You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Ολυμπιακος βολου-παο 1χ
Ρεαλ μαδριτης-μπαρτσελονα οβερ
Βερντερ-σαλκε γκολ/γκολ
Μιλαν 1
3/4 μάγκες.... ..
οποιος με ακουσε για τον ολυμπιακο βολου καλοπηρωθηκε,ηταν βρωμικο ματς, ο παο δυο κοκκινες εφαγε και καταλαβενετε.....
μας χαλασε το ματς που ειχαμε ποιο σιγουρο, το ελ κλασικο δλδ, που μπορω να πω ειχε αρκετες ευκαιριες ετσι ωστε να εμπενε αλλο ενα γκολ...αλλα
....
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.286
- Πόντοι
- 5.097
baros που εισαι γατε? και γαμω τα διπλα κανει η λεβερκουζεν!!! 4ρα στο ημιχρονο τρωει ρε ουτε η αεκ δεν τα κανει αυτα
μεταξυ μας δε κρατηθηκα το επαιξα
alani30
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
καλα να παθεις...
μεταξυ μας δε κρατηθηκα το επαιξα
alani30
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
μια τρελη τετραδα (η πρωτη που εριξα για σημερα)
Φιορεντινα-Γιουβεντους 2
Ατρομητος-Καβαλα Χ
Μπαγερν Μ.-Λεβερκουζεν οβερ
Αρλ-Βαλενσιεν 2
συστημα 3/4, αποδοση 21...
μονο η γιουβεντους μας την εκανε...
babinos077
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Μου βγήκε η έμπνευση γενικά σήμερα ήταν καλή μέρα για το στοίχημαΕγώ έριξα μια ψιλή στο οβερ2.5 γκολ στο 1ο ημίχρονο με 4.65 απόδοση...θα θέλουν να σκοράρουν όλοι στη φιέστα
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.286
- Πόντοι
- 5.097
εγω σας ειπα ουντινε δεν με ακουσατεκατωτερη των περιστασεων η ναπολι ... ουτε το πεναλτυ δεν βαλαν ... :-
pistolero
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 396
Σιγα μην ακουσουμε εσεναεγω σας ειπα ουντινε δεν με ακουσατε
pistolero
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 396
Καλα ρε Λυων επαιξεςαντε γαμησου μωρη γαμιολα λιον...
τι θελω ρα πουστη και παιζω γαλια σημερα? πως μου ρθε?
στα διαλα
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Καλα ρε Λυων επαιξες
οχι...
οβερ επαιξα.....
ειπα ξανα οτι δεν ξαναπαιζω σημεια ;)
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
γαμηθηκε ο διας σημερα... οσες ομαδες ηθελαν παση θυσια νικη εστειλαν τους παιχτες στον κουβα... ατλετικο,γιουβεντους,λυων,ναπολι,λετσε...
το θεμα ηταν πως και οι αντιπαλοι τους θελαν νικη...
pistolero
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 396
Ιταλια ρε φιλε μη παιζεις απο δω και περα..το θεμα ηταν πως και οι αντιπαλοι τους θελαν νικη...
alani30
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
σωστα... εκτος της φιορεντινα ;) αλλα το κινιτρο των ναπολι,λυων,λετσε,ατελτικο ηταν σαφος ποιο ισχυρο απο αυτο των αντιπαλων... οπως και να χει ολα παιζουν... μπαλα ειναι κ γυριζει, χασαμε κανα 20ρικο συνολικα σημερα... αντε να δουμε απο αυριο...το θεμα ηταν πως και οι αντιπαλοι τους θελαν νικη...
liberog0
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
για ποιό λόγο;Ιταλια ρε φιλε μη παιζεις απο δω και περα..
Kαλησπερα..Θα ηθελα να κανω αλλη μια αναφορα για τα ιταλικα..Παλια τα στημενα τους ηταν για να κερδιζουν οι παικτες του στοιχηματος δηλαδη οποιος το ηθελε το επαιρνε(και κονομουσαν οι παικτες του στοιχηματος)..Τωρα τα στηνουν.. η δεν τα στηνουν.. εναντιων των παικτων του στοιχηματος Πιο αξιολογη χωρα ειναι η ισπανια για τις ομαδες που τον θελουν τον αγωνα..Η ιταλια εχει χαλασει για τους παικτες του στοιχηματος..ΥΓ..Σημερα για τους δικους μου λογους..Δηλαδη επαιξα ενα ποσο.. μονο αποδεκτο στο διπλο της λιβερπουλ με την αρσεναλ..Στο πρακτορειο εκλειναν κουπονια 5-6 ατομα με τον ασσο της αρσεναλ οχι μονα αποδεκτα αλλα και με αλλες ομαδες...Οταν εγινε το 1-0 καναν ολοι λογαριασμο στα κουμπιουτερακια ποσα λεφτα θα παρουν..(προσωπικα το ειχα πονταρει μονο αποδεκτο διπλο)Λοιπον στο 1-0 τους λεω λογαριαζετε χωρις τον ξενοδοχο στο καπακι 1-1..Τελειωνει το ματς τους λεω γιατι βαλατε ασσο την αρσεναλ. Οι 2 μου ειπανε εσκασε στην βετφαιρ και οι αλλοι γιατι παει για πρωταθλημα..Παιδια αγγλια δεν πρεπει ποτε να παιζουμε βαση τζιρου οι ομαδες δεν δινουν ματς.. και το 2 η αρσεναλ βαθμολογικα παει για πρωταθλημα αλλα δεν μπορει.. δεν εχει το μεταλο.. πολλα χρονια τον μαιο καταρρεει.ενταξη αυτο μπορει να τυγχανει να το ξερω λογο της ασχολιας μου με την αγγλια..Μετα πιο πολλες ελπιδες ειχε η λιβερπουλ να παει για το τσαμπιονγκς λινγ.. Παρα η αρσεναλ να παει για πρωταθλημα..Εδω να πω οτι δεν θελω να το παιξω ο ξερολας αφου ειμαι χαμενος στο στοιχημα μεχρι το λεμο οχι τον εφοπλιστη ..Μπορω να πω οτι δεν ξερω να παιζω στοιχημα... Αλλα σε ολα αυτα τα χρονια καταλαβα οτι αν μαθω την αγγλια(ακομα δεν την εμαθα εννοειτε..)θα ειναι καλυτερα απο το να παιζω ιταλια ελλαδα ισπανια οταν καιγονται οι ομαδες τελευταιες αγωνιστικες..Γιατι θα κερδιζω σε ολη την διαρκεια του χρονου..Και οχι ενα ποσο μονο στο τελος..ΥΓ2..Την παρασκευη βγαινει αποδωση 1,85 στον ασσο του αγροτικου αστερα με τον εθνικο αστερα..Στην expekt.. Εκανα μια αναφορα απο εδω οτι θα το παιξω ασσο οταν βγει η αποδωση στην βετ365 στην expekt εχω λογαριασμο..Μετα ομως σκεφτηκα οτι αντι να παιξω πχ ενα ποσο μεγαλο και να στεναχωριεμαι αν το χασω παιζω το 1-5 στο διπλο της λιβερπουλ.. χωρις αγχος.. γιατι ξερω οτι θα ειναι στα ισα και θα παρω ενα ποσοστο 4,40 με το 1-5 απο τα λεφτα που θα επαιζα στον ασσο του αγροτικου αστερα και θα πεθενα στο αγχος..Ενταξη εχασα.. αλλα δεν αγχωθηκα..ΥΓ3..Να ακουτε τον εαυτο σας... και την λογικη σας...Οποιος κερδιζει κερδιζει για τον εαυτο του να σκεφτομαστε ..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 36K