Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
πειτε οτι κανετε πλακα..

την γιουβεντους την αφησα στο 80 2-0  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.292
Πόντοι
5.097
πειτε οτι κανετε πλακα..

την γιουβεντους την αφησα στο 80 2-0  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
δεν κανω πλακα ρε την αφησα 2-1 στο 89
πηγα για ανασταση
γυρναω και αντι να δω τετραδα πιασμενη βλεπω χαμενη τη γιουβε
δεν το πιστευα :headbang: :headbang:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
τρισκατάρατη γιουβε, να μην σωσεις να δεις ευρωπη.......

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.292
Πόντοι
5.097
αρα.... μακρια πλεον..............   
και για την μπεσικτας ετσι λεω εδω και καιρο αλλα με τρωει ο κωλος μου
και ξερεις γιατι επειδη πιστευω οτι μου χρωσταει λεφτα
το ιδιο και η γιουβε γι'αυτο τη στηριζω ο λακαμας :headbang:

babinos077

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
η χαρα των μπουκ εχει γινει αυτη η κωλομαδα
μαζι με τη μπεσικτας οι χειροτερες :headbang:
Βάλε και τη Μπάγερν μέσα...όταν δίνεται φαβορί πάντα σπάει, όπως σήμερα...και όταν την ποντάρουν όλοι κόντρα όπως την προηγούμενη βδομάδα με τη Λεβερκούζεν, κερδίζει

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.292
Πόντοι
5.097
Βάλε και τη Μπάγερν μέσα...όταν δίνεται φαβορί πάντα σπάει, όπως σήμερα...και όταν την ποντάρουν όλοι κόντρα όπως την προηγούμενη βδομάδα με τη Λεβερκούζεν, κερδίζει
αμα αρχισω να απαριθμο τις γαμημενες θα μας παρει χαραματα :2funny:
πριν λιγους μηνες ηταν η λιβερπουλ τωρα εστρωσε
αλλα ειδικα η μπεσικτας τα εχει γαμηση ολα :2funny:

babinos077

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
αμα αρχισω να απαριθμο τις γαμημενες θα μας παρει χαραματα :2funny:
πριν λιγους μηνες ηταν η λιβερπουλ τωρα εστρωσε
αλλα ειδικα η μπεσικτας τα εχει γαμηση ολα :2funny:
άμα κολλήσεις με μια ομάδα και την ποντάρεις σε κάθε αγωνιστική αυτά παθαίνεις :grin:... κι εγώ να πω την αλήθεια κόλλησα με τη Φενέρ...την έχω ποντάρει τις τελευταίες 8-9 αγωνιστικές...αλλά με έχει πάει κουβά μόνο μια φορά :P

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ρε παιδι μου...

ειναι τοσο δυσκολο τωρα..

οι ομαδες που καιγονται για ευρωπη, παιζουν με ομαδες που καιγονται για την παραμονη...

η καλυτερη επιλογη σε αυτα τα ματς ειναι το γκολ/γκολ....

μιας και φαν του στοιχηματισμου του γκολ

ευελπιστω οτι θα υπαρξουν πολλα παιχνιδια με γκολ μεχρι τα τελη μαιου......

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.292
Πόντοι
5.097
για δωστε ΕΝΑ καλο σημειο για αυριο :think:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.292
Πόντοι
5.097
σεβιλλη-βιγιαρεαλ

γκολ/γκολ....  ;) ;) ;) ;)

και για λιλ βλεπω αλλα δυσκολ...
ρε μλκ ενα θελω να το παιξω μονο
τη βιγιρεαλ δεν τη παιζω την εχω βαλει για διπλο αυριο
ασε γιατι μετα αρχιζω να μπερδευομαι :2funny:
θα θελω 2 γκολ η μια και ενα η αλλη
ενω τωρα και με ενα 0-1 ειμαι καλυμενος :sunglasses:

babinos077

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Μου έχει κάτσει να παίξω Φέγενορντ vs Αϊντχόφεν 1(3.40) ... πιστεύω θα πάρουν εκδίκιση μετά την ήττα με 10-0 στις πρώτες αγωνιστικές,είναι και σε καλή φόρμα...θα δείξει αν θα έχω κέφια αύριο θα το παίξω :dancing:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Μου έχει κάτσει να παίξω Φέγενορντ vs Αϊντχόφεν 1(3.40) ... πιστεύω θα πάρουν εκδίκιση μετά την ήττα με 10-0 στις πρώτες αγωνιστικές,είναι και σε καλή φόρμα...θα δείξει αν θα έχω κέφια αύριο θα το παίξω :dancing:
και το οβερακι καλη επιλογη ειναι...  ;) ;) ;) ;)

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
244. ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΑΑΧΕΝ: 1

Για την ομάδα της Άουγκσμπουργκ είχα κάνει την πρόβλεψη από την αρχή της σεζόν ότι φέτος θα ανέβει κατηγορία λόγω εξαιρετικού υλικού και από ότι δείχνουν τα πράγματα μάλλον δικαιώνομαι. Η άμυνά της είναι εκπληκτική και δεν είναι τυχαίο ότι στον δεύτερο γύρο δεν δέχθηκε γκολ στα 9 από τα 13 παιχνίδια που έδωσε! Η Άαχεν αντιθέτως διαθέτει μια από τις χειρότερες άμυνες στην κατηγορία. Η συγκεκριμένη ομάδα στον δεύτερο γύρο δέχθηκε 31 γκολ. Είκοσι έξι δηλαδή περισσότερα από αυτά που δέχθηκε η Άουγκσμπουργκ! Οι γηπεδούχοι δεν έχουν περιθώριο να χαλαρώσουν γιατί στη συνέχεια έχουν δύο πολύ δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια με Κότμπους και Χέρτα…

248. ΟΥΤΡΕΧΤΗ – ΦΙΤΕΣΕ: 1

Η Ουτρέχτη έβγαλε ένα πρόγραμμα – φωτιά με σημαντικές όμως απώλειες. Η όγδοη θέση των play off είναι επισφαλής, καθώς την …φλερτάρουν άλλες τέσσερις ομάδες. Ουσιαστικά αν δεν νικήσει απόψε ούτε τη Φίτεσε, η λογική λέει ότι θα βγει εκτός Ευρώπης. Η Φίτεσε πάντως είναι αρκετά χαλαρή καθώς πλέον απέχει έξι βαθμούς από την διαχωριστική γραμμή, ενώ έχει και την Εξέλσιορ εντός έδρας…

254. ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ – ΣΟΣΟ: 1

Όταν απέχεις μόλις τρεις βαθμούς από τον υποβιβασμό και ως το τέλος του πρωταθλήματος έχεις να παίξεις με Μαρσέιγ, Παρί και Ρεν, οφείλεις να πάρεις αυτό το παιχνίδι για να μην μπεις σε μεγάλους μπελάδες. Η Σοσό είναι τελείως αδιάφορη βαθμολογικά και εκτός έδρας έχει υποστεί τις περισσότερες ήττες (10) στο πρωτάθλημα μετά από την ουραγό Αρλ που έχει έντεκα. Οι αποδόσεις που κυκλοφορούν στον άσσο είναι καλές.

258. ΜΠΡΕΣΤ – ΠΑΡΙ: 2

Όπως έχω ξαναπεί η φετινή Παρί, φέτος – παραδόξως – σπάνια κάνει γκέλες. Δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση και διεκδικεί με αξιώσεις την έξοδό της στο Champions League. Η Μπρεστ είναι από τις μετριότερες ομάδες του πρωταθλήματος και επειδή έχει βατό πρόγραμμα στη συνέχεια, μπορεί να βρει από αλλού τους 3-4 βαθμούς που χρειάζεται ακόμα για να παραμείνει οριστικά στην κατηγορία. Το σημείο μπορεί να εμπεριέχει ρίσκο αλλά οι αποδόσεις που κυκλοφορούν είναι πολύ ικανοποιητικές.

259. ΝΑΝΣΙ – ΑΡΛ: 1

Δηλαδή αν δεν πάρει αυτό το παιχνίδι η Νανσί, τότε ποιό θα πάρει; Η ομάδα πέφτει και στη συνέχεια έχει να παίξει με αντιπάλους όπως η Λιλ, η Παρί και η Ρεν! Η Αρλ έχει ήδη υποβιβαστεί και δεν έχει κανένα λόγο να πάρει …πασχαλιάτικα μαζί της και τη Νανσί. (1.50 στην UNIBET)

Εκτός κουπονιού έχουμε το διπλό της Φενέρ. Το ματς δεν θα διεξαχθεί στην φυσική έδρα της Μπούκασπορ, αλλά στο μεγάλο γήπεδο της πόλης το Ατατούρκ προκειμένου να χωρέσουν οι 30.000 οπαδοί της Φενέρ που θα ταξιδέψουν ως τη Σμύρνη. Όλη τη χρονιά η Φενέρ έχει φτύσει αίμα για να φτάσει στο σημείο να διεκδικεί τον τίτλο. Αν τον χάσει από τη Μπούκασπορ θυμηθείτε ότι θα έχουμε και …δεύτερη καταστροφή της Σμύρνης.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
και για την μπεσικτας ετσι λεω εδω και καιρο αλλα με τρωει ο κωλος μου
και ξερεις γιατι επειδη πιστευω οτι μου χρωσταει λεφτα
το ιδιο και η γιουβε γι'αυτο τη στηριζω ο λακαμας :headbang:
τι πας καΙ παιζεις γιουβε στο 1,20;;;

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
μπαγερν ηταν σημερα καθαρα και χαλαρα για 2 με 3 γκολακια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom