
Κρατησα τα saves εννοειται!!!!!!!!
:rockon:
Οχι ρε gang λεφτα δε τρωει το μηχανημα! Τρωει χρονο ομως γιατι εχει τυχει να παει και 6ωρο σερι!!!  :jerking: γαματα

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Θυμάστε τον Πάνο απ'το Τηλεάστυ που είχε πει παιχνίδι για under και ήρθε .. 7-3!!(που να το δινε over δλδ..)

σωστός ο Olisabebe(όπως το λεγε ο Μαρκαριάν).. καλό είναι να κρίνεις από μόνος σου...

Αν παίζετε πολύ ..Αγγλία ,δείτε το site του bbc ..  έχει νέα ακόμη και για κονφερενς! ..και επίσης λένε τις απόψεις τους οπαδοί οι οποίοι αν μη τι άλλο θα ξέρουν τις ομάδες τους καλύτερα από μας..

ΥΓ.6ωρο?τόσο λίγο? :grin:

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
ελα ρε αυτα τα δεν το ξεκινησα εγω αυτος το εκανε κτλ κτλ ειναι γυμνασιακου επιπεδου, ξεπερασμενα... grow up!!  :sunglasses:
και τι σημαινει Β' εθνικη ρε??? οχι εγω επιμενω ο γαυρος και το αιγαλεω και ολοι οι αλλοι να πανε να να...
anyway μη γαμαμε το θεμα, ας το γαμησουν αλλοι
Απλά σε εμένα απευθύνθηκες...και όχι στον σύντροφο σου βάζελο...και αυτό μου κάνει για γυμνασιακού επιπέδου....να μην πάω κόντρα στον οικογενειακό μου φίλο....να ρίξω και το καρφί για τον λόγο που δεν παίρνει η ομάδα μου πρωτάθλημα...άρα και εσύ...grow upΤΕΛΟΣ

Ασε πριν μερικες ωρες το διεγραψα για να στρωθω να διαβασω για τη διπλωματικη...
Κρατησα τα saves εννοειται!!!!!!!!
:rockon:
Εδώ συμφωνώ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom