babinos077
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Βγήκαν και οι αποδόσεις για την super league....1.33 ο Άρης ...ο ΟΠΑΠ πόσο... 1.15??
καλα ο οπαπ παιζει να μην το βαλει κ καθολου στο κουπονι, οπως και καποια αλλα απο ιταλια.Βγήκαν και οι αποδόσεις για την super league....1.33 ο Άρης ...ο ΟΠΑΠ πόσο... 1.15??
τεσσερα Χ? ρισκο... αποδοση παντως κοντα 140! αξιζει ενα πονταρισμα συστημα 3/4 με 5 ευρω...
και γαμω τις αποτυχιες ειχεςσημερα εριξα την εξης κουφη τετραδα με αρκετο ρισκο αλλα χαλαρο πονταρισμα (4 ευρω στις τριαδες και 1 στην τετραδα,συνολο 5 ευρω) οπως ειπα κ ποιο πανω...
Σπαρτακ-Πορτο Χ
Τβεντε-Βιγιαρεαλ Χ
Αιντχοβεν-Μπενφικα Χ
Λινγκμπι-Μιτιλαντ 2
η ιδεα μου ηταν το 2 της μοναχο αλλα αρχιδια δε βγαινειγια σημερα σκεφτομαι ακομα τι να παιξω... βλεπω ασσο της μαιντζ και Χ στο πορτογαλικο... ριχτε και εσεις καμια ιδεα
κατι τετοια τα παιζω λαιβ... οβερ-αντερ στα γκολ και κορνερπαιξτε ρε και μια επιλογη με γκολ η χαντικαπ...
ολο σημεια και σημεια...
δεν θα στραβωσει καποιο?
οχι οτι τα γκολ ειναι ποιο σιγουρα αλλα με ενα οβερ η ενα γκολ/γκολ μπορεις να ελπιζεις ;)
κατι μου λεει οτι ο baros χωνει στα κρυφα και μας κανει την παρθενα οτι και καλα το εκοψε...
και γαμω τις αποτυχιες ειχες η
ειχα μια αποτυχια και με πηρες με γελια ε? για κοιτα ομοως ποσα ταμεια εχω δωσει ποιο πισω...
ιδεα μου ηταν το 2 της μοναχο αλλα αρχιδια δε βγαινει
οπως και το χ της μπεσικτας αυτο ακομα παιζει
οποτε αζαξιο 1
λιβορνο 1
ακαδεμικα 1
ολα στον ασσο δλδ
για σημερα σκεφτομαι ακομα τι να παιξω... βλεπω ασσο της μαιντζ και Χ στο πορτογαλικο... ριχτε και εσεις καμια ιδεα