motor_bukow
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Ένα μικρό ποντάρισμα στην Πανάθα (για συναισθηματικούς λόγους κυρίως) για 2πλο στη Βαρκελώνη..
Δυσκολα τα πραγματα...Ένα μικρό ποντάρισμα στην Πανάθα (για συναισθηματικούς λόγους κυρίως) για 2πλο στη Βαρκελώνη..
Δυσκολα τα πραγματα...
το βλεπω και εγω ;) ασε που και η προιστορια ειναι κουτρουβαλα με πολλα διπλα της νοτςπαιδια...
ενα ματς το οποια ειναι λιγο υποπτο....
ειναι αυτο της μπραιτον......
για Χ2 το βλεπω... δε γινεται, με 10 βαθμους και διαφορα και με 3 παιχνιδια λιγοτερα απο τον 2ο να παρει παλι νικη...
η νοτς καουντι θελει βαθμους ....
Γκριμσμπι γκολ-γκολ, κρου οβερ, μορκαμ χ2 διπλη ευκαιρια, γκισελι αλφρεν ταουν 2πλο, κροουλι οβερ, Τσαρλτον γκολ-γκολ, γκλαουτσεστερ χινκλευ γιουναιτεντ γκολ-γκολ. Χαλαρα τα επαιξα.. για να δουμε θα φαμε 3 γιγα πιτσες + 1 γκαζοζα για το ρεψιμο..ΥΓ..επειδη ειναι στην βετ365 θα αργησω λιγο να φαω
![]()
το μεγαλυτερο τζιρο οι πρακτορες τον βγαζουν απο το κινο ;) ;)Καλησπέρα.
Ξέρετε αν ο οπάπ σε λίγο καιρό θα δίνει την δυνατότητα να παίζουμε όλα τα παινίδια που προσφέρει στο internet?
Δείτε το ανανεομένο σάιτ του οπάπ και θα καταλάβετε.
Αν ισχύει αυτό δυστηχώς οι 5.500 πράκτοορες την![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
οπου φτωχεια και τζόγοςΑ'π ότι βλέπω στο καινούριο σάιτ όλα τα παιχνίδια θα παίζονται και μέσω ιντερνετ,και το κίνο.![]()
κανενα μπονους δινει ο τσιφουτηςopap.gr
Μονο και μονο με τις αποδοσεις που εχει εγω δεν υπαρχει περιπτωση να παιξω στοιχημα εκει... τωρα αν ακουσω οτι στα υπολοιπα παιχνιδια βγαινει κανα κερδος (που δεν νομιζω) μπορει να δοκιμασω την τυχη μου...κανενα μπονους δινει ο τσιφουτης![]()
οπου φτωχεια και τζόγος![]()
![]()
δωσε λινκ ;) ;)
εγω λεω σημερα να προσπαθησω να σωσω την ασκολι ( με καλυψη στο Χ ) ... χαλαρα ομως ...
καταρχας δεν θα εχει ποτε τους πελατες που εχουν αλλες εταιριες
.... γιατη
1. Δεν εχει μονα αποδεκτα..
2. Οι περισσότεροι που παιζουν κινο και ειναι εθσμενοι ειναι 50αρηδες και που δεν κατεχουν το ιντερνετ
3.Χαλια αποδοσεις
4. Περιορισμος σε επιλογες.......
αφηστε τι λενε θα εχει απο επιλογες τα παντα, μαλακιες ειναι αυτα...