Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 319 32,2%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    991

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
η πλακα ηταν οτι ολοι οι γνωστες του στοιχηματος σε τηλεοραση και ιντερνετ εδιναν τον παοκ ασσο (εκτος απο το prognostika.gr που το εδωσε Χ2)...

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Μπενφικα-Παρι 1-1 δεν ειχε ληξει και το πρωτο ματς? η κανω λαθος?

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
τα λαθη και τα παθη πληρωνοντε! καλη ζωη κακη διαθηκη  :birdman:
επειδη αυτη τη συζητηση την εχω κανει με φιλους απειρες φορες με ρωτανε αν ξαναγεννιοσουνα και ηξερες την προηγουμενη ζωη σου θα εκανες παλι τα ιδια να τρως λεφτα σε γουστα και αλλα η θα τα μαζευες να παρεις σπιτια,αυτοκινητα και να εχεις καταθεσεις???η απαντηση μου ειναι μια και απαρραλαχτη.ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΕΚΑΝΑ.ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ...

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
επειδη αυτη τη συζητηση την εχω κανει με φιλους απειρες φορες με ρωτανε αν ξαναγεννιοσουνα και ηξερες την προηγουμενη ζωη σου θα εκανες παλι τα ιδια να τρως λεφτα σε γουστα και αλλα η θα τα μαζευες να παρεις σπιτια,αυτοκινητα και να εχεις καταθεσεις???η απαντηση μου ειναι μια και απαρραλαχτη.ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΕΚΑΝΑ.ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ...
που μενεις; κερναω μπυρα :)

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
η πλακα ηταν οτι ολοι οι γνωστες του στοιχηματος σε τηλεοραση και ιντερνετ εδιναν τον παοκ ασσο (εκτος απο το prognostika.gr που το εδωσε Χ2)...
ασσο απο που κι ωσπου;;; πλακα κανουμε;

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
οπου και να κοιτουσα ασσο η αντερ το εδιναν πχ sportnet.gr & tile asty...
μην διαβαζεις ΚΑΝΕΝΑΝ, ενστικτο και διαβασμα βαθμολογια και απουσιες τιποτα αλλο
δες τον παπατσωρη τοσο καιρο ενα ταμειο για το γαμωτο στο γκαζετα δεν εβγαλε

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
τσακαλια επειδη ο σωστος παικτης πρεπει να γνωριζει ποτε πρεπει α αποσυρθει απο το παιχνιδι,αποσυρομαι.δεν παιζω τιποτα για τα βραδινα.ερχεται σαββατοκυριακο.το στοιχημα δεν τελειωνει ποτε.καλη επιτυχια να εχετε.

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
καναρινι γατα ασσος....
κυπριος ειναι ο εκφωνητης στον αντ1;

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ρε μαγκες αυτος ο καρολ μου κανει για τον κυργιακο της επιθεσης :grin:

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
το παλαίψαμε αλλά...δεν...
τώρα δεν έχω παίξει,άλλωστε το είπα το μεσημέρι ότι σήμερα το value bet του κουπονιού ήταν η Ζενίτ...
επειδή μου αρέσουν τα στατιστικά να πώ ότι 3 μέρες δεν είχαμε παράταση,οπότε οι πιθανότητες αυξάνουν να έχουμε μία στα βραδυνά...
αν ασχοληθεί κανείς...καλό βόλι...

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
το παλαίψαμε αλλά...δεν...
τώρα δεν έχω παίξει,άλλωστε το είπα το μεσημέρι ότι σήμερα το value bet του κουπονιού ήταν η Ζενίτ...
επειδή μου αρέσουν τα στατιστικά να πώ ότι 3 μέρες δεν είχαμε παράταση,οπότε οι πιθανότητες αυξάνουν να έχουμε μία στα βραδυνά...
αν ασχοληθεί κανείς...καλό βόλι...
μακαρι να βγουνε ολα Χ :)

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
την προιστορια του παοκ-αεκ την τελευταια 4ετια την εχεις δει;
το γεγονος οτι απο "την καλυτερη εδρα της ελλαδας" φετος εχουν περασει ο αρης,ο ατρομητος,η καβαλα,ο παναθηναικος το χεις σκεφτει;
περα απο τις γκελες,δες ποσες νικες εχει ο παοκ στο γκολ στην εδρα του...
θεωρεις οτι για αποδοση 2 και κατι αξιζει να παιξεις μια ομαδα που εχει 12 παιχτες με 40τοσα παιχνιδια στα ποδια τους;
μια ομαδα που χει ακομα το βιερινια και το βιτολο να αναρωνουν απο τραυματισμο;

απο την αλλη δες ποσα σερι διπλα ειχε η αεκ...δες ποσο δυσκολοκαταβλητη ομαδα παρουσιαζει ο χιμενεθ στα ντερμπυ...

αυτο ειναι το λαθος παιξιμο που σου λεω....αλλο να πιστευεις οτι θα κερδισει ο παοκ,και αλλο να φορτωσεις ενα τοσο αμφιρροπο ματσ..
αυτο ειναι τζογος..
υ.γ.προσωπικα δεν επαιξα τιποτα σε αυτο το ματσ...το θεωρουσα αντερ,αλλα η αποδοση του ηταν αστεια...
η λογικη "πονταρε σωστα και ας χασεις" δε θα σε απογοητευσει..
Man o panauhnaikos να παει να αναψει λαμπαδα στον αγιο φανουριο το πως περασε απο την τουμπα :).Καταρχην ενω παρελθει ενας αγωνας λεγοντας μου αυτα που μου ειπες ειναι δωρο αδωρο αν μου τα ελεγες πριν τον αγωνα θα σου εβγαζα το καπελο..δεν τα αμφισβητω τα στατιστικα.Αλλα εχω το δικαιωμα να σου πω.. πως οτι μου λες τωρα δεν το αναγνωριζω!! δηλαδη τι το περι στατιστικων δηλαδη περασε ο παναθηναικος με μια ευκαιρια με ενα φαουλ και μου το λες??..Με τον ΠΑΟΚ να τον παιζει μονοτερμα σε ολο τον αγωνα.. :) τεσπα ενταξη εδω ειμαστε και θα τα λεμε :)

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Σας διαβασα για 1 απο ημιχρονο τη Ζενιτ αλλα δεν το επαιξα, κακως αν κρινω απ το αποτελεσμα. Θα το συνδυαζα με το 2 draw no bet της Αιντχοφεν, για να δουμε τι θα κανει αυτη...

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
μακαρι να βγουνε ολα Χ :)
κοίτα...
επειδή εγώ είμαι υπέρ του παίκτη...τα λογικά είναι:over βίγια-λεβερκούζεν,1 λίβερπουλ,1 και over πόρτο,under ρέϊντζερς...
έτσι να βγούν για να κερδίσει ο κόσμος...

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
ANntε ρε πουτανα γκρεμιο γυρνα το ματς φιλος ΑΔΕΛΦΟς μου παιρνει 1000 ευρω με 27..Αντε ρε γαμω αυριο να φαμε τζαμπα σε ταβερνα με ψαρικα νηστισιμα.Μονος του το ειπε ο φιλος μου θα μου κανει το τραπεζι :)..Αφου θα σηκωθω το πρωι αν βγει η γκρεμιο στο 2πλο να παω για κανα 2 ωρες να περπατησω..Για να φαω τα αντερα μου μου στην ψαροταβερνα..ΑΝΤΕ ΡΕ ΓΚΡΕΜΙΟ.. :)ΥΓ..να παει να γαμηθει το φαγητο ας πιασει ο κολλητος μου το στοιχημα..Αλλα οχι οτι δεν θα φαω.. :)Παιδια υγεια και καλη καρδια..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom