Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
με πόσα χρήματα το παιξες και πόσα τσέποσες μάγκα μου?
σημερα εχω παιξει σε 5 τριαδες 55 ευρω και σε 2 τετραδες 10 ευρω... οι τριαδες ηταν αυτες που ειδες ποιο πριν(συν 3 που πηγαν κουβα) και απο τις τετραδες η μια πηγε κουβα και απο την αλλη περιμενω ενα ματς για το 4/4... υπολογιζω το σημερινο κερδος να ειναι καπου στα 300 ευρα...

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.286
Πόντοι
5.097
Γατε εχεις ριξει κανα βραδινο?  :P :P :P
μου δινεις μια καλη πασα :sunglasses:
λοιπον εχουμε και λεμε
Επειτα απο νευρα απο τις διαφορες αποτυχιες που με τριγυρνουν τον τελευταιο καιρο μηδενιζω τον λογαριασμο μου και δεν ασχολουμε πλεον με το αθλημα.
Ειναι γελοιο να βλεπεις καθε μερα να χανεις ενα αγωνα στο 90+ οι αντοχες σπασανε τα χρηματα χαθηκανε και ολα αυτα για καποιους εξυπνους γιατι μερικα αποτελεσματα δεν μπορει να ειναι τυχαια αφορμη μου εδωσε ο αγωνας της φουτμπολ λιγκ βεροια -τρικαλα.
Ειναι αδιανοητο μεσα σε δυο λεπτα να μπαινουν δυο γκολ καποιοι κανουν περιουσιες για να χανουν καποιοι αλλοι συνοπτικα επαιξα τα παιχνιδια της σπυπερλιγκ με ολο το ποσο που ειχα για να ησυχασω επιτελους την μικρη επιστροφη που πηρα την εριξα υπερ της φιορεντινα.
Κοιμηθηται ησυχα οσο μπορειται απο μενα δεν κινδυνευεται αλλο αποσυρομαι αλλα υπαρχουν χειροτεροι απο μενα καλη επιτυχια για οσο αντεχεται και εσεις ακομα.
τελικα χαραμιζομαι μερικες φορες  :2funny: :2funny: πολυ ωραιο κειμενο συνταξα πιστευω :2funny:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
ποσο θα αντεξεις? σε 3-4 μερες παλι εδω θα τα λεμε  :P :P :P

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.286
Πόντοι
5.097
ποσο θα αντεξεις? σε 3-4 μερες παλι εδω θα τα λεμε  :P :P :P
παμε δευτερη φορα
Λοιπον εδω θα ειμαι και θα τα λεμε με την διαφορα οτι αυτα που θα σας λεω δεν θα τα παιζω απλα την αποψη μου θα εκφραζω,ξερω η τυχη ειναι καριολα και αυτα που θα λεω θα βγαινουν τοτε αλλα δε πειραζει.
Πλεον θα παιζω με το νεο ετος ελαχιστα παιχνιδια η παιχνιδια τρελα μονο για το γαμωτο το καθημερινο παιξιμο ειναι τελειωμενο παντως δεν θα σας αφησω ετσι θα σας δινω τα στανταρακια μου :P
ανυε καλη επιτυχια να εχεται ρε  :fuck1:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
μου δινεις μια καλη πασα :sunglasses:
λοιπον εχουμε και λεμε
Επειτα απο νευρα απο τις διαφορες αποτυχιες που με τριγυρνουν τον τελευταιο καιρο μηδενιζω τον λογαριασμο μου και δεν ασχολουμε πλεον με το αθλημα.
Ειναι γελοιο να βλεπεις καθε μερα να χανεις ενα αγωνα στο 90+ οι αντοχες σπασανε τα χρηματα χαθηκανε και ολα αυτα για καποιους εξυπνους γιατι μερικα αποτελεσματα δεν μπορει να ειναι τυχαια αφορμη μου εδωσε ο αγωνας της φουτμπολ λιγκ βεροια -τρικαλα.
Ειναι αδιανοητο μεσα σε δυο λεπτα να μπαινουν δυο γκολ καποιοι κανουν περιουσιες για να χανουν καποιοι αλλοι συνοπτικα επαιξα τα παιχνιδια της σπυπερλιγκ με ολο το ποσο που ειχα για να ησυχασω επιτελους την μικρη επιστροφη που πηρα την εριξα υπερ της φιορεντινα.
Κοιμηθηται ησυχα οσο μπορειται απο μενα δεν κινδυνευεται αλλο αποσυρομαι αλλα υπαρχουν χειροτεροι απο μενα καλη επιτυχια για οσο αντεχεται και εσεις ακομα.
τελικα χαραμιζομαι μερικες φορες  :2funny: :2funny: πολυ ωραιο κειμενο συνταξα πιστευω :2funny:
:2on1:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

Που πας ρε βαρε γαμω την πουτανα μου?
τωρα που παιρνει φωτια το πραμα?
Ημιτελικα τσου λου

Ημιτελικα γιουροπα

γιουροβιζιον  :2funny: :2funny: :2funny:

Που πας... γυρνα πισω  :2on1:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
τραβα παιξε εσυ καμια γιυροβιζιον στρακι :birdman:
ακου τον μλκ θα στοιχηματισει σε γιουροβιζιον α ρε καμμενε :jerking:

δεν φταιω εγω που εχω ρεντα τελευται βλακα.... :jerking: :jerking: :jerking:

αιντε σε καλη μερια  :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

ΕΛΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΖΕ ΧΡΩΜΑ, ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥ ΑΦΙΕΡΟΜΕΝΟ  :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

Ο ΑΠΟΧΕΡΕΤΙΣΜΟΣ.....

Happy_Bunny.jpg

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Τι λετε για ενα γκουντμπαι παρτυ στον βαρο  :2on1:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
σταμουλη στοιχηματισε ρε μλκ και τι θα γινει στο τελος
στα μυστικα της εδεμ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τι μλκς θεε μου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ελα δροσερουλη  :2on1:... μην βγαζεις το κομπλεξ επειδη χανεις πανο μου.....  :birdman: :birdman: :birdman:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.286
Πόντοι
5.097
ελα δροσερουλη  :2on1:... μην βγαζεις το κομπλεξ επειδη χανεις πανο μου.....  :birdman: :birdman: :birdman:
ελα σταμουλη εχει νεο στοιχημα
ποιος θα κανει πρωιναδικο του χρονου :2funny: :2funny: :2funny:
ελα μλκ αρκετα σπαμαραμε εδω θα αμς παρουν με τα σκουποξυλα :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom