baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.913
- Πόντοι
- 6.035
5-3Παιδιά ξέρετε πόσο ήρθε η Ολλανδία με την Ουγγαρία?
5-3Παιδιά ξέρετε πόσο ήρθε η Ολλανδία με την Ουγγαρία?
Kαλησπερα..Γ εθνικη ελλαδος βορειος ομιλος... Φοκικος-Δοξα Κρανουλας=1, Επανομι-Αετος Σκυδρας=1 Καλα κερδη σε ολους.. Στην expekt
Έίχε βρωμήσει αυτό το διπλό...σε όλα τα φόρουμ το διάβαζα(τελικά ήρθε 3-4 και με τους γηπεδούχους να παίζουν με 10 και τον διαητητή να σφυρίζει 3 πέναλτυ)...επίσης έχει βρωμήσει και το Κιεβο-Σαμπντόρια την Κυριακή ότι θα έρθει x ... οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες το έχουν βγάλει και δεν υπάρχει...στο ανταλλακτήριο της betfair υπάρχει και αυτή τη στιγμή το χ είναι στο 1,57 χαχαχα...το έχουν στήσει το ματσ οι Ιταλοί μια εβδομάδα πρινσου ξεφυγε το μεγαλο διπλο της καλονης μεσα στην κοζανη ...![]()
το εψαχνα αλλα δεν το εβρισκασου ξεφυγε το μεγαλο διπλο της καλονης μεσα στην κοζανη ...![]()
έχει αριστερά τις ημερομηνίες...τώρα πόσα από αυτά είναι τα ''καλά'' και πόσα θα βγούνε κανείς δε το ξέρει...αλλά πιστεύω τουλάχιστον όσα χ είναι κάτω από 1.70 θα βγούνε....έχουν αρχίσει σιγά σιγά και εξαφανίζονται από τις εταιρίεςγια ποτε ειναι;;
Η Μπρέσια φίλε είχε ανοίξει σε απόδοση πάνω από 2 και έλεγα να το παίξω, αλλά το άφησα γιατί ήθελα να περιμένω λίγο να διαβάσω ρεπορτάζ κλπ...τώρα δυστηχώς με τον τζίρο που έχει κάνει έπεσε στο 1.40β ιταλιας δεν μελετησα , αν και νομιζω οτι ειναι πολυ νωρις ακομα για βολικα αποτελεσματα ...
και στην α ιταλιας ειναι νωρις ...
η μπρεσια δεν ειναι για 1.40 . η τζενοα βεβαια βγαζει ματι ... αν και παλι λεω ειναι μαλλον νωρις . 8 αγωνιστικες θελουμε ...
τεσπα ... εγω τα πηρα νωρις σε αρκετα ψηλοτερες αποδοσεις , με την προοπτικη να τα "πουλησω" χαμηλα ...
ειδομεν ...
Ric στα της Γ και Β εθνικης ελλαδος ειμαι.. εξω απο τα νερα μου..Αυτα μου τα σφυριξαν.. και οπως ειδες ο φωκικος δεν θελει να ανεβει..Τα επαιξα!!.. Και σημερα την ειπα σαυτον που μου εδωσε την δυαδα για τον φΩκικο!!..Προσπαθω να μαθω μονο την Αγγλια..(ολες τις κατηγοριες πανω κατωσου ξεφυγε το μεγαλο διπλο της καλονης μεσα στην κοζανη ...![]()