You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Εγω το έβαλα ήδη αλλά στο οβερ!
λες θα μπουνε?Εγω το έβαλα ήδη αλλά στο οβερ!
Επισκέπτης
Της πλάκας άμυνα έχουν και οι 2λες θα μπουνε?
και αυτο το δινει 1.95Της πλάκας άμυνα έχουν και οι 2
ενδιαφερον ειναι
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Ρε παπάρι βρήκες τίποτα καλό για το ΣΚ?Έχεις δίκιο παλικαρι μου ;)
Σήμερα βλέπεις τίποτα...????
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Όντως παίδες το όβερ αξίζει,ειδικά σε τέτοια απόδοση...κατά τ'αλλα είναι τριπλή το ματς!!!
Σήμερα θα δώ ζωντανά και τη μεγάλη μου αγάπη την Ντόρτμουντ,αλλά στοιχηματικά δεν αξίζει το 1.90 στον άσο...
απαράδεκτο!!!
Η Χέρτα πολύ ανεβασμένει στα τελευταία ματς και με αλλαγή συστήματος το οποίο είχε και την αλλαγή της εικόνας της προς το καλύτερο!!!Το ματς είναι τριπλή...
Σκέφτομαι να ρίξω έτσι για την πλάλα μου κανα 30άρι στον άσο της Ραπίντ,της Μπαστιά και της Σταντάρ(1.30 στο εξωτερικό)
Σήμερα θα δώ ζωντανά και τη μεγάλη μου αγάπη την Ντόρτμουντ,αλλά στοιχηματικά δεν αξίζει το 1.90 στον άσο...
απαράδεκτο!!!
Η Χέρτα πολύ ανεβασμένει στα τελευταία ματς και με αλλαγή συστήματος το οποίο είχε και την αλλαγή της εικόνας της προς το καλύτερο!!!Το ματς είναι τριπλή...
Σκέφτομαι να ρίξω έτσι για την πλάλα μου κανα 30άρι στον άσο της Ραπίντ,της Μπαστιά και της Σταντάρ(1.30 στο εξωτερικό)
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Από τώρα???γλυκοκοιτάζω με μια πρώτη επιφανειακή ματια που έριξα τον άσο του άρη,το όβερ της Μπάγερν και της Ρεαλ,τον άσο της Βόλφσμπουργκ και της Μπλάκμπερν...έχει πολύ πράμα το κουπόνι αλλά θέλει μελέτη να ξεσκαρτάρεις τις ευκαιρίες και να αποφύγεις τις παγίδες...!!!Ρε παπάρι βρήκες τίποτα καλό για το ΣΚ?
Εσύ τι είδες???
Επισκέπτης
οβερ Ααχεν έβαλα, 2 Μιλτον με ρίσκο, 1 ραπιντ, 1 αμιαν και 1 ροζαριο
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Δεν με πολυενθουσιάζει το κουπόνι!Από τα Ελληνικά θα ψάξω πιο πολύ Πανιώνιο και Ηρακλή...τον Άρη τον φοβάμαι λίγο και δεν πληρώνει και καλά!Από τώρα???γλυκοκοιτάζω με μια πρώτη επιφανειακή ματια που έριξα τον άσο του άρη,το όβερ της Μπάγερν και της Ρεαλ,τον άσο της Βόλφσμπουργκ και της Μπλάκμπερν...έχει πολύ πράμα το κουπόνι αλλά θέλει μελέτη να ξεσκαρτάρεις τις ευκαιρίες και να αποφύγεις τις παγίδες...!!!
Εσύ τι είδες???
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
OΠΑΠ παίζεις...???Δεν με πολυενθουσιάζει το κουπόνι!Από τα Ελληνικά θα ψάξω πιο πολύ Πανιώνιο και Ηρακλή...τον Άρη τον φοβάμαι λίγο και δεν πληρώνει και καλά!
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Και ΟΠΑΠ και στο Ίντερνετ...εντάξει στον Οπάπ είναι 1.30 ο άσσος του Άρη και στο διαδίκτυο τον βρήκα 1.40!Και πάλι δεν λέει...OΠΑΠ παίζεις...???
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Mε τη Λειβαδιά παίζει ρε συ όχι με την Τσέλσι...πόσο θες να δώσει???το 1.40 μια χαρά είναι για το συγκεκριμένο ματς!!!Και ΟΠΑΠ και στο Ίντερνετ...εντάξει στον Οπάπ είναι 1.30 ο άσσος του Άρη και στο διαδίκτυο τον βρήκα 1.40!Και πάλι δεν λέει...
Γερμανία δεν παίζεις???
MR DRAMBUIE
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Kαλησπερα. Με αμειωτο ενδιαφερον συνεχιζεται κι αποψε η μαχη με το θηριο,με την ελπιδα να το κατατροπωσουμε. Για πρωτη επιλογη επιλεγω Γκλαντμπαχ σε μονο αποδεκτο. Μετριο πονταρισμα. Μονα αποδεκτα παιζω και την Αμιαν, καθως και την Ντορτμουντ. Με τη διαφορα οτι τη Ντορτμουντ την παιζω 1ημ/1τελ. Το μεγεθος των πονταρισματων σε αυτα τα δυο θα εξαρτηθει απο το αποτελεσμα της Γκλαντμπαχ. Γενικα παντως, θα κινηθω σε χαλαρα επιπεδα.
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Η Λειβαδιά άλλαξε προπονητή όμως και ο Άρης δεν σκοράρει τόσο εύκολα!Αν είναι να μου βγάλει την ψυχή για να κάτσει το 1.40...Mε τη Λειβαδιά παίζει ρε συ όχι με την Τσέλσι...πόσο θες να δώσει???το 1.40 μια χαρά είναι για το συγκεκριμένο ματς!!!
Γερμανία δεν παίζεις???
Με την επανέναρξη δεν έχω πολυασχοληθεί...δεν με εμπνέει μέχρι τώρα!Μου αρέσει λίγο η Λεβερκούζεν την Κυριακή αν και θα είναι κουρασμένη...
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Eτσι όπως το πας εσύ προλαβαίνεις δεν προλαβαίνεις την τελευταία αγωνιστική στη Μπουντεσλίγκα...Η Λειβαδιά άλλαξε προπονητή όμως και ο Άρης δεν σκοράρει τόσο εύκολα!Αν είναι να μου βγάλει την ψυχή για να κάτσει το 1.40...
Με την επανέναρξη δεν έχω πολυασχοληθεί...δεν με εμπνέει μέχρι τώρα!Μου αρέσει λίγο η Λεβερκούζεν την Κυριακή αν και θα είναι κουρασμένη...
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Το Στουτγάρδη-Βέρντερ πως το βλέπεις?Eτσι όπως το πας εσύ προλαβαίνεις δεν προλαβαίνεις την τελευταία αγωνιστική στη Μπουντεσλίγκα...
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Ζόρικο ματς,για οβεράκι όμως καλό φαίνεται...απο σημείο...άστο,τριπλή!!!Το Στουτγάρδη-Βέρντερ πως το βλέπεις?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 38K