Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 319 32,2%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    991

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Kαλησπερα..Γ εθνικη ελλαδος βορειος ομιλος... Φοκικος-Δοξα Κρανουλας=1,    Επανομι-Αετος Σκυδρας=1 Καλα κερδη σε ολους.. Στην expekt

johnyss

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
1
καλησπερα  ..ξερει κανενας απο ρουλετα?οπιο παλικαρι ξερει  ας μου στειλει ενα πμ να ρωτησω κατι.

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Kαλησπερα..Γ εθνικη ελλαδος βορειος ομιλος... Φοκικος-Δοξα Κρανουλας=1,     Επανομι-Αετος Σκυδρας=1 Καλα κερδη σε ολους.. Στην expekt

σου ξεφυγε το μεγαλο διπλο της καλονης μεσα στην κοζανη ... :grin:

babinos077

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Έίχε βρωμήσει αυτό το διπλό...σε όλα τα φόρουμ το διάβαζα(τελικά ήρθε 3-4  και με τους γηπεδούχους να παίζουν με 10 και τον διαητητή να σφυρίζει 3 πέναλτυ)...επίσης έχει βρωμήσει και το Κιεβο-Σαμπντόρια την Κυριακή ότι θα έρθει x ... οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες το έχουν βγάλει και δεν υπάρχει...στο ανταλλακτήριο της betfair υπάρχει και αυτή τη στιγμή το χ είναι στο 1,57 χαχαχα...το έχουν στήσει το ματσ οι Ιταλοί μια εβδομάδα πριν :2funny: ...να δω άμα θα το βγάλει ο ΟΠΑΠ την Παρασκευή :grin: κοιτάξτε τον τζίρο που έχει κάνει το ματσάκι 4 μέρες πριν...συνολικά έχουν παιχτεί 424052 ευρώ και το 98% όλα πάνω στο χ..και μάλιστα τόσες μέρες πριν

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
οπως επισης και :

τελης - ηρα Χ
μπρεσια - μπολονια 1
τζενοα Χ
πεσκαρα Χ
εμπολι Χ
σασουολο ( ολο στο κωλο - παντα ηθελα να το γραψω  :2funny: ) Χ

δεν νομιζω να δουμε ολα αυτα τα ματσ σε κουπονια εταιριων .

δεν ξερω ποια θα βγουν . δε με νοιαζει κιολλας , αλλα νομιζω ειναι καλη εποχη για trading ...

babinos077

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6

Εγώ πάντως τα έπαιξα όλα αυτά που ακούγονται με χαλαρό ποντάρισμα και πολλά κέρδη άμα βγούνε :grin:

Α ρε Ιταλία με τα ωραία σου :sunglasses:

babinos077

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
έχει αριστερά τις ημερομηνίες...τώρα πόσα από αυτά είναι τα ''καλά'' και πόσα θα βγούνε κανείς δε το ξέρει...αλλά πιστεύω τουλάχιστον όσα χ είναι κάτω από 1.70 θα βγούνε....έχουν αρχίσει σιγά σιγά και εξαφανίζονται από τις εταιρίες

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

νταξει ρε συ ... δεν θα βγουν ολα ... παιξτο με ενα τουλαχιστον λαθος ...

babinos077

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
σιγά ένα 5ευρω τα έπαιξα,αν τα έπαιζα με ένα λάθος το κόστος ανέβαινει πολύ...έπαιξα και σε άλλο δελτίο τριάδα Σασουόλο,Πεσκάρα και Έμπολι ισοπαλίες που πιστεύω ότι είναι και τα ''καλά'' το χ του Εργοτέλη πάντως έχει ήδη εξαφανιστεί

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
β ιταλιας δεν μελετησα , αν και νομιζω οτι ειναι πολυ νωρις ακομα για βολικα αποτελεσματα ...

και στην α ιταλιας ειναι νωρις ...

η μπρεσια δεν ειναι για 1.40 . η τζενοα βεβαια βγαζει ματι ... αν και παλι λεω ειναι μαλλον νωρις . 8 αγωνιστικες θελουμε ...

τεσπα ... εγω τα πηρα νωρις σε αρκετα ψηλοτερες αποδοσεις , με την προοπτικη να τα "πουλησω" χαμηλα ...

ειδομεν ...

babinos077

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
β ιταλιας δεν μελετησα , αν και νομιζω οτι ειναι πολυ νωρις ακομα για βολικα αποτελεσματα ...

και στην α ιταλιας ειναι νωρις ...

η μπρεσια δεν ειναι για 1.40 . η τζενοα βεβαια βγαζει ματι ... αν και παλι λεω ειναι μαλλον νωρις . 8 αγωνιστικες θελουμε ...

τεσπα ... εγω τα πηρα νωρις σε αρκετα ψηλοτερες αποδοσεις , με την προοπτικη να τα "πουλησω" χαμηλα ...

ειδομεν ...
Η Μπρέσια φίλε είχε ανοίξει σε απόδοση πάνω από 2 και έλεγα να το παίξω, αλλά το άφησα γιατί ήθελα να περιμένω λίγο να διαβάσω ρεπορτάζ κλπ...τώρα δυστηχώς με τον τζίρο που έχει κάνει έπεσε στο 1.40

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
το λινκ που εδωσε ο χιτμαν για οποιον παιζει τένις απλα γαμει  :rockon:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Συγνωμη ρε παιδες, αλλα αυτη η λογικη για μενα, ειναι πολυ ζημιογονα...
Να μην παιζεις και να μην κυνηγας την ισοπαλια, οταν εχει 3,20 και πανω και να την κυνηγας στις τελευταιες αγωνιστικες της Ιταλιας με 1.50 και 1.70 και να το θεωρεις ευκαιρια και να νομιζεις οτι θα βγαλεις και λεφτα με αυτον τον τροπο...
Τι να πω?
Υστερα μας φταινε τα στημενα και οι μπουκς....

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Ric στα της Γ και Β εθνικης ελλαδος ειμαι.. εξω απο τα νερα μου..Αυτα μου τα σφυριξαν.. και οπως ειδες ο φωκικος δεν θελει να ανεβει..Τα επαιξα!!.. Και σημερα την ειπα σαυτον που μου εδωσε την δυαδα για τον φΩκικο!!..Προσπαθω να μαθω μονο την Αγγλια..(ολες τις κατηγοριες πανω κατω :)) γιατι μονο αυτο το πρωταθλημα μου αρεσει!!.. Και το γουσταρω..Στην αγγλια δεν υπαρχει ειδικος.. Και οσοι πεζουν αγγλια.. και δινουν προτασεις  δικαιολογουνται.. οταν δεν πιανουν.  και σε αρκετο καιρο.. Γιατι ολοι οι αγωνες ειναι στα ισια..Οπως σου ειπα.. και εχω πει πολλες φορες απο εδω.. οι κολλητοι μου.. οι γνωστοι μου.. και ολους οσους ξερω.. ειναι κουμαροσκυλα του κερατα.. :)Απλα ειμαι ο μοναδικος που δεν παιζει ιταλια.. ελλαδα ισπανια.. παρα μοναχα στο τελος... Και εχω παρει λεφτα..(απο την ισπανια β) αλλα οχι απο δικα μου προγνωστικα..Αλλα τα παιρνω απο τους αλλους..Οπως σημερα για την δυαδα που επαιξα..Να εχουμε υγεια.. και υπομονη.. και να γινουμε καλοι ο καθενας στον τομεα του..ΥΓ..Αν μαθεις καπως την αγγλια εκει εχεις περισσοτερες πιθανοτητες ακομα και στο τελος να κανεις καλα ταμεια γιατι δεν φραζουν και δεν βγαζουν  τα ματς....Εχθες μου λεει ο φιλος και προποτζης μου την πορτ βειλ δεν την εριξε ο οπαπ αν και εσκασε στην βετφαιρ..Του λεω στο 0-1 οτι επειδη δεν το εριξε ο οπαπ και ειναι 0-1 δεν παει να πει οτι εχει δικιο ο οπαπ και το παιχνιδι δεν θα βγει ασσος και το αφησε ετσι..Και τσαφ το γυρναει η πορτ βειλ..Οπως σημερα που τα 2 αγγλικα βγηκαν αυτα τα παιχνιδια αν ηταν στην ιταλια ελλαδα δεν θα τα προσφερε ο οπαπ..ΥΓ..Δεν Επαιξα τα 2 αγγλικα σημερα γιατι εφαγα τον παπα με τον φωκικο :)..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom