Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
Καταλαβαίνω την πίκρα και την "ατυχία" που νιώθεις. Και έχεις κάθε δικαίωμα να νιώθεις έτσι. Από την άλλη, όταν δεν καλύπτεσαι καθόλου με ζητουμενα, παίζεις για όλα ή τπτ. it's all or nothing and nothing's all i ever get που λέει και ο Meat loaf. Τσέκαρε το τρόπο παιχνιδιού σου και βρες ένα σύστημα που να ταιριάζει. Δλδ αν αντί για € 2, πόνταρες € 30 και τώρα είχες κανένα χιλιάρικο θα σε χάλαγε;
δεν θα με χαλαγε αλλα η διαφορα ειναι πως παιζω 10 πρωταθληματα την εβδομαδα οβερ σκεπψου να εβαζα 30 ευρω στο καθ ενα απο αυτα?μιλαμε για 300 ευρω καθε εβδομαδα ενω τωρα παιζω 30ε

Kostas99

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Κριτικές
32
Like
1.263
Πόντοι
3.425
Φιλαρακι kompe και εγω μια απο τα ιδια,δεν παιζω συστημα :jerking: :jerking: και παω κουβα.Σημερα επαιξα Αννοβερο 1,Καρντιφ 2,Φενερμπαχτσε 2,Ναιμεγκεν 2,Λιλ under 2,5 που ειναι σε εξελιξη και ειναι 1-0 και Μπαρτσελονα 1 ημιχρονο και τελειωσε 0-0 :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:.Γαμω την ατυχια μου.

xaris21

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
λαρισα -αεκ 300 σε λαρισα...Γιατι κανεις δεν βλεπει ασσο???Μονο εγω?

motor_bukow

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6
δεν θα με χαλαγε αλλα η διαφορα ειναι πως παιζω 10 πρωταθληματα την εβδομαδα οβερ σκεπψου να εβαζα 30 ευρω στο καθ ενα απο αυτα?μιλαμε για 300 ευρω καθε εβδομαδα ενω τωρα παιζω 30ε

Έχεις θέση τα όριά σου και αυτό είναι καλό (όταν μιλάμε για τζόγο). Κρίμα που έχασες το παιχνίδι, θα ήταν καλή μπάζα.

Για μένα πάντως, και θα το λέω συνέχεια, τα συστήματα επιβάλλονται σε μεγάλες αποδόσεις. Είναι κρίμα να έχουμε καλές προβλεψούλες και να πέρνουμε τα αρχ...πχ σε 5 ζητούμενα που παίζω με αποδόσεις 3,5-5 (ημ-τελ), ζητάω 2αδες και 5αδες (δεν έχει νόημα να πληρώνω τις 3αδες και τις 4αδες). Συνολικά είμαι κερδισμένος άσχετα που ποτέ δεν έχω 5/5.

motor_bukow

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6
λαρισα -αεκ 300 σε λαρισα...Γιατι κανεις δεν βλεπει ασσο???Μονο εγω?

Οι δυο πιο απρόβλεπτες ελληνικές ομάδες που δεν έχουν πλέον και στόχους..Αν έχεις καμιά βάση για τον άσο, πεστη να ακολουθήσουμε..

xaris21

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Οχι δεν εχω...Μονο διαισθηση και το ποσοστο που εδινε....3.80???Και οτι με παει αυτο το ζευγαρι,,,περσι μεσα και εξω...Μονα και τα 2 κερδισα...τι να πω....απλως δεν μιλαει κανενας για αυτο το παιχνιδι

motor_bukow

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Γιατί τα πάντα έχουν κριθεί (πλήν της 5ης θέσης) οπότε όλα είναι no bet (ιδιαίτερα σε ποδοσφαιρικές χώρες που δεν φημίζονται ότι η "χαρά του αθλήματος" είναι πάνω απ'όλα, σα την Ελλάδα).

xaris21

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
σωστα τα λες,,,Αλλα ο κωστενογλου προπονητης...δεν εχει μιλησει κανεις οτι θα δωσει το παιχνιδι η αεκ οπως περσι με λεβαδειακο....πολλες απουσιες,απληρωτοι παιχτες,λαρισα εχει καποιες ελπιδες....Μπορει να σκεφτομαι μαλακισμενα......

motor_bukow

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Όχι, έχεις κάποια βάση. Εγώ να προσθέσω και αυτά που λέγανε μετά το ματς κυπέλλου (ότι η λάρισα "εξασφάλισε" το ματς της 29ης αγωνιστικής). Και κάτι που έχει 33% πιθανότητες, πληρώνει 3,80. Απλά για τα δικά μου δεδομένα είναι too much το ποσό που έριξες. Καλή επιτυχία να έχεις

xaris21

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Να σαι καλα......Πιστευω πως για να βγαλεις καποιο χαρτζιλικι πρεπει να πεζεις 1 ΜΟΝΟ παιχνιδι οσα λεφτα σου περισευουν....ΤΟ Τελευταιο μου στοιχημα ηταν το ολυμπιακος-αεκ....UNDER!!!

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
δεν ειναι σιγουρο οτι οσοι σωθηκαν θα παρουν πιστοποιητικο ... οποτε ποτε δεν ξες ...

babinos077

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Κι εγώ πιστεύω στον άσσο της Λάρισας...ακόμα και να πέσει, όπως και να το κάνουμε είναι το τελευταίο της παιχνίδι στο καινούριο της γήπεδο και θα τα δώσει όλα για όλα...εκτός και ο Σκόκο....τεσπα...ρε παιδιά η Κέρκυρα ξαφνικά έγεινε ομαδάρα και ο ΟΠΑΠ τη δίνει 1.15?? και το διπλό του Εργοτέλη 15 ... ξέρω ο Εργοτέλης αδιάφορος αλλά και παλι:2funny:

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
τι εκανε η πουτανα η ρομα.χ το ειχα  :headbang:

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

ελπιζω να μην το εβαλες γιατι εφαγε δευτερο ... δεν παιζει σημερα ... εγω το εκανα lay ...

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Καλημερα σε ολους τους μπουρδελο-στοιχηματζηδες!

Σημερα θα φτιαξω δυο τριαδες (συστημα 2/3) με τα εξης σημεια

Τοττεναμ-Στοουκ        1
Καεν-Παρι Σ.Ζ          2
Μπιλμπαο-Ρεαλ         οβερ
Ουντινεζε-Ρομα         1
Σιλκεμποργκ-Μιτιλαντ   2
Στοκπορτ-Στιβενειτζ    2

και ο θεος να βαλει το χερι του να βγαλουμε κανα φραγκο  :priest:

η πρωτη τριαδα πηγε ταμειο η δευτερη που ηταν για περισοτερα πηγε 100% κουβα... απο το τιποτα καλα ειμουν και σημερα αλλα συνεχεια τα ψιλα μου καθοντε... που θα παει θα ερθουν και τα χοντρα  :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom