Πολυ
...!!!
Προηγειτε στο Χερενφεν-Εξελσιορ με 1-0 η Χερενφεν και καπακι πονταρω στο Χ ημιχρονο και διπλο την Εξελσιορ στο ημιχρονο με 29 αποδοση, βλεπω ομως οτι και το τελικο διπλο, εδινε καλα, αλλα κολωνω...
Λιγο αργοτερα γινεται το 2-0, πηρα τα @@ μου και αντε γεια...
Το παραταω και παω στη Βαλενθια και κανω το ιδιο, μιας και εχανε και αυτη με 1-0, την πονταρα με 13 αποδοση και βαζω ομως και κατι ψιλα στο διπλο τελικο για καλυψη...
1-0 στο ημιχρονο και αυτο και
...
Τεςπα , τα αφηνω τσαντισμενος και επανερχομαι στο 2ο ημιχρονο μετα το 70..
ΣΤο 78 βλεπω την Εξελσιορ στο 51 αποδοση και καπου 10 το Χ, μαρκαρω το διπλο και εκει που παω να βαλω το ποσο, λεω "η καριολα η Εξελσιορ με εστειλε κουβα στο ημιχρονο, να πα να αυτωθει"...
Σκεφτομενος γρηγορα, λεω θα την παιξω επομενο γκολ τουλαχιστον με 9 αποδοση, αλλα σε τριαδα, μαζι με το επομενο γκολ της Μπρεντα να κανει το 1-3 και της Ροντα να κανει το 3-5, δε θυμαμαι ακριβως τις αποδοσεις, γιατι βιαζομουν, αλλα ειχαν αρκετα πανω απο 3...
Φτιαχνω την τριαδα και εκει που ειμαι ετοιμος να πονταρω, εξαφανιζεται το σημειο της Εξελσιορ, περιμενω λιγο και βλεπω οτι εχει βαλει το 2-2 η Εξελσιορ, τα παιρνω στα κρανιο και σβηνω τη δυαδα που ειχε μεινει...
Δε περνουν 2-3 λεπτα και διαδοχικα εχουν πετυχει και οι αλλες δυο ομαδες τα γκολ που ειχαν μαρκαρει...
>
Πρεπει να εφτασα 20 πιεση και παω στην Εξελσιορ που τωρα το διπλο της εδινε 9 αποδοση...
Λεω, να πα να αυτωθει η πορνη που βιαστηκε να βαλει το γκολ και δεν την πονταρω...
Τελικο αποτελεσμα 2-3 και τελικα αυτωθηκα εγω
:fuck1
και πρεπει να εφτασα 25 πιεση...
Τεςπα, ειναι και η Βαλενθια στο 1-3 και λεω, θα χωσω χοντρα στο επομενο γκολ της με 3 αποδοση και αν δεν κατσει, θα φτασω 30 πιεση και αντε γεια..
Τελικα το εβαλε και μου εδωσε και κατι ψιλα και το 5αρι το διπλο της Βαλενθια...
Ηθικο διδαγμα, δε θελει καθολου να πας απο την κολαση στον παραδεισο σε αυτο το κωλοπαιχνιδο οπως και το αντιστροφο, αλλα γιατι να εχει σχεδον παντα την ευνοια ο κωλομπουκ ρε γ@μωτο???