You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
alani30
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
γιατι εγινε ομαδα ο αστερας για να σωθει? τεσπα ολα τα αποτελεσματα πιθανα ειναι για μενα σε αυτο το ματς... απλα η δικη μου λογικη λεει Χ2ρε παιδια δεν παιρνει διπλο ο αρης σημερα με τπτ για μενα.....
απο ποτε δλδ εγινε η υπερομαδα να παιρνει σερι νικες συν τις απουσίες που έχει...Ασος DNB το ματς
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.283
- Πόντοι
- 5.097
το χαιρομαι δε ξερεις ποσοΔεν μπορω ακομα να συνέλθω απο την μαλακια της ρεαλ εχτες...
...........
δεν γινεται.....
με κατι μαλακες που πανε και παιζουν το 1,10 1,20
alani30
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
βλεπω και εμας τους εξυπνους που παιζουμε απο 2,1 και πανωτο χαιρομαι δε ξερεις ποσο
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
το χαιρομαι δε ξερεις ποσο
ρε φιλε.... παμε καλα? Η ρεαλ δεν κυνηγουσε την μπαρτσελονα τοσο καιρο? Εαν ηταν στημενο θα το αφηνανε και οι δυο........
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.283
- Πόντοι
- 5.097
ναι ρε αλλα αξιζει τον κοπο να χασειςβλεπω και εμας τους εξυπνους που παιζουμε απο 2,1 και πανω
οχι να χανεις για ψιχουλα
infernoman
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
395->2
403->over
415->under
416->2
431->1
αυτα απο μενα σημερα με λιγο τυχη το πρωτο εχει κατσει (ο αγιαξ ειναι διασκορπισμενος και οι χερακλες θελει την νικη ) και στον οπαπ δινει 8.5
αν καποιος θελει το παιζει και χ εγω δεν πιστευω παντως σε νικη του αγιαξ
403->over
415->under
416->2
431->1
αυτα απο μενα σημερα με λιγο τυχη το πρωτο εχει κατσει (ο αγιαξ ειναι διασκορπισμενος και οι χερακλες θελει την νικη ) και στον οπαπ δινει 8.5
αν καποιος θελει το παιζει και χ εγω δεν πιστευω παντως σε νικη του αγιαξ
nacho_scocco
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 192
- Πόντοι
- 16
Καλησπέρα σε όλους.Θέλω να διαλέξω ανάμεσα στα παρακάτω σημεία που έχω ξεχωρίσει...
1)Εσπανιόλ 1
2)Μαν.Σίτυ-Σάντερλαντ Οver
3)Σταρτ 1
4)Μαρσειγ 2
5)Ρόμα-Γιουβέντους Over
6)Οσασούνα 1 ή Under
πείτε μου τη γνώμη σας ή κάτι άλλο που έχετε να προτείνετε(ψάχνω για τριάδα ή τετράδα να βγάζει περίπου 6 φορές τα λεφτά που έχω ποντάρει).
Υ.Γ:Γνώμη να μην ασχοληθούμε καθόλου με Superleague.Καλή τύχη σε όλους
1)Εσπανιόλ 1
3)Σταρτ 1
4)Μαρσειγ 2
5)Ρόμα-Γιουβέντους Over
6)Οσασούνα 1 ή Under
πείτε μου τη γνώμη σας ή κάτι άλλο που έχετε να προτείνετε(ψάχνω για τριάδα ή τετράδα να βγάζει περίπου 6 φορές τα λεφτά που έχω ποντάρει).
babinos077
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Εμένα το όβερ της Ρόμα και το διπλό της Μαρσέιγ μ'αρέσουν...τεσπα εγώ έπαιξα δυάδα Μαρσέιγ και Φενερμπαχτσε σήμερα ..σκεφτόμουνα να παίξω και τον Άρη drawnobet αλλά το άφησαΚαλησπέρα σε όλους.Θέλω να διαλέξω ανάμεσα στα παρακάτω σημεία που έχω ξεχωρίσει...
1)Εσπανιόλ 1
3)Σταρτ 1
4)Μαρσειγ 2
5)Ρόμα-Γιουβέντους Over
6)Οσασούνα 1 ή Under
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Αυτος ο ανταγωνισμος με τα μπονους εγγραφης εχει παρει φωτια...
εκει που επρεπε να παιξεις στην william hill 8 φορες μπονους και κατάθεση μαζι τωρα παιζεις μονο 3........
Αλλα ειναι ομως μερικες εταιριες που ειναι της πλακας...
στην σεντερμπετ γραφτηκα για πλακα, πηρα ενα μπονους 30 καταθεση και 30 μπονους και με λιγα στοιχηματα εφτασα τα 200 ευρω....
εχτες ειχα υπολοιπο 211 ευρω επεξα ενα παρολι το εχασα και τωρα ημεθα στα 181 ...
τι θελω να πω με αυτο??
οτι οταν μιλουσα με την μαλακισμενη στο τσατ μου έλεγε πως εαν παιξω το μπονους και το χασω τα υπολοιπα λεφτα ειναι δικα μου τα οποια οντως τα εχω παρει με δικα μου λεφτα χωρις μπονους αφου τα 181 ειναι καθαρα απο το 30αρι που ειχα καταθέσει το μπονους μπηκε μετα απο 15 μερες υστερα απο αιτηση μου
(μαλακια)
εχτες ελεγε στον λογαριασμο μου διαθεσιμο υπολοιπο προς ανάληψη 181, και διαθεσιμο προς στοιχημα 211 και σημερα λεει διαθέσιμο προς ανάληψη 151 και προς στοιχημα 181.... πανε καλα?
ισως εχετε συζήτσει ποιο παλια τι παιζεται με τα μπονους τα οποια δεν τα διαβασα και εκανα μαλακια....
Ειναι πραγματικα καριολιδες, μετα βριζουμε τον οπαπ
δεν πειράζει πρεπει να συπληρωσω 250-270 τζιρο για να εχω δικαιωμα ανάληψης ολων των χρηματων που θα παει, και επεισης θα διαγραφω απο αυτην την εταιρεια, μακραν απο της χειρότερες
οταν ειχα παρει το μπονου στην μπετ365 δεν μου ειχαν κανει τετοιες μαλακιες οταν το ειχα χασει.....
εκει που επρεπε να παιξεις στην william hill 8 φορες μπονους και κατάθεση μαζι τωρα παιζεις μονο 3........
Αλλα ειναι ομως μερικες εταιριες που ειναι της πλακας...
στην σεντερμπετ γραφτηκα για πλακα, πηρα ενα μπονους 30 καταθεση και 30 μπονους και με λιγα στοιχηματα εφτασα τα 200 ευρω....
εχτες ειχα υπολοιπο 211 ευρω επεξα ενα παρολι το εχασα και τωρα ημεθα στα 181 ...
τι θελω να πω με αυτο??
οτι οταν μιλουσα με την μαλακισμενη στο τσατ μου έλεγε πως εαν παιξω το μπονους και το χασω τα υπολοιπα λεφτα ειναι δικα μου τα οποια οντως τα εχω παρει με δικα μου λεφτα χωρις μπονους αφου τα 181 ειναι καθαρα απο το 30αρι που ειχα καταθέσει το μπονους μπηκε μετα απο 15 μερες υστερα απο αιτηση μου
(μαλακια)
εχτες ελεγε στον λογαριασμο μου διαθεσιμο υπολοιπο προς ανάληψη 181, και διαθεσιμο προς στοιχημα 211 και σημερα λεει διαθέσιμο προς ανάληψη 151 και προς στοιχημα 181.... πανε καλα?
ισως εχετε συζήτσει ποιο παλια τι παιζεται με τα μπονους τα οποια δεν τα διαβασα και εκανα μαλακια....
Ειναι πραγματικα καριολιδες, μετα βριζουμε τον οπαπ
δεν πειράζει πρεπει να συπληρωσω 250-270 τζιρο για να εχω δικαιωμα ανάληψης ολων των χρηματων που θα παει, και επεισης θα διαγραφω απο αυτην την εταιρεια, μακραν απο της χειρότερες
οταν ειχα παρει το μπονου στην μπετ365 δεν μου ειχαν κανει τετοιες μαλακιες οταν το ειχα χασει.....
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.283
- Πόντοι
- 5.097
δε σχολιαζεις και το λεβαδειακος πιερικοςκιεβο - σαμπντορια 0-0 ...
να σχολιασω ?
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.283
- Πόντοι
- 5.097
με γαμησε μαζι με τον οφη αυτο εγινεκομποτης respect ... τι ? εγινε τιποτα περιεργο ?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 36K