Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 318 32,1%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    990

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
τωρα ειδα και μελετησα την γκροιτερ φιρτ γαι διπλο με αποδοση 2.95
το βλεπει κανεις ?
εγω βλεπω να το παιρνει

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Όντως παίδες το όβερ αξίζει,ειδικά σε τέτοια απόδοση...κατά τ'αλλα είναι τριπλή το ματς!!!
Σήμερα θα δώ ζωντανά και τη μεγάλη μου αγάπη την Ντόρτμουντ,αλλά στοιχηματικά δεν αξίζει το 1.90 στον άσο... :tickedoff:
απαράδεκτο!!!
Η Χέρτα πολύ ανεβασμένει στα τελευταία ματς και με αλλαγή συστήματος το οποίο είχε και την αλλαγή της εικόνας της προς το καλύτερο!!!Το ματς είναι τριπλή...
Σκέφτομαι να ρίξω έτσι για την πλάλα μου κανα 30άρι στον άσο της Ραπίντ,της Μπαστιά και της Σταντάρ(1.30 στο εξωτερικό) :think:

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
εγω τελικα επαιξα γκροιτερ φιρτ 2
και μπορουσια 1
40 γιουρα με ενδεχομενο κερδος 230

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Ρε παπάρι βρήκες τίποτα καλό για το ΣΚ?
Από τώρα???γλυκοκοιτάζω με μια πρώτη επιφανειακή ματια που έριξα τον άσο του άρη,το όβερ της Μπάγερν και της Ρεαλ,τον άσο της Βόλφσμπουργκ και της Μπλάκμπερν...έχει πολύ πράμα το κουπόνι αλλά θέλει μελέτη να ξεσκαρτάρεις τις ευκαιρίες και να αποφύγεις τις παγίδες...!!!
Εσύ τι είδες???

Επισκέπτης
οβερ Ααχεν έβαλα, 2 Μιλτον με ρίσκο, 1 ραπιντ, 1 αμιαν και 1 ροζαριο

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Από τώρα???γλυκοκοιτάζω με μια πρώτη επιφανειακή ματια που έριξα τον άσο του άρη,το όβερ της Μπάγερν και της Ρεαλ,τον άσο της Βόλφσμπουργκ και της Μπλάκμπερν...έχει πολύ πράμα το κουπόνι αλλά θέλει μελέτη να ξεσκαρτάρεις τις ευκαιρίες και να αποφύγεις τις παγίδες...!!!
Εσύ τι είδες???
Δεν με πολυενθουσιάζει το κουπόνι!Από τα Ελληνικά θα ψάξω πιο πολύ Πανιώνιο και Ηρακλή...τον Άρη τον φοβάμαι λίγο και δεν πληρώνει και καλά!

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Και ΟΠΑΠ και στο Ίντερνετ...εντάξει στον Οπάπ είναι 1.30 ο άσσος του Άρη και στο διαδίκτυο τον βρήκα 1.40!Και πάλι δεν λέει...
Mε τη Λειβαδιά παίζει ρε συ όχι με την Τσέλσι...πόσο θες να δώσει???το 1.40 μια χαρά είναι για το συγκεκριμένο ματς!!!
Γερμανία δεν παίζεις???

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Kαλησπερα. Με αμειωτο ενδιαφερον συνεχιζεται κι αποψε η μαχη με το θηριο,με την ελπιδα να το κατατροπωσουμε. Για πρωτη επιλογη επιλεγω Γκλαντμπαχ σε μονο αποδεκτο. Μετριο πονταρισμα. Μονα αποδεκτα παιζω και την Αμιαν, καθως και την Ντορτμουντ. Με τη διαφορα οτι τη Ντορτμουντ την παιζω 1ημ/1τελ. Το μεγεθος των πονταρισματων σε αυτα τα δυο θα εξαρτηθει απο το αποτελεσμα της Γκλαντμπαχ. Γενικα παντως, θα κινηθω σε χαλαρα επιπεδα.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Mε τη Λειβαδιά παίζει ρε συ όχι με την Τσέλσι...πόσο θες να δώσει???το 1.40 μια χαρά είναι για το συγκεκριμένο ματς!!!
Γερμανία δεν παίζεις???
Η Λειβαδιά άλλαξε προπονητή όμως και ο Άρης δεν σκοράρει τόσο εύκολα!Αν είναι να μου βγάλει την ψυχή για να κάτσει το 1.40...
Με την επανέναρξη δεν έχω πολυασχοληθεί...δεν με εμπνέει μέχρι τώρα!Μου αρέσει λίγο η Λεβερκούζεν την Κυριακή αν και θα είναι κουρασμένη...

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Η Λειβαδιά άλλαξε προπονητή όμως και ο Άρης δεν σκοράρει τόσο εύκολα!Αν είναι να μου βγάλει την ψυχή για να κάτσει το 1.40...
Με την επανέναρξη δεν έχω πολυασχοληθεί...δεν με εμπνέει μέχρι τώρα!Μου αρέσει λίγο η Λεβερκούζεν την Κυριακή αν και θα είναι κουρασμένη...
Eτσι όπως το πας εσύ προλαβαίνεις δεν προλαβαίνεις την τελευταία αγωνιστική στη Μπουντεσλίγκα... :grin:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Για ποιον προπονητή λες...???το Μπάμπη τον Τεννέ???? :2funny:

Stories

Νέο!

Stories