Champions League σήμερα και ως γνωστόν ακόμη και οι γιαγιάδες θα παίξουν κάνα στοιχηματάκι… Οι τζίροι σε τέτοια ματς (ειδικά στη φάση των “4”) ξεπερνούν κάθε προηγούμενο. Τα φώτα θα πέσουν κυρίως στην αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Τότεναμ και ο «άσσος» της Ρεάλ αναμένεται να υπερφορτωθεί... UNDER 2,5 γκολ μάγκες. Περισσότερα στο
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Επειδη ειναι πονηρος ο μουρινιο και χωρις , μαλλον τους ροναλντο, μαρσελο και μπενζεμα θα παει για το 0-0 .......
επειδή είναι ο βλαχοΜουρίνιο
Kαλησπερα. 105=Λειτον Οριεντ-Πλιμουθ=γκολ-γκολ, 106=Μπριστολ Ροβερς-Μπορνμουθ=Χ, 107=Νοτς Καουντι-Ροτσντειλ=Χ, 108=Νταγκεναμ&Ρεντ-Πιτερμπορο=1, 109=Σαουθαμπτον-Τσαρλτον=οβερ=3,5γκολ, 110=Σεφιλντ Γουενστει-Τρανμιρ=1, 111=Ακρινγκτον-Σαουθεντ=γκολ-γκολ, 112=Μακλσφιλντ-Μπρανφορντ=γκολ-γκολ, 113=Μπερτον-Νορθαμπτον=Χ, 114=Χερεφορντ-Γουικομ=οβερ=3γκολ+, 115=Γιορκ-Κροουλι=γκολ-γκολ, 117=Μανσφλιντ-Σαουθπορτ=οβερ=3γκολ+, 118=Νιουπορτ-Καουντι-Νταρλινγκτον=γκολ-γκολ, 119=Χιστον-Ρασντεν&Νταιαμ=γκολ-γκολ ολα στο ιντερνετ θα τα παιξω..Καλα κερδη σε ολους.. ΥΓ..δυαδες!! Εκτος τα Χ και τον ασσο της νταγκεναμ &ρεντ.. αυτα σε συστημα 2-3-4...ΥΓ2..ο Καλυτερος ασσος φανταζει (για μενα καλυτερος και απο της ρεαλ μαδριτης)ο ασσος της ακρινγκτον αλλα στην αγγλια που αγαπαω.. Ομαδες φιλοτιμες σαν την σαουθεντ δεν τις υποτιμαω.. Απο τα στατιστικα μου βγαζει οτι πολεμαει τα παιχνιδια της.Τωρα γιατι δεν το παιζω ασσο το παιχνιδι μπορει να κανω και λαθος..Αλλα η ιδιοσυγκρασια μου γιαυτην την χωρα (επειδη ολες οι ομαδες πολεμανε τα παιχνιδια.. δεν ειναι αδιαφορες.. ειναι ολα στα ισια!!!)Μου λεει οτι μπορει να υπαρχει καποια υποτιμηση απο την πλευρα της αγκρινκτον..Αυτο δεν το ξερω.. ειναι υποθετικο συμπερασμα.. αλλα ειναι στο μυαλο μου Αν δεν ηταν αυτο το υποθετικο συμπερασμα.. θα επαιζα τον ασσο ενα μεγαλο ποσο Και οχι τωρα που θα το παιξω δυαδα φυσικα πολυ πιο χαλαρα..
alani30
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
και τι με αυτο? λες να κανει γκελα? εγω για 1-0 το βλεπω το ματσακι και Χ το ημιχρονο...εχει φορτωθει τρελα ο ασσος της ρεαλ....
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
οχι ρε σι... αλλα λεω μην βγει κανα χ...και τι με αυτο? λες να κανει γκελα? εγω για 1-0 το βλεπω το ματσακι και Χ το ημιχρονο...
αλλα οχι..
και εγω πιστευω κανα 1-0 αιντε με λιγη τυχη κανα 2-0, 2-1.....
alani30
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Πρωτο ημιχρονο βλεπω να γινετε προσεκτικο παιχνιδι και απο τις δυο ομαδες και να ληγει 0-0... στο δευτερο η ρεαλ θα ανεβασει στροφες και θα κερδισει 1-0... τωρα αν γαμηθει ο διας παιζει να ερθει και διπλο ξερω γω... η μπαλα ειναι πορνη που ελεγε και ενας προπονητης του βαζελου καποτε ;)οχι ρε σι... αλλα λεω μην βγει κανα χ...
αλλα οχι..
και εγω πιστευω κανα 1-0 αιντε με λιγη τυχη κανα 2-0, 2-1.....
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
πιστευω πως μετα της ηττες των δυο ομαδων στα εξης πρωταθλήματα τους... θελω να πιστευω πως δεν θα χασουν...
αυτα που λεμε μπαλα ειναι και γυρηζει εγειναν το σαββατο με το διπλο της χιχον.... δεν συμβαινουν συνεχεια ;) ;)
αυτα που λεμε μπαλα ειναι και γυρηζει εγειναν το σαββατο με το διπλο της χιχον.... δεν συμβαινουν συνεχεια ;) ;)
alani30
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
και πιστευω θα κερδισει ποιο ανετα απο τη ρεαλ...παντως το 1.7κατι που ειναι τωρα η ιντερ , το θεωρω δικαιο ...
alani30
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
εγω την ειχα οβερ την μπιλμπαο διαδα μαζι με ασσο την πασος και πηρα κατι ψηλα... σε μια δυνατη τριαδα που ειχα μπουλον,σιενα,μιτιλαντ με γαμησε ο διαιτητης στο δανεζικο... 1-0 η μιτιλαντ και στα καπακια πεναλτι και κοκκινη για τους αντιπαλους 4-4 τελικο και με εριξε κουβα το σημειο με την ποιο μικρη αποδοσηπουσαι ρε μπαρε ?
παντως χθες εβγαλε μπιλμπο και μεις πηραμε τα τετοια μας ...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 36K