Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 319 32,2%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    991

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Να κλείνουν παρολί με αυτό το σημείο σε ένα σύστημα με ζητούμενα, το καταλαβαίνω. Αλλά όχι να παίζουν κολόνα τη Λάρισα στο 1,6...Για 2,2 και πάνω θα το έπαιζα και εγώ..Κρίμα για τους τύπους..
Μαν ελλαδα εισαι..Τι ψαχνεις να βρεις αν δεν θα παιξουν τν λαρισα..

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
ταμειο και παλι.εκανα ανάληψη 300ε στα καπακια και αφησα 120ε μεσα...

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Να κλείνουν παρολί με αυτό το σημείο σε ένα σύστημα με ζητούμενα, το καταλαβαίνω. Αλλά όχι να παίζουν κολόνα τη Λάρισα στο 1,6...Για 2,2 και πάνω θα το έπαιζα και εγώ..Κρίμα για τους τύπους..
Μαν και εγω παιζω ποσοστα με αξια... αλλα αλλοι.. παιζουν μονο φαβορι..Ας ειναι και 1,10 απλα να βλεπουν το κινητρο και μονο..Προσωπικα 1,30 1,40 παιζω μονο τις τλευταιες αγωνιστικες.. κανα χ ιταλικο.. και την τελευταια αγωνιστικη β ισπανιας... και ιταλιας β και Α..Μονο τοτε..

motor_bukow

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Μαν ελλαδα εισαι..Τι ψαχνεις να βρεις αν δεν θα παιξουν τν λαρισα..

Δε το παίζω ούτε ειδήμων, ούτε επαγγελματίας..Ο καθένας δικαιούται εν θερμώ να νιώθει γκαντέμης ή αδικημένος. Με κρύο αίμα όμως, πρέπει να το σκεφτεί σοβαρότερα. Και εγώ έχασα την Άρσεναλ. Δε φταίει η Άρσεναλ, εγώ φταίω που παίζω τους αιώνιους loosers..

ΥΓ αφορμή για την κουβέντα είναι για μένα το "κλαίγανε". Είναι θλιβερό να κλαίς για τζόγο γιατί δείχνει ότι έχεις χάσει τον έλεγχο.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
δεν εχω παιξει πολλα ματς αυτες της μερες και εχουν βγει  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
εγω θα παω να μου κανει.. εναν αγιασμο ενας παπας..

κουλ μαν,ολα στο λαιβ τα πηρα.πεταγα 20ρικα σε κατι αποδόσεις 3,4,5, και έκατσαν ολα. απλα τυχη ειχα και τπτ αλλο.δεν ηταν ικανότητα μελέτη κτλ

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
κουλ μαν,ολα στο λαιβ τα πηρα.πεταγα 20ρικα σε κατι αποδόσεις 3,4,5, και έκατσαν ολα. απλα τυχη ειχα και τπτ αλλο.δεν ηταν ικανότητα μελέτη κτλ

εγω λεω αναληψη...

γιατη ο κουβας γεμιζει οποτε θελει  :birdman: :birdman: :birdman:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Ναι ρε οκ πλακα κανω.Ο ΠΑΟΚ (η ομαδα μου με γαμησε μονο εκει πονταρα πολα)Στα αλλα ειμαι την διαιτα :)ΥΓ Ασχετο..Παιδια και η expekt πληρωνει.. γνωστος μου πακετας χοντρο παικτης.. μου λεει και 10000 χιλιαρικα μου τα πληρωσε.. αλλα κανει 1 εβδομαδα..Παιζει εκει λογο Γ εθνικη και β ελλαδος..

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
se βοηθησε ο αραπης που εχεις στο αβαταρ???  για ναπιασεις στοιχημα πλεον μονο με καναν αραπη παραμασχαλα!!!!!!!!!!! ενα στανταρακι μονο που δι9αβαζα σημερα στους αγγκλοσαξονες :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: πρεπει να καυλοσουν οι ουκρανοι με της ομαδες τους!!για να γεμισουν τα σταδια του χρονου ολα τα αλλα κορονα γραματα και αντερ οβερ μονο!!! μπας και κατσει οι πιθανοτητες ειναι 50 50 ολα τα αλαα απατη!!!!!!!

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Δε το παίζω ούτε ειδήμων, ούτε επαγγελματίας..Ο καθένας δικαιούται εν θερμώ να νιώθει γκαντέμης ή αδικημένος. Με κρύο αίμα όμως, πρέπει να το σκεφτεί σοβαρότερα. Και εγώ έχασα την Άρσεναλ. Δε φταίει η Άρσεναλ, εγώ φταίω που παίζω τους αιώνιους loosers..

ΥΓ αφορμή για την κουβέντα είναι για μένα το "κλαίγανε". Είναι θλιβερό να κλαίς για τζόγο γιατί δείχνει ότι έχεις χάσει τον έλεγχο.
Μαν εχεις δικιο.. Παντως εμενα ενας φιλος που με πηρε τηλ εκλαιγε..

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
εγω σε τι βοηθησα....?   :zfuck:
Σταμ η Πιτερμπορο στο πρωτο ημιχρονο.. νομιζα οτι οι παικτες τις επαιρναν τα ιδια αναβολικα... που παιρνουν οι παικτες της μπαρτσελονα..Αλλα στο δευτερο καταλαβα οτι παιρνουν β διαλογης φαρμακα :)..

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Σταμ η Πιτερμορο στο πρωτο ημιχρονο.. νομιζα οτι οι παικτες τις επαιρναν τα ιδια αναβολικα... που παιρνουν οι πακτες της μπαρτσελονα..Αλλα στο δευτερο καταλαβα οτι παιρνουν β διαλογης φαρμακα :)..
:2funny: :2funny: :2funny:

κατι ειναι και αυτο

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
διαβαζω κανα ποστ σου και  παίρνω καμια ιδεα  :birdman:
και εγω παιζω κατι αποδοσεις λιγα... και παιρνω ψιχουλα και εσυ τα χοντρα.....  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

υ.γ δεν πειραζει φασουλι φασουλι το παω πλεον  ;) ;) ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom