alani30
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
σε καλη μερια ;)
σε καλη μερια ;)
alani30 RULES!!!
σημερα εχω παιξει σε 5 τριαδες 55 ευρω και σε 2 τετραδες 10 ευρω... οι τριαδες ηταν αυτες που ειδες ποιο πριν(συν 3 που πηγαν κουβα) και απο τις τετραδες η μια πηγε κουβα και απο την αλλη περιμενω ενα ματς για το 4/4... υπολογιζω το σημερινο κερδος να ειναι καπου στα 300 ευρα...με πόσα χρήματα το παιξες και πόσα τσέποσες μάγκα μου?
καλοφάγωτα αλάνι! ;)
Γατε εχεις ριξει κανα βραδινο?ετοιμαζεται και η λαρισα
α ρε αδαμιδη
μου δινεις μια καλη πασαΓατε εχεις ριξει κανα βραδινο?
για σαβ/κυριακο....
ατρομητος -ολυμπιακος 1χ.....
παμε δευτερη φοραποσο θα αντεξεις? σε 3-4 μερες παλι εδω θα τα λεμε
μου δινεις μια καλη πασα
λοιπον εχουμε και λεμε
Επειτα απο νευρα απο τις διαφορες αποτυχιες που με τριγυρνουν τον τελευταιο καιρο μηδενιζω τον λογαριασμο μου και δεν ασχολουμε πλεον με το αθλημα.
Ειναι γελοιο να βλεπεις καθε μερα να χανεις ενα αγωνα στο 90+ οι αντοχες σπασανε τα χρηματα χαθηκανε και ολα αυτα για καποιους εξυπνους γιατι μερικα αποτελεσματα δεν μπορει να ειναι τυχαια αφορμη μου εδωσε ο αγωνας της φουτμπολ λιγκ βεροια -τρικαλα.
Ειναι αδιανοητο μεσα σε δυο λεπτα να μπαινουν δυο γκολ καποιοι κανουν περιουσιες για να χανουν καποιοι αλλοι συνοπτικα επαιξα τα παιχνιδια της σπυπερλιγκ με ολο το ποσο που ειχα για να ησυχασω επιτελους την μικρη επιστροφη που πηρα την εριξα υπερ της φιορεντινα.
Κοιμηθηται ησυχα οσο μπορειται απο μενα δεν κινδυνευεται αλλο αποσυρομαι αλλα υπαρχουν χειροτεροι απο μενα καλη επιτυχια για οσο αντεχεται και εσεις ακομα.
τελικα χαραμιζομαι μερικες φορες πολυ ωραιο κειμενο συνταξα πιστευω
τραβα παιξε εσυ καμια γιυροβιζιον στρακι
τραβα παιξε εσυ καμια γιυροβιζιον στρακι
ακου τον μλκ θα στοιχηματισει σε γιουροβιζιον α ρε καμμενε
σταμουλη στοιχηματισε ρε μλκ και τι θα γινει στο τελοςΤι λετε για ενα γκουντμπαι παρτυ στον βαρο
ελα δροσερουλη ... μην βγαζεις το κομπλεξ επειδη χανεις πανο μου.....σταμουλη στοιχηματισε ρε μλκ και τι θα γινει στο τελος
στα μυστικα της εδεμ
τι μλκς θεε μου
ελα σταμουλη εχει νεο στοιχημαελα δροσερουλη ... μην βγαζεις το κομπλεξ επειδη χανεις πανο μου.....
ελα σταμουλη εχει νεο στοιχημα
ποιος θα κανει πρωιναδικο του χρονου
ελα μλκ αρκετα σπαμαραμε εδω θα αμς παρουν με τα σκουποξυλα